Bijgewerkt: 30.05.2024

Daglichtlamp 2024 – beslissingshulp, test & vergelijking: zo vindt u het juiste product

Hoe een lichttherapielamp uw ervaringen kan verrijken: een uitgebreide gids

Het kan lastig zijn om een ​​natuurlijke lichtsfeer te creëren, vooral in kamers zonder ramen. De daglichtlamp kan hierbij helpen. Het produceert een licht dat sterk op daglicht lijkt en zorgt daardoor voor een aangename sfeer. De daglichtlamp kan individueel worden aangepast met verschillende helderheidsniveaus. Dit maakt hem niet alleen geschikt voor woon- en werkruimtes, maar ook voor ruimtes zoals kelders die anders nauwelijks verlicht kunnen worden.
illustratie
Beste aanbeveling
Daglichtlamp Medisana LT 500, met kleurwissel in 4 kleuren
Prijs-prestatie winnaar
Daglichtlamp Beurer TL 30, lichtintensiteit ca. 10.000 lux
Beurer TL 100 2-in-1 LED daglichtlamp en sfeerlicht
Daglichtlamp Beurer TL 45 Perfect Day, 3 kleurtemperaturen
Daglichtlamp Philips Hue White & Col. Amb. LED, dimbaar
Daglichtlamp Beurer TL 50, gecertificeerd medisch product
Beurer TL 90 daglichtlamp, met traploze kantelverstelling
Modell Daglichtlamp Medisana LT 500, met kleurwissel in 4 kleuren Daglichtlamp Beurer TL 30, lichtintensiteit ca. 10.000 lux Beurer TL 100 2-in-1 LED daglichtlamp en sfeerlicht Daglichtlamp Beurer TL 45 Perfect Day, 3 kleurtemperaturen Daglichtlamp Philips Hue White & Col. Amb. LED, dimbaar Daglichtlamp Beurer TL 50, gecertificeerd medisch product Beurer TL 90 daglichtlamp, met traploze kantelverstelling
Details
Marke Medisana beurer beurer beurer Philips Hue beurer beurer
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goeddaglichtlamp
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,9Goeddaglichtlamp
Top Producttest-vergelijking.nl1,6Goeddaglichtlamp
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goeddaglichtlamp
Top Producttest-vergelijking.nl1,8Goeddaglichtlamp
Top Producttest-vergelijking.nl2,0Goeddaglichtlamp
Top Producttest-vergelijking.nl2,1Goeddaglichtlamp
geschikt voor lichttherapie
maximale verlichtingssterkte 10.000 Lux 10.000 Lux 10.000 Lux 10.000 Lux 10.000 Lux 10.000 Lux 10.000 Lux
dimbaar
Wandaufhangung
variabele helling
kleurtemperatuur neutraal wit, warm wit, groen, blauw neutraal wit koel wit koud wit, neutraal wit en warm wit warmwit en daglichtwit koel wit koel wit
Omvang 25 x 25 x 8 cm 23,6 x 15,6 x 2,6 cm 30,6 x 33,5 x 20,3 cm 25 x 20 x 6 cm ‎15 x 15 x 7.9 cm 24,6 x 27 x 14,5 cm 58 x 33,7 x 24,1 cm
lamp LED-modern LED-modern LED-modern LED-modern LED-modern LED-modern Klassieke TL-buizen
Voordelen
 • Kleurverandering in 4 kleuren
 • 2 individueel selecteerbare intensiteitsniveaus
 • energiezuinige LED-verlichting
 • gecertificeerd medisch hulpmiddel.
 • aantrekkelijk ontwerp
 • inclusief draagtas
 • plat ontwerp
 • Daglichtlamp en sfeerlicht in één apparaat
 • Weergave van de behandeltijd in 5 niveaus
 • Bestuurbaar met de Beurer app
 • timerfunctie
 • Dimmer-functie.
 • klein en handig
 • eenvoudige bediening
 • geweldige prestaties in een klein formaat.
 • comfortabel dimmen
 • Kan worden gekoppeld aan Amazon Alex
 • Bediening via app
 • heel fel licht
 • modern ontwerp
 • Kantelhoek instelbaar
 • heel gemakkelijk
 • met timerfunctie
 • groot verlichtingsoppervlak
 • eenvoudig te installeren
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste daglichtlampen getest en vergeleken:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo allemaal, ik ben Sabrina en mijn passie is kunst. Het geeft mij vreugde om mijn gedachten en ideeën met andere kunstliefhebbers te delen en hen te helpen hun eigen creatieve kant te ontketenen. Als onderdeel van mijn samenwerking met uw bedrijf wil ik graag mijn expertise in verschillende e-commercecategorieën inbrengen. Er is een bijzondere focus op kunst en handwerk, waarbij ik je zal helpen de beste online winkels in deze categorie te verkennen. Maar dat is nog niet alles. Ik zal ook andere spannende gebieden bespreken, zoals mode, beauty, gezondheid en welzijn, om ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot het nieuwste en beste. Ik ben ervan overtuigd dat mijn artikelen u waardevol inzicht zullen geven in de wereld van online winkelen en nuttige informatie zullen opleveren. Als u vragen of suggesties heeft, help ik u graag verder. Bedankt voor je interesse in mijn schrijfstijl!

