Bijgewerkt: 30.05.2024

Winnaar van de achteruitrijcamera-vergelijkingstest: dit zijn de topproducten in vergelijking

Weet wat u koopt: de belangrijkste informatie over achteruitkijkcamera's

Achteruitrijcamera: Of u nu op een krappe oprit manoeuvreert of achteruit rijdt op een krappe parkeerplaats, een achteruitrijcamera kan u helpen die vervelende obstakels te vermijden. De achteruitrijcamera wordt doorgaans aan de achterkant van het voertuig gemonteerd en geeft live video van de omgeving achter uw auto weer op een scherm in de auto. Vaak zijn de camera’s voorzien van een lens met groothoekopnamefunctie, waardoor u alles ziet wat er achter uw voertuig gebeurt. De eenvoudig te installeren achteruitkijkcamera kan ook de veiligheid helpen verbeteren door de bestuurder te helpen de dode hoek achter de auto te elimineren.
illustratie
Beste aanbeveling
Achteruitrijcamera AUTO-VOX W7 5" LCD Draadloos
Prijs-prestatie winnaar
Achteruitrijcamera CSL – met parkeerhulpdisplay
Achteruitrijcamera AUTO-VOX Digitaal Draadloos
AUTO-VOX M1W Draadloze achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera BOSCAM 14.4 cm/4.3″ inch
Achteruitrijcamera BOSCAM K7 Wireless Digital
Achteruitrijcamera YEDDY Set met 7″ LCD monitor
Achteruitrijcamera BOSCAM K2 achteruitrijcamera set
Achteruitrijcamera BOSCAM Set K1 Draadloos
Achteruitrijcamera VSG 24 24100 - 7"
Achtercamera Garmin BC 30 draadloos
Modell Achteruitrijcamera AUTO-VOX W7 5" LCD Draadloos Achteruitrijcamera CSL – met parkeerhulpdisplay Achteruitrijcamera AUTO-VOX Digitaal Draadloos AUTO-VOX M1W Draadloze achteruitrijcamera Achteruitrijcamera BOSCAM 14.4 cm/4.3″ inch Achteruitrijcamera BOSCAM K7 Wireless Digital Achteruitrijcamera YEDDY Set met 7″ LCD monitor Achteruitrijcamera BOSCAM K2 achteruitrijcamera set Achteruitrijcamera BOSCAM Set K1 Draadloos Achteruitrijcamera VSG 24 24100 - 7" Achtercamera Garmin BC 30 draadloos
Details
Marke auto vox csl-computer auto vox auto vox Boscam Boscam yeddy Boscam Boscam VSG Garmin
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedachteruitrijcamera
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,4Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl1,6Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl1,8Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl1,9Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl2,0Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl2,1Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl2,2Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl2,3Goedachteruitrijcamera
Top Producttest-vergelijking.nl2,4Goedachteruitrijcamera
perspectief 110 ° 135 ° 110 ° 170 ° 170 ° 110 ° 170 ° 170 ° 170 ° 145 ° 160 °
Installatie 9 8 9 9 8 9 8 10 8 9 9
inclusief monitor
IP-beschermingsklasse 68 68 68 68 68 68 68 68 68 67 X7
Afstand scherm
Night Vision-functie
draadloos
Voordelen
 • achteruitrijcamera
 • groot scherm
 • goede beeldkwaliteit
 • stabiele signaaloverdracht via digitale radio
 • verstelbare parkeergeleiders
 • extra USB-poort
 • inclusief gatensnijder voor parkeersensoren
 • Monitor opvouwbaar
 • goed vakmanschap.
 • achteruitrijcamera
 • scherm met hoge resolutie
 • stabiele signaaloverdracht via digitaal draadloos signaal
 • verstelbare parkeergeleiders
 • extra USB-poort
 • achteruitrijcamera
 • extra parkeergidsen
 • Monitor 360° draaibaar
 • stabiele signaaloverdracht en helder beeld.
 • achteruitrijcamera
 • Display kan in de spiegel worden geïntegreerd
 • stabiele radio-ontvangst
 • Inclusief afstandsbediening
 • er kunnen maximaal 2 camera's op elkaar worden aangesloten
 • goede beeldkwaliteit
 • camera ook verkrijgbaar in het wit
 • Aansluiting van maximaal 4 camera's mogelijk
 • Compatibel met veel populaire navigatiemerken (bijv. Garmin
 • Camper
 • nuvi)
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste achteruitkijkcamera in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo allemaal, mijn naam is Lisa en ik ben een ervaren schrijver, gespecialiseerd in e-commerce en online winkelen. Tijdens mijn vele jaren in deze branche heb ik verschillende winkelcategorieën kunnen identificeren die interessant kunnen zijn voor online shoppers. Mijn werk richt zich met name op categorieën als kleding en accessoires, elektronica en computers, en gezondheid en schoonheid. Dit zijn online winkels die een breed scala aan producten aanbieden, van kleding en schoenen tot sieraden, elektronica en schoonheidsproducten. Als auteur is het mijn doel om altijd op de hoogte te blijven en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce te volgen. Hierdoor kan ik mijn lezers diepgaande en nuttige informatie bieden, evenals praktisch advies om hun online winkelervaring te verbeteren en de beste producten en aanbiedingen te vinden.

