Bijgewerkt: 30.05.2024

Vaatwasmachinerecensie 2024: uw gids voor het vergelijken en vinden van het beste product

Gids: De doorslaggevende criteria bij het kopen van een vaatwasser – wat u moet weten

Vaatwasser: Een vaatwasser is een onmisbare hulp in elke keuken. Het bespaart tijd en zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging van borden, potten en pannen. Er is een breed scala aan vaatwassers om uit te kiezen, van inbouwmodellen tot vrijstaande units. Kies het model dat het beste bij jouw huishouden past. Let op de capaciteit, energie-efficiëntie, reinigingsprogramma's en bedrijfsgeluid. Sommige vaatwassers kunnen ook worden uitgerust met automatische beladingsdetectie en starttijdvoorkeuze. Maak je afwasroutine makkelijker en bestel nu je vaatwasser!
illustratie
Beste aanbeveling
Vaatwasser Beko DFN26420W Vrijstaand
Vaatwasser Bosch Hausgeräte Bosch SMV4HVX31E Serie 4
Vaatwasser Bauknecht BUC 3C26 X onderbouw - 60 cm
Vaatwasser Bosch Hausgeräte Bosch SMS6ZCW00E Serie 6
Vaatwasser Gorenje GS 541D10 X Vrijstaand, SuperSilent
Vaatwasser Siemens SR61IX05KE iQ100 volledig geïntegreerd
Vaatwasser Gorenje GS 62040 S Vrijstaand, 60cm
Vaatwasser Beko DFN15420W vrijstaand, turbodrogend
Vaatwasser Bauknecht BFC 3C26 Vrijstaand 60 cm, ActiveDry
Modell Vaatwasser Beko DFN26420W Vrijstaand Vaatwasser Bosch Hausgeräte Bosch SMV4HVX31E Serie 4 Vaatwasser Bauknecht BUC 3C26 X onderbouw - 60 cm Vaatwasser Bosch Hausgeräte Bosch SMS6ZCW00E Serie 6 Vaatwasser Gorenje GS 541D10 X Vrijstaand, SuperSilent Vaatwasser Siemens SR61IX05KE iQ100 volledig geïntegreerd Vaatwasser Gorenje GS 62040 S Vrijstaand, 60cm Vaatwasser Beko DFN15420W vrijstaand, turbodrogend Vaatwasser Bauknecht BFC 3C26 Vrijstaand 60 cm, ActiveDry
Details
Marke Beko Bosch Hausgeräte Bauknecht Bosch Hausgeräte Gorenje Siemens Gorenje Beko Bauknecht
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedVaatwasser
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedVaatwasser
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedVaatwasser
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedVaatwasser
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedVaatwasser
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedVaatwasser
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedVaatwasser
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedVaatwasser
Top Producttest-vergelijking.nl2,4GoedVaatwasser
Mae (HxBxT) 60 x 59,8 x 85 cm 88 x 59,8 x 55 cm 59 x 59.8 x 82 cm 81,5 x 59,8 x 57,3 cm 60 x 44.8 x 84.5 cm 81,5 x 57,3 x 59,8 cm 81,5 x 59,8 x 55,0 cm 85 x 59,8 x 60 cm 85,0 x 60,0 x 60,0 cm
installatie type Vrijstaand meubel Het bovenblad van het meubel wordt verwijderd zodat de vaatwasser onder het werkblad van het keukenblok past. Volledig geïntegreerd apparaat De vaatwasser wordt onder het werkblad ingebouwd en daarvoor wordt het bijbehorende keukenfront gemonteerd. Halfintegraal toestel Halfintegraal toestellen zijn voorzien van een frontpaneel dat past bij het decor van het keukenblok. De bedieningselementen aan de bovenzijde van de deur blijven zichtbaar. Vrijstaand meubel Het bovenblad van het meubel wordt verwijderd zodat de vaatwasser onder het werkblad van het keukenblok past. Vrijstaand meubel Het bovenblad van het meubel wordt verwijderd zodat de vaatwasser onder het werkblad van het keukenblok past. Onderbouwunit De bovenkastplaat wordt verwijderd zodat de vaatwasser onder het werkblad van het keukenblok past. Onderbouwunit De bovenkastplaat wordt verwijderd zodat de vaatwasser onder het werkblad van het keukenblok past. Vrijstaand meubel Het bovenblad van het meubel wordt verwijderd zodat de vaatwasser onder het werkblad van het keukenblok past. Staande units Staande units zijn vrijstaand en kunnen onafhankelijk van het keukenblok worden geplaatst.
jaarlijkse energiekosten 266 kWhong. € 71,82 262 kWhong. € 70,74 265 kWhong. € 71,55 237 kWhong. € 63,99 201 kWhong. € 54,27 234 kWh ca. € 63,18 234 kWhong. € 63,18 266 kWhong. € 71,82 265 kWhong. € 71,55
programmanummer 6 6 14 6 5 10 6 6 8
jaarlijkse waterverbruikskosten ca. 2.660 liter € 10,24 ca. 2.660 liter € 10,24 ca. 2.660 liter € 6,73 geen informatie van de fabrikant ca. 2.153 liter € 7,48 2.660 liter ca. € 10,25 ca. 2.660 liter € 10,24 ca. 3080 liter € 12,24 ca. 2.520 liter € 9,70
Start tijdsvertraging
Aantal couverts 14 13 14 14 11 13 13 14 14
Aqua stop
ruis 46 dB 46 dB 46 dB 44 dB 46 dB 46 dB 46 dB 46 dB 46 dB
krachtopnemer
besteklade
Glasbeschermingstechnologie
Voordelen
 • motor garantie
 • LadeWassen
 • Snel en duidelijk programma
 • zeer goede was- en droogresultaten
 • in hoogte verstelbare bovenkorf
 • bijzonder zuinig
 • zeer goede was- en droogresultaten
 • smartphone controle
 • zeer goede was- en droogresultaten
 • VarioDrawer biedt ruimte voor bestek en klein serviesgoed
 • zeer goede was- en droogresultaten
 • bijzonder zuinig
 • in hoogte verstelbare bovenkorf
 • zeer goede was- en droogresultaten
 • bijzonder zuinig
 • met indicatielampje
 • Wat aangeeft
 • of het apparaat aan of uit staat
 • in hoogte verstelbare bovenkorf
 • zeer goede was- en droogresultaten
 • met bestekmand
 • In hoogte verstelbare bovenkorf
 • goede wasresultaten
 • in hoogte verstelbare bovenkorf
 • apart wassen van de onderkorf
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste vaatwassers in de test & vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Peter, een gepassioneerd schrijver die ervan houdt zijn gedachten en ideeën onder woorden te brengen. Mijn vakgebied bestrijkt verschillende gebieden zoals wetenschap, technologie, economie en financiën. Mijn doel is om complexe onderwerpen te demystificeren door onderzoek en gegevens in gemakkelijk te begrijpen taal te presenteren. Met een academische achtergrond in natuurkunde en wiskunde heb ik een diepe passie voor wetenschap en technologie. Ik ben ervan overtuigd dat deze gebieden een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven, en ik streef ernaar mijn lezers zowel te informeren als te inspireren. Naast wetenschap en technologie schrijf ik ook over economische en financiële onderwerpen. Ik belicht actuele gebeurtenissen, trends en ontwikkelingen in de zakenwereld en probeer mijn lezers te informeren over hun potentiële impact op hun financiële toekomst. Ik hoop dat mijn werk lezers helpt een dieper inzicht te krijgen in complexe onderwerpen en hen inspireert om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Meer categorieën:

