Bijgewerkt: 29.05.2024

Top Unico-Plus in vergelijking: Ontdek welke het beste bij u past

Koopadvies voor 2023: Ontdek jouw ideale bouwstenen met onze deskundige gids

Unico-Plus: Unico-Plus is het ultieme boomspeelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Met een breed scala aan thema's en personages, waaronder ridders, prinsessen, dinosaurussen en meer, biedt Unico-Plus eindeloze mogelijkheden voor creatief en fantasierijk spel. Elke set bevat een verscheidenheid aan bouwstenen en figuren die kunnen worden samengevoegd om verschillende scènes en verhalen te creëren. Unico-Plus is bovendien duurzaam en veilig, zodat ouders er zeker van kunnen zijn dat hun kinderen veilig en gelukkig kunnen spelen. Bestel vandaag nog en tover een glimlach op de gezichten van de kinderen!
illustratie
Beste aanbeveling
Unico-Plus Unico 8502-0000 120 bouwstenen
Unico-Plus Unico Plus 8525 Doos met bouwstenen 250 stuks
Unico-Plus Unico Plus 8570-0000 Middeleeuws kasteel
Unico-Plus Unico 8557-0001 speelgoed, kleurrijk
Unico-Plus Unico Plus 8533-0000 signaalzuil
Unico-Plus Unico Plus brandweerkazerne bouwstenen
Unico-Plus Unico Plus leerkoffer met 2 bodemplaten 54 stuks
Unico-Plus Unico plus 8549-0000 Politiebox, 8549-0000
Modell Unico-Plus Unico 8502-0000 120 bouwstenen Unico-Plus Unico Plus 8525 Doos met bouwstenen 250 stuks Unico-Plus Unico Plus 8570-0000 Middeleeuws kasteel Unico-Plus Unico 8557-0001 speelgoed, kleurrijk Unico-Plus Unico Plus 8533-0000 signaalzuil Unico-Plus Unico Plus brandweerkazerne bouwstenen Unico-Plus Unico Plus leerkoffer met 2 bodemplaten 54 stuks Unico-Plus Unico plus 8549-0000 Politiebox, 8549-0000
Details
Marke Unico Unico Unico Unico Unico Unico Unico Unico
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedUnico Plus
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedUnico Plus
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedUnico Plus
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedUnico Plus
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedUnico Plus
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedUnico Plus
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedUnico Plus
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedUnico Plus
Onderdelen inbegrepen erg uitgebreid bijzonder uitgebreid bijzonder uitgebreid erg uitgebreid erg uitgebreid erg uitgebreid gematigd gematigd
Hoeveelheidsprijs per 10 stenen 120 stuks € 2,33 250 stuks € 1,80 359 stuks € 2,38 126 stuks € 3,22 116 stuks € 2,88 96 stuks € 4,05 54 stuks € 5,54 42 stuks € 3,22
onderwerp gemengd stel gemengd stel kasteel ridder Boerderij Signaal toren feuerwehr Cijfers brieven Politie
bevordert Fijne motoriek, cognitief denken, ruimtelijke verbeelding Fijne motoriek, cognitief denken, ruimtelijke verbeelding Fijne motoriek, cognitief denken, ruimtelijke verbeelding Fijne motoriek, cognitief denken, ruimtelijke verbeelding Fijne motoriek, cognitief denken, ruimtelijke verbeelding Fijne motoriek, cognitief denken, ruimtelijke verbeelding Fijne motoriek, cognitief denken, ruimtelijke verbeelding, begrip van letters en cijfers Fijne motoriek, cognitief denken, ruimtelijke verbeelding
Aanbevolen leeftijd vanaf 1,5 jaar vanaf 1,5 jaar vanaf 1,5 jaar vanaf 1,5 jaar vanaf 1,5 jaar vanaf 1,5 jaar vanaf 1,5 jaar vanaf 1,5 jaar
Cijfers inbegrepen Nee, geen Nee, geen Ja, 4 stuks. Ja, 3 stuks. Ja, 2 stuks. Ja, 3 stuks. Nee, geen Ja, 1 stuks.
Basisplaat
opbergdoos
Voordelen
 • veel delen
 • inclusief opbergdoos
 • met bodemplaat
 • met bodemplaat
 • vooral veel onderdelen
 • inclusief opbergdoos
 • bevat 4 figuren
 • vooral veel onderdelen
 • veel delen
 • bevat 3 minifiguren
 • met bodemplaat
 • veel delen
 • bevat 2 figuren
 • veel delen
 • bevat 3 minifiguren
 • inclusief opbergdoos
 • met bodemplaat
 • bevat een figuur
 • inclusief opbergdoos
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste Unico Plus in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Dag iedereen! Mijn naam is Lucas en het is een genoegen om hier als auteur te zijn. Als hobbytuinier ligt mijn focus vooral op de categorie “Huishouden & Tuin”. Hier ben ik van plan artikelen te schrijven over tuinieren en tuinonderhoud. Mijn enthousiasme voor planten en tuinieren komt tot uiting in mijn schrijfstijl. Maar mijn interesses reiken veel verder dan de tuin. Ik heb mij intensief bezig gehouden met “meubelen en stoffering” en ben altijd op zoek naar de laatste trends voor een aantrekkelijke woonsfeer. Daarnaast zijn de categorieën Food & Beverage, Health & Wellness en Beauty & Personal Care gebieden waar ik verstand van heb en waar ik een passie voor heb. Ik hecht veel belang aan kwaliteit en een gezonde levensstijl. Ik verwacht in de toekomst ook artikelen op deze terreinen te publiceren. Mijn doel is om lezers meerwaarde te bieden en ik kijk uit naar levendige uitwisselingen en feedback op mijn bijdragen.

