Bijgewerkt: 30.05.2024

Green Cell UPS-test & vergelijking 2024: de beste producten in directe vergelijking

UPS-apparaat in detail: wat maakt de testwinnaar anders dan andere producten?

Green Cell UPS: De Green Cell UPS is een betrouwbare ononderbroken stroomvoorziening die u beschermt tegen stroomuitval en spanningsschommelingen. De Green Cell UPS wordt automatisch ingeschakeld wanneer de stroom uitvalt en zorgt voor een continue stroomvoorziening om uw gevoelige elektronische apparatuur tegen schade te beschermen. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Met de Green Cell UPS weet u zeker dat uw apparaten altijd stroom hebben en bent u beschermd tegen dure reparaties of dataverlies.
illustratie
Beste aanbeveling
Green Cell UPS Green Cell PRO met overspanningsbeveiliging 230V
Prijs-prestatie winnaar
Green Cell UPS Green Cell PRO voeding 600VA (360W)
Green Cell UPS Green Cell PRO met overspanningsbeveiliging 230V
Green Cell UPS Green Cell PRO 230V Lijn Interactief
Green Cell UPS Green Cell PRO voeding 1500VA (900W)
Modell Green Cell UPS Green Cell PRO met overspanningsbeveiliging 230V Green Cell UPS Green Cell PRO voeding 600VA (360W) Green Cell UPS Green Cell PRO met overspanningsbeveiliging 230V Green Cell UPS Green Cell PRO 230V Lijn Interactief Green Cell UPS Green Cell PRO voeding 1500VA (900W)
Details
Marke Groene cel Pro Groene cel Pro Groene cel Pro Groene cel Pro Groene cel Pro
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedGroene cel-UPS
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,7GoedGroene cel-UPS
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedGroene cel-UPS
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedGroene cel-UPS
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedGroene cel-UPS
algemene prestaties 700w 360w 600w 480w 900w
schijnbare macht 1.000 VA 600 VA 1.000 VA 800 VA 1.500 VA
Varianten 2.000 VA 800VA 600 VA 800 VA 1.500 VA 2.000 VA 600 VA 1.000 VA 1.500 VA 2.000 VA 600 VA 800 VA 1.000 VA 2.000 VA
lichtheid 8 kg 3 kg 7 kg 4 kg 11 kg
Batterijen 2x 12V/7Ah 1 12V/7Ah 2x 12V/7Ah 1x 12V/9Ah 2x 12V/9Ah
Snelle oplaadtijd van de batterij
Voordelen
 • geweldige schijnbare prestatie
 • geweldige algehele prestatie
 • laag gewicht
 • zeer goede laadtijd
 • goede batterij
 • zeer goede laadtijd
 • sterke schijnbare kracht
 • heel gemakkelijk
 • laag gewicht
 • geweldige schijnbare prestatie
 • geweldige algehele prestatie
 • zeer goede laadtijd
 • goede batterij
 • goede batterij
 • geweldige schijnbare prestatie
 • geweldige algehele prestatie
 • heel gemakkelijk
 • zeer goede laadtijd
 • geweldige schijnbare prestatie
 • geweldige algehele prestatie
 • zeer goede laadtijd
 • zeer goede batterij
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste Green Cell UPS in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Voor mij is online winkelen meer dan alleen een tijdverdrijf, het is een passie. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste snufjes en innovaties, vooral in de categorie elektronica & computers. Ik ben geïnteresseerd in smartphones, tablets, laptops en gamingaccessoires zoals toetsenborden en muizen om gelijke tred te houden met de dynamische digitale wereld. In de wereld van kleding & accessoires ben ik altijd op zoek naar modieuze outfits en accessoires die mijn stijl versterken, waarbij kwaliteit en pasvorm voor mij bijzonder belangrijk zijn. Bij Huis & Tuin ben ik geïnteresseerd in praktische en stijlvolle oplossingen om mijn huis nog comfortabeler te maken, zoals huishoudelijke apparaten, meubels, decoratie en tuingereedschap. In de sectie Sport & Fitness richt ik mij op passende kleding en uitrusting ter ondersteuning van mijn sportactiviteiten, waaronder sportkleding, schoenen en fitnessapparatuur. Auto's & Motoren zijn voor mij meer dan alleen een hobby, het is een passie waarin ik op zoek ga naar accessoires en reserveonderdelen. Muziek & Films is een leuke categorie waar ik voortdurend op zoek ben naar nieuwe releases en klassiekers om mijn collecties uit te breiden.

