Bijgewerkt: 29.05.2024

Winnaar van de automatische feedervergelijkingstest: dit zijn de topproducten in vergelijking

Weet wat u koopt: de belangrijkste informatie over voerdispensers

Automatische voerbak: Een automatische voerbak is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw hond altijd genoeg te eten heeft. Een voerautomaat is vooral handig als u overdag van huis bent of als uw hond kennis moet maken met een dieetdieet. Sommige voerautomaten bieden ook extra functies zoals een waterreservoir of een automatische reinigingsfunctie. Als u uw hond de best mogelijke voeding wilt geven, overweeg dan een voerautomaat.
illustratie
Beste aanbeveling
Faroro kattenvoerbak met timervoer 7L automatisch
Prijs-prestatie winnaar
Voerautomaat satis met pootjes, 2, 4 of 8 kg groen
honeyguaridan 7L voerautomaat voor katten en honden, 2-wegsplitter
WellToBe voerautomaat voor 2 huisdieren, kat en hond, met timer
TAUSFILA 4L voerautomaat met roestvrijstalen kom
OLBA Feedomatic voerautomaat met traanplaat voor 5kg voer
PETLIBRO voerautomaat voor katten en honden, 4L
Modell Faroro kattenvoerbak met timervoer 7L automatisch Voerautomaat satis met pootjes, 2, 4 of 8 kg groen honeyguaridan 7L voerautomaat voor katten en honden, 2-wegsplitter WellToBe voerautomaat voor 2 huisdieren, kat en hond, met timer TAUSFILA 4L voerautomaat met roestvrijstalen kom OLBA Feedomatic voerautomaat met traanplaat voor 5kg voer PETLIBRO voerautomaat voor katten en honden, 4L
Details
Marke Faroro satis Honingguaridan Welnu Tausfila Olba Dierenboek
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedAutomatische invoer
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,1GoedAutomatische invoer
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedAutomatische invoer
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedAutomatische invoer
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedAutomatische invoer
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedAutomatische invoer
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedAutomatische invoer
hoedanigheid 7 liter 4 liter 7 liter 4 liter 4 liter 5 liter 4 liter
Antiblokkeersysteem
geschiktheid voor hond kat kippen Hond hond kat hond kat kippen hond kat
Gewicht 3 kg 2 kg 3 kg 3 kg 2 kg 5 kg 2 kg
Kleur zwart en wit lichtgroen Grijs wit wit Zwart Metaal Groen wit Zwart
Afmetingen L 23 x 26 x 43 cm 25 x 25 x 25 cm 27 x 22 x 42 cm ‎35 x 29 x 22 cm ‎35 x 22 x 20 cm ‎40 x 28 x 25 cm 22 x 22 x 33 cm
Timer
App-Control
geluidsopname
Voordelen
 • hoge capaciteit inclusief geluidsopname
 • vooral gemakkelijk
 • Antiblokkeersysteem
 • Hoge capaciteit inclusief geluidsopname
 • Antiblokkeersysteem
 • inclusief geluidsopname
 • inclusief geluidsopname
 • Antiblokkeersysteem
 • grote capaciteit
 • inclusief geluidsopname
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste automatische feeders in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Peter, een gepassioneerd schrijver die ervan houdt zijn gedachten en ideeën onder woorden te brengen. Mijn vakgebied bestrijkt verschillende gebieden zoals wetenschap, technologie, economie en financiën. Mijn doel is om complexe onderwerpen te demystificeren door onderzoek en gegevens in gemakkelijk te begrijpen taal te presenteren. Met een academische achtergrond in natuurkunde en wiskunde heb ik een diepe passie voor wetenschap en technologie. Ik ben ervan overtuigd dat deze gebieden een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven, en ik streef ernaar mijn lezers zowel te informeren als te inspireren. Naast wetenschap en technologie schrijf ik ook over economische en financiële onderwerpen. Ik belicht actuele gebeurtenissen, trends en ontwikkelingen in de zakenwereld en probeer mijn lezers te informeren over hun potentiële impact op hun financiële toekomst. Ik hoop dat mijn werk lezers helpt een dieper inzicht te krijgen in complexe onderwerpen en hen inspireert om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Meer categorieën:

Topgids voor kopers: belangrijke kooptips en aanbevelingen voor automatische voerautomaten – uw ultieme checklist

In een oogopslag
 • Een voerautomaat is een automatisch apparaat dat wordt gebruikt om huisdieren zoals honden, katten of vogels te voeren. Het is een nuttige hulp voor alle huisdiereigenaren die hun huisdier ook eten willen geven als ze niet thuis zijn.
 • Er zijn verschillende soorten voerbakken waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw wensen en diersoort. Van eenvoudige handmatige voerautomaten tot volautomatische modellen met een geïntegreerde timer, er is een ruim aanbod aan voerautomaten.
 • Een voerautomaat is bijzonder praktisch voor mensen met onregelmatige werktijden of reizigers, omdat deze ervoor zorgt dat het dier altijd de juiste hoeveelheid voer krijgt. Enkele van de trefwoorden die relevant kunnen zijn voor zoekmachines zijn automatische voerautomaat voor huisdieren, automatische voerautomaat voor huisdieren, hondenluik en huisdieraccessoires.
Automatische invoer