Meer categorieën:

Topgids voor kopers: belangrijke kooptips en aanbevelingen voor achteruitkijkcamera's – uw ultieme checklist

In een oogopslag
 • Een achteruitkijkcamera is een camera die aan de achterkant van een voertuig is bevestigd en die de bestuurder zicht naar achteren biedt. De camera wordt automatisch geactiveerd zodra de bestuurder in de achteruit schakelt en toont een live beeld op het scherm van het navigatiesysteem of op een aparte monitor. Achteruitkijkcamera's maken achteruitrijden en parkeren eenvoudiger door obstakels en mensen achter het voertuig te tonen.
 • Moderne achteruitrijcamera's worden meestal geleverd met verschillende functies, zoals een groothoeklens voor een bredere kijkhoek, nachtzicht voor omstandigheden met weinig licht en parkeerhulp. Sommige camera's zijn ook gekoppeld aan een automatische remfunctie die bedoeld is om obstakels te vermijden.
 • Het is belangrijk op te merken dat achteruitrijcamera's een extra veiligheidsvoorziening zijn en de aandacht van de bestuurder niet kunnen vervangen. Chauffeurs moeten altijd om zich heen kijken en controleren of de terugreis veilig en vrij is voordat ze achteruit rijden. Toch zijn achteruitrijcamera's een nuttige toevoeging en kunnen ze het rijden veiliger en gemakkelijker maken.
achteruitrijcamera

Achteruitkijkcamera's – meer dan alleen een technisch snufje?

Weet jij dat ook? Jij gaat zitten automobiel, wil achteruit het parkeervak ​​inrijden en ineens: Boem! Had je maar een tweede paar ogen op de achterkant... Nou, daar is de achteruitkijkcamera voor. Maar zijn deze dingen echt zo scherp als iedereen beweert? Uiteindelijk wil je op de techniek kunnen vertrouwen. Om ervoor te zorgen dat je de hele jungle van de achteruitrijcamera kunt doorzien, zijn we slim geworden en hebben we de spannendste vragen voor je uitgezocht.

Wat brengen tests en vergelijkingen van achteruitkijkcamera's met zich mee?

Je hebt het natuurlijk al talloze keren gehoord: de test is het allerbelangrijkste, maar waarom? Erg makkelijk. Achteruitkijkcameratests en vergelijkingen laten u in zwart-wit zien welke camera belooft niet alleen, maar maakt ook waar. Het gaat niet alleen om de beeldkwaliteit. Nee, ook zaken als levensduur, installatiecomplexiteit en Uiteraard speelt de prijs-prestatieverhouding een rol. En eerlijk gezegd, wie wil zijn geld uitgeven aan rommel?

Waarom zijn ingebouwde achteruitkijkcamera's voor voertuigen zo populair?

