Bijgewerkt: 28.06.2024

Tophefsysteem in vergelijking: Ontdek welk systeem het beste bij u past

Koopadvies voor 2023: Ontdek uw ideale afvalwateropvoersysteem met onze deskundige gids

Een hefsysteem, ook wel opstuwingssysteem genoemd, is een essentiële aanschaf voor iedereen die in kelders of onder straatniveau woont, of daar sanitaire installaties heeft. Het zorgt ervoor dat afvalwater met fecaliën tegen de natuurlijke stroomrichting in kan worden weggepompt en dat de afvoer soepel verloopt. De hefsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van het toepassingsgebied en de gewenste opleverhoogte. Een hefsysteem is dan ook een praktische oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een betrouwbare en soepele afvoer zonder zich zorgen te hoeven maken over de werking ervan. Voor wie online meer over dit product wil weten, zijn deze termen erg handig: hefsysteem, terugstuwsysteem, afvoer.
illustratie
Beste aanbeveling
SANIMAX SANI400+ huishoudpomp met koolstoffilter
Prijs-prestatie winnaar
SANIMAX SANI600 rioolhuishoudpomp
Hefsysteem SFA SANIBROY 0015UP, SANIPRO XR UP
Arebos 3 in 1 600 watt hefsysteem, 3 inlaten, GS getest, klein
Aquamatix Silencio 2 hefsysteem, met 2 zij-inlaten 400W
SANIMAX SANI250 hefsysteem Zeer stille pomp met 2 inlaten
Modell SANIMAX SANI400+ huishoudpomp met koolstoffilter SANIMAX SANI600 rioolhuishoudpomp Hefsysteem SFA SANIBROY 0015UP, SANIPRO XR UP Arebos 3 in 1 600 watt hefsysteem, 3 inlaten, GS getest, klein Aquamatix Silencio 2 hefsysteem, met 2 zij-inlaten 400W SANIMAX SANI250 hefsysteem Zeer stille pomp met 2 inlaten
Details
Marke Sanimax Sanimax Sfa Arebo's Aquamatix Sanimax
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedhefstation
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,6Goedhefstation
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goedhefstation
Top Producttest-vergelijking.nl1,8Goedhefstation
Top Producttest-vergelijking.nl1,9Goedhefstation
Top Producttest-vergelijking.nl2,1Goedhefstation
Urinoir en bidet
WC
Wastafel, ligbad en douche
Vermogen (in watt) 400w 600w 400w 600w 400w 250w
Wasmachine en vaatwasser
Maximale transportcapaciteit/uur 270 l / min geen informatie van de fabrikant 90 l / m 100 l / min 145 l / min 100 l / min
Maximale horizontale pompafstand 80 m 100 m 100 m 70 m 80 m 50 m
Maximale verticale pompafstand 8 m 9 m 5 m 7 m 7 m 5 m
Maximaal Wassertemperatuur 65 ° C 90 ° C 40 ° C 90 ° C 65 ° C 50 ° C
Afmetingen (L 42,4 x 18,0 x 30,6 cm NA 46,2 x 32 x 18,5 cm 42,5 x 22 x 28 cm ‎48,6 x 35 x 25,9 cm 30,2 x 17,2 x 15,8 cm
terugslagklep
Uitvoering doorspoelen doorspoelen doorspoelen doorspoelen doorspoelen doorspoelen
Automatische handmatige schakelknop Ja nee Nee ja Ja nee Ja / Ja geen informatie van de fabrikant Ja nee
Aantal afvoerleidingen diameter binnen/buiten 1 23/28/32 mm (verstelbaar) 1 1 1 100 mm 0 1 25/32 mm (verstelbaar)
Aantal inlaatleidingen diameter binnen/buiten 3 1 x 100 mm, 2 x 40 mm 3 1 x 100 mm, 2 x 32/40 mm 4 1 x 100 mm, 3 x 40 mm 6 6 x 40 mm 2 40 mm 2 40 mm
Voordelen
 • Uitgebreide accessoires inbegrepen
 • hoge kwaliteit
 • met molen voor het grof malen van ontlasting
 • talrijke verbindingen
 • hoge kwaliteit
 • geluiddicht
 • met shredder voor het grof vermalen van ontlasting
 • zeer krachtige motor
 • hoge prestaties
 • stil hefsysteem
 • eenvoudig onderhoud dankzij onderhoudsklep
 • ingebouwd koolstoffilter.
 • erg stil
 • hoge kwaliteit
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