De voerautomaat voor katten – een ideale oplossing

Voor katteneigenaren kan het soms lastig zijn om ervoor te zorgen dat hun huisdieren voldoende eten krijgen, vooral als de eigenaren veel onderweg zijn. Een oplossing hiervoor is het gebruik van een automatische kattenvoerbak. Deze machine kan worden geprogrammeerd om op specifieke tijdstippen kleine porties voer af te geven, zodat er voor de kat wordt gezorgd, zelfs als de eigenaar niet thuis is.

Waarom een ​​voerautomaat nuttig kan zijn voor katten

Een automatische kattenvoerautomaat kan handig zijn als u regelmatig reist en niet altijd thuis bent om de kat te voeren. Zo'n machine kan worden geprogrammeerd om op specifieke tijdstippen kleine porties voer af te geven, zodat er voor de kat wordt gezorgd, zelfs als de eigenaar niet thuis is.

Een ander voordeel van een voerautomaat is dat de kat het voer beter kan opnemen. Als er met regelmatige tussenpozen voedsel wordt aangeboden in plaats van slechts één keer per dag, zal de kat minder geneigd zijn om zijn voedsel in één keer te verslinden en mogelijk overgewicht krijgen.

Een voerautomaat kan er ook voor zorgen dat de kat zich overdag druk en bezig houdt. Sommige machines hebben extra functies, zoals: Speeltjes, wat de aandacht van de kat kan trekken en hem bezig kan houden.

Tenslotte kan een voerautomaat u ook helpen om er zeker van te zijn dat uw kat altijd voldoende te eten heeft, ook als u onverhoopt niet aanwezig bent.

Onze Automatische invoer Aanbeveling op Amazon:

Faroro 7L automatische kattenvoerautomaat, kattenvoermachine met timer tot 5 maaltijden per dag, portiecontrole, 10s spraakopname,...
 • 😸【7L grote capaciteit】 Faroro 7L automatische kattenvoer kan ongeveer 15 pond voedsel voor huisdieren opslaan en kleine en ...
 • 🐶【Flexibel en correct voedingsplan】De Faroro kattenvoermachine kan 1-5 maaltijden per dag plannen, tot 39 ...
 • 👆【Eenvoudig in te stellen en te programmeren】 De voerbak voor katten/honden wordt geleverd met een intuïtief bedieningspaneel met knoppen...

Waarom moet natvoer koel bewaard worden?

Natvoer moet worden gekoeld om het vers en veilig te houden. Als natvoer op kamertemperatuur wordt bewaard, kan het snel bederven door de groei van bacteriën, die uw huisdier kunnen beschadigen of zelfs schade kunnen toebrengen. Koeling helpt de groei van bacteriën te vertragen en voorkomt dat voedsel te snel bederft. Bovendien behoudt koeling de smaak en consistentie van het voer, waardoor het aantrekkelijker wordt voor uw huisdier. Het koelen van natvoer zorgt er bovendien voor dat alle belangrijke vitamines en voedingsstoffen behouden blijven mineralen bewaard, zodat uw huisdier optimaal van de voeding kan profiteren. Al met al is het koelen van natvoer belangrijk om het veilig, voedzaam en eetbaar te houden.

Tip:

Een automatische kattenvoerautomaat kan worden geprogrammeerd om op specifieke tijdstippen kleine porties voer af te geven, zodat er voor de kat wordt gezorgd, zelfs als de eigenaar niet thuis is.

Onze Automatische invoer Bestsellers op Amazon:

Voerautomaat met poten, 2, 4 of 8 kg groen I Kippen, voerautomaat voor pluimvee I Automatische voerautomaat voor kippenvoer I...
 • Betrouwbare voervoorziening: De grote silo van 2 kilo voorziet uw pluimvee automatisch van voldoende voer. Een...
 • Betrouwbare voervoorziening: De grote silo van 2 kilo voorziet uw pluimvee automatisch van voldoende voer. Een...
 • Alleen het beste voor uw dieren: het onbreekbare kunststof is voedselveilig en BPA-vrij. Bijzonder praktisch: de...

