Bijgewerkt: 30.05.2024

Productvergelijking MTB-banden: zo vind je het beste product voor jouw behoeften in 2024

Expertgids: Ontdek hoe u de perfecte fietsband voor uw behoeften kiest

De optimale MTB-banden kiezen: een gids voor terrein en weg

Bij het kiezen van de juiste MTB-banden wordt u geconfronteerd met een verscheidenheid aan opties. De juiste beslissing kan een grote impact hebben op uw rijeigenschappen en is cruciaal voor de veiligheid en het rijcomfort. In deze gids vindt u een uitgebreide test en vergelijking van verschillende MTB-banden om u het beste aankoopadvies te kunnen geven. Of het nu gaat om ruige trails of gladde wegen, wij helpen u de ideale band voor uw behoeften te vinden.

illustratie
Beste aanbeveling
MTB-banden Schwalbe-banden, zwart, MARATHON PLUS MTB
Prijs-prestatie winnaar
MTB-banden Continental Double Fighter III-banden, zwart
MTB-band Schwalbe unisex – fietsband voor volwassenen
MTB-band Maxxis High Roller II EXO PROTECTION 26 X 240
MTB banden Schwalbe 2x Black Jack fietsbanden ETRTO
MTB-band MICHELIN Wild Rock, unisex volwassenen, zwart, 26×2.10
MTB-band Schwalbe-band Black Jack 57-559/26×2.25
MTB-band Continental Race King 2.2, zwart, 26 x 2.2
MTB-banden Continental unisex – banden voor volwassenen
MTB-band Schwalbe Rocket Ron vouwband 29″ Addix
Modell MTB-banden Schwalbe-banden, zwart, MARATHON PLUS MTB MTB-banden Continental Double Fighter III-banden, zwart MTB-band Schwalbe unisex – fietsband voor volwassenen MTB-band Maxxis High Roller II EXO PROTECTION 26 X 240 MTB banden Schwalbe 2x Black Jack fietsbanden ETRTO MTB-band MICHELIN Wild Rock, unisex volwassenen, zwart, 26×2.10 MTB-band Schwalbe-band Black Jack 57-559/26×2.25 MTB-band Continental Race King 2.2, zwart, 26 x 2.2 MTB-banden Continental unisex – banden voor volwassenen MTB-band Schwalbe Rocket Ron vouwband 29″ Addix
Details
Marke slikken continentaal slikken Maxxis slikken Michelin slikken continentaal continentaal slikken
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedMTB-banden
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,0GoedMTB-banden
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedMTB-banden
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedMTB-banden
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedMTB-banden
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedMTB-banden
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedMTB-banden
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedMTB-banden
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedMTB-banden
Top Producttest-vergelijking.nl2,4GoedMTB-banden
karkas 67 PBM 180TPI 67 PBM 60TPI 50 PBM 66TPI 50 PBM 84TPI 60TPI 127 PBM
aanbevolen bandenspanning 2,0 - 4,5 bar 3,5 - 4,5 bar 2,0 - 4,0 bar 2,5 - 4,5 bar 2,0 - 4,0 bar 2,0 - 4,0 bar 3,5 - 6,0 bar 3,5 - 4,5 bar 3,5 - 4,5 bar 2,0 - 4,0 bar
Type Draadbanden De hielkern bestaat uit één of meerdere metalen draden die voorkomen dat de band onder druk van de velg springt. Draadbanden zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te repareren. Draadbanden De hielkern bestaat uit één of meerdere metalen draden die voorkomen dat de band onder druk van de velg springt. Draadbanden zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te repareren. Draadbanden De hielkern bestaat uit één of meerdere metalen draden die voorkomen dat de band onder druk van de velg springt. Draadbanden zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te repareren. Vouwbanden Vouwbanden zijn een bijzondere vorm van draadbanden waarbij de hielkern uit Kevlar-draden bestaat. Hierdoor is de band opvouwbaar en bovendien 50 tot 90 gram lichter. Draadbanden De hielkern