Bijgewerkt: 29.05.2024

Krachtstationtest & vergelijking 2024: de ultieme gids voor de beste producten van het jaar

De beste fitnessstationproducten: uw ultieme gids voor topkeuzes!

Een krachtstation is het ultieme trainingsapparaat als het gaat om het opbouwen van je spieren en fysieke kracht. Met een krachtstation kun je veel verschillende oefeningen doen om je spieren effectief te trainen. Of u nu uw borst, schouders, rug of armen wilt versterken of een gerichte training voor specifieke lichaamsdelen nodig heeft, een krachtstation biedt u tal van mogelijkheden om uw lichaam vorm te geven en te versterken.
illustratie
Prijs-prestatie winnaar
Krachtstation Fuel Fitness KS300 voor thuis, multistation
Krachtstation Body-Solid G-6B homegym voor het hele lichaam
Physionics ® krachtstation – met gewichten van 40 kg, verstelbaar
ArtSport ProfiGym 2000 krachtstationset, lat pulldown en vlinderstang
Krachtstation TecTake fitnessstation Power Rack Power Cage
Krachtstation K-Sport: wandrek trainingsset + dipstation
Bowflex PR 1000 krachtstation
HAMMER Ferrum TX2 krachtstation, trainingsstation met kabeltreksysteem
Krachtstation Body-Solid GS348P4 Smith Gym compleet pakket
Modell Krachtstation Fuel Fitness KS300 voor thuis, multistation Krachtstation Body-Solid G-6B homegym voor het hele lichaam Physionics ® krachtstation – met gewichten van 40 kg, verstelbaar ArtSport ProfiGym 2000 krachtstationset, lat pulldown en vlinderstang Krachtstation TecTake fitnessstation Power Rack Power Cage Krachtstation K-Sport: wandrek trainingsset + dipstation Bowflex PR 1000 krachtstation HAMMER Ferrum TX2 krachtstation, trainingsstation met kabeltreksysteem Krachtstation Body-Solid GS348P4 Smith Gym compleet pakket
Details
Marke Brandstof geschiktheid Lichaam solide Physionics kunst sport tectake K-sport Bowflex Hammer Lichaam solide
Resultaat
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,3Goedcentrale
Top Producttest-vergelijking.nl1,6Goedcentrale
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goedcentrale
Top Producttest-vergelijking.nl1,8Goedcentrale
Top Producttest-vergelijking.nl1,9Goedcentrale
Top Producttest-vergelijking.nl2,0Goedcentrale
Top Producttest-vergelijking.nl2,1Goedcentrale
Top Producttest-vergelijking.nl2,2Goedcentrale
Top Producttest-vergelijking.nl2,4Goedcentrale
voetafdruk 206,0 x145,0 cm 216 x 127 cm 153 x 118,4 cm 110 x 142 cm 120,0 x 142,5 cm 78,3 x 20,0 cm 203 x 113,5 cm 150 x 120 cm 180 x 170 cm
verstelbaarheid goed darm goed darm darm darm goed darm darm
Besonderheit extreem robuuste staalkabels zonder gewichtsschijven Het trainingsgewicht wordt gerealiseerd door middel van afbuigrollen en hendels individueel instelbare belasting eenvoudige montage eenvoudige montage Wandmontage, ophangmogelijkheid voor een bokszak Weerstand via flexibele halterstangen zonder gewichtsschijven Het trainingsgewicht wordt gerealiseerd door middel van afbuigrollen en hendels extreem robuuste staalkabels
Geïntegreerde apparaten/oefeningen Lat pulldown station, verstelbare borst- en schouderpers, ab-kabelkatrol, zijkatrollen, beenkrullen en onderste katroloverzicht Lat Pulldown, Butterfly, Negative Butterfly, Leg Extensions/Cursions, Rows, Biceps Curls, Triceps Extensions, Sit-ups Overzicht Bankdrukken, vlinderslag, beencurl, armcurl - fitnessstation, multistation, trainingsstation, multifunctionele halterbank Lat pulldown, cable pulldown, biceps curl bar, leg extension, bench press station, pullup bar, butterfly overzicht Lat pulldown, pull-up double bar, bevestigbare dip bars en barbell verminderen het overzicht Pull-up machine, dip machine, schuine bank, wandrek overzicht Pulley, biceps curl bar, leg extension, leg press, bench press station, butterfly, leg curl, roei overzicht Curlstation, lat bar, vlinder- of bankdrukunit, metalen opstapplaat, kabelmodule, leg curl, roeioverzicht Multipress, halterbank, lat pulldown, vlinderoverzicht
Maximale laadcapaciteit 120 kg NA 200 kg 100 kg 100 kg 250 kg 136 kg 120 kg 400 kg
hoogte 203 cm 213 cm 203 cm 201 cm 215 cm 215 cm 209 cm 198 cm 212 cm
Gewicht 171 kg 248 kg 84 kg geen informatie van de fabrikant 58 kg 45 kg 59,5 kg 119 kg 135 kg
gewichten inbegrepen
aantal mogelijke oefeningen heel veel heel veel heel veel viele viele meerdere viele heel veel viele
Voordelen
 • kogelgelagerde katrollen
 • erg stabiel
 • individuele aanpassing van stoelen
 • handgrepen en beenbeschermers
 • met rubber beklede staalkabels
 • 50 oefenopties
 • ook geschikt voor zeer lange mensen (meer dan 2 m).
 • 1 x meertalige handleiding (DE/EN/FR)
 • meer dan 30 oefenopties
 • 1 x fitnessstation FNST01 zelfbouwpakket
 • X 9 4
 • Halterschijven van 5 kg
 • ook geschikt voor beginners
 • kan door één persoon worden gemonteerd
 • ook geschikt voor beginners
 • kan door één persoon worden gemonteerd
 • ruimte te besparen
 • wandmontage
 • geschikt voor beginners
 • 26 oefenopties
 • kan door één persoon worden gemonteerd
 • individuele aanpassing van stoelen
 • handgrepen en beenbeschermers
 • De weerstand neemt toe met beweging
 • veel oefeningen mogelijk
 • stabiel
 • veel oefeningen mogelijk
 • erg stabiel
 • ook geschikt voor zeer lange mensen (meer dan 2 m).
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste krachtstation in de test & vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo, mijn naam is Hannah en ik ben een gepassioneerde online shopper en reiziger. Als e-commerce-expert verdeel ik de verschillende online winkels in verschillende categorieën, afhankelijk van wat ik zoek. Deze omvatten mode en kleding, elektronica en computers, schoonheid en verzorging, eten en drinken, boeken en tijdschriften, huishoudelijke apparaten en meubels, sport en vrije tijd, speelgoed en spellen en handwerk en doe-het-zelf, om er maar een paar te noemen. In mijn vrije tijd reis ik graag en zoek ook online naar reisaanbiedingen en accessoires. Of ik nu vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of andere reisproducten zoek, ik vind het allemaal online. E-commerce heeft de manier waarop we winkelen en reizen echt veranderd en ik hou ervan deze wereld te verkennen en altijd nieuwe dingen te ontdekken.

