Bijgewerkt: 29.05.2024

Top Makita haakse slijpmachines 2024: gedetailleerde vergelijkingsanalyse

Testwinnaar Makita-slijpmachine? – Uitgebreide vergelijkingen, objectieve reviews en goed onderbouwde aanbevelingen

Makita haakse slijper: De Makita haakse slijper is een krachtig en betrouwbaar gereedschap voor professioneel en particulier gebruik. Met een vermogen tot 2.000 watt en een toerental tot 15.000 tpm is hij perfect voor veeleisende slijpklussen. Verder beschikt de slijpmachine over een softstart, overbelastingsbeveiliging en een motorrem, die zorgen voor maximale veiligheid. De trillingsdempende handgreep en de gereedschapsloze schijfmontage garanderen een comfortabele en veilige bediening van het apparaat. Of het nu gaat om het slijpen van metaal of steen - de Makita haakse slijper is een betrouwbare metgezel voor elke professional.
illustratie
Beste aanbeveling
Makita haakse slijper Makita DGA517Z met peddelschakelaar
Prijs-prestatie winnaar
Makita haakse slijper Makita 9558NBRZ haakse slijper 125 mm
Makita haakse slijper Makita accu haakse slijper 125 mm
Makita haakse slijper Makita GA9020RFK3, 230 mm in koffer
Makita haakse slijper Makita DGA513Z zonder accu
Makita haakse slijper Makita DGA511RTJ, 2 accu's + oplader
Makita haakse slijper Makita DK0052G haakse slijperset
Makita haakse slijper Makita DGA504Z accu haakse slijper
Makita Haakse Slijper Makita DGA511Z Haakse Slijper 18V
Makita haakse slijper Makita GA5030 haakse slijper 125 mm
Modell Makita haakse slijper Makita DGA517Z met peddelschakelaar Makita haakse slijper Makita 9558NBRZ haakse slijper 125 mm Makita haakse slijper Makita accu haakse slijper 125 mm Makita haakse slijper Makita GA9020RFK3, 230 mm in koffer Makita haakse slijper Makita DGA513Z zonder accu Makita haakse slijper Makita DGA511RTJ, 2 accu's + oplader Makita haakse slijper Makita DK0052G haakse slijperset Makita haakse slijper Makita DGA504Z accu haakse slijper Makita Haakse Slijper Makita DGA511Z Haakse Slijper 18V Makita haakse slijper Makita GA5030 haakse slijper 125 mm
Details
Marke Makita Makita Makita Makita Makita Makita Makita Makita Makita Makita
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedMakita haakse slijper
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,7GoedMakita haakse slijper
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedMakita haakse slijper
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedMakita haakse slijper
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedMakita haakse slijper
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedMakita haakse slijper
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedMakita haakse slijper
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedMakita haakse slijper
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedMakita haakse slijper
Top Producttest-vergelijking.nl2,4GoedMakita haakse slijper
schijfdiameter 125 mm 125 mm 125 mm 230 mm 125 mm 125 mm 230 mm 125 mm 125 mm 125 mm 125 mm
voeding accumulator wisselstroom accumulator wisselstroom accumulator accumulator wisselstroom accumulator accumulator wisselstroom
Leistung 18 volt spanning 840 Watt 18 volt spanning 2.200 Watt 18 volt 18 volt spanning 2.200 watt 840 watt 18 volt spanning 18 volt spanning 720 Watt
Asaansluiting M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14
stationair toerental 8.500 U / min 11.000 U / min 8.500 U / min 6.600 U / min 8.500 U / min 8.500 U / min 6.600 tpm 11.000 tpm 8.500 U / min 8.500 U / min 11.000 U / min
Vlotte start
Andere accessoires Beschermkap, spanflens, flensmoer, spansleutel, slijpschijf Beschermkap extra handgreep Beschermhoes, extra handgreep, transportkoffer, spanflens, flensmoer 2 diamantschijven, spansleutel, transportkoffer, beschermhoes, extra handgreep Gezichtssleutel beschermhoes extra handgreep Beschermhoes, extra handgreep, transportkoffer, oplader, batterijen Beschermhoezen extra handgrepen Klemflens, flensmoer, kogelsleutel, beschermkap, extra handgreep Beschermkap, extra handgreep, spanflens, flensmoer, kogelsleutel Beschermkap, extra handgreep, spanflens, flensmoer, kogelsleutel
bewaker
Herstartbescherming
Gewicht 3,1 kg 2 kg 2,3 kg 6 kg 2,3 kg 3 kg 6 kg 2 kg 3 kg 3 kg 3 kg
Lautstärke 79 dB 86 dB 79 dB 90 dB geen informatie 79 dB 88 dB 79 dB 79 dB 85 dB
extra handgreep
draagtas
Voordelen
 • elektronisch regelbare snelheid
 • met motorrem
 • met optimale stof- en spatbescherming
 • bij een verstopping stopt de motor
 • Speldsluiting
 • zeer slanke behuizing en laag gewicht
 • met softstart- en herstartbeveiliging
 • Extra handgreep kan flexibel worden gemonteerd
 • vooral stil
 • met transportkoffer
 • met 2 diamantschijven
 • met softstart en herstartbeveiliging
 • Koolborstels uitwisselbaar van buitenaf
 • Extra handgreep kan flexibel worden gemonteerd
 • met zachte start
 • erg stil
 • vooral stil
 • elektronisch regelbare snelheid
 • LED waarschuwt voor overbelasting van de motor
 • hoek- Set
 • Koolborstels uitwisselbaar van buitenaf
 • kleinere slijpmachine met labyrintafdichting tegen stof
 • bijzonder stil en elektronisch regelbare snelheid
 • Als er een verstopping is, stopt de motor
 • vooral stil
 • elektronisch regelbare snelheid
 • zeer hoge hittebestendigheid
 • Labyrintafdichting tegen stof
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste Makita haakse slijpers in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Peter, een gepassioneerd schrijver die ervan houdt zijn gedachten en ideeën onder woorden te brengen. Mijn vakgebied bestrijkt verschillende gebieden zoals wetenschap, technologie, economie en financiën. Mijn doel is om complexe onderwerpen te demystificeren door onderzoek en gegevens in gemakkelijk te begrijpen taal te presenteren. Met een academische achtergrond in natuurkunde en wiskunde heb ik een diepe passie voor wetenschap en technologie. Ik ben ervan overtuigd dat deze gebieden een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven, en ik streef ernaar mijn lezers zowel te informeren als te inspireren. Naast wetenschap en technologie schrijf ik ook over economische en financiële onderwerpen. Ik belicht actuele gebeurtenissen, trends en ontwikkelingen in de zakenwereld en probeer mijn lezers te informeren over hun potentiële impact op hun financiële toekomst. Ik hoop dat mijn werk lezers helpt een dieper inzicht te krijgen in complexe onderwerpen en hen inspireert om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Meer categorieën:

