Bijgewerkt: 30.05.2024

Winnaars van de subwoofervergelijkingstest: dit zijn de topproducten in vergelijking

Weet wat je koopt: de belangrijkste informatie over basluidsprekers

Subwoofers zijn de beste keuze om je geluid een extra dosis bas te geven. Onze vergelijkingswinnaars bieden het diepe en krachtige geluid dat je nodig hebt om een ​​ervaring te maken. Of je nu je muziekcollectie wilt uitbreiden of een film wilt kijken, je kunt er zeker van zijn dat een subwoofer aan je entertainmentbehoeften voldoet.
illustratie
Beste aanbeveling
Subwoofer Canton Sub 8.3 Actief (200/280 Watt) zwart (per stuk)
Prijs-prestatie winnaar
Subwoofer Yamaha NS-SW050 Zwart 50 W, 28-200 Hz zwart
Subwoofer Klipsch r-12sw, 200W, 29, 120Hz, 400W, Zwart
Subwoofer Dali E-9 F Zwart
Subwoofer Canton SUB 600 actief (200/250 Watt) wit (per stuk)
Subwoofer Canton AS 85.3 SC Krachtig actief, zwart
Subwoofer mivoc Hype 10 G2 HiFi Actief Zwart 300W
Subwoofer Polk Audio PSW10E Actief, 10″ basbox, 100 watt
Subwoofer Teufel T 8 Zwart
Subwoofer Canton 03724 AS 2020 SC actief zwart
Modell Subwoofer Canton Sub 8.3 Actief (200/280 Watt) zwart (per stuk) Subwoofer Yamaha NS-SW050 Zwart 50 W, 28-200 Hz zwart Subwoofer Klipsch r-12sw, 200W, 29, 120Hz, 400W, Zwart Subwoofer Dali E-9 F Zwart Subwoofer Canton SUB 600 actief (200/250 Watt) wit (per stuk) Subwoofer Canton AS 85.3 SC Krachtig actief, zwart Subwoofer mivoc Hype 10 G2 HiFi Actief Zwart 300W Subwoofer Polk Audio PSW10E Actief, 10″ basbox, 100 watt Subwoofer Teufel T 8 Zwart Subwoofer Canton 03724 AS 2020 SC actief zwart
Details
Marke Canton Yamaha Klipsch Dali Canton Canton Mivoc Polk Audio Teufel Canton
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedSubwoofer
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,6GoedSubwoofer
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedSubwoofer
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedSubwoofer
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedSubwoofer
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedSubwoofer
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedSubwoofer
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedSubwoofer
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedSubwoofer
Top Producttest-vergelijking.nl2,4GoedSubwoofer
montage 1 x 220 mm woofers 1 x 200 mm woofers 1 x 304 mm woofers 1 x 228 mm woofers 1 x 220 mm woofers 1 x 220 mm woofers 1 x 250 mm woofers 1 x 254 mm woofers 1 x 200 mm woofers 1 x 200 mm woofers
Luidsprekerprincipe actieve subwoofer frontfire (basreflex) actieve subwoofer frontfire (basreflex) actieve subwoofer frontfire (basreflex) actieve subwoofer frontfire (basreflex) actieve subwoofer frontfire (gesloten box) actieve subwoofer frontfire (basreflex) actieve subwoofer frontfire (basreflex) actieve subwoofer, geen fabrikantinformatie actieve subwoofer frontfire/downfire (basreflex) actieve subwoofer frontfire (basreflex)
Afmetingen (B 275 x 380 x 420 mm 291 x 291 x 341 mm 355 x 406 x 470 mm 288 x 307 x 311 mm 270 x 333 x 295 mm 255 x 450 x 370 mm 320 x 440 x 360 mm 356 x 365 x 410 mm 311 x 423 x 380 mm 240 x 400 x 400 mm