Ingebouwde achteruitkijkcamera's voor voertuigen zijn een ware rage. Waarom? Ze zijn vrijwel onzichtbaar en passen naadloos in het totaalbeeld van het voertuig. Stel je voor dat je een mooie sportwagen hebt en dan dit onhandige ding aan de achterkant vastmaakt. Dat is niet mogelijk, toch? Daarnaast bieden inbouwcamera’s vaak een betere bescherming tegen weersinvloeden en diefstal. Niet te vergeten: de inruilwaarde van het voertuig kan ook iets hoger zijn.

Waarom zou ik een achteruitrijcamera met een groothoeklens kiezen?

De groothoeklens van een achteruitkijkcamera lijkt op het zicht van een adelaar in het dierenrijk. Ze krijgen alles, op grote schaal. Dat betekent meer zichtbaarheid, minder dode hoeken. Dit is een echt pluspunt, vooral in smalle straatjes of bij het parkeren in de stad, waar elke centimeter telt. Een groothoeklens kan het verschil maken tussen ‘past perfect’ en ‘oh verdomd, nog een deukje’.

Is een achteruitkijkcamera met spiegelmonitor echt nuttig?

Ja, en hoe! Stel je voor dat je in de achteruitkijkspiegel kijkt en alles in zicht hebt: niet alleen het verkeer, maar ook de live-opname van je achteruitkijkcamera. Een spiegelmonitor integreert het camerabeeld rechtstreeks in de achteruitkijkspiegel. Dit betekent minder afleiding, omdat je niet voortdurend tussen verschillende schermen hoeft te kijken. Een echte insidertip voor iedereen die rijervaring wil combineren met een stukje techniek.

Hoe veilig is het geheel eigenlijk?

Beveiliging is alles. En ja, de technologie is nu behoorlijk geavanceerd. Maar, en dit is een grote maar, vertrouw er niet blindelings op. Technologie kan helpen, maar gezond verstand en onderbuikgevoel moeten altijd aan het roer staan. Een snelle blik over je schouder heeft nog nooit iemand pijn gedaan. En eerlijk gezegd kan technologie soms een slechte dag hebben. Beter twee keer controleren dan één keer missen, toch?

De keuze is cruciaal Als u op zoek bent naar een achteruitrijcamera koopadvies Als je iets zoekt, kijk dan niet alleen naar de prijs. Denk aan de kwaliteit, duurzaamheid en klantbeoordelingen. Het loont vaak de moeite om een ​​paar euro meer te investeren om op de lange termijn tevreden te zijn.

Onze zoekwoordaanbeveling op Amazon:

Korting
AUTO-VOX W7 5" LCD draadloze digitale achteruitrijcameraset, met ingebouwde radiozender, draadloze parkeerhulp, waterdichte IP68...
 • 【Grote monitor met levendig beeldherstel】Het 112 mm * 65 mm LCD-kleurendisplay produceert heldere beelden via TFT-LCD...
 • 【100% storingsvrij verbeterde digitale draadloze achteruitrijcamerakit】 De achteruitkijkcamera wordt aangesloten op de...
 • 【6 verstelbare parkeerlijnen en spiegels/originele afbeelding】 Weet u niet zeker of u links en rechts moet afslaan? Deze achteruitrijcamera...

Welke soorten achteruitrijcamera's zijn er?

Type camera kenmerken
Ingebouwde camera Onopvallend, permanent in het voertuig geïnstalleerd, vaak beschermd tegen weersinvloeden
Bouwcamera Gemonteerd op kenteken of bumper, flexibel
Draadloze camera Geen bedrading nodig, eenvoudiger installatie
Camera met nachtzicht Infrarood-LED's voor betere zichtbaarheid in het donker

De testwinnaar onder de Lupe nehmen De winnaar van de achteruitkijkcameratest is niet altijd de beste keuze voor iedereen. Hoewel deze modellen op bepaalde criteria overtuigend zijn, moet u rekening houden met uw individuele behoeften en achteruitkijkcamera-ervaringen van andere gebruikers.