Topkeuze Makita haakse slijper 2024: onze gids zal u helpen de beste keuze te maken – essentiële tips en aanbevelingen
Een paar criteria kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste Makita haakse slijper. Alle belangrijke informatie vindt u in onze aankoopgids.

In een oogopslag
 • De Makita haakse slijper is een van de krachtige elektrische gereedschappen op de markt. Het is speciaal ontworpen voor de zwaarste eisen van bouw- en scheidingswerkzaamheden. Met een vermogen tot 2.200 watt en een hoog toerental is het een betrouwbaar apparaat voor alle professionele en hobbymatige eisen.
 • De Makita haakse slijper kenmerkt zich door zijn robuuste constructie en ergonomische bediening. Hij beschikt over een hoogwaardige slijpschijf en is geschikt voor het doorslijpen van metaal, maar ook voor het slijpen en schuren van oppervlakken. De snelle omschakeling op verschillende schijven en de gereedschapsloze schijfwissel maken het in de praktijk bijzonder flexibel en efficiënt.
 • De Makita haakse slijper is geschikt voor gebruik op bouwplaatsen, in werkplaatsen of in de tuinbouw. Het biedt nauwkeurige geleiding en uitstekende materiaalafname. Dankzij het compacte ontwerp en de lage trillingsbelasting is hij ook geschikt voor langdurig gebruik zonder handvermoeidheid. De Makita haakse slijper voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is een onmisbaar gereedschap voor alle vakmensen en doe-het-zelvers.

Onze deskundige gids voor de Makita haakse slijper in Duitsland

Welkom bij onze Deskundig advies zum Makita haakse slijper in Duitsland. In dit artikel bieden wij u een uitgebreid overzicht van de beste Makita haakse slijper op de Duitse markt. Wij bieden u de service, Ergonomie en Langlebigkeit van deze tools en leg belangrijke functies uit die u kunnen helpen bij het kiezen van het juiste model.

Belangrijk:

 • Onze Deskundig advies informeert u over de beste Makita haakse slijper op de Duitse markt.
 • Wij verzorgen de prestaties, Ergonomie en Langlebigkeit de Makita haakse slijper.
 • Belangrijke eigenschappen zoals hoedanigheidErgonomieLanglebigkeit en beveiligingsfuncties worden uitgelegd.
 • We presenteren een vergelijkingstabel met verschillende modellen van accu-haakse slijpmachines.
 • Empfehlungen voor anders doelgroepen op basis van prestaties, functies en prijs worden gegeven.

