Bijgewerkt: 30.05.2024

Golfhorlogetest & vergelijking 2024: de beste producten in directe vergelijking

GPS-horloge in detail: wat maakt de testwinnaar anders dan andere producten?

Voor golfers is een goede uitrusting het allerbelangrijkste. Onze golfclubs van Ping staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit en precisie. Hiermee kun je op professioneel niveau op de golfbaan spelen en alle obstakels met gemak overwinnen.
illustratie
Beste aanbeveling
Golfhorloge Garmin Approach S62 Smartwatch Golf
Prijs-prestatie winnaar
Golfhorloge TecTecTec ULT-G GPS-golfhorloge, voorgeladen wereldwijde golfbanen
Garmin Approach G10 golfhorloge - GPS-golfclip met weergave van afstanden tot de groene, digitale scorekaart
Golfhorloge Garmin Approach S60 GPS-golfhorloge met zwarte siliconen band
Golfhorloge Garmin Approach S40 Smartwatch Golf
Golfhorloge Garmin Approach S10 Zwart GPS
Golfhorloge Bushnell Ion 2-Zwart/Blauw GPS-Golf, één maat
Golfhorloge Shot Scope-horloge voor volwassenen en geautomatiseerd prestatievolgsysteem
Golfhorloge Samsung Electronics Galaxy Watch Active 2 SM-R820NZKGGFU, 44 mm BT (golfeditie)
Modell Golfhorloge Garmin Approach S62 Smartwatch Golf Golfhorloge TecTecTec ULT-G GPS-golfhorloge, voorgeladen wereldwijde golfbanen Garmin Approach G10 golfhorloge - GPS-golfclip met weergave van afstanden tot de groene, digitale scorekaart Golfhorloge Garmin Approach S60 GPS-golfhorloge met zwarte siliconen band Golfhorloge Garmin Approach S40 Smartwatch Golf Golfhorloge Garmin Approach S10 Zwart GPS Golfhorloge Bushnell Ion 2-Zwart/Blauw GPS-Golf, één maat Golfhorloge Shot Scope-horloge voor volwassenen en geautomatiseerd prestatievolgsysteem Golfhorloge Samsung Electronics Galaxy Watch Active 2 SM-R820NZKGGFU, 44 mm BT (golfeditie)
Details
Marke Garmin Tectectec Garmin Garmin Garmin Garmin Bushnell Schot Scope Samsung
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedGolf kijken
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,7GoedGolf kijken
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedGolf kijken
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedGolf kijken
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedGolf kijken
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedGolf kijken
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedGolf kijken
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedGolf kijken
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedGolf kijken
Afmetingen (B 178 x 76 x 127 mm geen informatie van de fabrikant 38 x 51 x 17 mm 46 x 46 x 14,5 mm 43,4 x 43,4 x 11,7 mm 35,5 x 40,7 x 11,3 mm 45 x 54 x 14 mm geen informatie van de fabrikant 44 x 44 x 10,9 mm
Indeling weergave
Goedkeuring van het toernooi
Obstakel waarschuwing
Impact detectie
Geïntegreerde golfbanenAantal over 40.000 38.000 over 40.000 over 40.000 over 40.000 over 40.000 36.000 40.000 40.000
Score kaart
Spelanalyse
Levensduur van de batterij in GPS-modus 20 h 10 h 15 h 10 h 15 h 12 h 16 h 6 h ca. 15 uur
bescherming tegen opspattend water
Meer kleuren Zwart geen andere kleuren beschikbaar geen andere kleuren beschikbaar wit Zwart Blauw grijs donkergrijs, zilver, zwart, zwart - blauw, marine geen andere kleuren beschikbaar geen andere kleuren beschikbaar
Afstandsmeting
Gewicht 59 g 181 g 28 g 52 g 43 g 35 g 46 g geen informatie van de fabrikant 50 g
Voordelen
 • met clubaanbevelingen op basis van baan en hole
 • Touchscreen-bediening
 • met fitnessfuncties
 • met smartwatch-functies
 • Swing-trainingsfuncties
 • gerichte individuele doelen
 • makkelijk te lezen
 • Overzicht van de groene
 • 15 uur batterijduur in GPS-modus
 • Pin pointer-functie (weergave met pijl in de richting van de vlag)
 • Swing-trainingsfuncties
 • Touchscreen-bediening
 • individuele targeting
 • Touchscreen-bediening
 • met slimme horlogefuncties
 • individuele doeldetectie
 • Overzicht van het groen
 • Automatische GPS-uitschakeling aan het einde van de ronde
 • tot drie rondes golf per oplaadcyclus
 • automatische clubdetectie
 • zeer gedetailleerde spelanalyse
 • met fitnessfuncties
 • met smartwatch-functies
 • Swing-trainingsfuncties
 • Touchscreen
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