Het beste hefsysteem in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo, mijn naam is Markus S. en ik ben een bewezen expert op het gebied van auto's. Mijn specialiteit is het diepgaand analyseren en begrijpen van auto's en alles wat daarmee samenhangt. Mijn interesses beperken zich echter niet tot auto's. Ik heb een passie voor e-commerce en heb intensief met verschillende winkelcategorieën te maken gehad. Een van mijn favoriete categorieën in de e-commerce is de auto- en motorafdeling, waar ik mijn liefde voor voertuigen ten volle kan uitleven. Maar ook andere categorieën trekken mijn aandacht, zoals elektronica en computers, waarbij ik altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen volg en analyseer. Ook de categorieën Huishouden en Tuin wekken mijn interesse, omdat ik altijd op zoek ben naar de nieuwste trends en producten op deze gebieden. Schoonheid en cosmetica zijn een andere categorie die ik graag onderzoek, omdat ze vaak innovatieve en vooruitstrevende producten produceren. Als atleet heb ik een passie voor de categorieën sport en fitness, waarbij ik het leuk vind om nieuwe producten en technologieën te testen en de prestaties en kwaliteit ervan tot in detail te onderzoeken. Als groot fan van boeken en media ben ik altijd op zoek naar het nieuwste aanbod in deze categorie. Meubels en woonaccessoires hebben voor mij een bijzondere aantrekkingskracht omdat ik het spannend vind hoe verschillende design- en inrichtingsstijlen onze huizen kunnen beïnvloeden. Ten slotte wekt ook de categorie eten en drinken mijn interesse, omdat ik graag de nieuwste smaken en trends volg. Ik hoop dat mijn expertise in deze diverse e-commercecategorieën u kan inspireren en informeren om de beste producten voor uw behoeften te vinden.

Meer categorieën:

Aanbevelingen voor het kopen van hijsapparatuur in 2024: ultieme gids en huidige trends
Zo maakt u op basis van bovengenoemde hefsysteemvergelijking de juiste productkeuze.

In een oogopslag
 • Een opvoerinstallatie is een apparaat dat rioolwater en afvalmaterialen kan verpompen uit specifieke delen van een gebouw die zich onder het riool of de hoofdrioolleiding bevinden. Het systeem wordt gebruikt om afvalwater van douches, wastafels en toiletten op te vangen en naar het riool te pompen.
 • Hefsystemen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, zoals vrijstaand of aan de muur gemonteerd, en kunnen worden gekocht voor residentieel of commercieel gebruik. Een goed geïnstalleerd hefsysteem garandeert betrouwbare en effectieve pompprestaties, zowel bij regelmatig als intensief gebruik.
 • Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van een opvoerstation, zoals de grootte en het aantal afvalwaterbronnen in het huis, het type afvalwater dat moet worden gepompt en de afstand tussen het opvoerstation en het septische systeem. Een goede installatie en onderhoud van het hefsysteem is essentieel om mogelijke storingen te voorkomen en een soepele werking te garanderen.
hefstation

Wat wordt bedoeld met een hefsysteem?

Een liftstation is een type afvalwatersysteem dat is ontworpen om afvalwater en andere vaste stoffen van het ene punt naar het andere te pompen. Het wordt over het algemeen gebruikt in residentiële, commerciële en industriële gebieden voor het transport van afvalwater, sanitair afval en rioolwater. Het hoofddoel van een opvoerinstallatie is het verwijderen van afvalwater uit een laaggelegen gebied naar een hoogte te worden opgetild zodat het door zwaartekracht kan worden geloosd in het gemeentelijk rioolstelsel of een afvalwaterzuiveringsinstallatie. Het bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een elektrisch onderdeel dompelpomp, een schakelkast, niet-verstoppende waaierpompen, kleppen, zuig- en drukleidingen. Vanwege hun vermogen om grote hoeveelheden bij hoge temperaturen te produceren Druck Het zorgt ervoor dat het afvalwater veilig en snel wordt getransporteerd. Het gebruik van hefsystemen helpt de hygiënenormen gedurende de hele watercyclus te handhaven en zorgt ervoor dat er geen onbehandeld afvalwater in onze waterwegen of grondwaterbronnen terechtkomt.

hefstation Tip:

Opvoersystemen worden gebruikt om afvalwater uit gebouwen of systemen te verpompen wanneer een directe aansluiting op de riolering niet mogelijk is. Er zijn verschillende soorten hefsystemen waaruit gekozen kan worden, afhankelijk van de eisen en lokale omstandigheden.