Onze aanbevelingen voor Makita haakse slijpers

Die van ons vind je hier Empfehlungen voor de beste Makita haakse slijpers op de Duitse markt. Bij het kiezen van deze Empfehlungen We hebben rekening gehouden met de prestaties, kenmerken en prijs om u een weloverwogen beslissingshulpmiddel te bieden.

De Makita Haakse slijpmachines behoren tot de populairste slijpmachines op de Duitse markt. Dankzij hun uitstekende prestaties en eigenschappen zijn ze ideaal voor schuurwerkzaamheden op de meest uiteenlopende gebieden. Of het nu in de Fabrieksgarantie in heel Europa | werkplaats in DuitslandOf het nu in de bouw of in de industrie is, de Makita haakse slijpers zijn overal inzetbaar.

In onze aanbevelingslijst voor Makita haakse slijpers hebben we de verschillende modellen vergeleken op basis van prestaties, kenmerken en prijs. Dit geeft u gefundeerde hulp bij het beslissen welke hoek is het beste voor jou.

De Makita 9015B is een compacte en krachtige haakse slijper met een slijpschijf met een diameter van 125 mm. dankzij de compact ontwerp Hij is erg handig en kan ook in smalle ruimtes worden gebruikt. De 9015B is uitgerust met een softstartsysteem waardoor de machine soepel start. Daarnaast is de 9015B voorzien van Constant Speed ​​Control, wat een constante slijpsnelheid garandeert. De Makita 9015B is een zeer krachtige en betrouwbare haakse slijper, die dankzij het compacte ontwerp ook in krappe ruimtes kan worden gebruikt.

De Makita haakse slijperset bestaat uit twee krachtige haakse slijpers uit de 9-serie. De twee apparaten zijn voorzien van een slijpschijf met een diameter van 125 mm en beschikken over een softstartsysteem en constante snelheidsregeling. De set is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een krachtig en betrouwbaar apparaat Haakse slijperset Search.

De Makita haakse slijper met extra handgreep is een compacte en krachtige haakse slijper met een slijpschijf met een diameter van 125 mm. Het heeft een geïntegreerd softstartsysteem en constante snelheidsregeling. De extra handgreep zorgt voor betere controle en maakt het mogelijk om zelfs in krappe ruimtes te werken.

Deze haakse slijper van Makita kenmerkt zich door zijn hoge prestaties van 1500 watt. Met een schijfdiameter van 125 mm wel veelzijdig en is geschikt voor zowel kleine taken als grotere projecten. Bovendien biedt het een innovatieve beschermkap die voor optimale veiligheid zorgt.

Gedetailleerd overzicht van aanbevolen Makita haakse slijpers

Houd er rekening mee dat het kiezen van de juiste Makita haakse slijper afhankelijk is van uw individuele behoeften en voorkeuren. Wij raden u aan om de gedetailleerde informatie over de aanbevolen modellen te bekijken en, indien nodig, verdere vergelijkingen te maken om de juiste haakse slijper voor u te vinden.

Prestaties van Makita haakse slijpers

De hoedanigheid de Makita haakse slijper is indrukwekkend en kan u helpen uw klus sneller en efficiënter te klaren. Deze hoogwaardige gereedschappen bieden een indrukwekkend motorvermogen en kunnen zelfs de meest veeleisende schuurklussen aan. Of je nu op hout, metaal of beton moet werken, een Makita haakse slijper geeft je de kracht die je nodig hebt.

Een belangrijk aspect van hoedanigheid van Makita haakse slijpers is de schijfdiameter. Afhankelijk van uw vereisten zijn er modellen van 125 mm en 230 mm beschikbaar. Met een grotere schijf werk je sneller op grotere oppervlakken, terwijl een kleinere schijf geschikt is voor nauwkeuriger werken.

Een ander voordeel van Makita haakse slijpers is hun hoge snelheid. Deze gereedschappen kunnen een indrukwekkende snelheid bereiken, wat resulteert in een sneller slijpproces. Hierdoor bespaart u tijd en voert u uw taken efficiënter uit. De prestaties van deze haakse slijpmachines worden verzekerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde motortechnologie.

Modell schijfdiameter Leistung Drehzahl
Makita GA5030 125mm 720 Watt 11.000 U / min
Makita GA9050 230mm 2.000 Watt 6.600 U / min
Makita GA9020 230mm 2.200 Watt 6.600 U / min

 

Deze tabel toont u de prestatiegegevens van enkele populaire Makita haakse slijpers. Houd er rekening mee dat de prestaties van model tot model kunnen variëren. Afhankelijk van uw behoeften kiest u het model dat het beste bij u past.

Ergonomie van Makita haakse slijpers

De Makita haakse slijpers overtuigen door hun ergonomische design, waardoor je ze comfortabel en nauwkeurig kunt gebruiken. Met hun doordachte ontwerp zorgen ze voor een optimale gewichtsverdeling en verminderen zo de belasting van uw hand en arm tijdens het gebruik. Bovendien hebben ze trillingsdempende eigenschappen die vermoeidheid minimaliseren en de werknauwkeurigheid verbeteren.

