Voor mij is online winkelen meer dan alleen een tijdverdrijf, het is een passie. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste snufjes en innovaties, vooral in de categorie elektronica & computers. Ik ben geïnteresseerd in smartphones, tablets, laptops en gamingaccessoires zoals toetsenborden en muizen om gelijke tred te houden met de dynamische digitale wereld. In de wereld van kleding & accessoires ben ik altijd op zoek naar modieuze outfits en accessoires die mijn stijl versterken, waarbij kwaliteit en pasvorm voor mij bijzonder belangrijk zijn. Bij Huis & Tuin ben ik geïnteresseerd in praktische en stijlvolle oplossingen om mijn huis nog comfortabeler te maken, zoals huishoudelijke apparaten, meubels, decoratie en tuingereedschap. In de sectie Sport & Fitness richt ik mij op passende kleding en uitrusting ter ondersteuning van mijn sportactiviteiten, waaronder sportkleding, schoenen en fitnessapparatuur. Auto's & Motoren zijn voor mij meer dan alleen een hobby, het is een passie waarin ik op zoek ga naar accessoires en reserveonderdelen. Muziek & Films is een leuke categorie waar ik voortdurend op zoek ben naar nieuwe releases en klassiekers om mijn collecties uit te breiden.

Tariefcalculator voor motorverzekeringen

Optimale motorverzekering: Vind bij ons uw perfecte aanbieding.

U bent op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, die van u Fiets of je quad? Kom dan naar ons want wij bieden u een grote keuze Verzekering vooral voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsgroepen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw onderneming Motorrad vinden. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Wij zijn ook per telefoon of neem contact met ons op per e-mail voor persoonlijk advies.

Onze Motorrad Verzekering Vergelijken biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Ongeacht of gedeeltelijk volledig of volledig uitgebreid, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of motorvoertuig. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Onze volledig uitgebreide verzekering biedt naast de voordelen van gedeeltelijk volledig ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken de dienstverlening bij ongevallen met uw motorfiets niet, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Belangrijkste leerpunten

 • Wij bieden een ruim assortiment motorverzekeringen voor motorfietsen, trikes en quads.
 • Met onze online vergelijkingscalculator kunt u de juiste verzekeringsdekking kiezen en tot 80% besparen op premies.
 • Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het beste tarief voor uw motor.
 • Onze motorverzekeringsvergelijking biedt u de mogelijkheid om goedkope verzekeringen te vinden voor verschillende voertuigtypes.
 • Met onze omniumverzekering krijgt u een uitgebreide dekking Bescherming voor uw motorfiets in geval van accidentele schade, diefstal en andere risico's.

Ontdek bij ons jouw ideale motorverzekering.

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onze Motorfiets verzekering Vergelijken biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Ongeacht of gedeeltelijk volledig of volledig uitgebreid, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Naast de voordelen van een gedeeltelijke cascoverzekering, biedt onze volledig cascoverzekering ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken de dienstverlening bij ongevallen met uw motorfiets niet, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Soort verzekering Dekkingsbedrag Premie per Jaar
Aansprakelijkheidsverzekering 10 miljoen euro van 75 euro
Gedeeltelijke verzekering Nieuwe prijscompensatie voor 12 maanden van 100 euro
Uitgebreide verzekering Nieuwe prijscompensatie voor 24 maanden van 150 euro

Waarom zou u voor ons kiezen?

 • Uitgebreide keuze aan verzekeringen voor motorfietsen, trikes en quads
 • Onafhankelijk advies voor het optimale tarief
 • Speciale diensten voor motorfietsen en bromfietsen
 • Offertes op maat voor uw motorfiets
 • Extra bescherming en speciale services
 • Ongecompliceerde online vergelijkingscalculator
 • Ervaren experts voor persoonlijk advies

“Met onze innovatieve oplossing vind je snel en eenvoudig de juiste verzekering voor jouw motor.”