Onze hefstation Aanbeveling op Amazon:

Sanimax SANI400+ hefsysteem huishoudpomp fecaliënrioolpomp voor toilet 400W met koolstoffilter en afneembare serviceplaat
 • Verbeterde versie van SANI400, met afneembare serviceklep
 • Lager energieverbruik, volautomatische afvalwaterdetectie
 • Snijelement van roestvrij staal

Verschillende soorten hefsystemen

Afhankelijk van het toepassingsgebied, de eisen en de lokale omstandigheden zijn er verschillende soorten hefsystemen die kunnen worden toegepast. De belangrijkste soorten zijn:

Fecale hefsystemen

Fecale opvoersystemen zijn speciale hefsystemen ontworpen voor de afvoer van fecaliënhoudend afvalwater. Meestal komen ze met één snijders uitgerust om vaste stoffen zoals toiletpapier en menselijk afval te versnipperen voordat ze in het riool worden gepompt. Krukhefsystemen worden vaak geïnstalleerd in eengezinswoningen, kleine commerciële bedrijven of openbare toiletten.

Opvoersystemen voor vuil water

Afvalwateropvoersystemen zijn bedoeld voor de afvoer van afvalwater zonder fecale componenten, zoals in wasruimtes, douche of zinken. Ze zijn over het algemeen eenvoudiger van ontwerp dan fecale hefsystemen en vereisen geen shredder. Afvalwateropvoersystemen worden vaak gebruikt in gebouwen en commerciële instellingen waar afvalwater niet rechtstreeks in het riool kan stromen.

Kleine hefsystemen

Kleine hefsystemen zijn compacte hefsystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in eengezinswoningen of kleinere gebouwen. Ze zijn eenvoudig te installeren en vereisen weinig ruimte. Voor de afvoer van vuil water of ontlasting zijn er kleine hefsystemen in diverse uitvoeringen.

Vrijstaande hefsystemen

Vrijstaande hefsystemen worden over het algemeen toegepast in gebouwen of installaties met grotere hoeveelheden afvalwater en grotere afstanden tot het riool. Ze zijn groter en krachtiger dan kleine hefsystemen en kunnen ook worden gebruikt voor de afvoer van fecaliënhoudend afvalwater.

Pompstations

Gemalen zijn opvoersystemen die worden gebruikt om afvalwater over lange afstanden of hoogteverschillen te transporteren. Ze bestaan ​​uit één of meerdere afvalwatertanks en een pomp die het afvalwater via leidingen naar de riolering of rioolwaterzuiveringsinstallatie pompt.

De keuze voor het juiste type opvoerinstallatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort afvalwater, de afstand tot het riool, de benodigde pompcapaciteit en lokale regelgeving en normen. Professioneel advies en planning door een deskundige kunnen nuttig zijn.

hefstation Tip:

Een verkeerde keuze of onjuiste installatie van het hefsysteem kan leiden tot problemen zoals verstoppingen, onaangename geuren en storingen. In sommige gevallen kan dit ook leiden tot hoge reparatie- en reinigingskosten. Het is daarom belangrijk om professioneel advies en planning in te winnen bij een deskundige.

Onze hefstation Bestsellers op Amazon:

Sanimax SANI600 hefsysteem afvalwater huishoudpomp fecale pomp voor toilet, douche, wastafel 600W krachtig
 • Krachtige motor met geïntegreerde roestvrijstalen hakselaar.
 • Volautomatische afvalwaterdetectie.
 • Cutter is gemaakt van roestvrij staal, voorzien van een handmatige knop!

Hoe hefsystemen werken

Een opvoerinstallatie is een technisch apparaat dat wordt gebruikt voor het afvoeren van afvalwater en fecaliën van gebouwen of systemen die zich onder het rioolniveau bevinden. Zonder een dergelijk systeem zou het afvalwater niet op natuurlijke wijze in het riool kunnen stromen, omdat het terrein te hoog is. De functie van een opvoerinstallatie is om met pompen en kleppen het afvalwater naar een hoger niveau te tillen, zodat het in het riool kan stromen.

