Bijgewerkt: 28.06.2024

Racefietspedalen 2024: Onafhankelijke vergelijkingstests voor slimme aankoopbeslissingen

Racefietspedalen: uw uitgebreide gids die objectief de voor- en nadelen onderzoekt

Een racefiets is zo goed als zijn pedalen! Snel en veilig rijden is alleen mogelijk met een stabiel en efficiënt pedaalsysteem. Racefietspedalen vormen het hart van elke fiets en moeten daarom zorgvuldig worden gekozen. Of het nu gaat om enkelzijdige of dubbelzijdige systemen, met of zonder klikmechanisme – de keuze is groot en kan variëren afhankelijk van uw rijstijl en persoonlijke voorkeuren. In onze uitgebreide test hebben we verschillende modellen racefietspedalen getest en beoordeeld. Lees meer over de voor- en nadelen van de afzonderlijke pedalen en vind het juiste model voor jouw racefiets.
illustratie
Prijs-prestatie winnaar
Racefietspedalen ProHomer fietspedalen, fietspedalen 9/16
Racefietspedalen SHIMANO unisex - volwassenen PD-RS500
Racefietspedalen MKS pedalen Sylvan Road, zilver
Racefietspedalen Time Xpro 10 pedaal, zwart/grijs, one size
Racefietspedalen LOOK Cycle – KEO Classic 3 fietsschoenplaatjes
Racefietspedalen SHIMANO unisex - volwassenen PD-RS500
Racefietspedalen LUROON metalen fietspedalen mountainbike
Racefietspedalen Willyn Ultralichte trekking met 3 afgedichte lagers
Racefietspedalen SHIMANO Dura Ace PD-R9100 pedalen carbon
Racefietspedalen KNMY metalen fietspedalen, fietspedalen
Modell Racefietspedalen ProHomer fietspedalen, fietspedalen 9/16 Racefietspedalen SHIMANO unisex - volwassenen PD-RS500 Racefietspedalen MKS pedalen Sylvan Road, zilver Racefietspedalen Time Xpro 10 pedaal, zwart/grijs, one size Racefietspedalen LOOK Cycle – KEO Classic 3 fietsschoenplaatjes Racefietspedalen SHIMANO unisex - volwassenen PD-RS500 Racefietspedalen LUROON metalen fietspedalen mountainbike Racefietspedalen Willyn Ultralichte trekking met 3 afgedichte lagers Racefietspedalen SHIMANO Dura Ace PD-R9100 pedalen carbon Racefietspedalen KNMY metalen fietspedalen, fietspedalen
Details
Marke Prohomer Shimano mks Tijd Kijk Shimano Luroon Willijn Shimano Knmy
Vakmanschap kwaliteitsmateriaal lichtgewicht aluminium Hars | staal lichtgewicht aluminium | staal Koolstof | staal Koolstofcomposiet Hars | staal Aluminium lichtgewicht aluminium | staal Koolstofcomposiet lichtgewicht aluminium | staal
betreden 11 x 9 cm 17 x 16 cm 9 x 16 cm 23 x 15 cm 12 x 8 cm 17 x 16 cm 10 x 11 cm 9 x 16 cm 12 x 7 cm 9 x 16 cm
meer kleuren Zwart Zwart NA NA Zwart, rood Zwart Zwart 04, Zwart 01, Rood Goud, groen, paars Grijs kleurrijk
gebruik Spikes geen extra uitrusting vereist Schoenplaatjes bij passende schoenen vereist Spikes geen extra uitrusting vereist Schoenplaatjes bij passende schoenen vereist Schoenplaatjes bij passende schoenen vereist Schoenplaatjes bij passende schoenen vereist Spikes geen extra uitrusting vereist Spikes geen extra uitrusting vereist Schoenplaatjes bij passende schoenen vereist Spikes geen extra uitrusting vereist
soort pedalen Platform klikpedalen Platform klikpedalen Klikpedalen met Look-systeem klikpedalen Platform Platform klikpedalen Platform
Voordelen
 • non-slip
 • bijzonder breed installatiegebied
 • geschikt voor andere soorten fietsen
 • uitstekende afwerking
 • SPD-SL kliksysteem
 • eenvoudig te installeren
 • vintage look
 • Hoek en zijdelingse speling verstelbaar
 • Carbon body en holle stalen as
 • uitstekende afwerking
 • heel gemakkelijk
 • Kijk kliksysteem
 • heel gemakkelijk
 • uitstekende afwerking
 • SPD-SL kliksysteem
 • non-slip
 • geschikt voor andere soorten fietsen
 • gemaakt van 6061 aluminiumlegering
 • Duurzame chroomassen voor betrouwbare ondersteuning
 • laag gewicht
 • SPD-SL kliksysteem
 • eenvoudige installatie
 • gemaakt van hoogwaardig aluminium
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste racefietspedalen getest en vergeleken:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Peter, een gepassioneerd schrijver die ervan houdt zijn gedachten en ideeën onder woorden te brengen. Mijn vakgebied bestrijkt verschillende gebieden zoals wetenschap, technologie, economie en financiën. Mijn doel is om complexe onderwerpen te demystificeren door onderzoek en gegevens in gemakkelijk te begrijpen taal te presenteren. Met een academische achtergrond in natuurkunde en wiskunde heb ik een diepe passie voor wetenschap en technologie. Ik ben ervan overtuigd dat deze gebieden een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven, en ik streef ernaar mijn lezers zowel te informeren als te inspireren. Naast wetenschap en technologie schrijf ik ook over economische en financiële onderwerpen. Ik belicht actuele gebeurtenissen, trends en ontwikkelingen in de zakenwereld en probeer mijn lezers te informeren over hun potentiële impact op hun financiële toekomst. Ik hoop dat mijn werk lezers helpt een dieper inzicht te krijgen in complexe onderwerpen en hen inspireert om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Meer categorieën:

Voordat u een racefietspedaal aanschaft, dient u rekening te houden met de volgende aanbevelingen: Belangrijk aankoopadvies en handige tips om een ​​weloverwogen beslissing te nemen
We hebben alle essentiële informatie voor u verzameld om uw aankoopbeslissing over racefietspedalen gemakkelijker te maken.

In een oogopslag
 • Racefietspedalen vormen een belangrijk onderdeel van de uitrusting van een racefietser. Ze maken een efficiënte krachtoverbrenging mogelijk en zijn verkrijgbaar in verschillende versies, zoals klikpedalen of platformpedalen.
 • Het kiezen van het juiste racefietspedaal hangt af van individuele voorkeuren, maar ook van het type race. Voor langere afstanden geven veel rijders de voorkeur aan klikpedalen, omdat ze toegang van beide kanten mogelijk maken en effectiever trappen.
 • De bekendste merken racefietspedalen zijn Shimano, Look en Speedplay, die allemaal verschillende modellen bieden voor verschillende eisen. Sommige pedalen zijn ook verkrijgbaar met geïntegreerde vermogensmeters om de training te optimaliseren.

YouTube-videotip voor het testen en vergelijken van racefietspedalen:

Zo vind je de juiste pedalen | Alles wat je moet weten over racefietspedalen

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor racefietspedalen: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over racefietspedalen: uw informatiegidsen

  • Racefietspedalen Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Pedalen voor racefietsen op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Racefietspedalen YouTube: Ontdekken Pedalen voor racefietsen via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Racefietspedalen Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Pedalen voor racefietsen op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Racefietspedalen Ebay: Blader door een grote selectie Pedalen voor racefietsen-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze racefietspedaalvergelijking?

4.7/5 - (52 beoordelingen)

Reacties op "Pedalen voor racefietsen" Vergelijking

 1. Moritz Schumacher zegt:

  Kunnen racefietspedalen op een toerfiets worden gebruikt?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Moritz Schumacher,

   We zijn blij dat je geïnteresseerd bent in onze racefietspedaalvergelijking. Bedankt voor uw mening en uw waardevolle feedback!

   Ja, de racefietspedalen zijn ook te gebruiken op een toerfiets. Houd er echter rekening mee dat racefietspedalen doorgaans kleinere contactoppervlakken hebben dan toerfietspedalen. Dit kan ertoe leiden dat u minder voetafdruk heeft en minder comfortabel rijdt. Als je langere tochten wilt maken, raden wij speciale toerfietspedalen aan, die een groter contactoppervlak bieden.

   Met vriendelijke groeten van het ondersteuningsteam aan Kröpelin.

 2. Ying zegt:

  Hoe monteer je de racefietspedalen op de fiets?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Ying,

   Wij willen u hartelijk bedanken voor uw reactie op onze racefietspedaaltest en vergelijking. Uw deelname is voor ons erg belangrijk!

   Om de racefietspedalen op de fiets te monteren, heb je een pedaalsleutel van 15 mm nodig. Kijk naar de schroefdraadas van de pedalen: de ene kant is gemarkeerd met een 'L' voor links en de andere met een 'R' voor rechts. Schroef het linkerpedaal met de klok mee (tegen het normale draaigevoel in) in de linkerpedaalschroefdraad op de fiets. Schroef het rechterpedaal met de klok mee in de rechterpedaalschroefdraad. Draai de pedalen stevig vast, maar niet te strak, om schade te voorkomen. Controleer na montage of de pedalen goed vastzitten.

   Bericht van het ondersteuningsteam voor Gau-Algesheim.

 3. Jonathan Visser zegt:

  Welk type schroefdraad hebben deze racefietspedalen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Jonathan,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze racefietspedaaltest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Onze racefietspedalen hebben een standaard 9/16 inch schroefdraad, geschikt voor de meeste racefietsen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen voor een optimale krachtoverdracht van voet naar pedaal. Bovendien zijn de pedalen voorzien van een antislipoppervlak dat zorgt voor een veilige verbinding tussen voet en pedaal.

   Met vriendelijke groeten aan Garbsen.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024