Nominaal vermogen (RMS) 200 Watt 50 Watt 200 Watt 170 Watt 200 Watt 200 Watt 300 Watt 50 Watt 100 Watt 50 Watt
Behuizing Vezelplaat met gemiddelde dichtheid Vezelplaat met gemiddelde dichtheid vezelplaat van gemiddelde dichtheid (geborsteld) vezelplaat van gemiddelde dichtheid (verijdeld) vezelplaat van gemiddelde dichtheid (geverfd) vezelplaat van gemiddelde dichtheid (gefineerd of geverfd) vezelplaat van gemiddelde dichtheid (geverfd) geen informatie van de fabrikant vezelplaat van gemiddelde dichtheid (verijdeld) Kunststof
Grensfrequentie instelbaar
Voordelen
 • actieve bas-equalisatie (SC-technologie)
 • hoogontwikkelde woofer met aluminium membraan.
 • Geavanceerde YST II-technologie maakt gecombineerd gebruik met versterkers mogelijk.
 • nauwkeurige en droge basweergave
 • automatische aan- en uitfunctie
 • LED-stroomindicator.
 • bijzonder compacte afmetingen
 • geavanceerde basdriver met aluminium membraan
 • energiebesparende klasse DVersterker.
 • Gesloten behuizing: nauwkeurige en droge basweergave
 • zeer geschikt voor het afspelen van muziek.
 • goede faciliteiten met in- en uitgangen
 • compacte afmetingen
 • nauwkeurige reproductie
 • compacte afmetingen
 • nauwkeurige reproductie
 • Drivers gemaakt van hoogwaardige materialen
 • Resonantie- en vervormingsvrije basweergave
 • automatische aan- en uitfunctie.
 • Optioneel te gebruiken als front- of downfire
 • inclusief draadloze module
 • energiezuinige klasse D-versterker
 • automatische aan- en uitfunctie.
 • compacte afmetingen
 • actieve bas-equalisatie (SC-technologie)
 • automatische aan- en uitfunctie
 • bijzonder geschikt voor kleine ruimtes
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste subwoofers in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo, mijn naam is Laura en ik ben een gepassioneerde online shopper en expert op het gebied van e-commerce. De afgelopen jaren heb ik een groot aantal online winkels verkend en voor sommige categorieën een bijzondere voorliefde ontwikkeld. Eén van mijn favorieten is ongetwijfeld de wereld van mode en accessoires. Ik geniet enorm van het rondsnuffelen in online boetieks en het vinden van de laatste trends. Daarnaast hebben ook de vakgebieden techniek en elektronica een sterke aantrekkingskracht op mij, vooral de nieuwste technologische snufjes en smart home producten. Naast deze categorieën besteed ik ook veel tijd aan het bladeren door online winkels voor dieren en dierbenodigdheden. Als trotse huisdiereigenaar vind ik het altijd leuk om nieuw speelgoed en accessoires voor mijn geliefde metgezellen te krijgen. Ik ben ook een grote fan van online gezondheids- en schoonheidswinkels. Ik vind het erg leuk om nieuwe cosmetische en huidverzorgingsproducten te ontdekken en uit te proberen. Ik heb zeer uiteenlopende interesses en vind het leuk om betrokken te zijn bij nieuwe online winkels en verschillende categorieën. Als expert in e-commerce deel ik graag mijn ervaringen en aanbevelingen met u!

