Bijgewerkt: 29.05.2024

Stappentellertest & vergelijking 2024: Ontdek de topselectie van dit jaar

Aanbevolen activiteitstrackers: onze top 5 artikelen ter vergelijking

In een wereld waar fitness en gezondheid centraal staan, zijn stappentellers een essentieel hulpmiddel geworden. Maar hoe vindt u, met zoveel opties op de markt, de juiste keuze voor uw behoeften? In deze gids bieden wij u een gedetailleerde test en vergelijking van de beste stappentellers en geven wij u waardevolle aankoopadviezen. Laten we samen de stappenteller ontdekken die het beste bij uw levensstijl past.

illustratie
Beste aanbeveling
Stappenteller Willful Smartwatch, 1.3 inch touchscreen-kleurendisplay
Prijs-prestatie winnaar
Stappenteller LEBEXY fitnessarmband stappenteller, fitnesstracker
Stappenteller YAMAY fitnessarmband met bloeddrukmeting
Stappenteller YAMAY Fitnessarmband met hartslagmeter Waterdicht
Stappenteller LIFEBEE Smartwatch, fitnesspolshorloge met hartslagmeter
Stappenteller Omron Stappenteller Walking Style IV – zwart
Stappenteller Omron Stappenteller Loopstijl One 2.1
Modell Stappenteller Willful Smartwatch, 1.3 inch touchscreen-kleurendisplay Stappenteller LEBEXY fitnessarmband stappenteller, fitnesstracker Stappenteller YAMAY fitnessarmband met bloeddrukmeting Stappenteller YAMAY Fitnessarmband met hartslagmeter Waterdicht Stappenteller LIFEBEE Smartwatch, fitnesspolshorloge met hartslagmeter Stappenteller Omron Stappenteller Walking Style IV – zwart Stappenteller Omron Stappenteller Loopstijl One 2.1
Details
Marke opzettelijk Lebexy Yamay Yamay Levensbij Omron Omron
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedpedometer
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,1Goedpedometer
Top Producttest-vergelijking.nl1,6Goedpedometer
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goedpedometer
Top Producttest-vergelijking.nl1,8Goedpedometer
Top Producttest-vergelijking.nl2,2Goedpedometer
Top Producttest-vergelijking.nl2,4Goedpedometer
Slaap volgen
Sensor 3D-sensor 3D-sensor 3D-sensor 3D-sensor 3D-sensor 3D-sensor 3D-sensor
Doelstelling
Gewicht (inclusief bevestiging) 32 g 30 g 50 g 49,9 g NA 23 g 19 g
Nauwkeurigheidsgegevensverzameling (aantal stappen en afstand) uiterst nauwkeurig uiterst nauwkeurig uiterst nauwkeurig uiterst nauwkeurig uiterst nauwkeurig uiterst nauwkeurig uiterst nauwkeurig
Synchronisatie met pc- of smartphone-interface
Voordelen
 • Realtime hartslagmeter
 • met connectiviteit met apps
 • gemakkelijk te lezen display
 • Touchscreen
 • waterdicht volgens IP68
 • GPS-tracking
 • IP68 waterdicht
 • Bloeddrukmeting
 • Camera-afstandsbediening
 • Multisport-tracking
 • IP68 waterdicht
 • Heart Rate Monitor
 • Helligkeitse installatie
 • slank ontwerp
 • makkelijk te gebruiken
 • volledige functionaliteit
 • dun
 • modern ontwerp
 • nauwkeurige registratie
 • zeer gemakkelijk afleesbaar display
 • eenvoudige bediening
 • Stapfout vermijden
 • inclusief batterij
 • Aerobisch- Snelle stapmodus
 • zeer gemakkelijk afleesbaar display
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste stappentellers in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo, mijn naam is Moritz en ik ben blij dat je mijn tekst leest! Ik ben een enthousiaste fietser en breng mijn vrije tijd graag buiten door in de natuur. Als e-commerceschrijver ben ik geïnteresseerd in veel verschillende winkelcategorieën en probeer ik mijn lezers te helpen de beste producten voor hun behoeften te vinden. Een van mijn favoriete categorieën in e-commerce is ‘Sport & Vrije tijd’. Er is hier een ongelooflijke verscheidenheid aan producten, van fietsen en sportkleding tot outdooruitrusting en fitnessapparatuur. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en technologieën in deze categorie om mijn lezers het best mogelijke advies te geven. Maar ook in andere categorieën van e-commerce voel ik mij thuis. Ik ben bijvoorbeeld geïnteresseerd in de categorie ‘Elektronica & Computers’, waar ik graag meer te weten kom over de nieuwste snufjes en innovaties. Of ook voor de categorie ‘Health & Beauty’, waar ik graag tips en aanbevelingen geef voor natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Over het algemeen probeer ik in mijn teksten een zo breed mogelijk scala aan e-commercecategorieën te behandelen, om voor elke lezer iets interessants te bieden. Ik hoop dat je geniet van mijn schrijven en dat je snel weer langskomt!