Meer categorieën:

Belangrijke aanbevelingen voor het kopen van een daglichtlamp: deskundig advies en koopgids voor 2024
De hierboven genoemde vergelijking van daglichtlampen dient als leidraad voor het selecteren van het juiste product.

In een oogopslag
 • Een daglichtlamp is een bijzondere lamp die het natuurlijke licht van de zon simuleert en zo zorgt voor een hogere productiviteit, een beter welzijn en een grotere concentratie in het dagelijks leven. Daglichtlampen worden vooral aanbevolen in de donkere wintermaanden en kunnen helpen bij seizoensdepressie.
 • De daglichtlamp straalt een helder, wit licht uit dat een positief effect heeft op het bioritme en de aanmaak van serotonine stimuleert. Het lichtspectrum is vergelijkbaar met natuurlijk zonlicht en kan daarom ook invloed hebben op de vitamine D-spiegel.
 • Daglichtlampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: als vloerlampen, tafellampen of zelfs als light Alarm. Ze zijn niet alleen geschikt voor de studeerkamer, maar ook voor de slaapkamer, woonkamer of keuken. Daglichtlampen kunnen ook worden gebruikt bij fotografie en make-up om een ​​natuurlijke lichtsituatie te creëren.
daglichtlamp

Zo vind je het beste product in de fluorescentielampenvergelijking

Vooral in de winter kunnen de hormonale balans en de biologische klok snel uit balans raken. De gevolgen zijn mentale rusteloosheid en de zogenaamde winterdepressie. Om deze problemen op te lossen werden fluorescentielampen ontwikkeld. Deze speciale lampen zijn ontworpen om daglicht na te bootsen. Zij promoten de Vitamine D en serotonineproductie, die een positief effect hebben op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als u op zoek bent naar fluorescentielampen, kunt u vandaag kiezen tussen talloze varianten kiezen. Een blik op de TL-lichttest helpt. Zo krijgt u eerst een globaal overzicht van de prijs.

verscheidene daglichtlamp Empfehlungen zie onze tafel met onze daglichtlamp kopen aanbevelingen. Als je dit doet voor de daglichtlamp reviews geïnteresseerd en welke daglichtlamp Bestseller er is, zal deze gids u er veel nuttige informatie over geven.

Voel je erin Wintermoe en licht neerslachtig? Dit kan te wijten zijn aan een gebrek aan zonlicht waardoor uw humeur verslechtert. Maar met TL-licht kun je het probleem eenvoudig oplossen. Dit  straalt licht uit dat sterk op zonlicht lijkt, wat snel een positief effect heeft op je humeur. Zoals je kunt zien in onze vergelijking van fluorescentielampen, zijn er verschillende fluorescentielampen, zoals compacte tafellampen, energiezuinige LEDlampen of als klassieke plafondinbouwlampen. Om geschikt te zijn als echte depressiebehandelingslamp moet je een modelvariant kiezen met een verlichtingssterkte van minimaal 2500 lux, die niet alleen geschikt is voor lichttherapie depressie, maar ook voor de behandeling van vitamine D-tekort.