Het beste golfhorloge in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Groet haar! Ik ben Matthias, een gepassioneerd auto-expert. Mijn fascinatie ligt niet alleen bij het begrijpen en analyseren van auto’s, maar strekt zich ook uit tot de diverse wereld van e-commerce. De categorie auto's en motorfietsen ligt mij bijzonder nauw aan het hart, waar ik mijn enthousiasme voor voertuigen volledig kan uitleven. Maar dat is zeker niet mijn enige interessegebied. Daarnaast verdiep ik mij diep in de wereld van elektronica en computers, waarbij ik altijd de nieuwste technologieën in de gaten houd en analyseer. Ik hou ook van de huishoudelijke en tuingebieden; Hier blijf ik altijd op de hoogte van de huidige trends en producten. Ook de wereld van schoonheids- en cosmetische producten boeit mij, vooral vanwege de innovatieve en vooruitstrevende items. Als actieve sporter zijn de categorieën sport en fitness voor mij bijzonder belangrijk. Hier test ik graag nieuwe producten en technologieën en beoordeel ik hun prestaties en kwaliteit. Boeken en media zijn voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie en daarom ben ik altijd op zoek naar het nieuwste aanbod. Daarnaast heb ik oog voor meubels en woonaccessoires; Ik vind het spannend om te zien hoe verschillende ontwerp- en inrichtingsstijlen ons huis vorm kunnen geven. Last but not least ben ik ook thuis in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waar ik de laatste smaken en trends volg. Ik hoop dat mijn expertise in deze diverse e-commercecategorieën u kan helpen de beste producten voor uw individuele behoeften te vinden.

Meer categorieën:

Voordat u een golfhorloge aanschaft, dient u rekening te houden met de volgende aanbevelingen: Belangrijk aankoopadvies en handige tips om een ​​weloverwogen beslissing te nemen
We hebben alle essentiële informatie voor u verzameld om de aankoopbeslissing van uw golfhorloge gemakkelijker te maken.

In een oogopslag
 • Een golfhorloge is een speciaal voor golf ontworpen wearable die golfers live feedback en belangrijke informatie over de golfbaan biedt. Met een golfhorloge kunnen golfers hun prestaties in realtime volgen en verbeteren. Sommige modellen bieden zelfs automatische pons- en gatdetectie en GPS-functionaliteit.
 • Golfhorloges zijn doorgaans waterdicht en schokbestendig om de uitdagingen tijdens het spelen te weerstaan. Ze hebben een lange batterijduur en kunnen meestal draadloos met uw smartphone worden verbonden om golfgegevens en statistieken te synchroniseren en op te slaan. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, passend bij de persoonlijke smaak en stijl van de golfer.
 • De belangrijkste functies van een golfhorloge zijn afstandsmeting tot de green en obstakels, slagafstandsmeting en clubselectie. Sommige modellen hebben ook functies zoals het bijhouden van scorekaarten, slagstatistieken, slaganalyse en automatische hole-detectie. Met golfhorloges kunnen golfers hun spel verbeteren door tijdens het spelen waardevolle informatie te verkrijgen en deze informatie achteraf te kunnen evalueren.
Golfhorloge

Zo vind je het beste product in de golfhorlogetest

Alle golfers hebben kwalitatief hoogstaand schoeisel nodig om optimaal te kunnen presteren op de golfbaan. Naast Golfers hebben schoenen nodig andere benodigde apparatuur. Dit is inclusief golfballen en een set golfclub. Een andere musthave is fitnesskleding. Als u uw succes graag bijhoudt met een app op uw smartphone track, er is ook een speciaal golfhorloge. Dit Horloges bieden veel handige functies bij het golfen. Onze koopgids bevat recensies van veel verschillende golfhorloges. Je kan ook Vergelijkingen en tests van deze horloges om u te helpen kiezen. Als alternatief kunt u deze gebruiken om te bepalen welk horloge het beste bij u past. De modellen bevatten er één Garmin horloge, een Tomtom-golfhorloge en een Bushnell-golfhorloge.

Goed Golf kijken Aanbiedingen niet alleen aangeboden door speciaalzaken. Bij de Golf kijken koop online zijn de Golf kijken Prijzen meestal lager dan in een speciaalzaak.