Meer categorieën:

Ultieme koopgids: Ontdek de beste vergelijkingen in de stappentellersector - uw gids voor 2024
De gepresenteerde vergelijking van stappentellers zal u begeleiden naar een weloverwogen productkeuze

In een oogopslag
 • Een stappenteller is een elektronisch apparaat dat het aantal stappen meet dat iemand zet tijdens het lopen of rennen. Het is een handig hulpmiddel voor het monitoren van het dagelijkse activiteitenniveau en het volgen van de voortgang richting fitnessdoelen. De meeste stappentellers meten ook de afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën.
 • Er zijn verschillende soorten stappentellers, waaronder eenvoudige stappentellers, wearables zoals fitnesstrackers en smartwatches, en smartphone-apps. Veel modellen bieden extra functies zoals slaapmonitoring of hartslagmonitoring.
 • Stappentellers zijn vooral interessant voor mensen die meer willen bewegen of voor degenen die hun calorie-inname en activiteitenniveau willen controleren. Stappentellers kunnen ook nuttig zijn als onderdeel van gewichtsverliesprogramma's of revalidatie na blessures. Om het maximale uit een stappenteller te halen, is het belangrijk om regelmatig uw voortgang bij te houden en uzelf te motiveren om meer te lopen en rennen.
Pedometer

Stappenteller: een praktische metgezel voor uw conditie

Tegenwoordig zijn stappentellers veel meer dan alleen een klein gadget om je pols of in je zak. Ze zijn een waardevolle hulp geworden voor iedereen die zijn conditie en gezondheid wil verbeteren Auge wil houden. Maar hoe vind je de juiste keuze als er zoveel opties zijn? Laten we ons onderdompelen in de wereld van pedometer en verhelder enkele brandende vragen op basis van stappentellertests en vergelijkingen.

Hoe nauwkeurig zijn stappentellers?

Als het op nauwkeurigheid aankomt, zijn stappentellers meestal behoorlijk betrouwbaar, maar niet perfect. De nauwkeurigheid hangt vaak af van het model en de manier waarop het wordt gedragen. Sommige hoogwaardige modellen die om de pols worden gedragen, gebruiken geavanceerde sensoren en algoritmen om uw stappen nauwkeurig te tellen. Maar zelfs de beste apparaten kunnen soms in de war raken door onregelmatige bewegingen of bepaalde activiteiten zoals fietsen. Het is raadzaam om verschillende modellen en hun beoordelingen te vergelijken in stappentellertests om een ​​apparaat te vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Welke extra functies bieden stappentellers?

Moderne stappentellers bieden vaak veel meer dan alleen stappen tellen. Veel apparaten, zoals hartslagstappentellers, monitoren ook uw hartslag, wat vooral handig is als u uw trainingsintensiteit wilt bijhouden. Andere functies zijn onder meer slaapmonitoring, het tellen van calorieën (“stappenteller met calorieënteller”) en zelfs meldingen van uw smartphone erbij betrekken. “Stappentellers voor hardlopen” met geïntegreerde GPS zijn vooral interessant voor hardlopers omdat ze afstand en snelheid nauwkeuriger kunnen meten.