Meer categorieën:

Topkopersgids: belangrijke aankooptips en aanbevelingen voor subwoofers - uw ultieme checklist

In een oogopslag
 • Een subwoofer is een luidspreker die gespecialiseerd is in het weergeven van diepe geluiden. Het is met name geschikt voor muziek, films en games waarbij bas belangrijk is. Subwoofers vormen doorgaans het hart van een thuisbioscoopsysteem en helpen een meeslepende geluidservaring te creëren.
 • Er zijn verschillende soorten subwoofers, waaronder passieve en actieve modellen. Passieve subwoofers hebben een externe versterker nodig, terwijl actieve modellen een ingebouwde versterker hebben voor extra flexibiliteit. Bij het kiezen van een subwoofer is het belangrijk om rekening te houden met factoren als formaat, vermogen en frequentierespons.
 • Populaire subwoofermerken zijn onder meer Bose, JBL, Sonos en Yamaha. Er zijn ook veel op maat gemaakte subwoofersystemen die speciaal zijn ontworpen voor specifieke toepassingen. Een subwoofer kan de geluidskwaliteit van een systeem aanzienlijk verbeteren en een diepere, rijkere luisterervaring bieden.
Subwoofer

Subwoofer: wat u moet weten

Subwoofers zijn de kers op de taart van elk goed audiosysteem, toch? Zonder haar zou hij dat wel doen Bas knalt gewoon niet goed. Maar weet je echt waar je op moet letten als het om deze krachtige woofers gaat? We hebben wat onderzoek gedaan en wat licht op de duisternis geworpen - hier zijn de vijf meest brandende vragen en de antwoorden!

Waarom is een subwoofertest zo belangrijk?

Welnu, een subwoofertest kan u helpen het kaf van het koren te scheiden. Er zijn zoveel modellen op de markt dat je gemakkelijk het overzicht kwijtraakt. Een goede test geeft je duidelijke informatie over de prestaties, het geluid en de kwaliteit van de subwoofer. Het laat u ook zien welke modellen uw geld echt waard zijn en over welke u misschien nog eens goed moet nadenken.

Hoe helpt een subwoofervergelijking mij bij het kiezen?

Met een subwoofervergelijking heeft u een overzicht van alle relevante modellen en kunt u deze tegen elkaar afwegen op basis van verschillende criteria zoals prijs, prestaties of klantbeoordelingen. Het is net als winkelen: jij vergelijk ook verschillende producten met elkaar voordat je beslist, toch? Een goede vergelijking helpt u de juiste keuze voor u te maken en geen varken in de zak te kopen.

Waar moet ik op letten bij het “installeren van een subwoofer in een autosysteem”?

Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u een subwoofer in uw autosysteem installeert. Ten eerste: de maat! Je wilt zeker geen gigantische subwoofer die de hele kofferbak in beslag neemt. Ten tweede: de bekabeling. Het kan behoorlijk lastig worden, dus misschien wilt u overwegen om het zelf te doen of het aan een professional over te laten. En ten derde: denk aan de buren! Een te luide bas kan veel problemen veroorzaken.

Hoe werkt een “Draadloze Subwoofer voor Soundbar”?

Een draadloze subwoofer voor de Soundbar Het gebruik ervan klinkt als iets van de toekomst, maar het is heel eenvoudig. Stel je voor: geen vervelende Kabel overal meer rondslingeren. In plaats daarvan communiceert de soundbar via radio met de subwoofer. Meestal is de verbinding binnen enkele minuten tot stand gebracht. Nog een voordeel: je kunt de subwoofer flexibel in de kamer plaatsen en zo de beste geluidslocatie vinden.

Heb ik een “subwooferversterker voor muziekstudio” nodig?

Het hangt er van af. In een professionele muziekstudio wil je uiteraard het best mogelijke geluid. Een subwooferversterker kan hier het verschil maken. Het zorgt niet alleen voor meer kracht, maar ook voor een nauwkeurigere geluidsweergave, vooral in de lage frequenties. Dus als je serieus muziek wilt produceren of gewoon het beste geluid wilt, kan een subwooferversterker precies zijn wat je nodig hebt.

Plaatsing is het allerbelangrijkste

Subwoofers klinken anders, afhankelijk van hun locatie. Plaats de subwoofer op verschillende locaties om het beste geluid te vinden. Een trucje: zet de subwoofer op je favoriete plek en loop door de kamer om de beste plek te vinden om te klinken.

Onze subwooferaanbeveling op Amazon:

Yamaha NS-SW050 Zwart 50 W subwoofer, 28-200 Hz zwart
 • Twisted flare-poort voor een betere luchtstroom
 • Knapperige bas dankzij de geavanceerde YST II-technologie
 • 20 cm conuswoofer

Soorten subwoofers en hun kenmerken

Type subwoofer kenmerken
Passieve subwoofer Vereist extern Versterker, vaak goedkoper, flexibel in plaatsing.
Actieve subwoofer Geïntegreerde versterker, plug-and-play, vaak duurder en krachtiger.
Subwoofer voor automobiel Compact, vooral voor voertuigen, vaak met bijzondere vormen.
Diepteloze subwoofer Geen kabels nodig, flexibel in plaatsing, kan vertragingen hebben.
Subwoofer voor thuisbioscoop Vaak groter, geoptimaliseerd voor films, diepe basweergave.

