Bijgewerkt: 30.05.2024

Draagbare cd-speler 2024: onafhankelijke vergelijkingstests voor slimme aankoopbeslissingen

Walkman: uw uitgebreide gids die objectief de voor- en nadelen onderzoekt

Hoewel cd's nu door veel muziekliefhebbers als "verouderd" worden beschouwd, blijven ze bij veel gebruikers erg populair. Vooral op reis of onderweg kan een draagbare cd-speler een praktische manier zijn om altijd en overal van uw favoriete nummers te genieten. Er zijn verschillende draagbare cd-spelers op de markt die qua ontwerp, grootte en functies variëren. Het is belangrijk dat het apparaat een goede geluidskwaliteit heeft en gemakkelijk te gebruiken is. Sommige draagbare cd-spelers hebben ook extra functies, zoals een hoofdtelefoonaansluiting of een USB-poort om externe apparaten aan te sluiten. Als u op zoek bent naar een draagbare cd-speler, vindt u een breed scala aan producten op de markt in verschillende prijsklassen met verschillende functies.
illustratie
Beste aanbeveling
Draagbare CD-speler Lenco SCD24, CD-speler voor kinderen
Draagbare CD-speler Sony CFD-S70 boombox, cassette, radio
Draagbare CD-speler dubbele radio met CD-speler, USB, MP3, FM
Draagbare CD-speler Philips AZ127/12 CD-geluidsmachine
LAUSON NXT962 draagbare CD-speler met LED-discoverlichting
Draagbare CD-speler Philips, CD-radiorecorder AZB600/12
Draagbare cd-speler Denver TCU-211 draagbare stereo-boombox
Draagbare CD-speler Karcher CD Radio RR 510N, boombox
Modell Draagbare CD-speler Lenco SCD24, CD-speler voor kinderen Draagbare CD-speler Sony CFD-S70 boombox, cassette, radio Draagbare CD-speler dubbele radio met CD-speler, USB, MP3, FM Draagbare CD-speler Philips AZ127/12 CD-geluidsmachine LAUSON NXT962 draagbare CD-speler met LED-discoverlichting Draagbare CD-speler Philips, CD-radiorecorder AZB600/12 Draagbare cd-speler Denver TCU-211 draagbare stereo-boombox Draagbare CD-speler Karcher CD Radio RR 510N, boombox
Details
Marke Lenco Sony Dubbel Philips Lauson Philips Denver Kärcher
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedDraagbare cd-speler
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedDraagbare cd-speler
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedDraagbare cd-speler
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedDraagbare cd-speler
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedDraagbare cd-speler
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedDraagbare cd-speler
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedDraagbare cd-speler
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedDraagbare cd-speler
MP3-CD's afspeelbaar
Radio FM-AM Ja nee Ja / Ja Ja / Ja Ja nee Ja nee Ja nee Ja nee Ja / Ja
cassettedeck
Audio uitgang
met FM-radio
USB-poort
benodigde batterijen 6 x C-batterijen 6 x C-batterijen 6 x C-batterijen 6 x C-batterijen 6 x C-batterijen geen informatie over de fabrikant 6 x C-batterijen 6 x C-batterijen
Shuffle/herhaalfunctie
Voordelen
 • schoon geluid
 • goed volume
 • eenvoudige bediening
 • eenvoudig en elegant ontwerp
 • goede geluidskwaliteit
 • Ook netvoeding mogelijk
 • eenvoudige bediening
 • goed vakmanschap
 • schoon geluid
 • met basversterker
 • schoon geluid
 • goed volume
 • ingebouwde FM-radio
 • USB-poort
 • eenvoudige bediening
 • schoon geluid
 • goed volume
 • vlak
 • elegant ontwerp
 • schoon geluid
 • goed volume
 • met cd
 • MP3 via USB & CD en AUX afspeelmogelijkheid.
 • eenvoudig afspelen
 • Keuze uit 5 verschillende tonen
 • verlicht display
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste draagbare cd-spelers in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Ik ben Marcel, een e-commerce auteur met ruime ervaring in verschillende winkelcategorieën. Ik heb expertise in: Elektronica & Computers: Dankzij mijn werk in de technologische industrie ken ik de nieuwste snufjes en waar consumenten naar op zoek zijn. Kleding en mode: Als modebewust persoon volg ik trends en kan ik succesvolle online winkelstrategieën ontwikkelen. Schoonheid en cosmetica: ik beoordeel schoonheidsproducten en geef huidverzorgings- en make-uptips. Sport en fitness: Met ervaring in sportartikelen en fitness kan ik informatieve artikelen maken. Huishouden en tuin: Mijn kennis van huishoudelijke producten en tuingereedschap maakt nuttig advies mogelijk. Speelgoed en spellen: ik maak recensies en aanbevelingen voor speelgoed. Huisdieren en dierbenodigdheden: Als dierenliefhebber schrijf ik over producten en verzorging voor huisdieren. Eten en Drinken: Informatie over voeding en drinken. Boeken en media: boekaanbevelingen en mediatips. Voertuigen en accessoires: voertuigtypen, accessoires en auto-onderwerpen. Ik help bedrijven hun online aanwezigheid te versterken en de omzet te verhogen.

