Bijgewerkt: 29.05.2024

Winnaars van de PE-folievergelijkingstest: dit zijn de topproducten in vergelijking

Weet wat je koopt: de belangrijkste informatie over polyethyleenfolie

De PE-folie is een echte alleskunner in het huishouden. Het is geschikt voor het afdekken van meubels of als beschermfolie bij het schilderen van muren of vloeren. Ook voor de tuin is het praktisch om planten of tuinmeubelen te beschermen tegen weer en wind. De PE-folie is zeer robuust en kan eenvoudig op maat worden gesneden. Ook in de industrie wordt het gebruikt omdat het lichtdoorlatend is en daardoor gebruikt kan worden als afdekking van kassen of als verpakkingsmateriaal. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van PE-folie en maak uw dagelijks leven gemakkelijker.
illustratie
Beste aanbeveling
PE-folie bauFIT bouwfolie type 200 4m x 25m, 100m², transparant
Prijs-prestatie winnaar
PE-folie baupark24 bouwfolie type 100 2m x 50m transparant
PE-folie betonconstructiefolie type 200 zwart 0,20mm 4x25m
PE-folie United Foam Industries GmbH uficell Aqua-Stopp
PE-folie dm- Folien GmbH bouwfolie 3 x 10 m op rol
PE-folie BMD PE-bouwfolie TYPE 100 zwart 4mx25m
PE-folie BMD bouwfolie type 100 transparant 4mx25m
PE-folie baupark24 bouwfolie type 300 4m x 25m doorschijnend
Modell PE-folie bauFIT bouwfolie type 200 4m x 25m, 100m², transparant PE-folie baupark24 bouwfolie type 100 2m x 50m transparant PE-folie betonconstructiefolie type 200 zwart 0,20mm 4x25m PE-folie United Foam Industries GmbH uficell Aqua-Stopp PE-folie dm- Folien GmbH bouwfolie 3 x 10 m op rol PE-folie BMD PE-bouwfolie TYPE 100 zwart 4mx25m PE-folie BMD bouwfolie type 100 transparant 4mx25m PE-folie baupark24 bouwfolie type 300 4m x 25m doorschijnend
Details
Marke Baufit Baupark24 Specifiek United Foam Industries GmbH Dm-Folien GmbH Bmd Bmd Baupark24
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedPE-folie
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,1GoedPE-folie
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedPE-folie
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedPE-folie
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedPE-folie
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedPE-folie
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedPE-folie
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedPE-folie
materiaaldikte Type 200 voor toepassingen op langere termijn Type 100 voor tijdelijke toepassingen Type 200 voor toepassingen op langere termijn Type 200 voor toepassingen op langere termijn Type 200 voor toepassingen op langere termijn Type 100 voor tijdelijke toepassingen Type 100 voor tijdelijke toepassingen Type 300 voor continue toepassingen
Milieuvriendelijk materiaal Polyethyleen gerecycled polyethyleen Polyethyleen Polyethyleen gerecycled polyethyleen gerecycled polyethyleen gerecycled polyethyleen gerecycled polyethyleen
Kleur transparant transparant Zwart doorzichtig doorzichtig Zwart doorzichtig doorzichtig
Beschikbare varianten geen geen geen 2x12,5m 4x12,5m 4x25m 2x50m typt 100 Type 200 Type 300 Type 200 Type 300 Type 300 (4 x 50 m) 50 2 x m
toepassingen Afdekfolie, dekvloerfolie, bouwzeil, beschermfolie en andere Afdekfolie, dekvloerfolie, bouwzeil, schilderfolie en andere Afdekfolie Dekvloerfolie Gevel- en raambescherming tijdens bouwwerkzaamheden Vochtbarrière onder vloeren en andere Dekvloerfolie, bouwfolie, vloerinstallatie Afdekfolie, dekvloerfolie, schilderfolie, zijwandfolie en stofbeschermingsmuur en andere Afdekfolie voor hellingsbescherming, gevel- en raambescherming tijdens bouwwerkzaamheden Afdekfolie voor hellingsbescherming, gevel- en raambescherming tijdens bouwwerkzaamheden Afdekfolie, dekvloerfolie, bouwzeil, schilderfolie en andere
Afmetingen L 25 4 x m 50 2 x m 25 4 x m 25 2 x m 10 3 x m 25 4 x m 25 4 x m 25 4 x m
Waterdicht
weerbestendig
scheurvast
Voordelen
 • bestendig materiaal
 • duurzaam materiaal
 • gemaakt van gerecycled plastic
 • weerbestendig
 • weerbestendig
 • duurzaam materiaal
 • waterdampdicht
 • Made in Germany
 • bestendig materiaal
 • waterdamp doorlatend
 • weerbestendig
 • Gemaakt van gerecycled plastic
 • duurzaam materiaal
 • weerbestendig
 • doorschijnend met drie maanden UV-bestendigheid
 • weerbestendig
 • gemaakt van gerecycled plastic
 • duurzaam materiaal
 • gemaakt van gerecycled plastic
 • Gemaakt van gerecycled plastic
 • duurzaam materiaal
 • weerbestendig
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste PE-folie in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo, mijn naam is Moritz en ik ben blij dat je mijn tekst leest! Ik ben een enthousiaste fietser en breng mijn vrije tijd graag buiten door in de natuur. Als e-commerceschrijver ben ik geïnteresseerd in veel verschillende winkelcategorieën en probeer ik mijn lezers te helpen de beste producten voor hun behoeften te vinden. Een van mijn favoriete categorieën in e-commerce is ‘Sport & Vrije tijd’. Er is hier een ongelooflijke verscheidenheid aan producten, van fietsen en sportkleding tot outdooruitrusting en fitnessapparatuur. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en technologieën in deze categorie om mijn lezers het best mogelijke advies te geven. Maar ook in andere categorieën van e-commerce voel ik mij thuis. Ik ben bijvoorbeeld geïnteresseerd in de categorie ‘Elektronica & Computers’, waar ik graag meer te weten kom over de nieuwste snufjes en innovaties. Of ook voor de categorie ‘Health & Beauty’, waar ik graag tips en aanbevelingen geef voor natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Over het algemeen probeer ik in mijn teksten een zo breed mogelijk scala aan e-commercecategorieën te behandelen, om voor elke lezer iets interessants te bieden. Ik hoop dat je geniet van mijn schrijven en dat je snel weer langskomt!