Ultieme koopgids: Ontdek de beste vergelijkingen in de vaatwassersector - uw gids voor 2024
De gepresenteerde vergelijking van vaatwassers zal u begeleiden naar een weloverwogen productkeuze

In een oogopslag
 • Een vaatwasser is een huishoudelijk apparaat dat het afwassen en drogen van de vaat makkelijker maakt en tijd bespaart. Het heeft meestal meerdere programma's om aan verschillende behoeften te voldoen, zoals intensieve programma's voor sterk vervuilde vaat en energiebesparende programma's voor lichtere ladingen. Veel modellen hebben ook een ingebouwde droogfunctie om de vaat zonder handmatig drogen achter te laten.
 • Moderne vaatwassers zijn ongelooflijk efficiënt en besparen water en energie. Sommige modellen hebben ook functies zoals sensortechnologie, die het programma aanpast op basis van de hoeveelheid en mate van vervuiling van de vaat om het best mogelijke resultaat te bereiken. Ze zijn er ook in verschillende maten en stijlen om aan de behoeften en inrichting van verschillende keukens te voldoen.
 • Dankzij moderne technologie en innovaties is de vaatwasser niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Als je tijd en energie wilt besparen, kies dan voor een energiezuinige vaatwasser waar je huishouden jarenlang plezier van zal hebben. Let bij het kopen op belangrijke factoren als maat, eigenschappen en energielabel.
Vaatwasser

