Bijgewerkt: 30.05.2024

Winnaars van de RJ45-stekkervergelijkingstest: dit zijn de topproducten in vergelijking

Weet wat je koopt: de belangrijkste informatie over ethernetstekkers

RJ45-connector: De RJ45-connector is een essentieel accessoire voor iedereen die een netwerkkabel bezit. Het dient als verbindingselement tussen de kabel en het apparaat en zorgt voor een snelle en stabiele gegevensoverdracht. Door het robuuste ontwerp en de eenvoudige bediening kan de stekker snel worden aangebracht en worden defecte stekkers in een mum van tijd vervangen. Een RJ45-connector is daarom de ideale keuze voor iedereen die behoefte heeft aan een snelle en betrouwbare verbinding.
illustratie
Beste aanbeveling
RJ45-connector RedStar24 RJ45-connector zonder gereedschap CAT 7 CAT 8
Prijs-prestatie winnaar
RJ45-connector HB-DIGITAL 1x CAT.7, op verdringingsklem LSA
RJ45-connector VESVITO 4x CAT6A RJ45-connector 10 GBit/s 500MHz
RJ45-connector deleyCON 12x CAT 6a gereedschapsvrij, LSA-aansluiting
RJ45-connector VCELINK 2e generatie RJ45-connector Cat 7 Cat6A
RJ45-connector VESVITO verpakking van 20 RJ45 CAT 6 STP-krimpconnectoren
RJ45-connector Odedo verpakking van 4 krimpconnectoren zonder gereedschap CAT 6
RJ45-stekker UC-Express 10x netwerkstekkers zonder gereedschap
RJ45-connector VCE (1e generatie) 10 sets krimpconnectoren CAT7, CAT6A
Modell RJ45-connector RedStar24 RJ45-connector zonder gereedschap CAT 7 CAT 8 RJ45-connector HB-DIGITAL 1x CAT.7, op verdringingsklem LSA RJ45-connector VESVITO 4x CAT6A RJ45-connector 10 GBit/s 500MHz RJ45-connector deleyCON 12x CAT 6a gereedschapsvrij, LSA-aansluiting RJ45-connector VCELINK 2e generatie RJ45-connector Cat 7 Cat6A RJ45-connector VESVITO verpakking van 20 RJ45 CAT 6 STP-krimpconnectoren RJ45-connector Odedo verpakking van 4 krimpconnectoren zonder gereedschap CAT 6 RJ45-stekker UC-Express 10x netwerkstekkers zonder gereedschap RJ45-connector VCE (1e generatie) 10 sets krimpconnectoren CAT7, CAT6A
Details
Marke Roodster24 Hb digitaal Vesvito Deleycon Vcelink Vesvito Odedo UC Express Vce
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedRJ45-connector
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,3GoedRJ45-connector
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedRJ45-connector
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedRJ45-connector
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedRJ45-connector
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedRJ45-connector
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedRJ45-connector
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedRJ45-connector
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedRJ45-connector
Hoeveelheid eenheidsprijs 2 RJ45-stekkers € 6,95 per stuk 1 RJ45-stekkers € 6,99 per stuk 4 RJ45-stekkers € 6,23 per stuk 12 RJ45-stekkers € 4,17 per stuk 10 RJ45-stekkers € 1,20 per stuk 20 RJ45-stekkers € 0,65 per stuk 4 RJ45-stekkers € 2,73 per stuk 10 RJ45-stekkers € 1,75 per stuk 10 RJ45-stekkers € 1,10 per stuk
Type CAT 8.1 CAT 7 KAT 6a KAT 6a CAT 7 CAT 6 CAT 6 CAT 6 CAT 7
Maximale netwerktransmissie 40 Gbit / s 10 Gbit / s 10 Gbit / s 10 Gbit / s 10 Gbit / s geen informatie van de fabrikant geen informatie van de fabrikant geen informatie van de fabrikant 10 Gbit / s
Vergulde contacten
Geen krimpgereedschap nodig
Maximale buitendiameter netwerkkabel 8,5 mm 7,5 mm 8 mm geen informatie van de fabrikant geen informatie van de fabrikant geen informatie van de fabrikant 6,3 mm 7,5 mm 8 mm
Kleur Zilver Zilver Zilver Zilver Oranje Grijs wit wit Oranje
Geschikte soorten KAT 6 KAT 6a KAT 7 KAT 7a KAT 8 KAT 5 KAT 6 KAT 6a KAT 7 KAT 8 KAT 6 KAT 6a KAT 7 KAT 7a KAT 5 KAT 6 KAT 6a KAT 7 KAT 7a KAT 6a KAT 7 KAT 5e KAT 6 KAT 6a KAT 7 KAT 5 KAT 6 KAT 7 KAT 5 KAT 5e KAT 6 KAT 6a KAT 7 KAT 6a KAT 7
Voordelen
 • geschikt voor zeer hoge netwerksnelheid
 • geen gereedschap nodig
 • geschikt voor velen netwerkkabel en ook geschikt voor grote netwerkkabels
 • geschikt voor zeer hoge netwerksnelheid
 • geen gereedschap nodig
 • voor zeer snel internet
 • geen gereedschap nodig
 • ook voor grote kabels
 • Een pakket met meerdere stekkers
 • geschikt voor extreem hoge netwerksnelheden
 • geen gereedschap nodig
 • geschikt voor veel mensen netwerkkabel
 • veel plug-ins in één pakket voor zeer snel internet
 • vooral veel inhoud
 • veel plug-ins in één pakket
 • geen gereedschap nodig
 • geschikt voor zeer smalle kabels
 • een pakket met meerdere stekkers
 • gereedschap
 • geschikt voor veel mensen netwerkkabel
 • veel stekkers in één pakket voor zeer snel internet en ook voor grote kabels
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste RJ45-stekkers in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo, mijn naam is Moritz en ik ben blij dat je mijn tekst leest! Ik ben een enthousiaste fietser en breng mijn vrije tijd graag buiten door in de natuur. Als e-commerceschrijver ben ik geïnteresseerd in veel verschillende winkelcategorieën en probeer ik mijn lezers te helpen de beste producten voor hun behoeften te vinden. Een van mijn favoriete categorieën in e-commerce is ‘Sport & Vrije tijd’. Er is hier een ongelooflijke verscheidenheid aan producten, van fietsen en sportkleding tot outdooruitrusting en fitnessapparatuur. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en technologieën in deze categorie om mijn lezers het best mogelijke advies te geven. Maar ook in andere categorieën van e-commerce voel ik mij thuis. Ik ben bijvoorbeeld geïnteresseerd in de categorie ‘Elektronica & Computers’, waar ik graag meer te weten kom over de nieuwste snufjes en innovaties. Of ook voor de categorie ‘Health & Beauty’, waar ik graag tips en aanbevelingen geef voor natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Over het algemeen probeer ik in mijn teksten een zo breed mogelijk scala aan e-commercecategorieën te behandelen, om voor elke lezer iets interessants te bieden. Ik hoop dat je geniet van mijn schrijven en dat je snel weer langskomt!