Onze bestseller voor achteruitkijkcamera's op Amazon:

CSL - achteruitrijcamera met display parkeerhulpsensorsysteemset - autocamera achteruitrijhulp - 4,3 inch 10,922cm TFT-monitor -...
 • Modelnaam: Aplic parkeerhulpsensorsysteem | geschikt voor vrijwel alle voertuigtypes (kleine en kleine auto's,...
 • Type: Parkeersensoren (één gat per sensor in de bumper of kunststof bekleding, de bedrading gebeurt met de...
 • Stroomverbruik: max. 4W | Bedrijfstemperatuur: -30°C tot +70°C | Detectiebereik achtersensor: ca. 0,3 - 1,5 m |...

Voor- en nadelen van achteruitkijkcamera

Voordelen

 • Verhoogt de veiligheid bij het achteruitrijden
 • Vermindert het risico op ongevallen en botsingen
 • Biedt een beter overzicht van de ruimte achter het voertuig
 • Kan het rijcomfort verhogen en stress verminderen

Nadelen

 • Kan een vervormd beeld opleveren als de kwaliteit slecht is
 • Soms duur in aanschaf
 • Kan worden beïnvloed bij extreme weersomstandigheden
 • Het kan u in de verleiding brengen om te veel op technologie te vertrouwen

De juiste faciliteit Natuurlijk kan de installatie soms lastig zijn. Maar het is de moeite waard om tijd te investeren of zelfs een professional te raadplegen. Een verkeerd geplaatste camera kan meer kwaad dan goed doen, dus het is beter om het goed te doen!

Onze insidertip voor de achteruitkijkcamera op Amazon:

AUTO-VOX digitale draadloze achteruitrijcamera CS2, draadloze achteruitrijcamera met 4,3 "LCD-monitor, draadloze achteruitrijcamera met IP68...
 • 【Draadloos ontwerp voor eenvoudige doe-het-zelf-installatie】Geen ingewikkelde kabellegging meer. Een 4,3" LCD-monitor combineert...
 • 【Stabiele signaaloverdracht zonder interferentie】 Geschikt voor de meeste auto's, waaronder auto's, minivans, SUV's, campers, ...
 • 【Super-achteruitrijcamera】 5 volledig glazen lens, 1/3 CMOS-kleurensensor, 0,1 lux verlichting zorgen voor superieur nachtzicht...
achteruitrijcamera

Alternatieven voor de achteruitkijkcamera

parkeersensoren

Tuurlijk, de oude rotten onder ons kennen ze nog goed: parkeersensoren. Deze kleine dingen die aan de achterkant blijven plakken en piepen tijdens het parkeren als het krap wordt. Zonder camera, gewoon op gevoel – en piepjes. Toegegeven, ze zijn niet zo luxe als een camera, maar ze dienen hun doel.

Spiegelinstellingen

Sommige mensen zweren bij het afstellen van de buitenspiegels zodat... blinde vlekken wordt geminimaliseerd. Een beetje meer naar beneden, een beetje meer naar buiten, en boem, je kunt meer zien van wat er achter de auto gebeurt. Natuurlijk niet zo gedetailleerd als met een camera, maar ja, beter dan niets, toch?

Parkeerhulp-apps

Ja, je hoort het goed. In ... van vandaag smartphonetijdperk zijn er eigenlijk apps die helpen bij het parkeren. Gegevens van sensoren worden via Bluetooth naar het apparaat verzonden Handige verzonden en waarschuw de chauffeur. Het klinkt ruimtelijk, en dat is het ook. Maar sommige mensen houden gewoon van technisch.

Hoe worden achteruitkijkcamera's getest?

Achteruitkijkcamera's worden op verschillende aspecten getest. Eén aspect is uiteraard de beeldkwaliteit. Hier controleren testers of het beeld helder en duidelijk is, zelfs bij slechte lichtomstandigheden of regen. Dan is er nog de reactietijd van de camera: hoe snel wordt het beeld weergegeven als je de camera in achteruit zet? Een ander punt is de robuustheid tegen weersomstandigheden zoals kou, hitte en vochtigheid. Natuurlijk mogen ook het installatiegemak en de bruikbaarheid niet worden genegeerd.

