Bijgewerkt: 29.05.2024

Vergelijkingstest LED-lampen 2024: Ontdek welk product het beste is

Welke LED-lampen behoren tot de beste? Een vergelijking van de topselecties

LED-lampen: Als u op zoek bent naar energiezuinige verlichting, kunt u niet om LED-lampen heen. Onze geteste LED-lampen zijn niet alleen bijzonder zuinig in energieverbruik, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Met verschillende kleurtemperaturen en helderheidsniveaus zorgen ze voor aangenaam en individueel licht. Onze toonaangevende aanbevelingen voor LED-lampen zijn modern, stijlvol en bieden een hoge kleurweergave. Bekijk nu onze topmodellen en bespaar energie en kosten!
illustratie
Beste aanbeveling
LED-lampen Philips LEDclassic lamp vervangt 50W, GU10, verpakking van 6
Prijs-prestatie winnaar
LED-lampen OSRAM Lampen Osram LED Base PAR16 reflectorlamp
LED-lampen Aigostar LED-lampen GU10 8W koelwit, verpakking van 5
LED-lampen BKLicht set van 10 5W LED-lampen, gloeilampen
LED-lampen LEPRO GU10 LED-lamp, 5W 450 lumen LED-verpakking van 5
LED-lampen LOHAS-LED GU10 LED-lampen koud wit, LOHAS 6W
LED lampen Aiwode GU10 LED Dimbaar Natuurlijk Wit, GU10 LED
LED-lampen Amazon Basics GU10 LED-lamp, spot, 5.5W, verpakking van 10 stuks
Modell LED-lampen Philips LEDclassic lamp vervangt 50W, GU10, verpakking van 6 LED-lampen OSRAM Lampen Osram LED Base PAR16 reflectorlamp LED-lampen Aigostar LED-lampen GU10 8W koelwit, verpakking van 5 LED-lampen BKLicht set van 10 5W LED-lampen, gloeilampen LED-lampen LEPRO GU10 LED-lamp, 5W 450 lumen LED-verpakking van 5 LED-lampen LOHAS-LED GU10 LED-lampen koud wit, LOHAS 6W LED lampen Aiwode GU10 LED Dimbaar Natuurlijk Wit, GU10 LED LED-lampen Amazon Basics GU10 LED-lamp, spot, 5.5W, verpakking van 10 stuks
Details
Marke Philips Osram-lampen Aigostar Bklicht lepra Lohas-LED Aivode Amazon Basics
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedLED-lampen
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,1GoedLED-lampen
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedLED-lampen
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedLED-lampen
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedLED-lampen
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedLED-lampen
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedLED-lampen
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedLED-lampen
helderheid 355 lm 350 lm 600 lm 400 lm 400 lm 500 lm 500 lm 345 lm
Aantal & prijs per stuk 6x | € 2,66 per stuk 3x | € 3,26 per stuk 5x | € 2,60 per stuk 10x | € 2,40 per stuk 5x | € 3,00 per stuk 10x | € 2,30 per stuk 10x | € 3,00 per stuk 10x | € 2,81 per stuk
lichte kleur Warm Wit2.700K Koel wit 4.000 K Koel wit 6.400 K Warm Wit3.000K Daglicht wit 5.000 K Daglicht wit 5.000 K Natuurlijk wit 4.000 K Warm Wit2.700K
Basis & vorm GU10 | reflector GU10 | reflector GU10 | reflector GU10 | reflector GU10 | reflector GU10 | reflector GU10 | reflector GU10 | reflector
Stromverbrauch 4,6 Watt 3,6 Watt 8,0 Watt 5,0 Watt 5,0 Watt 6,0 Watt 5,0 Watt 5,5 Watt
dimbaar
Voordelen
 • laag energieverbruik
 • laag energieverbruik
 • Vooral helder
 • laag energieverbruik
 • laag energieverbruik
 • laag energieverbruik
 • extra helder
 • energiebesparing
 • extra helder
 • dimbaar
 • laag energieverbruik
 • dimbaar
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste LED-lampen in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Marie, een enthousiaste pleitbezorgster van milieuvriendelijke producten en duurzaam winkelen. Als auteur hier op dit e-commerceportaal is het mijn doel om u kennis te laten maken met de beste online winkels die gespecialiseerd zijn in natuurlijke en biologische producten. Elektronicawinkels die milieuvriendelijke apparaten en accessoires aanbieden, behoren ook tot mijn favorieten. In de mode- en kledingindustrie hecht ik veel waarde aan duurzame materialen en eerlijke productieomstandigheden. Als het om schoonheid en persoonlijke verzorging gaat, geef ik de voorkeur aan natuurlijke, biologische cosmetische producten. Als het om huishoudelijke behoeften gaat, richt ik mij ook op milieuvriendelijke oplossingen om het plasticverbruik te minimaliseren. Gezondheid en welzijn zijn belangrijk voor mij, vooral als het gaat om natuurlijke ondersteuningsopties. Als het om eten en drinken gaat, let ik op biologische kwaliteit en regionale herkomst. Ik voel me aangetrokken tot boeken en entertainmentproducten, vooral als ze duurzaam of gebruikt zijn. In de sport- en fitnesssector ben ik altijd op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven die ik graag uittest. En uiteraard vind ik duurzaamheid ook belangrijk als het om dierbenodigdheden gaat, zodat ik mijn dierenvrienden het beste kan bieden.