Hoe belangrijk is de levensduur van de batterij in een stappenteller?

De levensduur van de batterij is een belangrijke overweging, vooral als u van plan bent uw stappenteller de hele dag en misschien ook 's nachts te dragen. Sommige apparaten moeten dagelijks worden opgeladen, terwijl andere weken of zelfs maanden zonder opladen kunnen. Het is een kwestie van persoonlijk comfort en gebruiksgewoonten. Bedenk hoe vaak u bereid bent uw apparaat op te laden en kies dienovereenkomstig.

Zijn stappentellers waterdicht?

Veel stappentellers zijn in ieder geval spatwaterdicht, wat betekent dat ze bestand zijn tegen zweet en lichte regen. Sommige modellen zijn zelfs compleet waterdicht en kan tijdens het zwemmen worden gebruikt wees gewaarschuwd. Dit is ook een belangrijke factor bij het gebruik van uw stappenteller water of wilt gebruiken in vochtige omstandigheden. Controleer de specificaties en klantbeoordelingen om er zeker van te zijn dat een stappenteller aan uw behoeften voldoet.

Hoe kiest u de beste stappenteller voor uw behoeften?

Bij het kiezen van de beste stappenteller moet u rekening houden met uw persoonlijke behoeften en activiteiten. Als u voornamelijk hardloopt, is een ‘lopende stappenteller’ met GPS ideaal. Als gezondheidsmonitoring uw voornaamste zorg is, kan een “stappenteller met hartslagmeter” geschikter zijn. Vergelijken verschillende modellen en merken, lees klantrecensies en overweeg de resultaten van stappentellervergelijkingen om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Sommige apparaten bieden mogelijk meer functies dan u nodig heeft, terwijl andere precies bieden wat u zoekt.

Onze stappentelleraanbeveling op Amazon:

Smartwatch, fitnesstracker 1.3" HD full touchscreen, dames herenhorloge voor Android IOS, IP68 fitnesshorloge met hartslagmeter...
 • ⌚【Verbeterde smartwatch voor dames】 Geniet van de voordelen van een 1,3 inch TFT LCD volledig touchscreen en ervaar de ...
 • ⌚【24/7 hartslagmeter en slaaptrackermonitor】 Damessmartwatch Volg automatisch uw realtime hartslag...
 • ⌚【Meerdere trainingsmodi en berichtherinnering】Smartwatch dames met multi-geïntegreerde trainingsmodi....

Voor- en nadelen van stappenteller

Voordelen

 • Motiveer je om meer te bewegen
 • Houd uw dagelijkse activiteiten bij
 • Kan helpen fitnessdoelen te bereiken
 • Veel modellen bieden extra functies, zoals slaapmonitoring

Nadelen

 • De nauwkeurigheid kan variëren
 • Sommige modellen zijn duur
 • Niet alle apparaten zijn gebruiksvriendelijk
 • Kan leiden tot obsessie met cijfers

Verschillende soorten stappentellers

Type stappentellerkenmerken
Eenvoudige stappentellersTelt alleen stappen, goedkoop, gemakkelijk te gebruiken
Fitness trackerHoud stappen, calorieën en slaap bij, vaak met een smartphone-app
Hoogwaardige fitnesshorlogesGeavanceerde functies zoals GPS, hartslagmeting, vaak duurder

Kies het juiste type

Niet elke stappenteller is voor iedereen geschikt. Bedenk wat je nodig hebt: een eenvoudige stappenteller of een hightech fitnesstracker? Lees stappentellerervaringen en testwinnaarrapporten om een ​​gefundeerd aankoopadvies te krijgen.