Meer categorieën:

Beste kopersgids: belangrijke aankooptips en aanbevelingen voor RJ45-connectoren - uw ultieme checklist

In een oogopslag
 • Een RJ45-connector, ook wel ethernet-connector genoemd, wordt gebruikt om netwerkkabels aan te sluiten op apparaten zoals computers, switches en routers. De connector heeft acht pinnen en wordt gebruikt voor het verzenden van Ethernet-signalen.
 • De RJ45-connectoren zijn robuust en eenvoudig te installeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld als unshielded twisted pair kabel (UTP) connectoren of afgeschermde twisted pair kabel (STP) connectoren. De connectoren zijn compatibel met verschillende netwerkstandaarden zoals 10BASE-T, 100BASE-TX en 1000BASE-T.
 • Bij het installeren van netwerkverbindingen is het belangrijk om de juiste RJ45-connector te kiezen voor de juiste kabel- en netwerkstandaard. Professionele installatie zorgt voor een snelle en betrouwbare datatransmissie. De RJ45-connectoren zijn een onmisbaar onderdeel van netwerkinfrastructuren in bedrijven en thuisnetwerken.

Uitgebreide gids voor RJ45-connectoren: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over RJ45-connectoren: uw informatiegidsen

  • RJ45-connector Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over RJ45-connector op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • RJ45-connector YouTube: Ontdekken RJ45-connector via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • RJ45-connector Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van RJ45-connector op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • RJ45-connector Ebay: Blader door een grote selectie RJ45-connector-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vergelijking van RJ45-stekkers?

4.2/5 - (93 beoordelingen)

Reacties op "RJ45-connector" Vergelijking

 1. Luca Schaefer zegt:

  Kan ik deze RJ45-connector gebruiken voor mijn LAN-kabel?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Luca Schaefer,

   Hartelijk dank voor uw deelname aan onze vergelijking van RJ45-stekkers. Uit uw reactie blijkt dat we op de goede weg zijn!

   Ja, deze RJ45-connector is perfect voor uw LAN-kabel. Met zijn hoogwaardige constructie en nauwkeurige contacten zorgt hij voor een betrouwbare verbinding. Steek gewoon de kabel in de stekker, druk de kleine vergrendelingen naar beneden en u kunt genieten van uw netwerk.

   Met vriendelijke groeten van het hulpteam aan Geithain.

 2. Riley zegt:

  Welk type verbinding kan ik maken met een RJ45-connector?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Riley,

   We zijn oprecht blij met uw opmerking en uw interesse in onze RJ45-stekkertest en vergelijking. Wij stellen uw deelname zeer op prijs!

   Met een RJ45-connector kunt u een verbinding tot stand brengen tussen een Ethernet-kabel en een apparaat. Dit maakt een snelle en betrouwbare overdracht van gegevens mogelijk, bijvoorbeeld in een thuisnetwerk of kantoornetwerk. De RJ45-connector wordt nu veel gebruikt in de meeste netwerktoepassingen en wordt ook gebruikt voor internet, VoIP-telefoons en andere apparaten die een Ethernet-verbinding vereisen.

   Met vriendelijke groeten van onze steun voor Tauberbischofsheim.

 3. Max Wolf zegt:

  Hoe installeer ik een RJ45-connector op een kabel?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hoi Max,

   We stellen uw commentaar en uw interesse in onze RJ45-stekkertest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Om een ​​RJ45-connector op een kabel te installeren, moet u eerst de kabel strippen, de draden in het juiste patroon rangschikken, de connector over de kabel schuiven en vervolgens de draden met een krimptang aan de connector bevestigen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de draden goed zijn afgeschermd en uitgelijnd om interferentie te minimaliseren.

   Met vriendelijke groeten aan Duderstadt.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024