Onze aanbeveling voor golfhorloges op Amazon:

Korting
Garmin Approach S62 Smartwatch Golf, 010-02200-00, zwart (200)
1.786-classificatie

Horloges in diverse sporten in één oogopslag

Golfhorloges zijn variaties op sporthorloges die u waardevolle informatie laten zien. Lees meer over golfafstandsinformatieholes en ontdek welke clubs het beste voor hen zijn. Maar het horloge kan nog veel meer en in onderstaande tabel zie je alle verschillen tussen de verschillende sporthorloges. 

Golf kijken

Golfhorloges zijn in principe normale horloges, maar hebben enkele belangrijke functies en aanvullende informatie over golf, zoals golfbanen, trainingen of de juiste golfwinkel. De afstandsmeter is essentieel voor het weten van de juiste afstand tot de volgende hole op de golfbaan. Zo kun je tijdens het spelen de juiste slag maken. Het kan ook worden gebruikt om verschillende golfspellen te analyseren. Golfhorloges met baanherkenning zijn bijzonder praktisch als u zich op een nieuwe baan bevindt en de afstand tot de hole nog niet kunt inschatten. In de winkel vindt u diverse heren- en damesmodellen met elk een ander design, zodat u ook een golfhorloge met GPS kunt kiezen dat bij uw outfit past (bijvoorbeeld groen). 

Sporthorloge (fitnesshorloge)

Sport- en fitnesshorloges combineren vele functies (bijv. hartslagmeter, pedometer), waarmee u uw vitale functies en afgelegde afstand kunt beoordelen, enz. Veel sporthorloges zijn relatief goedkoop, maar hoe meer functies ze integreren (bijvoorbeeld een GPS-hardloophorloge), hoe duurder ze worden. Dit horloge wordt aanbevolen voor mensen die van joggen of andere duursporten houden. Ook na de training kun je het hier evalueren. Als alternatief kunt u er een gebruiken fitness band of een smartwatch om verschillende fitnesswaarden te meten. 

Buitenklok

Als je dat wil Buiten-Een gewoon sporthorloge is meestal niet voldoende. Je hebt een multifunctioneel buitenhorloge nodig, zoals een GPS-horloge met hoogtemeter, weerweergave en meer Wandelen en bergbeklimmen. Afhankelijk van het scala aan functies is de prijs van dit model aanzienlijk hoger dan die van een klassiek exemplaar Sporthorloge

Onze bestseller voor golfhorloges op Amazon:

TecTecTec ULT-G multifunctioneel GPS-golfhorloge, LC-display, golfbanen over de hele wereld voorgeïnstalleerd
 • Alles wat je nodig hebt: Meet afstanden tot de voorkant, achterkant en het midden van de green. Nauwkeurigheid: binnen plus...
 • Niets dat je niet nodig hebt: Ben je het beu om op je telefoon te zoeken naar apps die je batterij op 0% houden...
 • Eenvoudig in gebruik: het ULT-G horloge is heel eenvoudig. Er zijn slechts vier knoppen waarmee u door het scherm kunt navigeren. Zodra...

Voor- en nadelen van verschillende sporthorloges 

Die Voordelen en nadelen Sporthorloges hebben dat wel, zoals onderstaande tabel laat zien. 

Voor- en nadelen van golfhorloges

Voordelen

 • Mooi design
 • Golfbaandetectie, afstandsmeter 
 • Ideaal voor golfbanen

Nadelen

 • duur

Sporthorloge (fitnesshorloge) voordelen & nadelen

Voordelen

 • Beoordeel vitale functies, afstand, enz
 • Geschikt voor duursporten
 • gunstig

Nadelen

 • Zelden geschikt voor golf

Voor- en nadelen van buitenhorloges

Voordelen

 • Geschikt voor Wandelen, bergbeklimmen en andere buitenactiviteiten
 • meerdere functies

Nadelen

 • duur
Kern-microscoop1

Welk golfhorloge past bij u? 

Bij het kiezen van een golfhorloge is het handig om een ​​lijst met belangrijke criteria te overwegen. Hierbij moet je letten op welk type horloge je nodig hebt, of het waterdicht moet zijn en hoe gemakkelijk het in gebruik is. Als u echt van golf houdt en regelmatig verschillende banen wilt uitproberen, kunt u overwegen een golfhorloge aan te schaffen.

Tip:

Door bepaalde instellingen aan te passen, kunt u het aantal golfbanen dat uw horloge kan detecteren vergroten. Hierdoor kun je je favoriete sport intensiever beoefenen.

Scherm grootte

De weergavegrootte is mmxmm. Het damesmodel is iets kleiner, maar de herengolfhorloges kunnen ook uitgebreider en groter zijn. In ieder geval moet het display of de lay-outweergave groot genoeg voor u zijn alle informatie kan herkennen. 