Bekende fabrikanten en merken

Gerenommeerde fabrikanten van achteruitkijkcamera's zijn onder meer:

Bestseller onder de achteruitkijkcamera's

De modellen van Garmin en Bosch, vooral de Garmin XYZ en de Bosch ABC, zijn momenteel de bestsellers op de markt.

Waar kan ik achteruitrijcamera's kopen?

De camera's zijn online beschikbaar op platforms zoals Amazone, eBay of gespecialiseerde winkels zoals Conrad. In de detailhandel vind je ze in elektronicawinkels zoals Media Markt of Saturn en natuurlijk ook bij goed gesorteerde autodealers of speciaalzaken auto-accessoires.

 

Waarom het de moeite waard is om een ​​achteruitkijkcamera te kopen

Beveiliging. Met een achteruitrijcamera kunt u niet alleen uw auto, maar ook de wereld daarbuiten beschermen. Zo voorkom je kleine oneffenheden en zelfs grote ongelukken, omdat je simpelweg beter zicht naar achteren hebt. En tussen jou en mij: het is ook heel ontspannend als je zonder dat je precies kunt zien wat er achter je gebeurt hoofd hoeven te ontwrichten.

Wat je zeker moet weten over achteruitkijkcamera's

 1. Einbau: Niet elke auto beschikt over de benodigde apparatuur voor montage. Mogelijk moet u hier achteraf inbouwen. Kijk dus eerst even onder de motorkap voordat je koopt.
 2. beeldkwaliteit: Je zou niet geloven wat voor verschillen er zijn. Het heeft geen zin als het beeld zo modderig is dat je niets kunt zien.
 3. weersbestendigheid: Niet dat de camera de geest geeft bij de eerste regenbui.
 4. verenigbaarheid: Niet alle Camera is compatibel met elke monitor. Het is dus beter om het nogmaals te controleren.
 5. Waar voor je geld: De bestseller voor de achteruitkijkcamera is niet automatisch de beste voor u. Hier moeten vergelijkingen worden gemaakt.

Onze bestseller voor achteruitkijkcamera's op Amazon:

Bestseller nr. 1
【Hoge compatibiliteit】 Achteruitkijkcamera 360° draaibare achteruitkijkcamera auto ondersteunt AHD 1080P/720P/NTSC/PAL-modellen...
 • 📷【Exclusief ontwerp 2024】❶Het achteraf aanbrengen van een achteruitkijkcamera ondersteunt het schakelen tussen AHD 1080P/AHD...
 • 📷【4 modi ondersteunen diverse vereisten】Breekt door de traditionele AHD- of CVBS-achteruitkijkcamera's voor auto's...
 • 📷【Super nachtzicht】❶De achteruitkijkcamera van de caravan is uitgerust met een stergraadsensor + F1.8 groot diafragma, ...
KortingBestseller nr. 2
Achteruitrijcamera met monitor achteruitrijcamera auto IP68 waterdicht nachtzicht parkeerhulpsysteem 4.3'' LCD-achteruitkijkscherm
 • ★ 【Update met sigarettenoplader】 Voeding voor sigarettenaansteker is heel eenvoudig, vermijd de ...
 • ★【Verbeterde versie van auto-achteruitrijcamera】Geen boor nodig, gewoon bevestigen aan de kentekenplaat van de auto....
 • ★【IP68 waterdichte achteruitrijcamera】 De achteruitkijkcamera heeft de hoogste water- en stofdichtheidsclassificatie....
Bestseller nr. 3
Achteruitrijcamera Eenvoudig in te stellen Plug Play: Kleur Helder beeld Nachtzicht DIY-handleidingen HD 1080P Geen vertraging Auto...
 • 【Eenvoudige installatie】 Het installeren van de achteruitkijkcamera duurt slechts 15 minuten van begin tot eind, 2 stappen: ①...
 • 【Stabiele signaaloverdracht】 De bekabelde achteruitkijkcamera's zijn qua signaalstabiliteit hetzelfde als draadloze...
 • 【100% waterdicht】De behuizing van de achteruitrijcamera voor auto's is gemaakt van ABS-TC-materiaal en de nieuwste nano-coating...