Alles wat u moet weten over vaatwassers

Een vaatwasser kan een grote verademing zijn in het leven Huishouden vooral als je veel tijd besteedt aan afwassen met de hand. Met een vaatwasser bespaart u echter niet alleen tijd, maar ook water en energie. In dit artikel gaan we bekijken hoe vaatwassers werken, welke soorten vaatwassers er zijn en met welke factoren u rekening moet houden voordat u er een aanschaft.

Onze Vaatwasser Aanbeveling op Amazon:

Beko DFN26420W vaatwasser vrijstaand / E / 266 kWh/jaar / 2660 L/jaar / programmavoortgangsindicator
 • Snel en duidelijk programma
 • Gewicht pakket: 49.9 kg
 • Onderdelen inbegrepen: afwassen

Soorten vaatwassers

Er zijn verschillende soorten vaatwassers, die vooral verschillen in type installatie en formaat. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten vaatwassers:

Onderbouw vaatwasser

Dit type vaatwasser plaats je onder een aanrecht of keukenkastje en is daardoor aan het zicht onttrokken. Ze zijn meestal iets groter dan Ingebouwde vaatwasser.

Ingebouwde vaatwasser

Dit type vaatwasser wordt ingebouwd in het keukenblok en staat dus in de keuken Küche geïntegreerd. Ze zijn meestal iets kleiner dan Onderbouw vaatwasser.

Draagbare vaatwassers

Dit soort vaatwassers zijn mobiel, waardoor ze gemakkelijk van de ene plek naar de andere kunnen worden verplaatst. Ze zijn met name geschikt voor mensen die slechts af en toe een vaatwasser nodig hebben of die in een appartement wonen zonder vaste aansluiting.

Geïntegreerde vaatwasser

Dit type vaatwasser wordt geïntegreerd in het keukenblok en heeft een frontpaneel dat precies is afgestemd op het bestaande keukenfront en daardoor niet te onderscheiden is van een normale vaatwasser.

table vaatwasser

Deze vaatwasser is bijzonder geschikt voor kleine keukens en appartementen. Zij zijn compact en kan op een tafel worden geplaatst of een werkblad.

Professionele vaatwasser

Deze vaatwassers zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in restaurants, kantines of hotels. Ze hebben een hogere capaciteit en krachtigere prestaties dan traditionele vaatwassers.

Tip:

Een vaatwasser kan energie en water besparen in vergelijking met afwassen met de hand. Door het gebruik van heet water en speciale wasmiddelen worden vlekken en bacteriën effectiever verwijderd.

Onze Vaatwasser Bestsellers op Amazon:

Bosch Hausgeräte SMV4HVX31E Series 4 Smart vaatwasser volledig geïntegreerd, 60 cm breed, besteklade, extra drogen op ...
 • Extra droging: selecteerbare optie voor extra grondig drogen met een moeilijk te drogen lading
 • Home Connect: Aangesloten huishoudelijke apparaten van Bosch voor een lichter dagelijks leven
 • Favoriete programma: uw persoonlijke instellingen met slechts één druk op de knop

Hoe werkt een vaatwasser?

Een vaatwasser bestaat uit verschillende onderdelen die samenwerken om de vaat schoon te krijgen. Hier is een korte uitleg over hoe een vaatwasser werkt:

geladen: Eerst wordt de vuile vaat in de vaatwasser gedaan. Meestal zijn het er meerdere fan, waarin de vaat geplaatst kan worden, zoals: Bv. bestekvak, boven- en onderkorf.

Wasmiddeltoevoer: Voordat de vaatwasser wordt gestart, wordt meestal een bepaalde hoeveelheid wasmiddel in een kamer gedaan die tijdens het spoelproces automatisch het wasmiddel in het water brengt.