De basisfunctionaliteit van een hefsysteem is gebaseerd op het principe van toenemende druk. In de regel wordt het afvalwater door zwaartekracht in het riool geloosd. Indien het rioolpeil echter hoger ligt dan het lozingspunt, moet het afvalwater met behulp van een hefsysteem worden getransporteerd. Om dit te doen, wordt het afvalwater in een container onder de afvoerlocatie gepompt. Wanneer de draintank vol is, wordt het afvalwater met behulp van een pomp automatisch in de rioolschacht of rioolleiding gepompt.

De pomp wordt bestuurd door een niveaumeter of een vlotterschakelaar. Zodra het vulniveau in de opvangbak een bepaalde waarde bereikt, wordt de Automatisch pompen Opgewonden. De pomp zuigt het afvalwater uit de container en pompt het naar de riolering of het openbare rioleringsnet. Nadat de afvoerbak geleegd is, schakelt de pomp automatisch uit.

Naast de pomp zijn de hefsystemen uitgerust met diverse kleppen en veiligheidsvoorzieningen om een ​​soepele en veilige werking te garanderen. Terugslagkleppen voorkomen bijvoorbeeld dat afvalwater terug de leidingen in stroomt. Overstroombeveiliging en alarmen waarschuwen de gebruiker als de afvoertank te vol is of als de pomp uitvalt.

Over het algemeen is de werking van een hefsysteem relatief eenvoudig, maar cruciaal voor een effectieve afvoer van afvalwater. Een goed geïnstalleerd en onderhouden hefsysteem is daarom een ​​onmisbaar hulpmiddel voor het veilig en betrouwbaar afvoeren van afvalwater en fecaliën in gebouwen of installaties onder het rioolniveau.

hefstation

Waar worden hefsystemen gebruikt?

Een liftstation, ook wel SFA genoemd, is een belangrijk apparaat dat in woningen en bedrijven wordt gebruikt om afvalwater af te voeren. Het verzamelt het afvalwater van Waschmaschinen, douches en andere sanitaire voorzieningen voordat deze op de plaatselijke riolering worden geloosd. Zonder opvoersysteem zou het afvalwater alleen al door de zwaartekracht het riool niet bereiken. Opvoersystemen werken met een pompmechanisme dat het afvalwater naar de riolering tilt. Dit proces moet gedurende de gehele levensduur worden herhaald. Naarmate steeds meer mensen zich bewust worden van het belang van een goede afvoer van afvalwater, zal de vraag naar hefsystemen naar verwachting in 2023 aanzienlijk toenemen. Daarom is het belangrijk voor zowel huiseigenaren als bedrijven om te investeren in een betrouwbaar en efficiënt hefsysteem als ze potentiële problemen met de afvoer van afvalwater in de toekomst willen voorkomen.

hefstation Tip:

Hefsystemen kunnen helpen het milieu te beschermen en onaangename geuren en verstoppingen te voorkomen. Professionele installatie, regelmatig onderhoud en inspecties en naleving van lokale regelgeving en normen zijn cruciaal voor optimale prestaties en een lange levensduur van het hefsysteem.

Onze hefstation Insider-tip op Amazon:

SFA SANIBROY 0015UP fecaal hefsysteem / toilettransportsysteem SANIPRO XR UP | Systeem voor het verpompen van vuil water uit toiletten,...
 • PRAKTISCH: Dankzij het nieuwe ontwerp van het hefsysteem raakt de mand bijvoorbeeld geblokkeerd door oneigenlijk gebruik...
 • VERMOGEN: Dit fecale opvoersysteem heeft voldoende kracht om vuil water/afvalwater tot 5 meter hoog en 100 meter hoog te tillen...
 • FLEXIBEL: Dit nieuwe transportsysteem is perfect voor toiletten,...

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van het hefsysteem?

Bij de aanschaf van een hefsysteem zijn er een aantal belangrijke overwegingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste: welk type gootsteen of wasmachine wordt het afvalwater afgevoerd? Afhankelijk van de grootte en diepte van het apparaat heeft u mogelijk een krachtiger hefsysteem nodig dan een kleine gootsteen. Als u fecaliënvrij water moet transporteren, moet u er bovendien voor zorgen dat het systeem dat u kiest daarvoor geschikt is. Ten tweede is het belangrijk om te weten over de verschillende modellen beschikbaar informatie en om testrapporten te lezen van betrouwbare bronnen zoals Stiftung Warentest of andere testwinnaars. Zo weet u zeker dat het door u gekozen hefsysteem de hoeveelheid afvalwater aankan die nodig is voor transport. Voordat u uw aankoopbeslissing neemt, vergeet dan niet de garantie- en nazorgopties van het door u gekozen product te controleren.