Let op de verbinding

Niet alle subwoofers zijn op dezelfde manier aangesloten. Lees altijd de handleiding om er zeker van te zijn dat u alles correct doet. Je wilt tenslotte het maximale uit je subwoofer-testwinnaar halen, toch?

Onze bestsellers voor subwoofers op Amazon:

Klipsch r-12sw - Subwoofer (200 W, 29-120 Hz, 400 W, Zwart, 35,56 cm, 47 cm)
 • Krachtige 12 inch koperen versterker met front trigger
 • Digitale versterker levert 400 W dynamisch vermogen.
 • Net zo indrukwekkend met muziek en films

Voor- en nadelen van Subwoofers

Voordelen

 • Diepere en krachtigere basweergave.
 • Betere filmkijkervaring in thuisbioscoopsystemen.
 • Flexibiliteit bij plaatsing in de kamer.

Nadelen

 • Kan overweldigend zijn in kleine ruimtes.
 • Extra kosten voor het gehele systeem.
 • Sommige modellen kunnen behoorlijk groot zijn.

Vergeet niet de subwoofer te kalibreren

Veel moderne Ontvanger beschikken over automatische kalibratiesystemen. Deze systemen kunnen wonderen verrichten om het geluid van uw subwoofer te optimaliseren. Dus als je een subwoofer hebt koopadvies overweeg kalibratie.

Onze insidertip voor subwoofers op Amazon:

Canton Sub 8.3 actieve subwoofer (200/280 watt) zwart (stuk)
2-classificatie
Canton Sub 8.3 actieve subwoofer (200/280 watt) zwart (stuk)
 • Nominaal / muziekvermogen: 200 /280 watt
 • zendbereik: 25 … 200 Hz; Crossover-frequentie: 55 … 200 Hz (instelbaar)
 • Woofer: 1x 220 mm, aluminium (wave surround)
Subwoofer

Alternatieven voor subwoofers

Luidsprekers met volledig bereik

Misschien ken je het goede oude volledige assortiment spreker. Deze proberen het hele geluidsspectrum te bestrijken zonder dat er gespecialiseerde luidsprekers nodig zijn. Maar laat je niet misleiden: hoewel ze behoorlijk behoorlijk kunnen klinken, komen ze vaak niet in de buurt van de basweergave van een speciale subwoofer.

soundbars

Soundbars zijn tegenwoordig erg populair, vooral in kleinere kamers of appartementen. Ze combineren verschillende soorten luidsprekers in één schlanken Ontwerp. Sommige modellen hebben zelfs een behoorlijke bas - niet helemaal zoals een subwoofer, maar ze doen hun best.

Bas Shaker

Dit zijn zulke coole dingen die je direct op je hoofd kunt zetten Schroef stoel of je bank kan. In plaats van de bas te ‘horen’, voel je deze direct door middel van trillingen. Een leuke ervaring, maar uiteraard geen echte vervanger voor het diepe geluid van een subwoofer.

Subwoofertests: de weg naar perfectie

Als het gaat om het testen van subwoofers, wordt het echt serieus. Vakbladen kosten veel tijd en gebruiken veel apparatuur. Eerst wordt de subwoofer in een speciaal daarvoor bestemde ruimte geplaatst, waardoor hinderlijke geluiden van buitenaf tot een minimum worden beperkt. Vervolgens worden verschillende frequenties gevoed om de prestaties over het hele spectrum te meten. Bij de evaluatie wordt ook rekening gehouden met de levensduur en de kwaliteit van de afwerking. Om nog maar te zwijgen van het feit dat echte mensen – audio-experts – naar het geheel luisteren en hun mening geven.

En hoe zit het met Stiftung Warentest?