bestaat uit één of meerdere metalen draden die voorkomen dat de band onder druk van de velg springt. Draadbanden zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te repareren. Vouwbanden Vouwbanden zijn een bijzondere vorm van draadbanden waarbij de hielkern uit Kevlar-draden bestaat. Hierdoor is de band opvouwbaar en bovendien 50 tot 90 gram lichter. Draadbanden De kern bestaat uit één of meerdere metaaldraden die voorkomen dat de band onder druk van de velg springt. Draadbanden zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te repareren. Draadbanden De hielkern bestaat uit één of meerdere metalen draden die voorkomen dat de band onder druk van de velg springt. Draadbanden zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te repareren. Vouwbanden Vouwbanden zijn een bijzondere vorm van draadbanden waarbij de hielkern uit Kevlar-draden bestaat. Hierdoor is de band opvouwbaar en bovendien 50 tot 90 gram lichter. Vouwbanden Vouwbanden zijn een bijzondere vorm van draadbanden waarbij de hielkern uit Kevlar-draden bestaat. Hierdoor is de band opvouwbaar en bovendien 50 tot 90 gram lichter.
ETRTO 54 - 559 50 - 559 54 - 559 61 - 559 57 - 559 54 - 559 35 - 622 55 - 559 55-559 54 - 622
roll functies 8 10 7 8 9 7 8 8 9 9
Bandenmaat in inches X 29 2.10 X 26 1.90 X 26 2.10 X 26 2.40 X 26 2.25 X 26 2.10 X 28 1.35 X 26 2.00 X 26 2.40 X 29 2.10
Grip 9 5 8 8 8 10 7 7 10 9
Gewicht 1.270 g 920 g 895 g 920 g 820 g 680 g 480 g 522 g 660 g 485 g
toepassing toer, opleiding toer, opleiding Rondleiding, concurrentie Concurrentie, opleiding toer, opleiding Trainingen Tour Rondleiding, concurrentie Rondleiding, concurrentie Rondleiding, concurrentie
Voordelen
 • zeer goed bestand tegen lekke banden
 • ook geschikt voor elektrische fietsen
 • loopt zeer snel en stil
 • voor harde en droge oppervlakken
 • goede duurzaamheid
 • zeer lekbestendig
 • bijzonder geschikt voor harde en natte oppervlakken
 • zeer goede grip in natte en modderige omstandigheden
 • 2-laags setje
 • erg robuust
 • loopt erg stil
 • zeer eenvoudig te monteren
 • zeer stille werking
 • ideaal instapmodel
 • loopt zeer snel en stil
 • bijzonder geschikt voor harde en natte oppervlakken
 • vele maten beschikbaar
 • extreem robuust
 • zeer goede grip op natte oppervlakken
 • robuust
 • zeer goede grip op natte oppervlakken
 • heel gemakkelijk
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste MTB-banden in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Voor mij is online winkelen meer dan alleen een tijdverdrijf, het is een passie. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste snufjes en innovaties, vooral in de categorie elektronica & computers. Ik ben geïnteresseerd in smartphones, tablets, laptops en gamingaccessoires zoals toetsenborden en muizen om gelijke tred te houden met de dynamische digitale wereld. In de wereld van kleding & accessoires ben ik altijd op zoek naar modieuze outfits en accessoires die mijn stijl versterken, waarbij kwaliteit en pasvorm voor mij bijzonder belangrijk zijn. Bij Huis & Tuin ben ik geïnteresseerd in praktische en stijlvolle oplossingen om mijn huis nog comfortabeler te maken, zoals huishoudelijke apparaten, meubels, decoratie en tuingereedschap. In de sectie Sport & Fitness richt ik mij op passende kleding en uitrusting ter ondersteuning van mijn sportactiviteiten, waaronder sportkleding, schoenen en fitnessapparatuur. Auto's & Motoren zijn voor mij meer dan alleen een hobby, het is een passie waarin ik op zoek ga naar accessoires en reserveonderdelen. Muziek & Films is een leuke categorie waar ik voortdurend op zoek ben naar nieuwe releases en klassiekers om mijn collecties uit te breiden.