Onze aanbeveling voor daglichtlampen op Amazon:

Korting
medisana LT 500 daglichtlamp, daglichtlamp met kleurverandering in 4 kleuren, lichtintensiteit van 10.000 lux, lichttherapie tegen...
 • Winterdepressie: Vooral in het donkere seizoen kan de LT 500 de boel opvrolijken en zelfs...
 • Daglicht op elk moment: De daglichtlamp LT 500 kan op elk moment vitaliserend daglicht genereren. Met jouw hulp...
 • 4 kleuren: Met de daglichtlamp kun je schakelen tussen 4 verschillende kleuren. Je kunt dus niet alleen kiezen tussen...

Verschillende soorten TL-lampen in één oogopslag

Als u erover denkt om TL-verlichting te kopen, maar er niet zeker van bent, is het de moeite waard om eerst het verlichtingsconcept te begrijpen. Bij een fluorescentielampentest moeten de voordelen van de lamp opwegen tegen de nadelen. Ze zijn compact en geïnspireerd op licht. Dit betekent dat ze een positief effect hebben op de menselijke psyche. Ze zijn duurzaam en kunnen zowel permanent als tijdelijk worden gebruikt. Op de markt worden vaak de volgende typen onderscheiden:

LED-fluorescentielamp 

Als het om moderne fluorescentielampen gaat, worden LED-lampen beschouwd als de maatstaf aller dingen. Enerzijds maakt het een compacter ontwerp mogelijk. Aan de andere kant zijn fluorescentielampen indrukwekkend vanwege hun zuinigheid. Het zijn Beurer fluorescentielampen en Philips TL-lampen van vele bekende fabrikanten.

Bureau fluorescentielamp

De prestaties nemen af, vooral als het buiten donker en mistig is. Speciale fluorescentielampen voor bureaus kunnen hierbij helpen. Het wordt aangeboden als een compacte stand-alone oplossing. Deze fluorescentielampen zijn eenvoudig te installeren en in te bouwen kantoor transporteren. Ze zijn klein en comfortabel.

plafondlamp

Als je niet alleen op bepaalde punten, maar in de hele ruimte gebruik wilt maken van daglicht, is een speciale plafondlamp ideaal, die momenteel relatief zeldzaam op de markt is. Eenmaal geïnstalleerd, wordt het permanent aan het plafond bevestigd. Deze plafondlamp is bijvoorbeeld ideaal als TL-lamp Plant.

staande lamp

De lichtheid is waarschijnlijk het grootste voordeel van de kleine tafellamp. Ze kan gebruikt worden als stabiele fluorescentielamp met een kwaliteit van 10.000 lux. Eén van de bekendste producten hier is de TL-lamp van beurer, die dankzij het metalen frame veilig kan worden gemonteerd. De plat ontwerp van het grote LED-paneel.

Daglicht make-uplicht

In principe is zonlicht de ideale basis voor een goed make-upeffect. Zodat jij ook badkamer Mocht je niet zonder kunnen, dan is er een TL-lamp aanwezig voor het aanbrengen van make-up. Dit zijn doorgaans handige modellen die het leuk vinden Philips TL-lampen kunnen op een wastafel of wastafel worden geplaatst. Het lichtpaneel is verstelbaar, zodat je hem indien nodig naar boven kunt kantelen.

Voor- en nadelen van verschillende soorten fluorescentielampen

Afhankelijk van het ontwerp en de kenmerken bieden fluorescentielampen fluorescentielamptests aan elk heeft voor- en nadelen. Ze variëren van verwerkings- tot aanschafkosten tot elektriciteitsverbruik. Waar je TL-verlichting wilt gebruiken is cruciaal, want bureaulampen zijn niet altijd ideaal. De volgende tabel toont de bestaande voor- en nadelen.

