Bijgewerkt: 29.05.2024

Ultralichte tenttest & vergelijking 2024: de beste producten in directe vergelijking

Vederlichte tent in detail: wat maakt de testwinnaar anders dan andere producten?

Ultralichte tent: Een ultralichte tent is perfect voor iedereen die graag snel en flexibel reist en op gewicht en pakgrootte moet letten. Dit soort tenten zijn bijzonder licht en kunnen gemakkelijk in een rugzak worden opgeborgen. Toch zijn ze robuust en bieden ze voldoende ruimte voor een of twee personen. Hoewel ze door hun lichtgewicht constructie niet zo stabiel zijn als andere soorten tenten, kunnen ze toch onder vrijwel alle weersomstandigheden worden gebruikt. Een ultralichte tent is een goede keuze voor iedereen die van wandelen of wandelen houdt of gewoon flexibel wil zijn tijdens het reizen.
illustratie
Prijs-prestatie winnaar
Ultralichte tent Lumaland waar Tomorrow Solo Tent Pop Up
Ultralichte tent Forceatt-tent voor 2 personen in 4 seizoenen
Ultralichte tent JUSTCAMP Fargo 1, 1-2 persoonstent, tunneltent
Ultralichte tent MSR Hubba NX Tent 1-persoonstent Groen
Ultralichte tent Grand Canyon Richmond 1 – tunneltent voor 1 persoon
Ultralichte tent Tentock Outdoor waterdichte kampeertent
Ultralichte tent Tentock 3 seizoenen piramidetent voor buiten
Ultralichte tent DD HAMMOCKS superlichte zeiltent
Modell Ultralichte tent Lumaland waar Tomorrow Solo Tent Pop Up Ultralichte tent Forceatt-tent voor 2 personen in 4 seizoenen Ultralichte tent JUSTCAMP Fargo 1, 1-2 persoonstent, tunneltent Ultralichte tent MSR Hubba NX Tent 1-persoonstent Groen Ultralichte tent Grand Canyon Richmond 1 – tunneltent voor 1 persoon Ultralichte tent Tentock Outdoor waterdichte kampeertent Ultralichte tent Tentock 3 seizoenen piramidetent voor buiten Ultralichte tent DD HAMMOCKS superlichte zeiltent
Details
Marke Lumaland geforceerd Gewoon kamperen Mevr Grand Canyon Tentok Tentok Dd hangmatten
Resultaat
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,1GoedUltralichte tent
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedUltralichte tent
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedUltralichte tent
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedUltralichte tent
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedUltralichte tent
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedUltralichte tent
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedUltralichte tent
Top Producttest-vergelijking.nl2,4GoedUltralichte tent
Grondzeil met waterkolom 3.000 mm 3.000 mm 5.000 mm 3.000 mm 4.000 mm 3.000 mm 3.000 mm 3.000 mm
Gewicht zonder constructiemateriaal ongeveer 850 g ongeveer 1.000 g ongeveer 850 g 1.120 g 1.700 g ongeveer 540 g ongeveer 690 g ongeveer 710 g
Inhoud Haringen, draagtas, stokken Haringen, draagtas, stokken Touwen, haringen, draagtas, stokken Haringen, draagtas, stokken Haringen, draagtas, stokken Touwen, haringen, draagtas Touwen, haringen, draagtas Touwen, haringen, draagtas
Maat gebouwd L 225 x 60 x 57 cm 230 x 260 x 135 cm 220 x 135 x 110 cm 216 x 76 x 91 cm 270 x 180 x75 cm 210 x 210 x 135 cm 270 160 x x 125cm 250 x 150 x 95 cm
Maximaal aantal personen 1 3 - 4 1 1 1 1 1 1
Opgezet met trekkingstokken
Type tent Tunneltent bijzonder vlak Koepeltent stabiel Tarptent zeer plat Koepeltent stabiel Tunneltent bijzonder vlak Piramidetent eenvoudig op te zetten Piramidetent eenvoudig op te zetten Tarptent zeer plat
Tentzeil van waterkolom 3.000 mm 3.000 mm 5.000 mm 1.200 mm 3.000 mm 4.000 mm 3.000 mm 3.000 mm
pakmaat L 53 x 15 cm 41 x 14 cm 39 x 11 cm 46 x 15 cm 28 x 13 cm 35 x 10 cm 40 x 15 cm 31 x 13 cm
Tentmateriaal Katoen Katoen Katoen Nylon Katoen Nylon Nylon Nylon
Totaal gewicht 1.800 g 2.500 g 1.250 g 1.330 g 1.700 g 1.600 g 1.500 g 710 g
Voordelen
 • kan compact worden opgevouwen
 • zeer lichte tent
 • compact opvouwbaar
 • veel ruimte binnenin
 • zeer waterdicht
 • kan worden gemonteerd met trekkingstokken
 • naad verzegeld
 • versterkte of dubbele naden
 • zeer waterdicht
 • waterdichte naden
 • heel licht
 • compact opvouwbaar tentzeil
 • veel ruimte binnenin
 • Kan worden opgezet met trekkingstokken
 • kan worden opgezet met een trekkingstok
 • zeer licht tentzeil
 • veel ruimte binnenin
 • kan worden opgezet met trekkingstokken
 • zeer licht tentzeil
 • compact opvouwbaar
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste ultralichte tenten getest en vergeleken:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Marieke, een enthousiaste schrijver die zich richt op het schrijven over verschillende e-commercecategorieën. Mijn doel is om mijn lezers te helpen de beste deals te ontdekken. Mode en kleding liggen mij bijzonder nauw aan het hart, omdat ik gefascineerd ben door hoe kleding ons zelfvertrouwen en welzijn kan vergroten. Op het gebied van schoonheid en verzorging ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en producten om mijn lezers waardevolle tips te geven voor hun schoonheidsroutine. Als sportliefhebber onderzoek ik ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport en fitness, van trainingsapparatuur tot moderne methoden, om mijn lezers te inspireren een actieve levensstijl te leiden. Ook deel ik graag mijn ervaringen en inzichten in de categorieën Huis en Tuin om tips te geven voor een mooier huis. Reizen en toeren is een andere passie van mij - ik deel graag mijn ervaringen en aanbevelingen voor verschillende reisbestemmingen. Ik hoop dat mijn artikelen je zullen helpen uitstekende aankopen te doen en je leven te verrijken!