Meer categorieën:

Krachtstation 2024: deskundig advies voor productoplossingen op maat – ultieme koopgids en professionele tips
Gebruik deze tips om het optimale product te vinden in onze vergelijking van krachtstations

In een oogopslag
 • Een krachtstation is een veelzijdig fitnessapparaat dat wordt gebruikt voor een effectieve training van het hele lichaam. Met een krachtstation kun je spieren opbouwen, je conditie verbeteren en je mobiliteit verbeteren. Het station bevat meestal gewichten en trainingen om verschillende spiergroepen aan te spreken.
 • De meeste krachtstations bieden de mogelijkheid om verschillende oefeningen uit te voeren, waaronder squats, push-ups, pull-ups, rijen, bankdrukken en meer. Sommige stations zijn zelfs uitgerust met een stepperfunctie. En het beste is dat je niet naar de sportschool hoeft om een ​​geweldige work-out te krijgen.
 • Er zijn veel verschillende soorten sportscholen, van eenvoudige modellen voor beginners tot meer geavanceerde apparaten voor de meer ervaren fitnessliefhebber. Zoek naar kwaliteitsapparaten die robuust, duurzaam en veilig zijn. Oefeningsroutines op een krachtstation kunnen helpen bij het corrigeren van houdingsproblemen, het verminderen van lichaamsvet en het vergroten van uw kracht en uithoudingsvermogen.
centrale