Een ander ergonomisch kenmerk van de Makita haakse slijpers is de verstelbare extra handgreep. Deze kan naar wens worden aangepast om een ​​individueel optimale en veilige grippositie te garanderen. Hierdoor kun je dat doen Werkzeug Beter controleren en nauwkeurige zaag- of slijpwerkzaamheden uitvoeren.

Het ergonomische ontwerp van Makita haakse slijpers maakt bovendien een comfortabele bediening in verschillende werkposities mogelijk. Met hun slanke en gripvaste behuizing bieden ze eenvoudige bediening, zelfs op smalle of moeilijk bereikbare plaatsen. Dit maakt ze tot een ideaal hulpmiddel voor professionals en doe-het-zelvers die een verscheidenheid aan taken moeten uitvoeren.

 

Ergonomische kenmerken van Makita haakse slijpers Voordelen
Optimale gewichtsverdeling en trillingsdempende eigenschappen Vermindering van vermoeidheid en verbetering van de werknauwkeurigheid
Verstelbare extra handgreep Individueel optimale en veilige greeppositie voor betere controle en precisie
Slanke en gripvaste behuizing Gemakkelijk te hanteren, zelfs op smalle of moeilijk toegankelijke plaatsen

Het ergonomische ontwerp van de Makita haakse slijper draagt ​​hieraan bij wesentlich draagt ​​bij aan efficiëntie en comfort tijdens gebruik. Of je nu slijpwerkzaamheden in je eigen huis of op de bouwplaats uitvoert, met de haakse slijpers van Makita heb je het juiste gereedschap in de hand.

Levensduur van Makita haakse slijpers

De Makita haakse slijpers kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je er lang gebruik van kunt maken. Deze robuuste gereedschappen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende werkomgevingen en bieden hoge prestaties voor elke taak.

Om een ​​lange levensduur te garanderen, gebruikt Makita hoogwaardige materialen en zorgt voor een nauwkeurige afwerking. De haakse slijpers zijn dat wel extreem robuust en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor professioneel gebruik. Door de solide constructie zijn ze zelfs bestand tegen extreme omstandigheden.

Een ander voordeel van Makita haakse slijpers is hun efficiënte koeling, waardoor oververhitting wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd. Dankzij deze technologische innovatie kunt u erop vertrouwen dat uw haakse slijpers ook na vele uren werk in topconditie blijven.

 

Kenmerken van een lange levensduur Voordelen
Hoge kwaliteit en nauwkeurige verwerking Garandeert langdurig gebruik
Robuuste constructie Standvastigheid onder extreme omstandigheden
Efficiënte koeling Voorkomt oververhitting en verlengt de levensduur

De duurzaamheid van Makita haakse slijpers is een cruciaal kenmerk waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een gereedschap. Met hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bieden ze u een langetermijninvestering waar u op kunt vertrouwen.

Veiligheidskenmerken van Makita haakse slijpers

Makita haakse slijpers zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om uw veiligheid tijdens het gebruik te garanderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van een Makita haakse slijper:

 • Zacht begin: Met deze functie kan de haakse slijper geleidelijk starten, waardoor plotselinge koppels worden vermeden. Hierdoor heeft u meer controle over het gereedschap en wordt de kans op letsel verminderd.
 • Herstartbeveiliging: Deze veiligheidsvoorziening voorkomt dat de haakse slijper na een stroomstoring automatisch weer inschakelt. Dit beschermt u tegen onverwachte bewegingen en mogelijke verwondingen.
 • Beschermende hoes: De beschermhoes van de Makita haakse slijper beschermt je handen tegen rondvliegende vonken en slijpresten. Zorg ervoor dat de beschermhoes goed is bevestigd en niet beschadigd is.
 • Spindelvergrendeling: Dankzij de spilvergrendeling kunnen de slijpstenen veilig en eenvoudig worden verwisseld. Zorg ervoor dat de vergrendeling goed werkt voordat u met het maalproces begint.
 • berlastschutz: De overbelastingsbeveiliging beschermt de motor van de haakse slijper tegen oververhitting en overbelasting. Als de motor oververhit raakt, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld om schade te voorkomen.

Deze beveiligingsfuncties zijn belangrijk om ongelukken en verwondingen te voorkomen tijdens het gebruik van de Makita haakse slijper. Volg altijd de gebruiksaanwijzingen van de fabrikant en draag geschikte beschermende kleding, zoals veiligheidsbril en gehoorbescherming.