Meer categorieën:

Houd rekening met de volgende aanbevelingen voordat u een ultralichte tent aanschaft: Belangrijk aankoopadvies en handige tips om een ​​weloverwogen beslissing te nemen
We hebben alle essentiële informatie voor u verzameld om uw beslissing om een ​​ultralichte tent aan te schaffen gemakkelijker te maken.

In een oogopslag
 • De Ultralight Tent is een extreem lichte en compacte tent voor buitenavonturen. Het is meestal gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Silnylon of Dyneema en weegt vaak minder dan 1 kg. Met een dergelijke tent kunnen wandelaars, klimmers en trekkers hun uitrusting optimaliseren en hun bagagegewicht minimaliseren.
 • De ultralichte tent is eenvoudig op te zetten en biedt ondanks het lage gewicht goede bescherming tegen wind, regen en sneeuw. Hij heeft vaak een klein pakformaat en past gemakkelijk in een rugzak. Populaire maten zijn onder meer 1-persoons- en 2-persoonstenten. Sommige modellen hebben extra functionele kenmerken zoals ventilatiesystemen of insectennetten om een ​​aangename buitenervaring te garanderen.
 • De ultralichte tent kan worden gebruikt voor diverse buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen, backpacken, klimmen en bergbeklimmen. Het is een geweldige uitrustingsoptie voor iedereen die op zoek is naar een achteraf ingerichte, compacte en lichtgewicht kampeertent. Met de juiste verzorging en onderhoud kan een ultralichte tent vele jaren meegaan, waardoor het een waardevolle investering is voor buitenliefhebbers.

Youtube-video-aanbeveling voor de ultralichte tenttest en vergelijking:

Nieuwe slaapopstelling – Ultralicht slapen – Outdoor wandelen Wandeluitrusting

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor ultralichte tenten: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Ultralight Tent: uw bronnengids

  • Ultralichte tent Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Ultralichte tent op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Ultralichte tent YouTube: Ontdekken Ultralichte tent via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Ultralichte tent Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Ultralichte tent op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Ultralichte tent Ebay: Blader door een grote selectie Ultralichte tent-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze ultralichte tentvergelijking?

4.7/5 - (46 beoordelingen)

Reacties op "Ultralichte tent" Vergelijking

 1. Anton Bauer zegt:

  Hoeveel weegt de ultralichte tent?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Anton Bauer,

   Uw inzet voor onze vergelijking van ultralichte tenten verdient erkenning. Bedankt voor uw waardevolle tijd en commentaar!

   Onze ultralichte tent is echt licht van gewicht en weegt slechts ongeveer 1,5 kg. Het is speciaal ontwikkeld voor wandel- en trekkingtochten waarbij elke gram telt. Het biedt nog steeds voldoende ruimte en comfort voor één persoon tijdens het slapen.

   Beste wensen van het ondersteuningsteam voor Starnberg.

 2. Fayza zegt:

  Hoeveel weegt de ultralichte tent?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Fayza,

   Uw feedback over onze ultralichte tenttest en vergelijking is van onschatbare waarde voor ons. Bedankt voor uw actieve deelname!

   De ultralichte tent weegt slechts 2,5 kg en is daarmee een ideale metgezel voor trekking- en wandeltochten. Het is speciaal ontworpen om het gewicht te minimaliseren zonder dat dit ten koste gaat van functionaliteit en stabiliteit. Je kunt hem dus comfortabel meenemen op je buitenavonturen zonder al te veel extra gewicht mee te nemen.

   Groeten van de helpafdeling aan onze klanten in Hohen Neuendorf.

 3. Simon Herder zegt:

  Hoe klein kan de tent worden ingeklapt?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Simon,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze ultralichte tenttest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   De ultralichte tent kan worden opgevouwen tot een compact formaat van slechts 45x12 cm en past daardoor gemakkelijk in elke rugzak. Ondanks het lage gewicht van ca. 1,5 kg biedt de tent voldoende ruimte voor 1-2 personen en is hij water- en winddicht.

   Met vriendelijke groeten aan Schneverdingen.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024