Welke toonaangevende fabrikanten zijn er?

De toonaangevende fabrikanten van hefsystemen zijn SFA en Lifting Systems. SFA is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van de modernste hefsystemen en biedt op maat gemaakte oplossingen voor alle individuele vereisten. Hun producten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, takels, portalen, lieren en ophangsystemen die kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals magazijnen, bouwplaatsen en industriële faciliteiten. Lifting Systems is gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvoerinstallaties die zware lasten of materialen veilig en efficiënt van het ene punt naar het andere kunnen verplaatsen. Ze beschikken over een reeks hefsystemen met een innovatief ontwerp en de modernste technologie om maximale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Beide bedrijven bieden kwaliteitsproducten die een veilige werking garanderen met minimale installatie-inspanning.

Onze hefstation Bestsellers op Amazon:

Bestseller nr. 1
Wiltec 3/1 klein hefsysteem 600 W met hakselaar, hefsysteem tot 10 m hoog, vuilwater hefsysteem met 3 inlaten, fecaliën hefsysteem...
 • [Veelzijdige aansluitmogelijkheden] - Biedt drie flexibele inlaten voor eenvoudige integratie in bestaande...
 • [Robuuste leveringsprestaties] - Krachtig genoeg om tot 200 liter afvalwater per minuut te pompen, zelfs bij hoge ...
 • [Automatische werking] - De pomp wordt automatisch geactiveerd wanneer het waterniveau in de opvangbak een bepaalde...
Bestseller nr. 2
Sanigo SANI-S250C sanitairversnipperaar, stille afvalpomp, opvoerpomp, douche met twee ingangen, koper
 • Compacte opvoersysteempomp met 200 W motorpomp voor het afvoeren van afvalwater uit diverse sanitaire voorzieningen naar de...
 • Ontworpen met twee inlaten met een diameter van 40 mm die aansluiten op meerdere sanitaire voorzieningen zoals douches, badkuipen, enz...
 • De krachtige motorpomp pompt water tot 7 m verticaal en 70 m horizontaal met een maximaal debiet van...
Bestseller nr. 3
Sanigo SANI600 sanitairversnipperaar, automatische pomp voor afvalwaterafvoer, stil, 3/1 ingangen voor toiletgootsteen...
 • Krachtig hefsysteem met 600 W motor en roestvrijstalen (304) messen voor efficiënt breken en pompen...
 • De multifunctionele opvoersysteempomp draait tijdens het spoelen volledig automatisch. Het wordt geleverd met één uitlaat en 3 inlaten voor...
 • Dit volautomatische hefsysteem kan afvalwater tot 10 m verticaal en 100 m horizontaal vermalen en verpompen, met een...

Heeft Stiftung Warentest hefsystemen getest?

Stiftung Warentest is een Duitse stichting voor producttesten. Het is een non-profitorganisatie die consumentenproducten test om er zeker van te zijn dat ze aan de kwaliteitsnormen voldoen. Hoewel Stiftung Warentest hefsystemen niet expliciet test, geeft zij wel informatie over hefsystemen en hun veiligheidsnormen. Dit omvat advies over het kiezen van het juiste hefsysteem voor uw behoeften, evenals informatie over de verschillende soorten hefsystemen. Ook geeft de Stichting algemeen advies over het gebruik en onderhoud van een hefsysteem, b.v. B. het belang van regelmatige inspecties en onderhoud. Er is echter geen specifieke Stiftung Warentest-test voor hefsystemen of enige andere specifieke test die daarmee verband houdt. Zoals bij elk product moeten kopers altijd de veiligheidsnormen en consumentenbeoordelingen onderzoeken voordat ze kopen, om er zeker van te zijn dat ze een kwaliteitsproduct kopen.

Conclusie

Opvoersystemen zijn een belangrijk onderdeel bij de afvoer van afvalwater, vooral in gebouwen of voorzieningen waar afvalwater niet rechtstreeks op het riool kan worden geloosd. Afhankelijk van de eisen en lokale omstandigheden zijn er verschillende soorten opvoerinstallaties, zoals rioolopvoerinstallaties, vuilwateropvoerinstallaties, kleine opvoerinstallaties, vrijstaande opvoerinstallaties en gemalen.