Water voorraad: De vaatwasser wordt gevuld met water dat afkomstig is uit een waterleiding in de keuken. De Water gaat door een filter schoongemaakt voordat het in de vaatwasser gaat.

schoonmaak: Zodra het water in de vaatwasser zit, begint een arm in de vaatwasser te draaien Afwassen met water en afwasmiddel spuiten. Deze arm zorgt ervoor dat de vaat grondig wordt gereinigd.

verwarming: Het water wordt verwarmd om het spoelen effectiever te maken. Afhankelijk van het model en de instelling wordt het water opgewarmd tot verschillende temperaturen.

Pomp naar beneden: Nadat het spoelen is voltooid, wordt het vuile water uit de vaatwasser gepompt en naar het riool geleid.

drogen: Sommige vaatwassers hebben een droogfunctie die... Afwas na het wassen droogt door hete lucht door de vaatwasser te blazen. Andere vaatwassers laten de vaat gewoon op natuurlijke wijze staan droog.

Compleet: Nadat het spoelproces is voltooid, kan de schone vaat uit de vaatwasser worden gehaald.

Vaatwasser

Wat hoort niet in de vaatwasser?

Om schade of breuk te voorkomen is het belangrijk om te weten wat er niet in de vaatwasser hoort. Bepaalde vaat, zoals hout, plastic of loodkristal, mag nooit in de vaatwasser worden geplaatst, omdat deze gemakkelijk kan kromtrekken, verkleuren en barsten. Ook een paar Metalen zoals aluminium kunnen verkleuren in de vaatwasser. Andere items die niet in de vaatwasser thuishoren, zijn onder meer alles dat van stof of papier is gemaakt, zoals: B. Placemats gemaakt van stof en Papieren bord. Verguld zilverwerk en porselein met ingewikkelde patronen en motieven kunnen ook beschadigd raken door de hitte van de vaatwasser. Eindelijk zou moeten Mes Vanwege hun delicate aard en materiaalsamenstelling mogen pannen met antiaanbaklaag met houten handvatten en pannen met antiaanbaklaag niet in de vaatwasser. Deze voorzorgsmaatregelen zullen helpen om de vaat jarenlang in de beste staat te houden.

Tip:

Een vaatwasser kan verschillende reinigingsprogramma's bieden, zoals een "eco-modus" voor energiebesparende reiniging of een "intensieve modus" voor bijzonder vuile vaat.

Welke beveiligingsfuncties moeten aanwezig zijn?

Als het om veiligheid gaat, moeten vaatwassers worden uitgerust met functies die de gebruiker tegen mogelijke schade beschermen. Deze omvatten functies die het risico op elektrische schokken en waterverbruik verminderen. Vaatwassers moeten bijvoorbeeld geaard zijn Kabel en rembekrachtiging ingebouwd in de machine om een ​​veilige aansluiting op het elektriciteitsnet te garanderen. Ze moeten ook een systeem met laag debiet hebben om het waterverbruik te minimaliseren. Dit is vooral belangrijk voor huishoudens met beperkte toegang tot stromend water of voor huishoudens die energie proberen te besparen. Andere veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer een automatische uitschakeling die voorkomt dat de vaatwasser te lang draait en oververhit raakt, en een indicatielampje dat de gebruiker waarschuwt wanneer de vaatwasser moet worden schoongemaakt of onderhouden. Deze functies zijn belangrijk om de veiligheid van gezinnen te garanderen en schade door onjuist gebruik van de vaatwasser te voorkomen.

Voor wie is een vaatwasser geschikt?

Een vaatwasser is een heel handig apparaat voor iedereen Afwassen schoonmaken Wilt u tijd en energie besparen. Dit is vooral handig voor mensen met een hectische levensstijl of voor mensen die in kleine appartementen met beperkte ruimte wonen. Vaatwassers van gerenommeerde merken zoals Bosch, Bauknecht en Miele zijn verkrijgbaar in verschillende modellen die geschikt zijn voor elk budget - van inbouwapparatuur tot high-end apparaten. De Honing-G Series 4 vaatwasser is een van de meest populaire modellen op de markt vanwege het lage waterverbruik en de hoge reinigingsprestaties. Stiftung Warentest heeft dit model onlangs getest en over het algemeen positief beoordeeld.

Hoe maak ik mijn vaatwasser schoon?