Meer categorieën:

Topgids voor kopers: Belangrijke kooptips en aanbevelingen voor MTB-banden – uw ultieme checklist

In een oogopslag
 • MTB-banden zijn speciale banden voor mountainbikes en bieden uitstekende tractie op diverse ondergronden zoals stenen, wortels en modder. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en breedtes om aan de individuele behoeften van elke rijder te voldoen. De belangrijkste voordelen van MTB-banden zijn de dikte, het sterke loopvlak en de hoge weerstand tegen schade door scherpe voorwerpen.
 • Bij het kiezen van MTB-banden moet u rekening houden met de maat van uw fiets en met het type terrein waarop u gaat rijden. Er zijn banden voor zowel crosscountry- als downhill-rijden, maar ook voor verschillende seizoenen, zoals zomer of winter. Enkele van de meest bekende merken MTB-banden zijn Schwalbe, Continental en Maxxis.
 • Er zijn ook speciale MTB-banden met tubeless technologie, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van binnenbanden. Hiermee kunt u het gewicht van uw fiets verminderen en de kans op lekke banden verkleinen. Een andere belangrijke factor bij het kiezen van MTB-banden is het loopvlak, dat kan variëren afhankelijk van de omstandigheden en de ondergrond. Met de juiste selectie MTB-banden kun je een betere rijervaring en meer veiligheid op de trails hebben.
MTB-banden

MTB-banden: waar je op moet letten

Mountainbiken is niet alleen een sport, maar een echte passie. En iedereen die op pad gaat, weet hoe cruciaal de juiste banden zijn. Zij vormen de schakel tussen de fiets en Boden, en het kiezen van de juiste band kan het verschil betekenen tussen overwinning en nederlaag, plezier of frustratie.

Wat maakt een goede MTB-band?

Een top MTB-band moet vooral één ding doen: perfecte grip bieden, of het nu op modderige paden of rotsachtige afdalingen is. Maar het gaat niet alleen om grip. De band moet ook stevig genoeg zijn om lekrijden te voorkomen, maar niet zo zwaar dat hij langzamer gaat rijden. Het is een evenwichtsoefening tussen Gewicht, duurzaamheid en prestaties.

Hoe kies je de juiste bandbreedte?

De breedte van de band heeft een grote invloed op de rijeigenschappen. Bredere banden zorgen voor meer grip en comfort, maar verhogen ook de rolweerstand. Smallere banden gemakkelijker rollen, maar bieden minder ondersteuning. Uw keuze moet gebaseerd zijn op het terrein waarop u het vaakst reist.

Welk bandenprofiel moet ik kiezen?

Het profiel van een MTB-band lijkt bijna op zijn persoonlijkheid. Het zegt veel over waar de band voor gemaakt is. Grove, diepe treden zijn ideaal voor modderig terrein, terwijl een ondieper loopvlak beter werkt op harde, droge oppervlakken. Denk goed na over waar u het meest gaat rijden.

Hoe belangrijk is de rubbercompound voor MTB-banden?

De rubbercompound is cruciaal voor grip en duurzaamheid. Zachtere verbindingen bieden meer grip, maar slijten sneller. Hardere verbindingen zijn duurzamer maar bieden minder tractie. De sleutel hier is om een ​​middenweg te vinden die past bij uw rijstijl en vereisten.

Moet ik tubeless banden overwegen?

Tubeless banden worden steeds populairder bij mountainbikers omdat ze het risico op lekke banden verminderen en het mogelijk maken om met een lagere luchtdruk te rijden, waardoor de grip wordt verbeterd. De montage kan echter een beetje lastig zijn en ze vereisen een speciale velg en afdichtmiddel. Als je bereid bent wat extra moeite te doen, is tubeless zeker het overwegen waard.