Grote keuze aan verzekeringen voor motorfietsen, trikes en quads

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onze Motorfiets verzekering Vergelijken biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Ongeacht of het een gedeeltelijke verzekering is of volledig uitgebreid, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Naast de voordelen van een gedeeltelijke cascoverzekering, biedt onze volledig cascoverzekering ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken de dienstverlening bij ongevallen met uw motorfiets niet, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Uitgebreide verzekering Gedeeltelijke verzekering
Bescherming tegen zelf toegebrachte accidentele schade Bescherming tegen diefstal en ongeoorloofd gebruik
Opzettelijke of kwaadwillige schade door vreemden Bescherming bij botsingen met dieren
Geen uitkeringsbeperkingen bij ongevallen en grove nalatigheid Dierenbeetschade en vervolgschade door dierenbeten
Bescherming tegen natuurlijke schade Speciale apparatuur is gratis verzekerd

Onafhankelijk advies voor het optimale tarief.

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onze motorverzekering vergelijking biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Of het nu gedeeltelijk casco of volledig casco is, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Naast de voordelen van een gedeeltelijke cascoverzekering, biedt onze volledig cascoverzekering ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken de dienstverlening bij ongevallen met uw motorfiets niet, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Diensten gedeeltelijk volledig volledig uitgebreid
Diefstal X X
Ongevalschade - X
Opzettelijke of kwaadwillige schade - X
Botsingen met dieren - X
elementaire schade - X
beschermingsbrief - X

Kortom, met onze verzekeringsvergelijking kunt u vinden de perfecte verzekering voor uw motor. We bieden een breed scala aan opties voor motoren, trikes en quads, en met onze online vergelijkingstool kunt u de juiste verzekeringsdekking kiezen uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven, waardoor u tot 80% op premies bespaart. Wij hebben ruime ervaring in de verzekeringsbranche en een passie voor motorfietsen, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van de beste verzekering voor uw motorfiets. Als je het niet kunt vinden het recht verzekeringen, kunnen wij voor u een oplossing op maat creëren. Gebruik onze vergelijking hulpmiddel om de perfecte aanbieding voor jouw motorverzekering, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offertes op maat voor uw motorfiets

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onze motorverzekering vergelijking biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Of het nu gedeeltelijk casco of volledig casco is, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Naast de voordelen van een gedeeltelijke cascoverzekering, biedt onze volledig cascoverzekering ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken de dienstverlening bij ongevallen met uw motorfiets niet, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Verzekeringsvoordelen gedeeltelijk volledig volledig uitgebreid
Diefstal en ongeoorloofd gebruik Ja Ja
Schade veroorzaakt door natuurkrachten Ja Ja
Ongelukken met uw eigen motor geen Ja
Opzettelijke of kwaadwillige schade geen Ja
Extra speciale uitrusting Niet gratis Gratis

Overzicht

Kortom, met onze verzekeringsvergelijking kunt u de perfecte verzekering voor uw motor vinden. Wij bieden een breed scala aan opties voor motoren, trikes en quads, en via onze online vergelijkingstool kunt u kiezen het recht verzekeringsdekking van meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven, waardoor u tot 80% op premies bespaart. Wij hebben ruime ervaring in de verzekeringsbranche en een passie voor motorfietsen, waardoor wij u kunnen helpen bij het vinden van de beste verzekering voor uw motor. Kunt u de juiste verzekering niet vinden, dan kunnen wij voor u een oplossing op maat creëren. Gebruik onze vergelijkingstool om het perfecte aanbod voor jouw motorverzekering te vinden, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Uitgebreide bescherming voor uw motorfiets

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie.

Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onze motorverzekering vergelijking biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Of het nu gedeeltelijk casco of volledig casco is, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Onze omniumverzekering biedt uitgebreide bescherming

Volledig uitgebreide verzekeringsvoordelen: Gedeeltelijke verzekeringsvoordelen:
Bescherming tegen zelf toegebrachte accidentele schade Diefstal
Opzettelijke of kwaadwillige schade door vreemden Merk
Geen servicebeperkingen bij grove nalatigheid Gebroken glas
Botsingen met dieren elementaire schade
Dierenbeetschade en vervolgschade door dierenbeten Onweer
Diefstal en ongeoorloofd gebruik

Kortom, met onze verzekeringsvergelijking kunt u de perfecte verzekering voor uw motor vinden. We bieden een breed scala aan opties voor motoren, trikes en quads, en met onze online vergelijkingstool kunt u de juiste verzekeringsdekking kiezen uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven, waardoor u tot 80% op premies bespaart. Wij hebben ruime ervaring in de verzekeringsbranche en een passie voor motorfietsen, waardoor wij u kunnen helpen bij het vinden van de beste verzekering voor uw motor. Kunt u de juiste verzekering niet vinden, dan kunnen wij voor u een oplossing op maat creëren. Gebruik onze vergelijkingstool om het perfecte aanbod voor jouw motorverzekering te vinden, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Extra bescherming en speciale services

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie.

Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Seizoenskentekenplaten Ons aanbod omvat ook speciale verzekeringen voor voertuigen Seizoenskentekenplaten. Hierdoor kunt u uw motor voordelig verzekeren tijdens de winterstop en toch goed beschermd zijn als het seizoen weer begint.
Berekening motorverzekering Met onze Berekening motorverzekering U kunt snel en eenvoudig de beste aanbiedingen van verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Voer eenvoudig de relevante informatie over uw motor in en bekijk de bijbehorende tarieven.
Aansprakelijkheidsverzekering voor motorfietsen De Aansprakelijkheidsverzekering voor motorfietsen is in Duitsland wettelijk verplicht en beschermt u tegen financiële gevolgen als u met uw motorfiets schade aan anderen veroorzaakt. Wij bieden u uitgebreide bescherming tegen eerlijke prijzen.
Motorverzekering ERGO Dankzij onze samenwerking met ERGO kunnen wij u eersteklas dienstverlening en een betrouwbare klantenservice bieden. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en laat u adviseren door onze experts.

Kortom, met onze verzekeringsvergelijking kunt u de perfecte verzekering voor uw motor vinden. We bieden een breed scala aan opties voor motorfietsen, trikes en quads, en met onze online vergelijkingstool kunt u de juiste verzekeringsdekking kiezen uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven, waardoor u tot 80% op premies bespaart. Wij hebben ruime ervaring in de verzekeringsbranche en een passie voor motorfietsen, waardoor wij u kunnen helpen bij het vinden van de beste verzekering voor uw motor. Kunt u de juiste verzekering niet vinden, dan kunnen wij voor u een oplossing op maat creëren. Gebruik onze vergelijkingstool om het perfecte aanbod voor jouw motorverzekering te vinden, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Speciale diensten voor motorfietsen en bromfietsen

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Vergelijking van motorverzekeringen

Onze motorverzekering vergelijking biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Of het nu gedeeltelijk casco of volledig casco is, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Volledig omniumverzekering: allround bescherming voor uw motorfiets

Naast de voordelen van een gedeeltelijke cascoverzekering, biedt onze volledig cascoverzekering ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken de dienstverlening bij ongevallen met uw motorfiets niet, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Voordelen van onze motorverzekering
Uitgebreide bescherming voor uw motorfiets
Individuele oplossingen als er geen verzekering is
80% premiebesparing bij gebruik van de vergelijkingscalculator
Competent advies van ervaren verzekeringsexperts
Grote keuze aan verzekeringen en tarieven
Premievrije medeverzekering van speciale apparatuur
Bescherming tegen diefstal en ongeoorloofd gebruik
Verzekeringsdekking bij ongevallen en natuurschade