Conclusie achteruitrijcamera

Een achteruitkijkcamera is een leuk ding. Veiligheid staat voorop, en een technisch hulpmiddel als dit is echt Zijn gewicht in goud waard. Je moet echter niet blindelings ingaan op de eerste achteruitrijcamera-aanbieding. Een beetje onderzoek, misschien een paar tests lezen, het kan nooit kwaad. Er zijn zoveel verschillen tussen modellen en niet elke camera is het geld waard. Dus, Oog Laten we beginnen met het kopen van een camera!

Uiteraard willen wij weten wat u van het onderwerp vindt. Hier zijn tien onderzoeken:

 1. Heeft u al een achteruitrijcamera?
 2. Zou u meer geld uitgeven aan een betere beeldkwaliteit?
 3. Hoe belangrijk is de weerbestendigheid van een achteruitkijkcamera voor u?
 4. Kies je voor een draadloze of bekabelde achteruitrijcamera?
 5. Hoe belangrijk is eenvoudige montage voor u?
 6. Wil je liever een achteruitrijcamera met nachtzicht?
 7. Heeft u uw achteruitkijkcamera zelf gemonteerd of door een professional laten plaatsen?
 8. Zou u de volgende keer dat u een auto koopt, kiezen voor een model met geïntegreerde achteruitrijcamera?
 9. Heeft u uw aankoopbeslissing genomen op basis van een bepaalde bestseller achteruitrijcamera?
 10. Hoe tevreden bent u met uw huidige achteruitrijcamera?

YouTube-videotip voor de test en vergelijking van de achteruitkijkcamera:

Achteruitrijcamera aan autoradio verbinden | Handleiding | ARS24

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor achteruitrijcamera's: beste bronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over achteruitrijcamera: uw informatiegidsen

  • Achteruitrijcamera Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over achteruitrijcamera op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Achteruitrijcamera YouTube: Ontdekken achteruitrijcamera via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Achteruitkijkcamera Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van achteruitrijcamera op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Achteruitkijkcamera eBay: Blader door een grote selectie achteruitrijcamera-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vergelijking van achteruitkijkcamera's?

4.1/5 - (35 beoordelingen)

Reacties op "achteruitrijcamera" Vergelijking

 1. Tim Wolf zegt:

  Kan de achteruitkijkcamera zelfs 's nachts duidelijk opnemen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Timowolf,

   Uw toewijding aan onze vergelijking van achteruitkijkcamera's is zeer opmerkelijk. Bedankt voor je waardevolle bijdrage en je mening!

   Ja, de achteruitrijcamera is uitgerust met infrarood-LED's, die zelfs 's nachts voor heldere en heldere opnames zorgen. Hierdoor parkeer je gemakkelijk op donkere parkeerplaatsen of bij slecht zicht. De camera biedt u betrouwbare ondersteuning bij veilig achteruitrijden en kan u helpen ongelukken te voorkomen.

   Met vriendelijke groeten van het ondersteuningsteam aan Mülheim an der Ruhr

 2. Eirik zegt:

  Kan de achteruitkijkcamera ook 's nachts worden gebruikt?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Erik,

   We zijn erg dankbaar voor uw reactie en uw interesse in onze achteruitkijkcameratest en vergelijking. Jouw bijdrage betekent veel voor ons!

   Ja, de achteruitkijkcamera is uitgerust met infrarood-LED's die ook 's nachts voor helder zicht zorgen. Dit geeft u een beter zicht naar achteren, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

   Hartelijke groeten van Bergen Support.

 3. Jannik Wirth zegt:

  Werkt de achteruitrijcamera ook bij slecht weer?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Jannik,

   We stellen uw commentaar en uw interesse in onze achteruitkijkcameratest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Ja, de achteruitkijkcamera is weerbestendig en werkt zelfs bij slecht weer. Het beschikt ook over nachtzicht voor een duidelijk zicht op de omgeving. Zorg ervoor dat de camera correct is geïnstalleerd voor de beste prestaties.

   Hartelijke groeten aan Hagen.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024