Wat je echt moet weten over krachtstations

Krachtstations zijn echt ideaal als je thuis echt wilt sporten zonder steeds naar de sportschool te hoeven rennen. Maar wacht even, met zoveel aanbiedingen, Tests en vergelijkingen Daarbuiten kan het je duizelig maken, toch? Geen paniek, hier verduidelijken we de vijf meest brandende vragen die je jezelf waarschijnlijk al hebt gesteld.

Waarom is een krachtstationtest zo belangrijk?

Nou, kijk, een test geeft je gewoon een objectief overzicht ervan verschillende modellen buiten. Het is een beetje alsof je een... automobiel Wil hem eerst kopen en proefrijden. Een krachtstationtest laat zien wat het apparaat echt kan, hoe stabiel het is, hoe het presteert in het dagelijks gebruik en of de prijs-prestatieverhouding goed is.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van een krachtstation?

Ja, dit is het punt waarop veel mensen beginnen te zweten. Een vergelijking is niet hetzelfde als een vergelijking. Het gaat er niet alleen om de prijzen naast elkaar te leggen. Denk na over de kenmerken, de afwerking en het materiaal. Bij een goede vergelijking van krachtstations wordt ook rekening gehouden met duurzaamheid, gebruiksgemak en hoe flexibel het station is voor verschillende oefeningen.

Bestaat er ook een compact krachtstation voor kleine ruimtes?

Het is duidelijk! Niet iedereen heeft een grote plaats. Als je thuis weinig ruimte hebt, zijn er zeker compacte modellen die niet de helft van het appartement in beslag nemen. Deze modellen zijn vaak ontworpen om ruimte te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de verscheidenheid aan oefeningen. Het is net een Zwitser zakmes – klein, maar krachtig!

Wat is het verschil tussen een krachtstation met gewichtenstapel en andere modellen?

Een krachtstation met gewichtenstapel is dus als het ware het klassieke model. Hier heb je een stapel Gewichtschijven en u kunt het gewicht aanpassen door er een pin in te steken. Gemakkelijk en ongecompliceerd. Andere modellen maken soms gebruik van elastische weerstandsbanden of luchtdruksystemen. Deze kunnen ook goed zijn, maar veel mensen waarderen gewoon de ‘echte’ weerstand die een gewichtsstapel biedt.

Is een krachtstation geschikt voor full-body training?

Maar iets! Het mooie van een goed krachtstation is dat je je hele lichaam kunt trainen. Of het nu gaat om benen, armen, rug of buik – met de juiste oefeningen is alles mogelijk. Je moet er alleen voor zorgen dat het station daadwerkelijk de functies en opties biedt die je nodig hebt. Het is net als koken: met het juiste recept en de juiste ingrediënten is het een feest!

De juiste locatie

Zoek een geschikte plek in uw appartement of uw Huiswaar het krachtstation kan staan. Denk na over de grootte en ruimte die nodig is bij het trainen. Zorg ervoor dat je voldoende bewegingsruimte hebt.

Onze multi-gym-aanbeveling op Amazon:

FUEL Fitness krachtstation KS300 voor thuis, multistation voor krachttraining van het hele lichaam, homegym met trekkabel, lat pull-down, chest press,...
 • FITNESS KRACHTSTATION voor THUIS: de krachtstation KS300 van FUEL Fitness combineert training en ...
 • FULL-BODY POWER TRAINING thuis: Vervang de sportschool door de krachtstation KS300 en train het hele lichaam thuis...
 • VARIABELE TRAININGSMODULES: De Homegym KS300 heeft een borstpers die in meerdere hoeken kan worden aangepast. Dus op dit...