Onze bestsellers voor stappentellers op Amazon:

Korting
Omron stappenteller, zwart, HJ-325-EBK
 • Aërobe stappen - worden automatisch geregistreerd en afzonderlijk geteld
 • Actiemodus - volgt specifieke activiteiten gedurende de dag
 • Dagelijkse stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, 7-dagengeheugen, klok

Alternatieven voor stappentellers

 • Smartphone-apps

Tegenwoordig hebben velen dat smartphones Geïntegreerde bewegingssensoren die kunnen functioneren als stappenteller. Er zijn talloze apps die deze sensoren gebruiken om je dagelijkse stappen te tellen. Deze apps zijn vaak gratis en bieden extra functies zoals routetracking en calorieën tellen.

Fitnessarmbanden en smartwatches zijn een ander alternatief voor traditionele stappentellers. Ze bieden niet alleen stappentelling, maar ook een reeks gezondheids- en fitnessfuncties, waaronder hartslagmeting en slaapregistratie.

 • GPS-horloges

GPS-horloges zijn een goede keuze voor ambitieuze hardlopers en wandelaars. Ze bieden nauwkeurige afstandsmetingen, snelheidsregistratie en vaak hoogtemetingen. Dit Horloges zijn vooral handig voor buitenactiviteiten op oneffen terrein.

Hoe worden stappentellers getest?

Bij het testen van stappentellers gaat het om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Testlaboratoria gebruiken speciale apparatuur om het tellen van stappen onder verschillende omstandigheden te simuleren. Ze controleren hoe nauwkeurig de stappenteller telt bij verschillende snelheden, bewegingspatronen en op verschillend terrein. Ook de extra functies zoals calorieën tellen en afstandsmeting worden gecontroleerd. Ook gebruiksgemak en batterijduur zijn belangrijke testcriteria.

Waar en hoe worden stappentellers getest?

Verschillende gespecialiseerde tijdschriften en instellingen voeren tests uit met stappentellers. Dit heeft bijvoorbeeld Tijdschrift In het nummer van augustus 2021 heeft “Connect” verschillende modellen getest en geëvalueerd. “Stiftung Warentest” test regelmatig fitnesstrackers en stappentellers op hun nauwkeurigheid en bediening. Deze tests bieden een goede leidraad voor potentiële kopers.

Ook vaktijdschriften zoals “Chip” of “PC Magazin” voeren regelmatig tests uit. Ze richten zich op technische aspecten, nauwkeurigheid van het tellen van stappen en extra functies. De resultaten worden vaak gepubliceerd in de vorm van ranglijsten en aanbevelingen.

Test Stiftung Warentest stappentellers?

Ja, Stiftung Warentest test regelmatig stappentellers. Deze tests zijn zeer uitgebreid en houden rekening met aspecten als nauwkeurigheid, comfort, bediening en extra functies. De resultaten bieden een betrouwbare bron voor consumenten die op zoek zijn naar een stappenteller van hoge kwaliteit.

Let op nauwkeurigheid

Nauwkeurigheid is het allerbelangrijkste onder stappentellers. Sommige apparaten kunnen in de war raken door bepaalde bewegingen of oneffen terrein. Controleer klantrecensies en testresultaten om een ​​apparaat te vinden dat betrouwbaar meet.

Pedometer

Bekende fabrikanten of merken voor stappentellers

Enkele van de meest bekende fabrikanten en merken van stappentellers zijn:

Deze merken zijn voor hun hoge kwaliteit Producten zijn algemeen bekend en worden vaak aanbevolen in tests en door gebruikers.

Bestseller onder de stappentellers

De best verkochte stappentellers zijn onder meer:

Houd hier rekening mee voordat u een stappenteller koopt

Wanneer u een stappenteller aanschaft, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de features. Heb je alleen een eenvoudige stappenteller nodig of wil je dat het ding meer kan, zoals calorieën tellen of je slaap bijhouden? Bedenk ook waar je het toestel wilt dragen: om je pols, in je broekzak of misschien wel aan riem? En natuurlijk kan het ook geen kwaad om naar de batterijduur en gebruikersrecensies te kijken.