Onze aanbeveling voor MTB-banden op Amazon:

Korting
318268 - buitenband smart sam plus 26x2.25 greenguard hs476 snakeskin performanceline rigida
 • ETRTO-maat: 54-559, 57-559
 • Beschermingsniveau: 6 uit 7
 • Verbinding: Addix

Soorten MTB-banden en hun kenmerken

bandtype kenmerken
Cross-Country Lichtgewicht, snelle rolweerstand, minder agressief loopvlak
Spoor Evenwichtig gewicht en bescherming, veelzijdig profiel
Enduro Robuust, goede tractie, voor technisch veeleisend terrein
Bergafwaarts Zeer robuust, sterk loopvlak, maximale tractie en bescherming
Dikke fiets Extreem breit, uitstekend in sneeuw en zand

Kies de band op basis van uw terrein

Houd er rekening mee dat niet elke band geschikt is voor elk terrein. Terwijl sommige banden uitblinken op rotsachtige paden, zijn andere geoptimaliseerd voor modderige omstandigheden. Jouw ervaring met MTB-banden hangt sterk af van het kiezen van de juiste band voor het terrein van jouw voorkeur.

Onze bestseller voor MTB-banden op Amazon:

Korting
Continental Double Fighter III band, zwart, 50-559
 • Band
 • 26x1.90" 50-559 zwart/zwart
 • 26x1.90" 50-559

MTB-banden Voordelen nadelen

Voordelen

 • Betere tractie en grip op verschillende ondergronden
 • Verhoogde veiligheid door verbeterde controle
 • Specifieke ontwerpen voor verschillende soorten terrein

Nadelen

 • Verhoogde slijtage bij verkeerd gebruik
 • Potentieel verhoogd gewicht dat de prestaties kan beïnvloeden
 • De keuze kan overweldigend zijn vanwege de verscheidenheid aan opties

Houd rekening met het weer

MTB-banden moeten ook worden geselecteerd op basis van de weersomstandigheden. In natte omstandigheden wel Banden met dieper profiel en zachtere rubbercompounds zijn ideaal, terwijl hardere banden met minder profiel geschikter zijn in droge omstandigheden.

MTB-banden

Alternatieven voor MTB-banden

Hybride banden

Hybridebanden zijn een alternatief dat de kloof overbrugt tussen prestaties op de weg en off-road. Ze hebben doorgaans een minder agressief loopvlak dan MTB-banden en zijn daardoor geschikt voor gemengd terrein.

Wegbanden

Voor degenen die voornamelijk op asfalt rijden, kunnen wegbanden een betere optie zijn. Ze bieden een lagere rolweerstand en zijn doorgaans lichter dan MTB-banden.

Grind banden

Grindbanden zijn een ander alternatief en ideaal voor het rijden op onverharde wegen. Ze bieden een goede balans tussen comfort en prestaties op oneffen oppervlakken.

Let op de bandenmaat

De maat van uw band heeft een grote invloed op de rijprestaties. Hoewel bredere banden meer grip en stabiliteit bieden, kunnen ze de fiets logger maken. Zorg ervoor dat je de maat kiest die bij jouw rijstijl past.

Onze insidertip voor MTB-banden op Amazon:

Korting
Ralf Bohle GmbH 318376 - banden
 • Land van herkomst: Verenigde Staten
 • De verpakkingshoogte van het product is 67 cm
 • De verpakkingslengte van het product is 4,5 cm

MTB-banden: Belangrijke overwegingen vóór aankoop

Voordat je een MTB-band kiest, zijn er een paar belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. Eerst moet u overwegen op welk terrein u voornamelijk gaat rijden. Verschillende ondergronden vereisen verschillende soorten banden. Let ook op de bandbreedte en het loopvlak, deze zijn cruciaal voor grip en stabiliteit. Vergeet niet om rekening te houden met de bandenmaat die bij u past fiets moet passen. Het is ook raadzaam om recensies en tests te lezen om een ​​idee te krijgen van de prestaties en kwaliteit van verschillende bandenmodellen.