Ja, Stiftung Warentest heeft in het verleden ook subwoofers getest. Ze nemen hun tests zeer serieus en zijn een van de meest betrouwbare bronnen in Duitsland als het gaat om productrecensies.

Bekende fabrikanten en merken subwoofers

Enkele van de grote spelers op de markt zijn Bose, Sony, Yamaha, Bowers & Wilkins en KEF. Deze merken zijn al eeuwen actief in de branche en weten absoluut wat ze doen.

Bestseller onder de subwoofers

Als je rondvraagt ​​en zoekt naar de bestsellers, kom je zeker modellen van Bose tegen Sony, vooral in de middenprijsklasse. Deze merken hebben een solide reputatie en hun subwoofers leveren doorgaans de beloofde waar voor hun geld.

Waar kun je subwoofers kopen?

Naast elektronicawinkels als Media Markt of Saturn kun je voor de perfecte subwoofer ook terecht in gespecialiseerde audiowinkels. Online zijn er natuurlijk ook veel mogelijkheden. Amazone, Rozenolie of Cyberport bieden een grote selectie. Wanneer u online koopt, kunt u vaak klantrecensies bekijken, wat erg nuttig kan zijn.

Waarom het de moeite waard is om een ​​subwoofer te kopen

 • Diepte van geluid: Een subwoofer kan geluiden reproduceren die te diep zijn voor de meeste standaardluidsprekers. Hiermee geef je een extra dimensie aan je muziek- of filmgeluid.
 • Tastbaar geluid: Wie houdt er niet van het gevoel van de bas die door je lichaam trilt? Met een subwoofer hoor je het geluid niet alleen, maar voel je het ook.
 • Optimalisatie van de hoofdluidsprekers: Wanneer een subwoofer de lage tonen verzorgt, kunnen uw hoofdluidsprekers zich concentreren op waar ze het beste in zijn: de middentonen en hoge tonen.

Wat je zeker moet weten over subwoofers

 • Grootte is belangrijk...soms: Een grotere subwoofer levert niet noodzakelijkerwijs een beter geluid op. Het hangt af van de ruimte en de akoestiek.
 • Positionering: Waar u de subwoofer plaatst, kan een groot verschil maken in de geluidskwaliteit.
 • Actief versus passief: Actieve subwoofers hebben ingebouwde versterkers, terwijl passieve subwoofers moeten worden gevoed door een externe versterker.
 • Subwoofer aanbieding: Houd de aanbiedingen binnen Auge. Er zijn vaak kortingen op bestsellers voor subwoofers die beide zijn hoge kwaliteit evenals betaalbaar.

Onze bestsellers voor subwoofers op Amazon:

KortingBestseller nr. 1
EDIFIER T5 actieve subwoofer met laagdoorlaatfilter en 20,3 cm (8") basdriver (70 watt)
 • KRACHTIG - De woofer van 22 cm (8 inch) met DSP produceert krachtige bassen tot 38 Hz. 70W RMS uitgangsvermogen en de...
 • ENERGIEBESPAREND - De subwoofer schakelt na een tijdje van inactiviteit automatisch over naar de stand-bymodus om niet onnodig te zijn ...
 • OPTIMAAL RESONANTIEGEDRAG - De grote behuizing van echt hout van MDF zorgt voor een helder en volumineus geluid met...
Bestseller nr. 2
mivoc Hype 10 G2 HiFi Actieve Subwoofer Zwart 300W 20 tot 180Hz
 • Perfect geluid voor thuis: de Hype 10 is uitgerust met een woofer van 25 cm (10”). De geïntegreerde...
 • Ultradiepe baservaring: de mivoc Hype 10 speelt van de laagst hoorbare frequenties (20 Hz) tot de diepe middentonen...
 • Alles aan boord: de Hype 10 subwoofer heeft alles wat je nodig hebt om hem te bedienen: crossover traploos van 40 Hz tot 180 Hz;...
Bestseller nr. 3
VULKKANO SUB6 Subwoofer Actief 6.5 inch, frequentie 60Hz-250Hz
 • 【KRACHTIGE BAS】 Met zijn grote 6.5 inch membraan wordt de Vulkkano SUB6 actieve subwoofer de beste vriend van de ...
 • 【VOLUMECONTROLE】Deze subwoofer heeft een volumeregeling aan de achterzijde, een low-pass en een ...
 • 【ELEGANT ONTWERP】De Vulkkano SUB6 actieve subwoofer heeft een elegante zwarte afwerking en compacte afmetingen die ...