Verschillende soorten krachtstations

Er zijn verschillende soorten krachtstations, afhankelijk van welke oefeningen en spiergroepen je wilt trainen. Hier is een kort overzicht:

Type elektriciteitscentrale kenmerken
Multi-Pers Maakt oefeningen mogelijk zoals bankdrukken, squats en meer. Vaak met een geïntegreerde gewichtenstapel.
Kabeltrekstation Flexibel systeem met Kabel trekt voor een verscheidenheid aan oefeningen voor het hele lichaam.
Smith-machine Met begeleid Bar voor veilig trainen, ideaal voor beginners.
Functionele trainers Modulair en aanpasbaar, ideaal voor functionele training en revalidatie.

kwaliteit voor prijs

Investeer in een hoogwaardig krachtstation. Goedkope modellen kan op de lange termijn meer kosten en mogelijk niet de gewenste stabiliteit bieden. Een elektriciteitscentrale koopadvies van deskundigen kan hierbij nuttig zijn.

Onze multi-gym bestseller op Amazon:

Body-Solid G-6B krachtstation | totalbodytrainer | inclusief 95kg plug-in gewichtsblok | Thuisgymnastiek | fitnessstation | Multigym |...
 • De Body-Solid G-6B full body trainer stelt nieuwe normen op het gebied van precisie, esthetiek, technologie en...
 • In totaal zijn er meer dan 50 verschillende oefeningen mogelijk: lat pulldowns met brede grip (front lat pulldown), lat pulldowns in front met...
 • Alle trainingsoefeningen op de drukstang worden uitgevoerd met de gepatenteerde Body-Solid Bi-Angular technologie. D.w.z...

Voor- en nadelen van krachtstations

Voordelen

 • Volledige lichaamstraining met één apparaat
 • Tijdsbesparing vergeleken met naar de sportschool gaan
 • Individuele gewichtsaanpassing
 • Ruimtebesparend vergeleken met veel individuele apparaten
 • Flexibele training op elk moment van de dag

Nadelen

 • De initiële investering kan hoog zijn
 • Sommige modellen hebben veel ruimte nodig
 • Kan ingewikkeld zijn voor beginners
 • Regelmatig onderhoud vereist

Regelmatig onderhoud

Een krachtstation heeft, net als elk ander trainingsapparaat, regelmatig onderhoud nodig. Controleer de bewegende delen en zorg ervoor dat alles goed gesmeerd is. Dit verlengt de levensduur van uw investering.

Onze multi-gym insidertip op Amazon:

Physionics® krachtstation - verstelbaar, lat pulldown, vlinder, leg curl, arm curl, roeien, voor thuis, 40 kg gewichten - fitness station,...
 • ⭐⭐⭐⭐⭐ GEWELDIGE AANBIEDING: Dit krachtstation voor thuis biedt talloze trainingsmogelijkheden en zal ...
 • ⭐⭐⭐⭐⭐ VEELZIJDIG: Ons trainingsstation heeft een lat pulldown toren en een lagere roeistang. Daarnaast...
 • ⭐⭐⭐⭐⭐ TRAINING IN DE KLEINSTE RUIMTE: het compacte formaat van dit multistation (153 / 118,4 / 203 cm) maakt een ...
Kern-microscoop1

Alternatieven voor krachtstations

gewichtbank

Een gewichtbank is, nou ja, precies dat: een bank voor krachttraining. Het kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan oefeningen, van bankdrukken tot tot biceps-curls. Sommige modellen zijn ook uitbreidbaar, zodat je meer oefeningen kunt doen.

Chin Up

De goede oude Chin Up – je houdt vol en versnelt. Het traint vooral het bovenlichaam, maar is ook geschikt voor geavanceerde oefeningen zoals muscle-ups. Eenvoudig te installeren en behoorlijk goedkoop.

weerstandsband

Weerstandsbanden zijn flexibel en draagbaar, perfect voor onderweg. Je kunt er zowel kracht- als rekoefeningen mee doen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende weerstandsniveaus, van licht tot zwaar.

Opschorting Trainer

Het is iets dat aan het plafond of aan een deur wordt bevestigd. Met een Opschorting Trainer, ook wel slingtrainer genoemd, gebruikt je eigen lichaamsgewicht als weerstand.

Hoe worden krachtstations getest?