TypeVoordelenNadelen
LED-fluorescentielampOptimalisatie lichtontwerp
Compact ontwerp
Zuinig verbruik 
duur
Kwaliteit varieert 
Lampeeenvoudige installatie
Flexibele locatie
Degelijke afwerking
De constructie is niet altijd stabiel
plafondlampSamengesteld effect
Ideaal voor behandelkamers
Hoog stroomverbruik
Tijdelijke aanbieding 
LampeGebruiksvriendelijk model
lichtheid
Wijd verspreid
Beperkt effect
Grote keuze 
Cosmetische fluorescentielampNeutraliseert Licht
Betere controle en gebruiksgemak
Vereist een nabije locatie
Niet geschikt voor op reis

Onze bestseller voor daglichtlampen op Amazon:

Korting
Beurer TL 45 Perfect Day daglichtlamp, simulatie van daglicht, met 3 kleurtemperaturen voor een gereguleerd dag-nachtritme,...
 • Lichttherapielamp te gebruiken bij lichtgebrekssymptomen, zoals onbalans, depressieve stemming, energie en...
 • 3 instelbare kleurtemperaturen: Therapy met 6.500 K, Active met 5.000 K en Relax met 3.000 K
 • Voor het simuleren van het zonnige verloop van de dag of voor gericht gebruik in fasen van concentratie, therapie en ontspanning

Welk neonlicht past bij jou? 

TL-licht voor depressie is nu een bewezen en succesvol gevestigde therapie. Het komt vooral veel voor in milde tot matige depressie gebruikt. Het is ontworpen om het volledige spectrum van zonlicht te simuleren. Daarom kan het een positief effect hebben op de interne klok, verfrissend. Lichten met zonlicht helpen de productie van serotonine in het lichaam te verhogen. Dit heeft een positief effect op onze hersenen. Veel mensen gebruiken fluorescentielampen efficiëntere im kantoor en voel me over het algemeen beter.

Tip:

Met fluorescentielampen hoeft u zich geen zorgen te maken over UV-niveaus. UVB-licht wordt door een glasplaat gefilterd om de intensiteit te minimaliseren. Hoe dan ook, UV-licht is nuttig voor het lichaam omdat het de productie van vitamine D ondersteunt.

Kunnen fluorescentielampen ook buiten de behandeling worden gebruikt? 

Ja, fluorescentielampen zijn geschikt voor dagelijks gebruik, omdat hun licht veelzijdig is. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor terraria; ze creëren een comfortabele leefomgeving voor dieren. In dierentuinen en dierentuinen zullen ze dat wel doen gedeeltelijk gebruikt voor vogels. Als u de winter thuis wilt doorbrengen, kunt u in uw huis gebruik maken van TL-verlichting.

Waar kunt u het beste uw fluorescentielampen kopen? 

Vanwege hun positieve effecten worden fluorescentielampen al lang niet alleen in behandelingsfaciliteiten gebruikt, maar ook in in veel particuliere huishoudens gebruikt. Om goedkoop de beste fluorescentielampen te krijgen, moet je prijzen vergelijken. Typisch domineren Aanbiedingen van online winkels. Af en toe leiding geven Aldi en Lidl heeft deze lampen ook in discountwinkels. Ook Media Markt, Saturn, Tchibo en Rozenolie passende aanbiedingen hebben.

daglichtlamp

Waar kunnen fluorescentielampen worden gebruikt? 

Tegenwoordig worden fluorescentielampen dé trend lichttherapie vaak gebruikt in beroepen. Het is niet te vergelijken met het rode licht. Vanwege de eigenschappen en de Kleur van licht het verschilt aanzienlijk. Om een ​​fluorescerende te creëren Licht in therapie Om er gebruik van te kunnen maken moet er minimaal een verlichting aanwezig zijn 2500 Lux hebben. Een populaire behandeling is fluorescerend licht voor depressie. Bovendien helpen fluorescentielampen bij een tekort aan vitamine D. Bij aandoeningen zoals winterdepressie wordt het vaak gebruikt in combinatie met andere behandelingen. De combinatie van TL-licht en antidepressiva is succesvol gebleken.