Witte Sicherheitshinweise:

Zorg ervoor dat u de volgende veiligheidsmaatregelen neemt voordat u de Makita haakse slijper gebruikt:

 1. Draag altijd een veiligheidsbril en gehoorbescherming om uw lichaam te beschermen Oog en bescherm uw gehoor.
 2. Houd het gereedschap altijd met beide handen vast en zorg ervoor dat u stevig staat.
 3. Om elektrische schokken te voorkomen, mag u de haakse slijper niet in vochtige of natte omgevingen gebruiken.
 4. Controleer regelmatig de staat van de slijpschijf en vervang deze als deze beschadigd of versleten is.
 5. Houd het werkgebied schoon en vrij van obstakels om vallen of letsel te voorkomen.

Veiligheid is prioriteit nummer één bij het gebruik van een Makita haakse slijper. Zorg altijd voor een juiste omgang met het gereedschap en volg de veiligheidsinstructies van de fabrikant om ongelukken te voorkomen.

 

Modell Leistung Gewicht prijs
Makita DGA504Z 18V 2,5 kg vanaf € 150
Makita GA9050 2.000W 4,8 kg vanaf € 100
MakitaGA5030KSP1 720W 1,8 kg vanaf € 80

Accessoires voor Makita haakse slijpers

Met de juiste Accessoires u kunt de functionaliteit van uw Makita haakse slijpers uitbreiden. Ontdek hier welke Accessoires beschikbaar is en hoe het u kan helpen bij uw projecten.

1. Afzuigkappen: Met een afzuigkap kan dat stof en zuig effectief vuil weg tijdens het schuren. Dit zorgt niet alleen voor een schonere werkomgeving, maar ook voor uw gezondheid door het inademen van schadelijk stof tot een minimum te beperken. Makita biedt een verscheidenheid aan Afzuigkappen voor uw haakse slijpers die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn.

2. Beschermkappen: Om uw veiligheid tijdens het schuren te garanderen, moet u een beschermkap met afdekking gebruiken. Deze hoezen bieden extra bescherming tegen vonken en rondvliegende deeltjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten om aan verschillende behoeften te voldoen.

3. Andere handige toevoegingen: Naast afzuigkappen en beschermkaphoezen zijn er diverse accessoires die u kunnen helpen bij diverse toepassingen. Daartoe behoren bijvoorbeeld doorslijpschijven, slijpschijven en staalborstels. Hiermee kunt u verschillende materialen nauwkeurig en effectief verwerken.

Belangrijke soorten accessoires voor Makita haakse slijpers:

Accessoires gebruik Makita-model
uitlaatpijp Bescherming tegen stof en bescherming van de gezondheid 12345
Beschermende kapafdekking Veiligheid tegen vonken en deeltjes 67890
snijwiel nauwkeurige en effectieve scheiding van materialen 54321
voorbewerken effectieve verwijdering van materialen 09876
staalborstel Oppervlakken reinigen en ontroesten 13579

de Accessoires voor Makita haakse slijpers biedt vele mogelijkheden om uw projecten efficiënter en veiliger te maken. Kies de accessoires die het beste bij uw behoeften passen en optimaliseer de prestaties van uw Makita haakse slijpers.

Vergelijking van verschillende accu haakse slijpers van Makita

Als u er naar op zoek bent Haakse van Makita kunt u de verschillende modellen en hun kenmerken vergelijken in onze vergelijkingstabel. Hier vindt u een overzicht van enkele van de meest populaire Haakse van de fabrikant om u te helpen bij het kiezen van het juiste model.

Modellen en eigenschappen

Modell Leistung Gewicht schijfdiameter Eigenschappen
Makita DGA504Z 18 V 2,5 kg 125 mm Zachte start, herstartbeveiliging
Makita DGA506Z 18 V 2,6 kg 125 mm Borstelloze motor, XPT-technologie
Makita DGA900ZKX2 2x 18 V 5,7 kg 230 mm Borstelloze motor, elektronische overbelastingsbeveiliging
Makita DGA511Z 18 V 2,6 kg 125 mm ADO-motortechnologie, zachte start

Verschillende Makita-modellen bieden verschillende prestatieopties en functies om aan de behoeften van verschillende toepassingen te voldoen. Van compacte en handzame modellen tot krachtige slijpmachines met grote schijfdiameters, voor iedere behoefte is er een geschikt model.

Gebruik de vergelijkingstabel om de kenmerken van verschillende Makita te zien Haakse vergelijk ze met elkaar en maak de juiste keuze voor uw individuele vereisten. Of je nu op zoek bent naar een schuurmachine voor professioneel gebruik of af en toe een doe-het-zelver, Makita heeft er één wijde selectie accu-haakse slijpmachines die u helpen bij uw klussen.

Aanbevelingen voor verschillende doelgroepen

Onze aanbevelingen zijn gericht op verschillende mensen doelgroepenom ervoor te zorgen dat iedereen de perfecte oplossing vindt voor zijn of haar individuele behoeften. Het maakt niet uit of je een professional bent Handwerker of houdt u van sleutelen in uw vrije tijd, wij hebben de juiste Makita haakse slijper voor u.

