Bijgewerkt: 29.05.2024

Mezcal-vergelijkingstest 2024: Ontdek welk product het beste is

Welke Mexicaanse drank is een van de beste? Een vergelijking van de topselecties

Mezcal: Mezcal is een van de bekendste sterke dranken uit Mexico. De zurige smaak en het rokerige aroma maken het tot een bijzondere smaakbeleving. Mezcal wordt traditioneel gemaakt van agave en is daarom een ​​echte specialiteit. Of het nu als basis voor een cocktail of puur als digestief is, Mezcal is een hoogtepunt voor elke genotsliefhebber.
illustratie
Beste aanbeveling
Mezcal ILEGAL Reposado Tequila (1 x 0.5 l)
Prijs-prestatie winnaar
Mezcal Gusano Rojo Tequila (1 x 0.7 l)
Mezcal Mezcal La Chica Loca Artesanale La Chica Loca 100% Agave
Mezcal BENEVA 0,70 liter
Mezcal Marca Negra Espadin (1 x 0.7 l)
Mezcal San Cosme blanco (1 x 0.7 l)
Mezcal Mezcal Los Fuertes Artesanale Los Fuertes 100% Agave
Modell Mezcal ILEGAL Reposado Tequila (1 x 0.5 l) Mezcal Gusano Rojo Tequila (1 x 0.7 l) Mezcal Mezcal La Chica Loca Artesanale La Chica Loca 100% Agave Mezcal BENEVA 0,70 liter Mezcal Marca Negra Espadin (1 x 0.7 l) Mezcal San Cosme blanco (1 x 0.7 l) Mezcal Mezcal Los Fuertes Artesanale Los Fuertes 100% Agave
Details
Marke ilegal Worm Mezcal La Chica Loca Beneva Marc Negra San Cosme Mezcal Los Fuertes
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedMezcal
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,0GoedMezcal
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedMezcal
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedMezcal
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedMezcal
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedMezcal
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedMezcal
alcoholgehalte 40% op basis van volume 38% op basis van volume 43% op basis van volume 38% op basis van volume 51,5% op basis van volume 40% op basis van volume 47% op basis van volume
Soort/kleur goud goud goud goud duidelijk duidelijk duidelijk
Sluiter kurk schroef kurk schroef kurk kurk kurk
Hoeveelheid Prijs per 100 ml 0,5 l14,40 € per 100 ml 0,7 l2,89 € per 100 ml 0,7 l7,99 € per 100 ml 0,7 l3,05 € per 100 ml 0,7 l8,56 € per 100 ml 0,7 l5,11 € per 100 ml 0,7 l8,56 € per 100 ml
Proef volgens de instructies van de fabrikant rokerig en fruitig aards, fijn en mild zoet en vanille geen informatie van de fabrikant licht rokerig en bloemig rokerig, fruitig en leerachtig zoet, citroenachtig en rokerig
Aroma Agave, vanille en karamel Pinda, agave Holz kruiden Agave, grapefruit en citroen Karamel, hout en aarde Bloem, fruit en karamel
Voordelen
 • gemaakt van 100% agave
 • gerijpt in houten vaten
 • gemakkelijk te openen
 • hersluitbare schroefdop
 • gemaakt van 100% agave
 • gerijpt in houten vaten
 • gemaakt van 100% agave
 • gemakkelijk te openen
 • hersluitbare schroefdop gemaakt van 100% agave
 • bijzonder hoog alcoholgehalte
 • gemaakt van 100% agave
 • gemaakt van 100% agave
 • bijzonder hoog alcoholgehalte
 • gemaakt van 100% agave
 • gerijpt in houten vaten
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste mezcal in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Leon, een gepassioneerde e-commerce-liefhebber. De afgelopen jaren heb ik talloze online winkels verkend en ben ik geïnspireerd door een grote verscheidenheid aan producten. Ik ben vooral gefascineerd door technologie en elektronica - dus online winkels voor computeraccessoires en elektronische gadgets zijn vaak mijn bestemming. Maar ik word ook op magische wijze aangetrokken tot de laatste modetrends en cosmetische producten. Mijn enthousiasme gaat verder dan alleen winkelen: als hobby-doe-het-zelver en tuinier bezoek ik graag winkels voor huishoudelijke artikelen en tuingereedschap. Ook het gemak dat eten en drinken bij je thuis wordt bezorgd, waardeer ik enorm. Sport en vrije tijd zijn andere gebieden die mijn interesse wekken. Ik struin online winkels af op zoek naar sportartikelen en kleding en ben altijd op zoek naar winkels die unieke vrijetijdsactiviteiten en ervaringen aanbieden. Als dierenliefhebber en huisdiereigenaar bezoek ik vaak online winkels voor dierbenodigdheden en huisdieraccessoires. Ik heb ook een liefde voor handgemaakt en handwerk. Ik geniet echt van het bladeren door online winkels die unieke, handgemaakte items aanbieden. De wereld van e-commerce winkels is zo divers en ik geniet ervan om al zijn facetten te verkennen en voortdurend nieuwe producten en merken te ontdekken.