De meest populaire fabrikanten van fluorescentielampen

Er is grote belangstelling voor deze bijzondere lampen vanwege de positieve werking van TL-lampen lampen. De afgelopen jaren is het aantal bedrijven met dergelijke bijzondere lampen toegenomen. Vandaag kan dat volgende bedrijven Verlassen:

 • Philips TL-lampen 
 • beurer fluorescentielampen
 • Quenox 
 • Sanitas 
 • Medisana 
 • Davita 
 • Innosol 
 • melisse 

Philips fluorescentielampen er onopvallend uitzien. Philips wel gericht op therapeutische voordelen en wil met meer Energie en positief Effecten op de geest geadverteerd. TL-lampen van Beurer hebben een vergelijkbare structuur. Bij Beurer kunt u kiezen uit de volgende modellen: TL 30 Fluorescent, TL 40 Fluorescent, TL 60 Fluorescent, TL 80 Fluorescent en TL 90 Fluorescent.

Onze insidertip voor daglichtlampen op Amazon:

Philips Hue White & Color Ambiance Go tafellamp (530 lm), dimbare tafellamp voor het Hue verlichtingssysteem met 16 miljoen kleuren, slimme...
 • Draadloze tafellamp: De draagbare Hue Go neem je overal mee naartoe en verlicht je huis zonder kabels...
 • Unieke sfeer: Dankzij 16 miljoen kleuren en koele tot warme wittinten is de individueel instelbare, dimbare...
 • Handige lichtregeling: Compatibel met de Amazon Echo Dot (3e generatie), Echo Plus en Echo Show (2e generatie) kunnen...

Koopadvies voor TL-lampen

Voorbij zijn de dagen dat lampen buitengewoon duur waren. De meeste prijzen zijn beheersbaar. Als u op zoek bent naar een goede TL-lamp, dan kan dat ook de volgende criteria Op basis van uw keuze:

 • Volledig spectrum: Controleer welk spectrum, b.v. B. fluorescerende 10000 lux kap. Een volledig spectrumlicht is altijd de beste keuze lijkt het meest op zonlicht. Meestal betaal je iets meer voor dit licht, maar je profiteert wel van betere resultaten. TL-lampen kunnen ook als bureaulamp worden gebruikt.
 • constructie: Gezien het toepassingsgebied is de constructie van de TL-lamp uiteraard cruciaal aankoop. Als u op zoek bent naar een tafellamp wil het maar af en toe gebruikendan is de tafellamp een goede keuze. Andere modellen zijn voor installatie- en plafondmontage.
 • review: Voordat u een deken koopt, is het meestal de moeite waard om eens een Philips-test of een Beurer-test te bekijken. Zo krijgt u snel een overzicht Ervaringen van andere gebruikers voorzien. Je moet zeker de mogelijke winnaars van de fluorescentietest eens nader bekijken.
 • Lichtbron: De lichtbron die in fluorescentielampen wordt gebruikt, heeft niet alleen een beslissende invloed op de eigenschappen van het licht, maar ook op het energieverbruik. De afgelopen jaren zijn de meeste fabrikanten overgestapt op LED's. Kleine lichtgevende diodes hebben zich al vele malen bewezen. Ze zijn lang houdbaar en worden bovendien geassocieerd met een beheersbare consumptie.
 • Alarmfunctie: Om het opstaan ​​makkelijker te maken, hebben sommige lampen een zogenaamde alarmfunctie. Ze beginnen op een bepaald tijdstip daglicht te activeren. De tijd kan als één worden ingesteld Wecker set. De alarmfunctie is verminderd het stressniveau van uw lichaam als u wakker wordt. Het ontwakingsproces begint langzaam.
 • Kleurtemperatuur: Let altijd op de kleurtemperatuur van het licht. Er zijn witte en blauwe modellen. Fluorescentielampen gebruiken doorgaans 2500 Kelvin en produceren warm wit licht. Deze lichte kleur heeft gelige en roodachtige nuances.
 • Prijs: Uiteraard speelt bij iedere TL-lamp ook de prijs een belangrijke rol, hier zitten wel verschillen in, dus het is de moeite waard om te vergelijken. Kwikvrije lampen zijn niet meer duurder dan andere modellen, maar behoren nu tot het standaardassortiment.

Wanneer zal een Stiftung Warentest daglichtlamp een aanbeveling gedaan?

Voordat Stiftung Warentest een aanbeveling doet, is de vraag: wat moet er worden getest en hoe kun je mensen in het dagelijks leven helpen? Het aanbod aan onderwerpen varieert TV tot babycrème en diensten. Als er een Stiftung Warentest is daglichtlamp Er is een aanbeveling, deze zal in de tijdschrift Test gepubliceerd of beschikbaar om te downloaden op internet.