Voor professionele vakmensen die dagelijks met een haakse slijper werken, raden wij het Makita GA9020RFK1-model aan. Deze haakse slijper met zijn motor van 2.000 watt biedt hoge prestaties en is ideaal voor zware taken zoals het slijpen van metaal of beton. Het ergonomische ontwerp en de extra handgreep zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening, zelfs tijdens langere werkuren.

Modell Leistung Ergonomie Langlebigkeit prijs
MakitaGA9020RFK1 2.000 Watt Ergonomisch handvat en extra handgreep Hoogwaardige materialen en afwerking Prijs op aanvraag

Wij bieden het model aan voor doe-het-zelvers en hobbyisten MakitaGA5030RSP1 bij. Deze handige haakse slijper met een motor van 720 watt is ideaal voor lichte tot middelzware werkzaamheden zoals het schuren van hout of het inkorten van metalen buizen. Met zijn kleine Gewicht en dankzij het compacte ontwerp is hij eenvoudig te hanteren en nauwkeurig te werken in krappe ruimtes.

Modell Leistung Ergonomie Langlebigkeit prijs
MakitaGA5030RSP1 720 Watt Compact ontwerp en laag gewicht Robuuste constructie voor thuisgebruik Prijs op aanvraag

Wij raden dit aan voor iedereen die mobiliteit en flexibiliteit nodig heeft Accu haakse slijper Makita DGA504Z. Met zijn borstelloze motor en 18 volt accu levert hij indrukwekkende prestaties en maakt hij draadloos werken mogelijk. De regelbare snelheid en de beveiligingsfuncties zoals de softstart en herstartbeveiliging maken het een veilige keuze voor diverse toepassingen.

Modell Leistung Ergonomie Langlebigkeit prijs
Makita DGA504Z Borstelloze motor, 18 volt Ergonomische handgreep en extra handgreep Langdurig Batterijen en robuuste constructie Prijs op aanvraag

Onze Deskundig advies over de Makita haakse slijper biedt u uitgebreide informatie en aanbevelingen om de juiste te maken Vind een model dat bij uw behoeften past. Ongeacht uw ervaringsniveau of budget, wij hebben de juiste haakse slijper voor u om de klus efficiënt en nauwkeurig te klaren.

Makita haakse slijper prijzen

De Prijzen voor Makita haakse slijpers variëren afhankelijk van het model en de kenmerken. Lees hier meer over de prijsklasse van deze tools.

Makita heeft een ruim assortiment haakse slijpers die verschillende prijscategorieën bestrijken. De goedkoopste modellen beginnen bij ongeveer $ 60 en bieden solide prestaties voor incidentele doe-het-zelf-projecten. Deze haakse slijpers zijn eenvoudig in gebruik en bieden goede resultaten bij de kleinere slijpklussen.

Voor meer professionele Toepassingen of veeleisender Makita biedt ook krachtigere modellen die iets duurder zijn. Afhankelijk van de uitrusting kunnen deze haakse slijpers tot 200 euro of meer kosten. Dit zijn hoogwaardige gereedschappen met een langere levensduur en geavanceerde kenmerken zoals een krachtige motor, verbeterde ergonomie en geavanceerde veiligheidstechnologie.

Prijsklasse Makita haakse slijpers

Modell Prijsbereik
MakitaGA5030RSP1 60 - 80 Euro
MakitaGA9050R 80 - 100 Euro
Makita GA5030 100 - 130 Euro
MakitaGA9060R 130 - 160 Euro
Makita 9565CVR 160 - 200 Euro

Houd er rekening mee dat de Prijzen kan variëren afhankelijk van de locatie en de verkoper. Het is de moeite waard om verschillende aanbiedingen te vergelijken om de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw behoeften te vinden. Houd er rekening mee dat de aanschaf van een kwalitatieve haakse slijper een langetermijninvestering is en u gedurende een langere periode betrouwbare prestaties kan bieden.

Belangrijke technische gegevens van de Makita haakse slijpers

Als je de specificaties van Makita haakse slijpers wilt weten, ben je hier aan het juiste adres. In dit gedeelte laten we u kennismaken met de belangrijkste technische kenmerken die u zullen helpen bij het kiezen van het juiste model. We kijken naar vermogen, spanning, poeliediameter en andere relevante factoren.

 

Leistung

Het vermogen van een haakse slijper is een cruciale factor die de werksnelheid en efficiëntie beïnvloedt. Makita haakse slijpmachines bieden een verscheidenheid aan vermogensopties, variërend van modellen met een lager vermogen tot krachtige machines voor veeleisendere klussen. Het vermogen wordt aangegeven in watt en hoe hoger het wattage, hoe hoger het vermogen sneller en effectiever is het maalproces.