Meer categorieën:

Mezcal 2024: vergelijkingen en waardevolle tips voor uw aankoopbeslissing vindt u hier - uitgebreide gids en meningen van experts
Het kopen van een mezcal is gemakkelijker als u onze aanbevelingen opvolgt. In deze gids vindt u alle essentiële informatie

In een oogopslag
 • Mezcal is een Mexicaanse spirit gemaakt van de agaveplant. In tegenstelling tot de bekendere tequila wordt mezcal gemaakt van verschillende soorten agave en heeft daardoor een complex aroma. Mezcal wordt traditioneel met de hand gedistilleerd en is daardoor vaak duurder dan tequila.
 • Het aroma van mezcal varieert afhankelijk van de herkomst en soort agave. Mezcal smaakt doorgaans rokerig en kruidig, maar er kunnen ook fruitige tonen aanwezig zijn. Vanwege het hoge alcoholgehalte wordt mezcal meestal als shot gedronken, maar kan ook in cocktails worden gebruikt.
 • Mezcal wint wereldwijd aan populariteit en wordt ook steeds vaker gedronken in Europa en de VS. De drank wordt ook gewaardeerd vanwege de veronderstelde stimulerende en afrodiserende effecten. Als je op zoek bent naar nieuwe smaakervaringen, zou iedereen mezcal een keer moeten proberen.

YouTube-videotip voor de Mezcal-test en vergelijking:

Wat is mezcal precies? - Verschil met Tequila | BBB | #doe het zelf

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor Mezcal: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Mezcal: uw bronnengidsen

  • Mezcal Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Mezcal op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Mezcal YouTube: Ontdekken Mezcal via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Mezcal Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Mezcal op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Mezcal eBay: Blader door een grote selectie Mezcal-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze Mezcal-vergelijking?

4.6/5 - (52 beoordelingen)

Reacties op "Mezcal" Vergelijking

 1. Florian Schulte zegt:

  Wat zijn de verschillen tussen mezcal en tequila?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Florian Schulte,

   Uw feedback over onze Mezcal-vergelijking is belangrijk en wordt gewaardeerd voor ons. Bedankt voor uw waardevolle inzet en interesse!

   Mezcal en tequila zijn beide agave-spirits, maar er zijn enkele verschillen. Mezcal wordt gemaakt van verschillende soorten agave, terwijl tequila alleen van blauwe agave wordt gemaakt. De smaak van mezcal is rokerig en aardser vergeleken met de meer fruitige smaak van tequila.

   Beste wensen van het ondersteuningsteam voor Weikersheim.

 2. Jayden zegt:

  Wat is het verschil tussen mezcal en tequila?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Jayden,

   We zijn dankbaar voor uw reactie en uw interesse in onze Mezcal-test en vergelijking. Uw inbreng is belangrijk voor ons!

   Mezcal en tequila zijn beide agave-geesten, maar er zijn enkele verschillen tussen beide. Mezcal wordt gemaakt van verschillende soorten agave, terwijl tequila uitsluitend van de blauwe agave wordt gemaakt. De smaak van mezcal is vaak rokeriger en intenser dan die van tequila. Bovendien wordt mezcal traditioneel geproduceerd in Mexico, terwijl tequila een beschermde oorsprongsbenaming heeft en alleen in bepaalde regio’s in Mexico geproduceerd mag worden.

   Toevoeging van het supportteam aan Witten.

 3. Jan Winters zegt:

  Wat is het verschil tussen tequila en mezcal?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hi Jan,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze Mezcal-test en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Mezcal en tequila worden gemaakt van verschillende soorten agave. Mezcal wordt meestal in kleinere hoeveelheden en op traditionele wijze geproduceerd, terwijl tequila industrieel wordt geproduceerd. Mezcal heeft ook een rokerige smaak die ontstaat door het roosteren van de agaveharten.

   Met vriendelijke groeten aan Rendsburg.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024