Motorverzekering: Vind bij ons uw perfecte aanbieding

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onze motorverzekering vergelijking biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Of het nu gedeeltelijk casco of volledig casco is, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Naast de voordelen van een gedeeltelijke cascoverzekering, biedt onze volledig cascoverzekering ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken de dienstverlening bij ongevallen met uw motorfiets niet, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Voordelen motorverzekering
Gedeeltelijk casco en volledig casco verzekering
Dekking voor accidentele schade
Prestatie zonder beperkingen bij grove nalatigheid
Bescherming bij botsingen met dieren
Dekking voor dierenbeetschade en gevolgschade
Bescherming tegen natuurlijke schade
Premievrije medeverzekering van speciale apparatuur
Beveiliging tegen diefstal en ongeoorloofd gebruik

Kortom, met onze verzekeringsvergelijking kunt u de perfecte verzekering voor uw motor vinden. We bieden een breed scala aan opties voor motoren, trikes en quads, en met onze online vergelijkingstool kunt u de juiste verzekeringsdekking kiezen uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven, waardoor u tot 80% op premies bespaart. Wij hebben ruime ervaring in de verzekeringsbranche en een passie voor motorfietsen, waardoor wij u kunnen helpen bij het vinden van de beste verzekering voor uw motor. Kunt u de juiste verzekering niet vinden, dan kunnen wij voor u een oplossing op maat creëren. Gebruik onze vergelijkingstool om het perfecte aanbod voor jouw motorverzekering te vinden, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Begeleidingsbrief motorverzekering voor noodgevallen

Wilt u uw motor zo goed mogelijk beschermen? Wij bieden u een speciale motorbeschermingsbrief aan die u helpt in geval van nood. Met onze motorverzekering AS en Motorverzekering ERGO u krijgt extra bescherming en speciale diensten.

In onze motorbeschermingsbrief zijn verschillende diensten opgenomen, zoals: pechverhelping, sleepdienst en hulp bij ongevallen. Of u nu pech heeft, een ongeluk krijgt of uw motor wordt gestolen, wij staan ​​XNUMX uur per dag voor u klaar en nemen uw zorgen uit handen.

Met onze partners AXA en ERGO bieden wij u betrouwbare verzekeringsdiensten voor uw motorfiets. U kunt rekenen op een competente klantenservice en snelle hulp vertrekken in geval van nood. Ons AXA motorverzekering en Motorverzekering ERGO staan ​​voor de hoogste kwaliteit en uitgebreide bescherming.

Voordelen van onze motorbeschermingsbrief:
– XNUMX/XNUMX pechhulp
– Sleepservice bij technische mankementen
– Ongevallenhulp en snelle schadeafhandeling
– Ondersteuning bij diefstal of vandalisme

Vertrouw op onze jarenlange ervaring in motorverzekeringen en stel deze veilig optimale bescherming voor uw motorfiets met onze motorbeschermingsbrief. Neem vandaag nog contact met ons op of gebruik onze online vergelijkingscalculator om de perfecte verzekering voor uw motorfiets te vinden.

Overzicht

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onze motorverzekering vergelijking biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Of het nu gedeeltelijk casco of volledig casco is, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Naast de voordelen van een deelomniumverzekering biedt onze omniumverzekering ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken onze dienstverlening niet bij ongevallen met uw motor, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Volledig uitgebreide verzekeringsvoordelen Gedeeltelijke uitgebreide verzekeringsvoordelen
Ongevalschade aan uw eigen motorfiets Diefstal en ongeoorloofd gebruik
opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door vreemden Botsingen met dieren
geen servicebeperkingen in geval van grove nalatigheid Dierenbeetschade en vervolgschade
Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurlijke krachten -
Speciale apparatuur is gratis verzekerd -

Conclusie

Bent u op zoek naar de juiste verzekering voor uw motor, fiets of quad? Kom dan naar ons, want wij bieden u een grote keuze aan verzekeringen speciaal voor motorfietsen, trikes en quads. Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past en bespaart u tot 80% op de premie. Onze tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche en onze passie voor motorfietsen zullen u ten goede komen. Wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motor. Als u geen geschikte verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u. Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor een optimale verzekering voor jouw motor. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onze motorverzekering vergelijking