Voltage

De spanning geeft het elektrische vermogen aan waarmee de haakse slijper wordt gebruikt. De meeste Makita haakse slijpers zijn ontworpen om te werken op een spanning van 230V Duitsland komt veel voor. Er zijn echter ook modellen met een spanning van 110V, wat in bepaalde situaties voordelig kan zijn.

schijfdiameter

De schijfdiameter is een ander belangrijk technisch kenmerk. De Makita haakse slijpers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met schijfdiameters van 125 mm en 230 mm. Met een grotere schijfdiameter kunt u grotere oppervlakken in minder tijd bewerken, terwijl een kleinere diameter geschikt is voor nauwkeuriger werken.

Andere technische kenmerken

Naast vermogen, spanning en schijfdiameter zijn er nog andere technische kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een Makita haakse slijper. Deze omvatten bijvoorbeeld het stationair toerental, de gewichtsverdeling, de grootte van de handgreep en het aantal omwentelingen per minuut. Deze factoren zijn van invloed op de bediening en gebruiksvriendelijkheid van de haakse slijper.

De bovenstaande tabel toont een selectie van Makita haakse slijpers en hun specificaties. Houd er rekening mee dat dit slechts een kleine selectie is en dat er nog veel meer modellen zijn die aan uw behoeften kunnen voldoen.

Koopadvies en gebruiksaanwijzing voor de Makita haakse slijper

Voordat u uw Makita haakse slijper aanschaft en gebruikt, dient u onze gids koper en Gebruiksaanwijzing lees om er zeker van te zijn dat u alles correct doet. Een haakse slijper is een veelzijdig en krachtig gereedschap dat op veel gebieden van metaal- en houtbewerking wordt gebruikt. Het is belangrijk om het juiste model te kiezen dat past bij uw behoeften en voorkeuren. Onze experts hebben er één voor u gedetailleerde instructies samengesteld om u te helpen bij het kiezen van de juiste Makita haakse slijper.

Kies de juiste prestatie

Een belangrijke factor bij het kiezen van een Makita haakse slijper zijn prestaties. Het vermogen wordt weergegeven in watt en bepaalt de efficiëntie en snijprestaties van het gereedschap. Hoe hoger het wattage, hoe beter de prestaties. Voor lichtere werkzaamheden zoals slijpen en polijsten is een model met lager vermogen voldoende, terwijl voor zwaardere slijpwerkzaamheden een model met hoger vermogen aan te raden is.

Sicherheitshinweise strandten

Bij het gebruik van een haakse slijper is het van het grootste belang dat u de veiligheidsinstructies opvolgt. Hieronder valt onder meer het dragen van beschermende kleding zoals een veiligheidsbril, gehoorbescherming en handschoenen. Daarnaast is het belangrijk om de haakse slijper goed vast te houden en bekend te raken met de verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals de softstart- en herstartbeveiliging. Ons Gebruiksaanwijzing bevat gedetailleerde informatie over de veiligheidsmaatregelen die u moet volgen bij het gebruik van uw Makita haakse slijper.

Verzorging en onderhoud

Om de levensduur van uw Makita haakse slijper te verlengen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Maak het apparaat na elk gebruik grondig schoon en controleer regelmatig slijtagedelen zoals koolborstels en slijpstenen. Ons Gebruiksaanwijzing bevat gedetailleerde instructies over hoe u uw haakse slijper op de juiste manier verzorgt en onderhoudt, zodat u optimale prestaties en een lange levensduur kunt garanderen.

Modell Vermogen watt) Schijfdiameter (mm) Gewicht (kg)
Makita 9558NB 840 125 2.1
Makita GA5040C 1400 125 2.5
Makita GA9050 2000 230 4.7

De hierboven genoemde modellen zijn slechts enkele voorbeelden van de verscheidenheid aan Makita haakse slijpers. Elk model heeft zijn eigen voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen. Onze vergelijkingstabel geeft u een overzicht van de belangrijkste technische gegevens om u te helpen bij het nemen van uw beslissing. Maak uw keuze op basis van uw individuele behoeften en vereisten.

Conclusie

Samenvattend kunnen we stellen dat een Makita haakse slijper een uitstekende keuze is voor professionele vakmensen en veeleisende doe-het-zelvers. Onze deskundige gids voor de Makita haakse slijper in Duitsland biedt uitgebreide informatie over de beste modellen op de markt. We hebben de prestaties, ergonomie en duurzaamheid van deze gereedschappen benadrukt en belangrijke kenmerken zoals prestaties, ergonomie, duurzaamheid en veiligheidskenmerken uitgelegd.

 

Het kiezen van het juiste model hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Wij hebben u geholpen door u voor verschillende aanbevelingen te adviseren doelgroepen op basis van prestaties, functies en prijs.