Meer categorieën:

LED-lampen 2024: vergelijkingen en waardevolle tips voor uw aankoopbeslissing vindt u hier - uitgebreide handleiding en meningen van experts
Een LED-lamp kopen is eenvoudiger als u onze aanbevelingen opvolgt. In deze gids vindt u alle essentiële informatie

In een oogopslag
 • LED-lampen zijn moderne verlichtingsproducten die verschillende voordelen bieden ten opzichte van conventionele gloeilampen. Ze zijn energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk. Dankzij het hoge rendement bespaar je extra kosten op je energierekening. LED-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten, zodat ze in elk huis passen.
 • LED-lampen hebben een zeer lange levensduur en kunnen een breed temperatuurbereik bestrijken. Ze zijn ook stabieler en minder gevoelig voor schade door trillingen of stoten. Ze zijn ook een goede keuze voor gebruik buitenshuis, omdat ze zeer goed bestand zijn tegen weersomstandigheden en geen ultraviolette of infraroodstraling uitstralen die insecten aantrekt.
 • LED-lampen zijn over het algemeen duurder dan traditionele gloeilampen, maar de hogere initiële prijs wordt snel terugverdiend door hun lange levensduur en lagere energieverbruik. Door het gebruik van LED-lampen kan bovendien de CO2-uitstoot worden verminderd, wat een positieve bijdrage levert aan het milieu. Bovendien zijn LED-lampen vrij van kwik, dat in conventionele lichtbronnen aanwezig kan zijn en daardoor bijzonder schadelijk is voor het milieu.

Youtube video-aanbeveling voor het testen en vergelijken van LED-lampen:

De zaak met LED-lampen I Market Check covers op SWR

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor LED-lampen: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over LED-lampen: uw informatiegidsen

  • LED-lampen Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over LED-lampen op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • LED-lampen YouTube: Ontdekken LED-lampen via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • LED-lampen Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van LED-lampen op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • LED-lampen eBay: Blader door een grote selectie LED-lampen-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze LED-lampvergelijking?

3.9/5 - (35 beoordelingen)

Reacties op "LED-lampen" Vergelijking

 1. Lena Kocho zegt:

  Wat is de maximale helderheid van deze LED-lampen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Lena Koch,

   We zijn erg blij dat u geïnteresseerd bent in onze LED-lampvergelijking en we zijn dankbaar voor uw waardevolle commentaar. Bedankt!

   De maximale helderheid van deze LED-lampen bedraagt ​​800 lumen, wat zorgt voor een indrukwekkende lichtsterkte.

   Van het ondersteuningsteam richting Parchim – groeten!

 2. Gabriele zegt:

  Kunnen LED-lampen daadwerkelijk energie besparen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hoi Gabriele,

   Uw feedback over onze LED-lampentest en vergelijking is een grote hulp voor ons. Bedankt dat je ons helpt verbeteren!

   Ja, LED-lampen staan ​​bekend om hun energie-efficiëntie en kunnen zelfs energie besparen in vergelijking met traditionele lampen. Ze verbruiken tot 80% minder energie en hebben een veel langere levensduur. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

   Feedback van het ondersteuningsteam in Schwalmstadt.

 3. Fabian Kruger zegt:

  Hoe lang gaan de LED-lampen mee?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Fabian,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze LED-lampentest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Onze LED-lampen hebben een levensduur tot wel 25.000 uur. Hierdoor hoef je tot 25 jaar lang geen nieuwe lampen meer te kopen. Onze LED-lampen besparen u op de lange termijn geld dankzij hun lange levensduur en een laag energieverbruik.

   Met vriendelijke groeten aan Marburg.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024