Meer categorieën:

Houd rekening met de volgende aanbevelingen voordat u een draagbare cd-speler aanschaft: Belangrijk aankoopadvies en nuttige tips om een ​​weloverwogen beslissing te nemen
We hebben alle essentiële informatie voor u verzameld, zodat u gemakkelijker een draagbare cd-speler kunt kopen.

In een oogopslag
 • Een draagbare cd-speler is een mobiel muziekapparaat waarmee u onderweg naar cd's kunt luisteren. De cd-speler is ideaal voor buitenactiviteiten of op reis en biedt een handige manier om naar muziek te luisteren zonder afhankelijk te zijn van een stroombron. Door het gebruik van batterijen kun je de cd-speler overal mee naartoe nemen, waardoor hij veel flexibeler is dan een bedraad systeem.
 • Moderne draagbare cd-spelers beschikken over tal van functies, zoals anti-skip-beveiliging, basversterkingstechnologie en programmeerbare weergave. Veel modellen kunnen ook andere formaten lezen zoals MP3 of WMA, waardoor je ook je favoriete muziek vanaf USB-sticks of SD-kaarten kunt afspelen. Sommige cd-spelers beschikken zelfs over een geïntegreerde FM-tuner, zodat je ook naar radioprogramma's kunt luisteren.
 • Draagbare CD-spelers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Sommige modellen zijn eenvoudig ontworpen en ideaal voor gebruik buitenshuis. Anderen zijn eleganter en zullen eerder binnenshuis worden gebruikt. De prijs van een draagbare cd-speler varieert afhankelijk van het merk, de kenmerken en het ontwerp, zodat er voor iedereen een geschikt apparaat is.

Youtube-video-aanbeveling voor de test en vergelijking van de draagbare cd-speler:

Draagbare cd-speler ( Discman ) – Duitse Retro Tech-reparatie

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor draagbare cd-spelers: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Draagbare CD-speler: uw bronnengids

  • Draagbare cd-speler Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Draagbare cd-speler op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Draagbare CD-speler YouTube: Ontdekken Draagbare cd-speler via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Draagbare cd-speler Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Draagbare cd-speler op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Draagbare cd-speler Ebay: Blader door een grote selectie Draagbare cd-speler-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Gerelateerde pagina's die u interesseren:

Wat vond je van onze vergelijking van draagbare cd-spelers?

4.1/5 - (46 beoordelingen)

Reacties op "Draagbare cd-speler" Vergelijking

 1. Leonard Weber zegt:

  Kan deze cd-speler ook mp3-bestanden afspelen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Leonard Weber,

   We willen u hartelijk bedanken voor uw reactie op onze vergelijking van draagbare cd-spelers. Uw deelname is voor ons erg belangrijk!

   Hoi! Ja, deze draagbare CD-speler ondersteunt doorgaans het afspelen van MP3-bestanden. U kunt eenvoudig een cd met mp3-bestanden plaatsen en de speler zou deze zonder problemen moeten kunnen afspelen. Zorg er echter voor dat de cd in het juiste formaat is gemaakt, zodat de speler deze herkent. Anders kunnen er compatibiliteitsproblemen optreden. Veel plezier met het luisteren naar muziek onderweg!

   Groeten van het ondersteuningsteam aan Otterberg.

 2. Max zegt:

  Kan deze cd-speler ook mp3-bestanden afspelen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hoi Max,

   Uw interesse in onze test en vergelijking van draagbare CD-spelers blijft ons aanmoedigen. Hartelijk dank voor uw deelname en uw waardevolle gedachten!

   Ja, deze draagbare CD-speler kan ook MP3-bestanden afspelen. Je geniet eenvoudig van je favoriete muziek vanaf een cd of USB-stick. Met de bedieningselementen op de cd-speler navigeert u tussen de verschillende nummers en regelt u het afspelen naar wens.

   Communicatie van het ondersteuningsteam voor Bad Wilsnack.

 3. Benjamin Wolf zegt:

  Kan ik met deze CD-speler ook MP3-bestanden afspelen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Benjamin,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze test en vergelijking van draagbare cd-spelers zeer op prijs. Bedankt!

   Ja, de cd-speler kan ook mp3-bestanden afspelen. U hoeft alleen maar een cd met mp3-bestanden te branden en deze vervolgens in de cd-speler af te spelen. Houd er echter rekening mee dat de cd-speler mogelijk niet alle soorten mp3-bestanden ondersteunt. In dit geval kunt u de bestanden converteren naar een ander formaat dat de cd-speler ondersteunt.

   Met vriendelijke groeten aan Berkenbrück.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024