Een vaatwasser schoonmaken is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Neem eerst de afwas en bestek uit de vaatwasser en sluit vervolgens de deur. Laat vervolgens de machine draaien met heet water om eventuele voedselresten te verwijderen die mogelijk in het filter of op de wanden van de vaatwasser zijn achtergebleven. Daarna kunt u de binnenkant van de vaatwasser afnemen met een doek die is bevochtigd met warm zeepsop om vuil en roet te verwijderen. Bij hardnekkiger vuil U dient een speciale reinigingsoplossing te gebruiken die speciaal is ontworpen voor het reinigen van vaatwassers. Gebruik een oplossing nadat u de binnenkant van uw vaatwasser hebt schoongeveegd bakpoeder en witte azijn om de zeepresten op de muren en planken los te maken. Nadat je alles hebt afgeveegd, voer je nog een hete, afwasvrije spoeling uit om eventuele resten van je schoonmaakpogingen weg te spoelen. Je vaatwasser zou nu sprankelend schoon moeten zijn!

Onze Vaatwasser Insider-tip op Amazon:

Korting
Bauknecht BUC 3C26 X inbouwvaatwasser 60 cm / ActiveDry / starttijdvoorkeuze / hygiëne-optie / MultiZone-optie / ...
 • ActiveDry - automatisch deuropeningssysteem
 • MultiZone - aparte spoeling voor boven- of onderrek
 • 14 plaatsinstellingen

Waar moet je op letten bij het kopen van een vaatwasser?

 • Capaciteit: Houd rekening met de grootte van je gezin en hoe vaak je vaatwassers gebruikt om de juiste capaciteit te kiezen. Een vaatwasser met een grotere capaciteit is meestal duurder, maar bespaart tijd en energie.
 • Energie-efficiëntie: Kies een vaatwasser met een hoog energielabel om te besparen op de energie- en waterrekening.
 • reinigingsprestaties: Sommige vaatwassers hebben speciale reinigingsprogramma's voor moeilijk schoon te maken vaat. Als je vaak een vuile vaat hebt, kies dan voor een vaatwasser met goede schoonmaakprestaties.
 • geluidsniveau: Sommige vaatwassers maken erg veel lawaai, andere zijn erg stil. Heb je een vaatwasser in je keuken of in de buurt van je woonkamer, kies dan voor een vaatwasser met een laag geluidsniveau.
 • Functies: Sommige vaatwassers hebben extra functies zoals halve belading, voorspoelen, drogen etc. Bedenk welke functies voor jou het belangrijkst zijn en welke je niet nodig hebt.
 • Design: Vaatwassers zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, zoals B. Inbouw- of vrijstaande vaatwassers. Kies een vaatwasser die goed bij je keuken past.
 • Prijs: Vaatwassers zijn verkrijgbaar in vele prijsklassen. Vergelijken verschillende modellen en prijzen om de beste deal te vinden.
 • Garantie en klantenservice: Overweeg voordat u een vaatwasser koopt de garantieperiode en de kwaliteit van de klantenservice.

Tip:

Vaatwassers zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, zoals vrijstaande of inbouw vaatwassers. Sommige vaatwassers kunnen zelfs onder het werkblad worden ingebouwd en zijn daardoor nauwelijks zichtbaar.

Waar kan ik de vaatwasser het beste kopen?

Het kopen van een vaatwasser is een belangrijke beslissing en het is belangrijk dat u de juiste aanschaft Zoek een model voor uw huis. Wanneer u besluit waar u uw vaatwasser wilt kopen, heeft u de keuze tussen detailhandel of online kopen. Als u voor het eerste kiest, heeft u het voordeel dat u verschillende modellen persoonlijk kunt zien en uitproberen, zodat u er zeker van kunt zijn dat het apparaat bij uw keukenapparatuur en interieur past voordat u besluit het te kopen. Aan de andere kant biedt online winkelen meer gemak en een groter aanbod aan merken en modellen om uit te kiezen. Bovendien zijn er vaak kortingen bij het online winkelen die de kosten van de aanschaf van uw nieuwe vaatwasser kunnen compenseren. Uiteindelijk komt de beslissing tussen kopen in de winkel en online kopen neer op persoonlijke voorkeur en een beperkt budget.