Waarom het de moeite waard is om een ​​MTB-band te kopen

Een kwalitatieve MTB-band kan een groot verschil maken in je fietservaring. Betere tractie, meer veiligheid, verbeterde rijdynamiek en een over het algemeen aangenamere rijervaring zijn slechts enkele van de voordelen die goede MTB-banden bieden. U kunt uw fiets aanpassen aan uw rijstijl en de omstandigheden waarin u het vaakst fietst. Dit is vooral belangrijk in een sport waar uitrusting een grote invloed heeft op de prestaties.

Wat je zeker moet weten over MTB-banden

MTB-banden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, afhankelijk van het soort mountainbiken dat je doet. Er zijn speciale banden voor crosscountry, allmountain, enduro en downhill. Elk type heeft zijn eigen kenmerken qua profiel, breedte en rubbersamenstelling. Het is ook belangrijk om te weten dat sommige banden tubeless zijn, wat betekent dat er zonder binnenband mee gereden kan worden, waardoor de lekweerstand toeneemt. Een andere overweging is de levensduur van de banden, deze is afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en uw rijstijl.

Aankoopopties voor MTB-banden

MTB-banden kun je zowel in speciaalzaken als in online winkels kopen. De bekende online winkels zijn onder meer:

 • Fietskorting.de
 • Chain Reaction Cycles
 • wiebelen
 • Amazone

In de detailhandel kun je MTB-banden vinden in speciaalzaken zoals Decathlon, Bike24 of plaatselijke fietsenwinkels. Deze bieden vaak persoonlijk advies en de mogelijkheid om de banden direct op de fiets te testen.

Bekende fabrikanten of merken voor MTB-banden

Enkele van de meest bekende fabrikanten van MTB-banden zijn:

Deze merken staan ​​bekend om hun hoogwaardige banden die gebruikt worden in diverse disciplines van het mountainbiken.

Bestseller onder de MTB-banden

De bestsellers onder de MTB-banden zijn onder meer:

Deze modellen zijn populair onder mountainbikers vanwege hun uitgebalanceerde eigenschappen van tractie, duurzaamheid en prestaties.

Onze MTB-banden Bestsellers op Amazon:

Bestseller nr. 1
27,5 inch fietsband DSI 54-584 MTB-band 27,5x2.10 kaphoes zwart
28-classificatie
27,5 inch fietsband DSI 54-584 MTB-band 27,5x2.10 kaphoes zwart
 • ✅ 27,5 inch mountainbikebanden van DSI | Type: Clincher
 • ✅ Afmetingen: 27,5 x 2.10 | ETRTO: 54-584 | De kleur zwart
 • ✅ Super grip op onverharde wegen en bergachtige ondergronden
KortingBestseller nr. 2
KortingBestseller nr. 3

Hoe MTB-banden worden getest

MTB-banden ondergaan verschillende tests om hun prestaties, duurzaamheid en veiligheid te evalueren. Deze tests omvatten meestal laboratorium- en veldtesten. In het laboratorium worden banden op machines getest om hun lekweerstand, slijtvastheid en rolweerstand te meten. Er worden veldtesten uitgevoerd onder reële omstandigheden om het gedrag van de banden op verschillende ondergronden en onder verschillende weersomstandigheden te evalueren. Testers evalueren ook het rijgedrag, de tractie en de remprestaties van de banden. Daarnaast worden aspecten als gewicht en installatiegemak beoordeeld.

Waar MTB-banden worden getest

MTB-banden worden getest in talrijke vaktijdschriften en onlineplatforms. Bekende tijdschriften zoals “Mountain Bike”, “BIKE Tijdschrift” of “Pinkbike” voeren regelmatig gedetailleerde tests uit. Deze beoordelingen bevatten vaak gedetailleerde beoordelingen met specifieke beoordelingen in verschillende categorieën, zoals grip, duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding. De resultaten zijn vaak zeer actueel en geven een uitgebreid inzicht in de kwaliteit van de geteste banden.

MTB-bandentesten

Vaktijdschriften gebruiken een uitgebreid proces bij het beoordelen van MTB-banden. Ze houden rekening met verschillende factoren zoals tractie, duurzaamheid, lekbestendigheid, gewicht en de invloed van de band op de algehele prestaties van de fiets. Testers rijden vaak meerdere weken of maanden onder verschillende omstandigheden met de banden om een ​​realistisch beeld te krijgen van hun prestaties. Dit resulteert vervolgens in gedetailleerde beoordelingen en aanbevelingen, vaak met een eindcijfer of rangschikking.