Meer categorieën:

Topgids voor kopers: Belangrijke aankooptips en aanbevelingen voor PE-folie – uw ultieme checklist

In een oogopslag
 • PE-folie is een soort kunststoffolie gemaakt van polyethyleen en wordt in veel industrieën veel gebruikt. PE-folie kenmerkt zich door een hoge duurzaamheid en is daardoor bijzonder geschikt voor verpakkings- en transportdoeleinden. De film wordt ook in de bouw gebruikt vanwege zijn water- en dampondoorlatende eigenschappen.
 • PE-folie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals krimpfolie, rekfolie of gietfolie. Afhankelijk van het toepassingsgebied kan de folie ook in verschillende diktes en kleuren geproduceerd worden. Ook in de agrarische sector wordt PE-folie gebruikt om planten te beschermen en akkers af te dekken.
 • Bij het afvoeren van PE-folie moet erop worden gelet dat deze niet in de natuur terechtkomt, omdat deze slechts zeer langzaam afbreekt en daardoor kan bijdragen aan milieuvervuiling. Gerecycleerde PE-folie wordt vaak hergebruikt bij de productie van nieuwe kunststofproducten, wat hulpbronnenbesparend en milieuvriendelijk is.

YouTube-videotip voor de PE-filmtest en vergelijking:

PE-vijverfolie lassen – zo kunt u dat doen.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor PE-film: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over PE-folie: uw informatiegidsen

  • PE-film Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over PE-folie op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • PE-filmpje YouTube: Ontdekken PE-folie via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • PE-folie Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van PE-folie op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • PE-film eBay: Blader door een grote selectie PE-folie-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze PE-filmvergelijking?

3.9/5 - (70 beoordelingen)

Reacties op "PE-folie" Vergelijking

 1. Jonathan Steen zegt:

  Kan ik deze PE-folie ook gebruiken voor tuinieren?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Jonathan Steen,

   We zijn zeer dankbaar voor uw reactie en uw interesse in onze PE-filmvergelijking. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

   Ja, deze PE-folie is ook geschikt voor de tuinbouw. Het is robuust en weerbestendig, zodat het bestand is tegen de groei van planten en tegelijkertijd een effectieve onkruidbestrijding bereikt. Met deze folie kunt u uw tuin beschermen tegen onkruid en de groei van uw planten bevorderen.

   Van ons in de klantenservice: Groeten aan Lohr am Main.

 2. Fadi zegt:

  Kan ik de PE-folie ook buiten gebruiken?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Fadi,

   Uw interesse in onze PE-folietest en vergelijking verrijkt ons. Bedankt voor uw waardevolle gedachten en uw toegewijde deelname!

   Ja, de PE-folie is weerbestendig en dus ook geschikt voor buitengebruik. Het beschermt uw materialen tegen vocht en is UV-bestendig, waardoor het niet snel vergeelt of broos wordt.

   Met vriendelijke groeten van het serviceteam in Mainz.

 3. Lena Hofmann zegt:

  Is deze PE-folie recyclebaar?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Lena,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze PE-filmtest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Ja, deze PE-folie is recyclebaar en kan opnieuw worden gebruikt. Gooi het op de juiste manier weg, zodat u een milieuvriendelijkere verwijdering kunt garanderen.

   Hartelijke groeten aan Füssen.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024