Het is erg belangrijk om een ​​goed onderbouwd aankoopadvies voor een krachtstation te krijgen. Daarom testen gespecialiseerde tijdschriften deze apparaten zeer zorgvuldig. Eerst controleren ze de stabiliteit en de afwerking van het apparaat. Het moet rotsvast zijn en er mag niet wiebelen. Dan gaat het om functionaliteit: Hoeveel oefeningen kun je ermee doen? Is het gemakkelijk om tussen oefeningen te wisselen? Ook de Comfort speelt een rol. Niemand wil zijn rug verstuiken tijdens het trainen. Uiteindelijk is er vaak een winnaar van de krachtstationtest die in alle categorieën kon overtuigen.

Bekendste fabrikanten van krachtstations

Enkele van de bekendste fabrikanten zijn:

Bestseller onder de krachtstations

Tot de bestsellers van dit moment behoren:

 • Bowflex PR3000
 • Kettler Kinetische F3
 • Matrix G3-serie

Waar kun je krachtstations kopen?

Online winkels:

 • Amazone
 • Sport Thieme
 • Intersport

Kleinhandel:

Voordat u een model kiest, vergelijkt u de prijzen en leest u klantrecensies. Het is ook raadzaam om vóór de aankoop persoonlijk advies in te winnen bij een speciaalzaak.

Waarom het kopen van een krachtstation de moeite waard is

Stel je eerst eens voor dat je niet meer voortdurend naar de sportschool hoefde. Als u thuis een eigen krachtstation heeft, bespaart u zowel tijd als op de lange termijn geld. Je denkt misschien dat zo’n apparaat een grote investering zou zijn. Maar kijk eens: tegenwoordig kun je op veel plaatsen goede aanbiedingen voor krachtstations vinden. Als u regelmatig traint, betaalt de investering zich snel terug. Bovendien zijn enkele van de beste apparaten op de markt vaak bestsellers. Waarom? Omdat ze hun kwaliteiten hebben bewezen, dat is duidelijk!

Wat je zeker moet weten over krachtstations

Eén ding vooraf: niet alle krachtstations zijn gelijk. Sommige zijn enorm, andere zijn compacter. Bedenk eerst hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Dan heel belangrijk: het aantal oefeningen dat je ermee kunt doen. Meer is niet altijd beter, maar je zou wel een allround training voor je hele lichaam moeten kunnen voltooien. En last but not least: bekijk de recensies. De bestseller van het krachtstation is niet altijd het beste apparaat voor jou persoonlijk.

Onze multi-gym bestseller op Amazon:

KortingBestseller nr. 1
FitEngine krachtstation | Multifunctionele homegym voor het hele lichaam | Gewichten verstelbaar tot 67 kg, met trekstang,...
 • MULTIFUNCTIONEEL: Het krachtstation met gewichten voor uw volledige lichaamstraining thuis - train alle spiergroepen...
 • INDIVIDUEEL TRAINEN VERHOGEN: De gewichten kunnen worden aangepast tot 67 kg en kunnen eenvoudig worden gewijzigd - dus ...
 • HOOGWAARDIG PROCES: Zitting, rugleuning en bicepsvulling zijn comfortabel gevoerd en gemaakt van zweetafstotend materiaal...
Bestseller nr. 2
Marcy Eclipse HG3000 compact krachtstation, multifunctioneel fitnessstation, multistation met vlinder, biceps curl, lat pull-down,...
 • 68 kg hard vinyl halterblok, insteekgewichten en veiligheidspin | Basisconstructie gemaakt van zwaar staal met een diameter...
 • Bovenkabeltreksysteem met trekstang | onderste kabeltreksysteem | Gecombineerde bankdrukken of vlindereenheid
 • Beenverlenging met comfortabele schuimrollers | in hoogte verstelbare prediker curlpad | veilig...
Bestseller nr. 3
ArtSport krachtstation ProfiGym 2000 met Lat Pull & Butterfly Bar, kabeltrek & beenverlenging - 9 gewichten van 40 kg - Multistation...
 • ✅ Effectieve krachttraining: Train je hele lichaam thuis met het krachtstation. Bevorder spieropbouw en...
 • ✅ Complete set: 1x vlinderstang, 1x lattrekstang, 1x bicepskabel en beentrainer. 9 halterschijven met een totaal van 40 kg...
 • ✅ Efficiënte full-body training thuis: kracht opbouwen voor schouder- en armspieren; Versterking van de borst en...