Conclusie MTB-banden

Naar mijn persoonlijke mening zijn MTB-banden een van de belangrijkste aspecten van een mountainbike. Ze zijn de enige schakel tussen de fiets en de grond en hebben een enorme impact op de prestaties en de rijervaring. Het kiezen van de juiste band, afgestemd op uw individuele rijgedrag en het soort terrein waarop u rijdt, is cruciaal. Ik raad aan om niet te bezuinigen en te investeren in banden van hoge kwaliteit die aan uw behoeften voldoen. De veiligheid en verbeterde rijervaring die u krijgt met de juiste banden zijn zeker de investering waard.

Laat ons alstublieft weten wat u ervan vindt MTB-banden in het commentaarveld met

Heb je er al ervaring mee MTB-banden gedaan?

Welke eigenschap vind jij het belangrijkst bij een MTB-band?

Hoe vaak vervang jij je MTB-banden?

Welke bandbreedte heeft uw voorkeur voor de uwe? Mountainbike?

Op welk soort terrein rijd je het vaakst?

Heeft u ervaring met tubeless MTB-banden?

Welk merk MTB-banden heeft jouw voorkeur?

Hoe belangrijk is het bandenprofiel voor u bij het kiezen?

Welke invloed heeft het MTB-bandenaanbod op uw aankoopbeslissing?

Heeft u ooit een bestseller voor MTB-banden gekocht?

Hoe belangrijk is de kleur en het design van een MTB-band voor jou?

YouTube-videotip voor het testen en vergelijken van MTB-banden:

De juiste MTB-band in 3 stappen – Vind de beste fietsband voor mijn toepassingsgebied

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor MTB-banden: beste bronnen van informatie en producten

 • Ontdek meer over MTB-banden: uw informatiegidsen

  • Wikipedia voor MTB-banden: Krijg uitgebreide informatie over MTB-banden op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • MTB-banden YouTube: Ontdekken MTB-banden via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • MTB-banden Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van MTB-banden op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • MTB-banden eBay: Blader door een grote selectie MTB-banden-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze MTB-bandenvergelijking?

4.2/5 - (46 beoordelingen)

Reacties op "MTB-banden" Vergelijking

 1. Amelie Bauer zegt:

  Zijn de MTB-banden tubeless ready?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Amelie Bauer,

   Uw feedback over onze MTB-bandenvergelijking is een bron van inspiratie voor ons. Bedankt voor uw waardevolle gedachten en ideeën!

   Ja, onze MTB-banden zijn tubeless ready. Je kunt ze monteren met tubeless banden om de kans op lekrijden te verkleinen en een betere tractie op moeilijk terrein te garanderen.

   Van het ondersteuningsteam richting Wittlich – groeten!

 2. Mizuhoo zegt:

  Zijn MTB-banden ook geschikt voor modder?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Mizuhoo,

   Uw waardevolle commentaar op onze MTB-bandentest en vergelijking is een bijzondere erkenning voor ons. Bedankt dat u uw mening met ons deelt!

   Ja, MTB-banden zijn ideaal voor gebruik in de modder. Ze hebben een agressief loopvlakpatroon dat uitstekende tractie biedt en tegelijkertijd zelfreinigend is. Dit betekent dat u zich veilig kunt verplaatsen, zelfs op modderig terrein.

   Met vriendelijke groeten van ons in het helpteam, rechtstreeks aan u in Neuenhaus.

 3. Robin Winters zegt:

  Zijn deze banden tubeless geschikt?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Robin,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze MTB-bandentest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Ja, onze MTB-banden zijn tubeless en kunnen zonder binnenband worden bereden. Wij raden echter een professionele montage door een fietsenmaker aan. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam.

   Met vriendelijke groeten aan Ketzin/Havel.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024