Onze motorverzekering vergelijking biedt u de mogelijkheid om de perfecte verzekering voor uw motor te vinden. Of het nu gedeeltelijk casco of volledig casco is, wij hebben de ideale verzekering voor uw motor of auto. Met onze vergelijking vind je eenvoudig een goedkope motorverzekering voor jouw 125, lichte motor of quad. Kies het model dat je goedkoop wilt verzekeren en gebruik onze intelligente tips en filters om het beste tarief te vinden. Met de vergelijking kunt u alle belangrijke informatie invoeren en de beste aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Met onze innovatieve oplossing vindt u snel en eenvoudig de juiste verzekering voor uw motor.

Volledig omniumverzekering: allround bescherming voor uw motorfiets

Naast de voordelen van een gedeeltelijke cascoverzekering, biedt onze volledig cascoverzekering ook bescherming bij zelf toegebrachte ongevalschade aan uw eigen motorfiets. Ook opzettelijke of kwaadwillige schade veroorzaakt door derden is verzekerd. Wij beperken de dienstverlening bij ongevallen met uw motorfiets niet, ook niet bij grove nalatigheid. Ook aanrijdingen met dieren zijn verzekerd, evenals schade door dierenbeten en vervolgschade door dierenbeten. Natuurlijke schade veroorzaakt door natuurkrachten is ook gedekt. Speciale uitrustingen aan uw motor zijn gratis verzekerd in onze omniumverzekering. En uiteraard zijn diefstal en ongeoorloofd gebruik ook verzekerd. Wij bieden ook een speciale motorbeschermingsbrief aan.

Kortom, met onze verzekeringsvergelijking kunt u de perfecte verzekering voor uw motor vinden. We bieden een breed scala aan opties voor motoren, trikes en quads, en met onze online vergelijkingstool kunt u de juiste verzekeringsdekking kiezen uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven, waardoor u tot 80% op premies bespaart. Wij hebben ruime ervaring in de verzekeringsbranche en een passie voor motorfietsen, waardoor wij u kunnen helpen bij het vinden van de beste verzekering voor uw motor. Kunt u de juiste verzekering niet vinden, dan kunnen wij voor u een oplossing op maat creëren. Gebruik onze vergelijkingstool om het perfecte aanbod voor jouw motorverzekering te vinden, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

FAQ

Vraag: Welke verzekering bieden jullie specifiek aan voor motorfietsen?

A: Wij bieden een breed scala aan verzekeringen specifiek voor motorfietsen, trikes en quads.

Vraag: Hoe kunnen we de juiste verzekeringsdekking kiezen?

A: Met onze online vergelijkingscalculator kunt u uit meer dan 80 verschillende maatschappijen en meer dan 200 tarieven de verzekeringsdekking kiezen die bij u past.

Vraag: Hoeveel kunt u besparen door te vergelijken?

A: Met onze vergelijking kunt u tot 80% besparen op uw premie.

Vraag: Heeft u jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche?

A: Ja, we hebben tientallen jaren ervaring in de verzekeringsbranche.

Vraag: Bent u onafhankelijk van bepaalde verzekeringsmaatschappijen?

A: Ja, wij zijn onafhankelijk van specifieke verzekeringsmaatschappijen en helpen u graag bij het vinden van het optimale tarief voor uw motorfiets.

Vraag: Wat gebeurt er als we geen geschikte verzekering kunnen vinden?

A: Als u geen passende verzekering kunt vinden, creëren wij graag een individuele oplossing voor u.

Vraag: Hoe kunnen we de perfecte deal vinden om onze motorfiets te verzekeren?

A: Gebruik onze verschillende vergelijkingscalculators om het perfecte aanbod te vinden voor de optimale verzekering voor uw motorfiets. Ook voor persoonlijk advies zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Bronreferenties