Het kiezen van het juiste type hefsysteem is afhankelijk van verschillende factoren en vereist professioneel advies en planning. Een goed geïnstalleerd en onderhouden opvoersysteem draagt ​​niet alleen bij aan het veilig afvoeren van afvalwater, maar kan ook bijdragen aan de bescherming van het milieu en het voorkomen van nare geurtjes en verstoppingen.

Het is belangrijk om de plaatselijke regelgeving en normen na te leven en regelmatig onderhoud en inspecties uit te voeren om optimale prestaties en een lange levensduur van het hefsysteem te garanderen.

Laat ons alstublieft weten wat u ervan vindt hefstation in het commentaarveld met

Heb je er al ervaring mee hefstation gedaan?

Hoe vaak laat u uw hefsysteem onderhouden?

Welk type hefsysteem gebruikt u in uw gebouw?

Hoe lang duurde het voordat uw hefsysteem na installatie de eerste onderhoudsbeurt nodig had?

Hoe vaak heeft u problemen gehad met uw hefsysteem (bijvoorbeeld verstoppingen of onaangename geuren)?

Aan welke eisen moet uw hefsysteem voldoen (bijvoorbeeld opvoerhoogte, opvoersnelheid, soort te verpompen medium)?

Hoe vaak laat u uw hefsysteem controleren op lekkage?

Heeft u wel eens een pomp moeten laten vervangen in uw hefsysteem?

Hoe belangrijk is de milieuvriendelijkheid van uw hefsysteem voor u?

Heeft u ooit een verkeerde keuze gemaakt over het hefsysteem?

Youtube video-aanbeveling voor de test en vergelijking van het hefsysteem:

Bouw je eigen lift. Kelder van het rioolgemaal. Erg makkelijk!

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor hefsystemen: belangrijkste bronnen van informatie en producten

 • Ontdek meer over liftstations: uw informatiegids

  • Opvoerstation Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over hefstation op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Hefsysteem YouTube: Ontdekken hefstation via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Amazon-hefsysteem: Ontdek het uitgebreide assortiment van hefstation op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Ebay hefsysteem: Blader door een grote selectie hefstation-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond u van onze vergelijking van hefsystemen?

4.6/5 - (52 beoordelingen)

Reacties op "hefstation" Vergelijking

 1. Emma Brown zegt:

  Hoe luid is dit hefsysteem tijdens bedrijf?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Emma Braun,

   Hartelijk dank voor uw reactie en uw interesse in onze hefsysteemvergelijking. Uw mening is belangrijk voor ons!

   Tijdens bedrijf produceert dit hefsysteem doorgaans een geluidsniveau van ongeveer 60 dB. Dit is ongeveer hetzelfde volume als een normaal gesprek. Om het geluid verder te minimaliseren, zijn veel modellen uitgerust met geluiddempende componenten.

   Met vriendelijke groeten van het ondersteuningsteam van Staufen im Breisgau.

 2. Guillermo zegt:

  Kan het hefsysteem ook in de keuken worden toegepast?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Guillermo,

   Wij willen u uit de grond van ons hart bedanken voor uw bijdrage en uw interesse in onze hefsysteemtest en vergelijking. Jij maakt deel uit van onze vooruitgang!

   Ja, het hefsysteem kan ook zonder problemen in de keuken worden toegepast. Hij is ontworpen om afvalwater en ontlasting betrouwbaar te verpompen en kan daarom ook de verschillende soorten afvalwater verwerken die in de keuken voorkomen. Of het nu om een ​​spoelbak, vaatwasser of wasmachine gaat: het hefsysteem zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

   Verslag van het ondersteuningsteam aan Hanau.

 3. Leon Schaefer zegt:

  Hoe hoog kan het opvoersysteem water pompen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Leon,

   We stellen uw commentaar en uw interesse in onze hefsysteemtest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Ons hefsysteem kan water transporteren tot een hoogte van 5 meter. Het is een krachtig hefsysteem ontworpen voor gebruik in badkamers en keukens. Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig opvolgt om maximale prestaties en duurzaamheid te garanderen.

   Met vriendelijke groeten aan Sonneberg.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024