Onze Vaatwasser Bestsellers op Amazon:

Bestseller nr. 1
Midea SF 3.60N PRO vaatwasser, 14 couverts, vaatwasser met WiFi, vaatwasser vrijstaand onderbouw, 5...
 • 【Onbeperkte flexibiliteit bij het laden】 Ons flexibele opbergsysteem met multifunctionele bestekmand, ...
 • 【Dubbele waterlekkagebescherming】 De ingebouwde Aqua-Stop en de geïntegreerde overloopsensor regelen zichzelf om ...
 • 【Flexibele wascycli】 Met de volgende 5 reinigingsopties: Intensief, Universeel, ECO, 90 Min en Glas, de ...
Bestseller nr. 2
Siemens SN53ES14VE vaatwasser iQ300, gedeeltelijk geïntegreerde vaatwasser met besteklade, 60 cm, varioSpeed ​​Plus, HomeConnect,...
 • Gedeeltelijk geïntegreerd: een gedeeltelijk geïntegreerde vaatwasser past harmonieus in uw keuken, omdat deze grotendeels...
 • varioSpeed ​​Plus on demand: tot drie keer zo snel, net zo grondig schoon en droog: met varioSpeed ​​Plus on demand...
 • Home Connect: Start uw vaatwasser handig onderweg en houd hem in de gaten met bewaking op afstand - deze en...
Bestseller nr. 3
Siemens SN43ES02AE iQ300 Smarter Geschirrspüler Unterbau, 60 cm breit, Besteckkorb, Made in Germany, Edelstahl, automatische...
 • Unterbaufähig: Dieser Unterbau-Geschirrspüler wird unter die Arbeitsplatte der Küche eingebaut. Da die Gerätefront...
 • Energieeffizienz B und angenehm leise: Dank des Zusammenspiels des innovativen iQdrive-Motors und autoOpen dry. Durch die...
 • Höhenverstellbarer Oberkorb, selbst bei voller Beladung für mehr Platz und Flexibilität durch die 3-fach rackMatic. So...

Conclusie

Een vaatwasser is een handige en tijdbesparende toevoeging aan elke keuken. Bij het kopen van een vaatwasser moet u rekening houden met capaciteit, energiezuinigheid, reinigingsprestaties, geluidsniveau, kenmerken, ontwerp, prijs en garantie, en klantenservice om ervoor te zorgen dat u het beste product krijgt voor uw behoeften en budget.

YouTube-video-aanbeveling voor de vaatwassertest & vergelijking:

Vaatwasser – dingen om te zien huishoudelijke cheques WDR

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor vaatwassers: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over vaatwassers: uw informatiegidsen

  • Vaatwasser Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Vaatwasser op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Vaatwasser YouTube: Ontdekken Vaatwasser via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Vaatwasser Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Vaatwasser op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Vaatwasser Ebay: Blader door een grote selectie Vaatwasser-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vaatwasservergelijking?

3.9/5 - (46 beoordelingen)

Reacties op "Vaatwasser" Vergelijking

 1. Fabio Hartman zegt:

  Is een vaatwasser echt energiezuiniger dan handen wassen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Fabio Hartmann,

   We zijn zeer dankbaar voor uw reactie en uw interesse in onze vaatwasservergelijking. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

   Ja, een vaatwasser kan zelfs energiezuiniger zijn dan handen wassen. Moderne vaatwassers gebruiken veel efficiënter water en energie dan handmatig afwassen. Zorg er echter voor dat u de vaatwasser alleen gebruikt als deze volledig is gevuld, om energie en water te besparen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste stand te kiezen voor de mate van vervuiling van het vaatwerk, om zo een optimaal resultaat te bereiken. Bedenk ook dat een vaatwasser tijd bespaart en het afwassen gemakkelijker voor u maakt.

   Een groet van de helpdesk in Nürtingen.

 2. gratis zegt:

  Hoeveel water verbruikt deze vaatwasser?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Özgur,

   Uw inzet voor onze vaatwassertest en vergelijking is indrukwekkend. Bedankt voor uw actieve deelname en waardevolle steun!

   Deze vaatwasser verbruikt gemiddeld 10 tot 15 liter water per wasbeurt.

   Hartelijke groeten van het team dat naar Muellheim gaat.

 3. Max Fischer zegt:

  Wat is het energieverbruik van de vaatwasser?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hoi Max,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze vaatwassertest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Het energieverbruik van de vaatwasser is afhankelijk van de energie-efficiëntieklasse van het model. Controleer de technische details van het door u gekozen model om het exacte energieverbruik te bepalen.

   Met vriendelijke groeten aan Rüsselsheim am Main.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024