Onze bestseller voor daglichtlampen op Amazon:

KortingBestseller nr. 1
Beurer TL 30 daglichtlamp, daglichtsimulatie, tot 10.000 lux, medisch product, flikker- en UV-vrije LED-technologie,...
 • MEDISCH PRODUCT: Door het simuleren van daglicht is de daglichtlamp geschikt voor gebruik in...
 • KRACHTIG: Het verlichtingsoppervlak van 12 x 20 cm heeft een bijzonder gelijkmatige verlichting met een lichtintensiteit...
 • PRAKTISCH: De daglichtlamp heeft een handige éénknopsbediening en is traploos te bedienen,...
KortingBestseller nr. 2
Hensam LED bureaulamp, 1400LM dubbelkops bureaulampen, zwanenhals daglichtlamp, klembaar met 5...
 • ✨DUBBELE KOPONTWERP EN 360° FLEXIBELE ZWANENHALS - De dimbare LED-bureaulamp heeft de verstelbare ...
 • 🗜️UPGRADE DE ULTRA BREDE METALEN CLIP - Om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, hebben we...
 • 🔆5 KLEURTEMPERATUUR & 5 HELDERHEIDSMODI - De werkpleklamp kan de helderheid van de kleur afzonderlijk regelen, met 5 ...
Bestseller nr. 3
Easysleep daglichtlamp 10000 lux lichttherapielamp tegen depressie LED daglichtlicht lichtdouche met UV-vrije gesimuleerde...
 • 💕 Eén sleutel tot 10000 lux: biedt 10000 lux met één sleutel, geschikt voor mensen die geen zonlicht hebben, dit licht zal...
 • 💕7 timerinstellingen: je kunt hem instellen op continu werken of een timer instellen van 10, 20, 30, 40, 50, 60...
 • Geheugenfunctie: met de geheugenfunctie kunt u snel uw vorige helderheid en timer herstellen.

Youtube video-aanbeveling voor de daglichtlamptest en vergelijking:

TL-lampen om de winterblues te bestrijden? | 2022 | SRF Kassenbruch

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor daglichtlampen: belangrijkste bronnen van informatie en producten

 • Ontdek meer over daglichtlampen: uw informatiegids

  • Daglichtlamp Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over daglichtlamp op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Daglichtlamp YouTube: Ontdekken daglichtlamp via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Daglichtlamp Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van daglichtlamp op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Daglichtlamp eBay: Blader door een grote selectie daglichtlamp-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vergelijking van daglichtlampen?

4/5 - (53 beoordelingen)

Reacties op "daglichtlamp" Vergelijking

 1. Manuel Wolf zegt:

  Hoe helder is deze daglichtlamp?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Manuelwolf,

   Uw steun en opmerkingen over onze vergelijking van daglichtlampen zijn waardevol voor ons. Bedankt voor beide!

   Deze daglichtlamp biedt een hoge lichtsterkte die vergelijkbaar is met natuurlijk daglicht. Het produceert helder licht dat uw kamers optimaal verlicht.

   Van ons in de klantenservice: Groeten aan Lichtenau.

 2. Julius zegt:

  Welke invloed heeft daglicht op mijn humeur?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Julius,

   Wij willen u uit de grond van ons hart bedanken voor uw reactie en uw interesse in onze daglichtlamptest en vergelijking. Uw inbreng is belangrijk voor ons!

   Het is bekend dat daglicht positieve effecten heeft op de stemming en het welzijn. Deze daglichtlamp bootst met zijn speciale lichttemperatuur natuurlijk zonlicht na, wat kan helpen uw humeur te verbeteren en de winterblues te bestrijden.

   Een collectief “Hallo!” van onze productondersteuning tot Strehla!

 3. David Schmid zegt:

  Heb ik voor deze lamp een speciale lamp nodig?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hoi David,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze daglichtlamptest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Nee, voor de daglichtlamp heeft u geen speciale gloeilamp nodig. Hij wordt geleverd met een geïntegreerde LED-lamp.

   Met vriendelijke groeten aan Eutin.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024