Meer categorieën:

Voordat u een Green Cell UPS aanschaft, dient u rekening te houden met de volgende aanbevelingen: Belangrijk aankoopadvies en handige tips om een ​​weloverwogen beslissing te nemen
We hebben alle essentiële informatie voor u verzameld om uw aankoopbeslissing voor de Green Cell UPS gemakkelijker te maken.

In een oogopslag
 • De Green Cell UPS is een betrouwbare en krachtige ononderbroken stroomvoorziening die is ontworpen om gegevensverlies, systeemstoringen en hardwareschade te voorkomen. Het is perfect voor kleine en middelgrote bedrijven. De Green Cell UPS biedt een hoog rendement, een lange levensduur en is tevens actief in de energiebesparende modus.
 • Met de Green Cell UPS kunnen bedrijven hun werkprocessen en daarmee hun productiviteit maximaliseren. De UPS beschermt elektronische apparatuur tijdens zowel net- als stroomstoringen. De Green Cell UPS biedt een plug-and-play-ontwerp dat klaar is voor gebruik. De UPS is ook uitgerust met mogelijkheden voor bewaking op afstand, waardoor gebruikers overal ter wereld toegang hebben tot systeembewaking.
 • Naast uitstekende prestaties en betrouwbaarheid is de Green Cell UPS ook zeer milieuvriendelijk. De UPS is uitgerust met een lithium-ionbatterij die milieuvriendelijk en recyclebaar is. Bovendien zorgt het hoge rendement van de Green Cell UPS ervoor dat het stroomverbruik en de kosten worden verlaagd. De Green Cell UPS is een ideale oplossing voor bedrijven die hun IT-systemen willen beschermen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Uitgebreide gids voor Green Cell UPS: beste bronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Green Cell UPS: uw informatiegidsen

  • Groene cel UPS Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Groene cel-UPS op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Groene cel UPS YouTube: Ontdekken Groene cel-UPS via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Groene cel UPS Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Groene cel-UPS op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Groene cel UPS eBay: Blader door een grote selectie Groene cel-UPS-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond u van onze Green Cell UPS-vergelijking?

3.9/5 - (96 beoordelingen)

Reacties op "Groene cel-UPS" Vergelijking

 1. Linus Meijer zegt:

  Kan de Green Cell UPS meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Linus Mayer,

   Uw inzet voor onze Green Cell UPS-vergelijking is bewonderenswaardig. Hartelijk dank voor uw steun en deelname!

   Ja, de Green Cell UPS kan meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien. Hij beschikt over meerdere uitgangen waarop verschillende elektronische apparaten kunnen worden aangesloten. U kunt bijvoorbeeld uw computer, uw router en uw telefoonsysteem tegelijkertijd van stroom voorzien en beschermen tegen stroomuitval.

   Van het ondersteuningsteam in Sankt Ingbert – groeten!

 2. Yoshiko zegt:

  Kan deze UPS stroomuitval voor langere tijd overbruggen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Yoshiko,

   Uw interesse in onze Green Cell UPS-test en vergelijking motiveert ons verder. Hartelijk dank voor uw reactie en uw actieve deelname!

   Ja, de Green Cell UPS kan stroomstoringen over een langere periode overbruggen en uw apparatuur beschermen tegen schade. Het levert betrouwbare stroom voor uw gevoelige elektronische apparaten zoals pc's, laptops, routers en modems.

   Mogen onze groeten u bereiken - het ondersteuningsteam staat klaar.

 3. Florian Schulte zegt:

  Hoe lang gaat de batterij van de Green Cell UPS mee?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Florian,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze Green Cell UPS-test en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   De levensduur van de batterij van de Green Cell UPS is afhankelijk van de aangesloten belasting en de capaciteit van de batterij. Bij een gemiddelde computerbelasting gaat de batterij tot 20 minuten mee. Het wordt echter aanbevolen om de batterij elke 3 jaar te vervangen om optimale prestaties te garanderen.

   Met vriendelijke groet aan Neuruppin.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024