Meer categorieën:

Aanbevelingen om Unico-Plus in 2024 te kopen: ultieme gids en huidige trends
Zo maakt u op basis van bovengenoemde Unico-Plus vergelijking de juiste productkeuze.

In een oogopslag
 • Unico-Plus is innovatief constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar dat de creativiteit en verbeelding bevordert. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan prachtige en kleurrijke modellen maken. Met Unico-Plus kunnen kinderen hun motorische vaardigheden verbeteren en basisbouwconcepten leren. Enkele populaire modellen zijn onder meer dieren, voertuigen en gebouwen.
 • Het Unico-Plus constructiespeelgoed bestaat uit verschillende bouwstenen in verschillende vormen en kleuren. Er zijn talloze uitbreidingssets waarmee kinderen voortdurend nieuwe constructies kunnen bouwen en hun creativiteit kunnen ontwikkelen. Door het gebruik van Unico-Plus kunnen kinderen hun denken, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen verbeteren.
 • Unico-Plus is ontwikkeld door een Italiaanse speelgoedfabrikant en is verkrijgbaar in veel landen over de hele wereld. Het is hoogwaardig en veilig speelgoed dat voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Ouders en opvoeders waarderen Unico-Plus als nuttig en educatief waardevol speelgoed dat op een speelse manier de ontwikkeling van kinderen ondersteunt.

Youtube videotip voor de Unico-Plus test & vergelijking:

Unico Plus Kit-instructies

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor Unico-Plus: topbronnen van informatie en producten

 • Ontdek meer over Unico-Plus: uw bronnengidsen

  • Unico Plus Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Unico Plus op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Unico Plus YouTube: Ontdekken Unico Plus via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Unico Plus Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Unico Plus op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Unico Plus eBay: Blader door een grote selectie Unico Plus-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze Unico-Plus vergelijking?

4.1/5 - (65 beoordelingen)

Reacties op "Unico Plus" Vergelijking

 1. Florian Schulte zegt:

  Kan ik Unico-Plus bouwstenen combineren met andere bouwsteensets?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Florian Schulte,

   Hartelijk dank voor uw reactie en uw interesse in onze Unico-Plus-vergelijking. Wij zijn dankbaar voor uw waardevolle suggesties!

   Ja, de Unico-Plus bouwstenen zijn eenvoudig te combineren met andere in de handel verkrijgbare bouwsteensets. De grootte en vorm van de stenen zijn compatibel, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Het is een geweldige manier om de speeltijd te verlengen en nieuwe bouwideeën te realiseren.

   Groeten van het ondersteuningsteam aan Tangerhütte.

 2. Inti zegt:

  Kan ik de Unico-Plus bouwstenen combineren met andere bekende merken?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Inti,

   Jouw bijdrage aan onze Unico-Plus test & vergelijking is een waardevolle toevoeging. Hartelijk dank voor uw actieve deelname en bijdrage!

   Tot ziens! De Unico-Plus bouwstenen zijn compatibel met andere bekende merken, waardoor je ze gemakkelijk kunt gebruiken met andere bouwstenen. Ongeacht of je al bouwstenen van een ander merk hebt of Unico-Plus wilt uitbreiden, je kunt je creativiteit volledig ontplooien en de bouwstenen van Unico-Plus combineren met je andere sets. Veel plezier met bouwen!

   Groeten verzonden naar Vechta door het ondersteuningsteam.

 3. Paul Arnoldus zegt:

  Uit hoeveel stuks bestaat de Unico Plus set?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Paul,

   Wij stellen uw reactie en uw interesse in onze Unico-Plus test & vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   De Unico Plus-set bevat 700 onderdelen, waaronder een verscheidenheid aan bouwstenen en figuren, die een verscheidenheid aan bouw- en speelmogelijkheden bieden.

   Met vriendelijke groeten aan Salzkotten.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024