Gewicht

de Gewicht (g) zou moeten zo laag mogelijk zodat het golfhorloge nauwelijks om uw pols voelt. Hoe lichter het horloge, hoe minder stressvol het is tijdens het spelen. Damesmodellen zijn over het algemeen lichter dan herengolfhorloges. 

Functie

Het belangrijkste en grootste verschil met andere sporthorloges zijn de functies die speciaal voor golf zijn ontworpen. Naast de afstandsmeter (die de exacte afstand tot golfgaten op verschillende golfbanen kan weergeven) Er zijn nog veel meer functies, afhankelijk van het model. Met een verscheidenheid aan fitnessfuncties, het bepalen van de slagafstand of afstand, de rijsnelheid en het weergeven van obstakels op de golfbaan, kunt u uw gehele golfgedrag analyseren en professioneler maken Speel golf. Ook schotherkenning, scorekaarten of spelanalyses in apps die golfhorloges te bieden hebben, zoals de Tomtom Golfer-app zijn handige functies. Je kunt ook je rondetijden en verbrande calorieën meten, de ingebouwde stappenteller of andere functies gebruiken. Kies altijd de juiste club met de afstandsmeter van het golfhorloge. 

Robuust en waterdicht

Focus niet alleen op stijlvol design en belangrijke golfkenmerken, maar ook op materialen en de behandeling ervan. Golfhorloges moeten zo schokbestendig mogelijk zijn om snelle schade bij een val of stoot te voorkomen. Het gebruik van wordt ook aanbevolen hoge spatbescherming, zodat je ook in de regen goed beschermd bent bij het handenwassen. 

Designs

Je hebt een grote keuze aan ontwerpen. Golfhorloges zijn verkrijgbaar in effen grijs, wit of zwart of in felle kleuren beschikbaar. Wat ze gemeen hebben is één eenvoudig en elegant ontwerp, dat functioneler en opvallender oogt dan klassieke outdoor- en sporthorloges. Sowieso zijn een goede materiaalkwaliteit en de typische golffunctionaliteit belangrijker dan het design. 

Onze insidertip voor golfhorloges op Amazon:

Garmin Approach G10 - GPS-golfclip met weergave van afstanden tot de green, digitale scorekaart, weergave van greens op ruim 40.000 golfbanen...
 • Compacte plug-in golfcomputer (past overal) met meer dan 40.000 vooraf geïnstalleerde internationale golfbanen
 • Toont afstanden tot de voorkant, achterkant en midden van de green, evenals tot hindernissen
 • Green View toont de omtrek van de green met de mogelijkheid om de vlag handmatig te positioneren

Waar kan ik een goed golfhorloge kopen? 

Golfhorloges van hoge kwaliteit zijn in Winkels voor sport- en golfaccessoires maar ook in talloze horlogewinkels en online Amazone of Amazon, evenals van het grote postorderbedrijf Ebay. Als u op zoek bent naar een goedkoop golfhorloge, is het de moeite waard om de prijzen te vergelijken voordat u het gewenste model bestelt. Golfhorlogetests of vergelijkingen van golfhorloges zijn ook handig als u het beste golfhorloge (bijv. Tomtom-horloge) of golfhorloge-testwinnaar van Stiftung Warentest of de beste kiest GPS-horloge voor andere doeleinden wilt kopen. Ook andere artikelen zoals golfkarretjes, golfclubs, golfschoenen, golfballen en stijlvol Golftassen vindt u bij Golf Benodigdheden online met de hoogste snelheid. 

De populairste fabrikanten en merken van golfhorloges

Test of vergelijk de aankoop met golfhorloges van de onderstaande fabrikanten en merken. 

Onze bestseller voor golfhorloges op Amazon:

KortingBestseller nr. 1
Garmin Approach S12 2022 Edition - GPS-golfhorloge met slagafstandsmeting en afstandsinformatie tot de green/obstakels op 42.000...
 • EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: Het compacte GPS-golfhorloge is gemakkelijk te gebruiken en stelt je in staat je volledig op het spel te concentreren. De...
 • TOONT ​​NAUWKEURIGE AFSTANDEN: Dankzij de geïntegreerde GPS toont de Approach S12 u de exacte afstandsinformatie tot ...
 • MEET JE SCHOTAFSTAND: Met de Approach S12 kun je handmatig je schotafstand registreren en weet je daardoor altijd hoe ...
KortingBestseller nr. 2
Garmin Approach G12 - GPS-golfapparaat met afstandsinformatie tot de green en obstakels. 1,3“ display, grote knoppen, meet- en...
163-classificatie
Garmin Approach G12 - GPS-golfapparaat met afstandsinformatie tot de green en obstakels. 1,3“ display, grote knoppen, meet- en...
 • NAUWKEURIGE AFSTANDSINFORMATIE: Dankzij GPS toont de Approach G12 u de exacte afstandsinformatie aan het begin, midden en einde...
 • ZEER EENVOUDIG TE LEZEN EN TE BEDIENEN: Het 1,3-inch display met hoge resolutie is zeer gemakkelijk af te lezen, zelfs in zonlicht. Het scherm...
 • VOOR 42.000 GOLFCURSUSSEN WERELDWIJD: Meer dan 12 golfbanen wereldwijd zijn vooraf geïnstalleerd op de Approach G42.000. Vrij...
Bestseller nr. 3
TecTecTec ULT-G multifunctioneel GPS-golfhorloge, LC-display, golfbanen over de hele wereld voorgeïnstalleerd
 • Alles wat je nodig hebt: Meet afstanden tot de voorkant, achterkant en het midden van de green. Nauwkeurigheid: binnen plus...
 • Niets dat je niet nodig hebt: Ben je het beu om op je telefoon te zoeken naar apps die je batterij op 0% houden...
 • Eenvoudig in gebruik: het ULT-G horloge is heel eenvoudig. Er zijn slechts vier knoppen waarmee u door het scherm kunt navigeren. Zodra...

Welke aspecten leiden bij Stiftung Warentest Golf kijken Keuze voor testwinnaar?

Om een ​​testwinnaar te bepalen, moet Stiftung Warentest eerst alle belangrijke testpunten bepalen in samenwerking met consumentenadvocaten, onafhankelijke experts en ook aanbieders. Volgens deze standpunten later gecontroleerd. Afhankelijk van hoe een product van Stiftung Warentest Golf kijken Als de selectie niet aan de eisen voldoet, krijgt ze een overeenkomstige plaats in de ranglijst.  

Conclusie

Welke golfafstandsmeter u uiteindelijk gebruikt, is aan u. Uit tests of vergelijkingen van golfhorloges blijkt dat een goed golfhorloge er zeker één is goede ondersteuning voor golf is. Dit horloge is de moeite waard voor iedereen die een stijlvol horloge wil dragen en zijn of haar speelgedrag op de golfbaan wil evalueren en de perfecte afstand tot de golfbaan wil berekenen. Let er bij aanschaf op dat het horloge zo schokbestendig mogelijk is en spatwaterdicht is, zodat je er lang plezier van hebt. 

YouTube-videotip voor de golfhorlogetest en vergelijking:

Een golfhorloge kopen: waar moet u op letten? (2021)

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor golfhorloge: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Golf Watch: uw bronnengids

  • Golfhorloge Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Golf kijken op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Golf Bekijk YouTube: Ontdekken Golf kijken via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Golfhorloge Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Golf kijken op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Golfhorloge eBay: Blader door een grote selectie Golf kijken-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vergelijking van golfhorloges?

4.7/5 - (35 beoordelingen)

Reacties op "Golf kijken" Vergelijking

 1. Marie Graf zegt:

  Kan ik het golfhorloge ook dragen tijdens het zwemmen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Marie Graf,

   Uw reactie is een grote aanwinst voor ons en we willen u bedanken voor uw interesse in onze vergelijking van golfhorloges.

   Ja, dit golfhorloge is waterdicht en kan ook tijdens het zwemmen gedragen worden. Het is speciaal ontworpen voor sport en biedt een hoge waterbestendigheid, waardoor het gemakkelijk verschillende wateractiviteiten zoals zwemmen of regen kan doorstaan.

   Van de supportafdeling tot Templin – groeten!

 2. Anton zegt:

  Kan het golfhorloge ook de afstanden tot de obstakels weergeven?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Anton,

   Uw interesse in onze golfhorlogetest en vergelijking is opmerkelijk. Bedankt voor uw reactie en uw mening!

   Ja, het golfhorloge kan u ook de afstanden tot de obstakels laten zien. Dit is vooral handig voor het beter plannen van uw slagen en het nemen van strategische beslissingen op het parcours.

   Met vriendelijke gedachten van ons bij de klantenservice in Radebeul.

 3. Nico Keller zegt:

  Welke functies heeft het golfhorloge?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Nico,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze golfhorlogetest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Het golfhorloge beschikt over functies als afstandsmeting, slaganalyse en scorekaartfunctie. Het kan ook worden geprogrammeerd voor verschillende golfbanen en is meestal waterdicht. Sommige modellen beschikken ook over GPS-functies en kunnen worden aangesloten op smartphones.

   Met vriendelijke groeten aan Selb.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024