Waarom het de moeite waard is om een ​​stappenteller te kopen

Een stappenteller kan een echte motivatiebooster zijn. Het laat je zwart op wit zien hoe actief je werkelijk bent en kan je stimuleren om nog een paar stappen te zetten. Bovendien is het erg handig om uw dagelijkse bewegingen bij te houden, vooral als u uw gezondheid of uw gezondheid in de gaten houdt Gewicht hebben. Niet te vergeten: veel stappentellers bieden extra functies zoals hartslagmeting of slaapmonitoring, wat ook super handig kan zijn.

Wat je zeker moet weten over stappentellers

Er zijn een paar dingen die u moet weten over stappentellers. Ten eerste telt niet iedereen even nauwkeurig. Sommigen kunnen in de war raken door andere bewegingen dan lopen. Ten tweede hebben sommige modellen een smartphoneverbinding nodig om alle functies te kunnen gebruiken. En ten derde: hoe meer functies, hoe hoger de prijs. Denk dus goed na over wat voor jou echt belangrijk is.

Compatibiliteit met uw levensstijl

Uw stappenteller moet bij uw levensstijl passen. Als je veel zwemt, heb je er een nodig waterdicht model. Ben jij een technologieliefhebber? Dan is een apparaat met slimme functies wellicht iets voor jou.

Onze insidertip voor stappentellers op Amazon:

LEBEXY fitnessarmband stappenteller, fitnesstracker met hartslagmeter, bloeddrukmeting, hartslagmeter, calorieënteller, IP68...
 • ✔ 【Multisportmodus】: bewaakt uw stappen, verbrande calorieën, afgelegde kilometers en actieve minuten...
 • ✔ 【Tijdige melding】: het trilt om u op de hoogte te stellen wanneer uw telefoon een oproep, sms-bericht of...
 • ✔ 【Hartslagmeter en slaapmonitor】 Hartslagmeting en bloeddrukmeting XNUMX uur per dag kunnen...

Conclusie stappenteller

Een stappenteller kan een geweldig ding zijn om meer te doen Beweging in het dagelijks leven brengen naar. Het is verbazingwekkend hoe zo’n klein apparaat je kan motiveren om nog een paar stappen te zetten. Natuurlijk moet je niet elke stap tellen, maar ze zijn echt geweldig als kleine herinnering om te bewegen. Het is belangrijk om een ​​model te vinden dat aan uw behoeften voldoet en niet te vergeten dat het er maar één is Werkzeug is – de daadwerkelijke stap ligt bij jou.

Enquêtes over het onderwerp stappentellers

 1. Hoe vaak gebruikt u uw stappenteller?
 2. Welke functies van uw stappenteller zijn voor u het belangrijkst?
 3. Heeft u een verandering in uw activiteitenniveau opgemerkt door het gebruik van een stappenteller?
 4. Hoe belangrijk is het ontwerp van uw stappenteller voor u?
 5. Welk merk stappenteller zou u aanbevelen?
 6. Heeft u al eens gebruik gemaakt van een stappentelleraanbieding?
 7. Wat is volgens jou een eerlijke prijs voor een goede stappenteller?
 8. Gebruik jij je stappenteller ook bij het sporten of gewoon in het dagelijks leven?
 9. Hoe belangrijk is de levensduur van de batterij voor u in een stappenteller?
 10. Welke functie zou je graag zien in toekomstige stappentellers?