Subwoofer-conclusie

Als je het volledige spectrum aan geluid wilt ervaren, kun je bijna niet om een ​​goede subwoofer heen. In eerste instantie lijkt het misschien een luxe, maar zodra je het verschil hoort (en voelt!) vraag je je af hoe je ooit zonder hebt gekund. Vooral als er aantrekkelijke subwooferaanbiedingen zijn of als je een van de subwoofer-bestsellers op het oog hebt, moet je niet lang aarzelen. Kwaliteit heeft een prijs, maar het geluid van een goede subwoofer is van onschatbare waarde.

 1. Gebruikt u al een subwoofer in uw home-audiosysteem? (Gelieve uw antwoord in het opmerkingenveld te vermelden.)
 2. Van welk merk is uw huidige subwoofer?
 3. Hoe belangrijk is bas voor jou als je muziek speelt?
 4. Heeft u uw subwoofer gekocht op basis van een speciale subwooferaanbieding?
 5. Gebruik je liever actieve of passieve subwoofers?
 6. Zou u een bestseller-subwoofer overwegen in plaats van een minder bekend model?
 7. Hoe vaak vervang jij je subwoofer?
 8. Hoe belangrijk is de grootte van de subwoofer voor u vergeleken met de geluidskwaliteit?
 9. Heb je je subwoofer zelf geïnstalleerd of hulp ingeroepen?
 10. Hoe belangrijk is het merk of ontwerp voor u bij het kiezen van een subwoofer?

Youtube-video-aanbeveling voor de subwoofertest en vergelijking:

De subwoofer correct aansluiten en instellen Demon Tutorial

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor subwoofers: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over subwoofers: uw informatiegidsen

  • Subwoofer-wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Subwoofer op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Subwoofer YouTube: Ontdekken Subwoofer via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Subwoofer Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Subwoofer op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Subwoofer Ebay: Blader door een grote selectie Subwoofer-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze subwoofervergelijking?

4/5 - (56 beoordelingen)

Reacties op "Subwoofer" Vergelijking

 1. Martin Schuster zegt:

  Hoe groot is de subwoofer en waar kan je deze het beste plaatsen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Martin Schuster,

   Uw reactie is een grote aanwinst voor ons en we willen u bedanken voor uw interesse in onze subwoofervergelijking.

   De subwoofer heeft een compact formaat waardoor hij perfect past in elke huiskamer of kantoor. Je plaatst hem gemakkelijk onder het bureau, naast de tv of achter de bank. Hierdoor ontstaat een diepe bas en geeft je geluidssysteem een ​​indrukwekkend geluid.

   Van het ondersteuningsteam in Grebenstein – groeten!

 2. Nermin zegt:

  Hoe sterk is de bas van de subwoofer?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Nermin,

   We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om commentaar te geven op onze subwoofertest en vergelijking. Bedankt voor je interesse!

   De subwoofer biedt krachtige en diepe bassen die uw muziek en films tot leven brengen. Met zijn krachtige basvermogen van 300 watt voel je elk detail en geniet je optimaal van het geluid.

   Met vriendelijke groeten van de supportafdeling in Olfen.

 3. Luc Winter zegt:

  Kan ik deze subwoofer gebruiken met luidsprekers van andere merken?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Luke,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze subwoofertest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Ja, je kunt deze subwoofer gebruiken met luidsprekers van andere merken, zolang je versterker of receiver een subwooferuitgang heeft. Zorg ervoor dat u de juiste kabels en instellingen gebruikt om de subwoofer op uw systeem aan te sluiten. Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij de installatie, neem dan contact op met onze klantenservice.

   Met vriendelijke groeten aan Dargun.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024