Daarnaast hebben we informatie verstrekt over accessoires zoals afzuigkappen en beschermkapafdekkingen om u te helpen bij verschillende toepassingen. Een vergelijkingstabel met verschillende modellen haakse accuslijpers en hun kenmerken biedt u een goed onderbouwde beslissingshulp.

Of je nu een professionele vakman of een doe-het-zelver bent, een Makita haakse slijper is een betrouwbare en duurzame oplossing. Het biedt u de kracht en het comfort die u nodig heeft om uw taken efficiënt uit te voeren. Investeer in kwaliteit en kies een Makita haakse slijper die aan jouw wensen voldoet.

FAQ

Vraag: Wat zijn de beste Makita haakse slijpmachines op de markt?

A: Onze experts hebben een lijst samengesteld met de beste Makita haakse slijpmachines op basis van hun prestaties, ergonomie en duurzaamheid. Onze aanbevelingen vindt u in hoofdstuk 2.

Vraag: Welke kenmerken zijn belangrijk bij het kiezen van een Makita haakse slijper?

A: Prestaties, ergonomie, duurzaamheid en veiligheidskenmerken zijn cruciale factoren bij het kiezen van een Makita haakse slijper. In de paragrafen 3 tot en met 6 geven wij u gedetailleerde informatie over deze eigendommen.

Vraag: Welke accessoires zijn beschikbaar voor Makita haakse slijpers?

A: Er zijn verschillende accessoires voor Makita haakse slijpers, zoals stofkappen en beschermkappen. Zie hoofdstuk 7 voor meer informatie over beschikbare accessoires.

Vraag: Is er een vergelijking tussen verschillende Makita accu-haakse slijpmachines?

A: Ja, in hoofdstuk 8 vindt u een vergelijkingstabel van verschillende modellen Makita accu-haakse slijpmachines om u te helpen bij het kiezen van het juiste model.

Vraag: Welke aanbevelingen zijn er voor verschillende doelgroepen?

A: In hoofdstuk 9 geven we aanbevelingen op basis van prestaties, kenmerken en prijs voor verschillende doelgroepen om u te helpen bij het kiezen van de juiste Makita haakse slijper.

Bronreferenties

Uitgebreide gids voor Makita haakse slijpmachines: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Makita haakse slijpers: uw informatiegidsen

  • Makita haakse slijper Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Makita haakse slijper op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Makita haakse slijper YouTube: Ontdekken Makita haakse slijper via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Makita haakse slijper Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Makita haakse slijper op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Makita haakse slijper Ebay: Blader door een grote selectie Makita haakse slijper-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze Makita haakse slijpervergelijking?

3.8/5 - (48 beoordelingen)

Reacties op "Makita haakse slijper" Vergelijking

 1. Lucas Schmidt zegt:

  Is er een manier om de snelheid van deze haakse slijper aan te passen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Lucas Schmidt,

   Uw interesse in onze Makita haakse slijpervergelijking verrijkt ons. Bedankt voor uw waardevolle gedachten en uw toegewijde deelname!

   Ja, deze haakse slijper heeft een variabele snelheidsregeling waarmee u de snelheid kunt aanpassen aan de behoeften van uw werk. Hierdoor heeft u volledige controle over het slijp- of snijproces.

   Met vriendelijke groeten van het hulpteam aan Wittlich.

 2. Haris zegt:

  Kan deze haakse slijper ook gebruikt worden voor het snijden van tegels?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Haris,

   Wij willen u uit de grond van ons hart bedanken voor uw bijdrage en uw interesse in onze Makita haakse slijpertest en vergelijking. Jij maakt deel uit van onze vooruitgang!

   Ja, de Makita haakse slijper is ook geschikt voor het snijden van tegels. Het wordt aanbevolen om een ​​diamantzaagblad te gebruiken, omdat dit speciaal is ontworpen voor het zagen van harde materialen zoals tegels. Met de juiste techniek en een beetje oefening kun je precieze, zuivere sneden in tegels maken. Houd er echter rekening mee dat het snijden van tegels met een haakse slijper enige ervaring kan vereisen om schade of breuk te voorkomen.

   Groeten van het steunpunt voor St. Blasien.

 3. Benjamin Berger zegt:

  Welke slijpschijf is het beste voor de Makita haakse slijper?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Benjamin,

   We stellen uw commentaar en uw interesse in onze Makita haakse slijpertest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Voor de Makita haakse slijper adviseren wij slijpschijven met een diameter van 125 mm en een korrelgrootte van 60 t/m 80. Voor specifiekere toepassingen zijn er ook slijpschijven met een andere diameter en korrelgrootte, maar volg altijd de werkingsrichtlijnen van de haakse slijper. instructies.

   Met vriendelijke groeten aan Stadhagen.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024