Onze bestsellers voor stappentellers op Amazon:

Bestseller nr. 1
Stappenteller om te wandelen, eenvoudige stappenteller, stappenteller mini-ring, stappenteller dames heren eenvoudig, stappenteller eenvoudig...
 • [Grote cijferweergave]: houd de tijd bij met de ingebouwde klok op de grote, eenvoudige...
 • [Hoge kwaliteit]: ABS-materiaal zorgt voor een gevoel van comfort als je het aanraakt. Ongecompliceerd en duurzaam,...
 • [Handig in gebruik]: deze lopende stappenteller heeft meerdere draagopties. Bevestig aan zak of heup aan...
Bestseller nr. 2
3DActive 3D FitBud Basic stappenteller met clip en draagkoord, A420S (zwart met clip)
 • EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN - 3D-stappenteller alleen voor stappen. Hij is direct uit de doos klaar voor gebruik. De...
 • VOLG UW DAGELIJKSE STAPPEN - Gemaakt met eenvoud maar effectief in het tellen van uw stappen, zodat u uw...
 • NAUWKEURIGE METING - Het beschikt over geavanceerde 3D drie-assige sensortechnologie - veel nauwkeuriger dan de meeste...
KortingBestseller nr. 3
Flintronic stappenteller om te wandelen, mini-stappenteller, 3D-stappenteller, nauwkeurige stappenteller met clipkoord, eenvoudig...
 • ✨【Hoogwaardig ABS-materiaal】Flintronic stappenteller is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, met een ...
 • 🎇【Nauwkeurige aflezing en probleemoplossing in 5 stappen】De stappenteller maakt gebruik van geavanceerde ...
 • 👌【Realtime tracking en motivatie voor fitness】De stappenteller heeft geen ingewikkelde programma's. Het kan jouw...

YouTube-videotip voor de stappentellertest en vergelijking:

Een stappenteller kopen: waar moet je op letten? (2022)

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor stappentellers: belangrijkste bronnen van informatie en producten

 • Ontdek meer over stappentellers: uw informatiegidsen

  • Wikipedia-stappenteller: Krijg uitgebreide informatie over pedometer op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Stappenteller YouTube: Ontdekken pedometer via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Stappenteller Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van pedometer op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Stappenteller eBay: Blader door een grote selectie pedometer-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze stappentellervergelijking?

4.1/5 - (40 beoordelingen)

Reacties op "pedometer" Vergelijking

 1. Paul Bruin zegt:

  Kan een stappenteller ook het aantal verbrande calorieën berekenen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Paul Bruin,

   We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om commentaar te geven op onze stappentellervergelijking. Bedankt voor je interesse!

   Ja, een stappenteller kan ook de verbrande calorieën berekenen als hij over de bijbehorende functie beschikt. Door stappen te registreren en op basis van uw gewicht en lengte kan de stappenteller een schatting geven van het aantal verbrande calorieën. Deze berekening kan echter enige onnauwkeurigheid vertonen, omdat er geen rekening wordt gehouden met factoren zoals het lichaamstype en de individuele stofwisseling. Een stappenteller dient dus meer als leidraad en motivatie om je fitnessdoelen na te streven.

   Een groet van het ondersteuningsteam in Grafing bij München.

 2. Takako zegt:

  Kan de stappenteller mijn hartslag meten?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Takako,

   We zijn dankbaar voor uw reactie en uw interesse in onze stappentellertest en vergelijking. Jouw woorden moedigen ons aan om door te gaan!

   Nee, de stappenteller kan uw hartslag niet meten. Het is speciaal ontworpen om uw stappen te tellen en u te helpen uw dagelijkse activiteiten te controleren. Als je ook je hartslag wilt meten, overweeg dan een los fitnessapparaat zoals een hartslagmeter of fitnesstracker.

   Mogen onze groeten u bereiken in Höchstadt an der Aisch - het ondersteuningsteam.

 3. Elia Weber zegt:

  Is de stappenteller beschermd tegen water en zweet?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Elias,

   We stellen uw commentaar en uw interesse in onze stappentellertest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   De meeste stappentellers op de markt zijn water- en zweetbestendig, maar het is belangrijk om te controleren of het model dat je wilt kopen over deze eigenschappen beschikt. Het is ook belangrijk dat u het apparaat regelmatig schoonmaakt en droogt om schade te voorkomen.

   Met vriendelijke groeten aan Haiterbach.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024