Conclusie van het krachtstation

Als het om krachtstations gaat, is het aanbod werkelijk indrukwekkend en biedt het voor iedere fitnessliefhebber wat wils. Of je nu net begint met trainen of een ervaren sporter bent die waarde hecht aan een holistische training: een goed krachtstation kan je training thuis naar een nieuw niveau tillen. Je bespaart jezelf de reis naar de sportschool en kunt flexibel trainen wanneer je maar wilt. Het is essentieel om het juiste apparaat te vinden voor uw behoeften en de beschikbare ruimte. Neem de tijd, doe je onderzoek en let op kwaliteit en functionaliteit. Want een goed gekozen krachtstation is niet zomaar een tijdelijke aankoop, maar een langetermijninvestering in jou gezondheid en fitness.

Enquêtes over het krachtstation

 1. Welk merk krachtstations is jouw favoriet?
 2. Hoe vaak gebruikt u uw krachtstation per week?
 3. Welke eigenschap vindt u het belangrijkst in een krachtstation?
 4. Zou u meer uitgeven voor extra functies?
 5. Hoe belangrijk zijn klantbeoordelingen voor u bij de aankoop van een krachtstation?
 6. Heeft u al eens gebruik gemaakt van een krachtstationaanbieding?
 7. Welk apparaat zou jij omschrijven als de huidige bestseller voor krachtstations?
 8. Geef je de voorkeur aan compacte of grote krachtstations?
 9. Hoe belangrijk is de garantietermijn voor u bij de aankoop van een krachtstation?
 10. Heeft u een vaste plaats voor uw krachtstation of verplaatst u deze regelmatig?

YouTube-videotip voor de krachtstationtest & vergelijking:

Krachtstation Advies | Kettler-showroom

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor krachtstations: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over krachtstation: uw informatiegidsen

  • Wikipedia voor krachtstations: Krijg uitgebreide informatie over centrale op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • YouTube voor krachtstations: Ontdekken centrale via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Krachtstation Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van centrale op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • eBay voor krachtstations: Blader door een grote selectie centrale-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze multi-gym vergelijking?

4.9/5 - (42 beoordelingen)

Reacties op "centrale" Vergelijking

 1. Luca Schaefer zegt:

  Welke oefeningen kan ik doen met het krachtstation?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Luca Schaefer,

   Wij willen graag onze waardering uitspreken voor uw commentaar en uw grote interesse in onze vergelijking van krachtstations. Hartelijk dank!

   Met het krachtstation kun je diverse oefeningen uitvoeren om je hele lichaam te trainen. Je kunt je borstspieren versterken door bankdrukken, je beenspieren trainen met legpressen en squats, je rugspieren versterken met lat pulldown oefeningen en je armspieren trainen met biceps curls en triceps presses. Het krachtstation biedt je ook de mogelijkheid om je buikspieren te trainen met crunches of leg raises. Het is een praktisch thuistrainingsapparaat dat je veelzijdige trainingsmogelijkheden biedt.

   Vriendelijke groeten van het ondersteuningsteam aan Bleicherode.

 2. Kamila zegt:

  Kan ik mijn beenspieren ook trainen met het krachtstation?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Kamila,

   Uw bijdrage aan onze krachtstationtest en vergelijking is voor ons een groot genoegen. Hartelijk dank voor uw interesse en uw reactie!

   Ja, het krachtstation biedt verschillende oefenmogelijkheden om je beenspieren te trainen. U kunt oefeningen uitvoeren zoals legpressen, leg curls en leg extensions om uw benen effectief te versterken en vorm te geven.

   Commentaar van het ondersteuningsteam voor frets.

 3. Kevin Schreiber zegt:

  Hoeveel ruimte heeft het krachtstation nodig?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Kevin,

   We stellen uw opmerking en uw interesse in onze krachtstationtest en -vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   De afmetingen van het krachtstation zijn ca. 200 cm x 190 cm x 215 cm. We raden aan om minimaal 1 vierkante meter extra ruimte vrij te laten rond het krachtstation om bewegingsvrijheid tijdens de training mogelijk te maken.

   Met vriendelijke groeten aan Bunde.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024