Voordelen van automatische feeders

Voordelen

 • Tijd besparen: Een automatische voerautomaat kan worden geprogrammeerd om op specifieke tijdstippen voer uit te delen, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het handmatig voeren van de kat.
 • Betere voeropname: Als er met regelmatige tussenpozen voedsel wordt aangeboden in plaats van slechts één keer per dag, zal de kat minder geneigd zijn om zijn voedsel in één keer te verslinden en mogelijk overgewicht krijgen.
 • Overgewicht vermijden: Een voerautomaat kan uw kat helpen zijn gewicht bij te houden door de hoeveelheid voedsel die hij consumeert te controleren.
 • Bezigheid: Sommige machines hebben extra functies, zoals: Speeltjes, wat de aandacht van de kat kan trekken en hem bezig kan houden.
 • Zorgen voor voervoorziening: Een voerautomaat kan ervoor zorgen dat uw kat altijd genoeg te eten heeft, ook als u onverhoopt niet aanwezig kunt zijn.
 • Flexibiliteit: Een voerautomaat kan flexibel worden ingezet, als hoofdvoeder of als aanvullende voermogelijkheid, afhankelijk van de behoefte van het dier en de eigenaar.

Tip:

Een automatische voerbak kan er ook voor zorgen dat de kat zich overdag bezig en bezig houdt, omdat sommige voerbakken extra functies hebben, zoals speelgoed dat de aandacht van de kat kan trekken en hem bezig kan houden.

Wat zijn de nadelen van een automatische kattenvoer?

Kattenvoerbakken kunnen een geweldig hulpmiddel zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren die vaak van huis zijn, omdat ze ervoor kunnen zorgen dat hun harige metgezel gevoerd wordt terwijl ze weg zijn. Er zijn echter enkele potentiële nadelen verbonden aan automatische kattenvoeders. Om te beginnen kan een defecte kattenvoermachine ernstige problemen veroorzaken als deze het voer niet afgeeft zoals bedoeld. Het is belangrijk om een ​​betrouwbaar product te kopen dat niet na een paar weken kapot gaat. Bovendien kunnen katten zich vervelen tijdens hun maaltijden als ze altijd op dezelfde plek staan. Om dit te voorkomen, moeten eigenaren van gezelschapsdieren de voerbak regelmatig verplaatsen, zodat hun katten niet te veel aan dezelfde plek wennen. Bovendien eten sommige katten meer dan nodig is als ze kattenvoer gebruiken, vanwege comfort en verveling. Overvoeding kan leiden tot zwaarlijvigheid en andere gezondheidsproblemen, dus eigenaren van gezelschapsdieren moeten hun katten nauwlettend in de gaten houden wanneer ze deze apparaten gebruiken. Tenslotte kunnen kattenvoerbakken ook een signaal zijn van afwezigheid voor inbrekers die op zoek zijn naar waardevolle spullen in een kattenvoerbak Huis zou kunnen inbreken. Om dit probleem te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het apparaat op een veilige plaats wordt bewaard, uit de buurt van nieuwsgierige blikken.

Automatische invoer

Zijn er verschillende voerautomaten voor katten?

Als het gaat om het voeren van uw kat, zijn er veel soorten kattenvoeders. Automatische kattenvoerautomaten zijn een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat uw kat op tijd en in de juiste portiegrootte wordt gevoerd. Natvoer kan via een voerautomaat worden ingenomen timer of afgegeven via een microchipmachine die de chip van uw huisdier herkent wanneer deze in de buurt komt om te worden gevoerd. Andere soorten feeders zijn onder meer zwaartekrachtmodellen, modellen met portiecontrole en gekoelde modellen die natvoer vers houden. Een voerautomaat kan handig zijn als u niet thuis bent of als uw kat op bepaalde tijdstippen medicijnen moet slikken. Het is belangrijk om vóór de aankoop het beste model voor uw huisdier te onderzoeken. Sommige vereisen handmatig bijvullen, terwijl andere grotere compartimenten hebben, zodat ze slechts één keer per week of vaker hoeven te worden bijgevuld. Omdat er verschillende soorten voerbakken zijn, kunt u er gemakkelijk een vinden die past bij uw individuele behoeften en die van uw katachtige metgezel.

Het kiezen van de juiste voerbak

 • Gezien de grootte van de kat: Het is belangrijk dat de voerbak de juiste maat heeft, zodat de kat gemakkelijk bij het voer kan.
 • Capaciteit van de machine: Bedenk hoe vaak en hoeveel voer de kat nodig heeft en kies een voerbak waar voldoende voer in kan voor de gewenste tijdsduur.
 • Extra functies: Sommige voerbakken hebben extra functies, zoals speelgoed dat de aandacht van de kat kan trekken en hem bezig kan houden. Overweeg of deze functies nuttig kunnen zijn voor uw kat.
 • Ontwerp en kleur: Kies een machine die goed in uw leefomgeving past en die u mooi vindt.
 • Gebruikers vriendelijkheid: Zorg ervoor dat de machine eenvoudig te installeren en te programmeren is, zodat u hem gemakkelijk kunt gebruiken.
 • Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende feeders en kies er een die aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past.
 • Merk en beoordelingen: Lees beoordelingen van andere gebruikers om er zeker van te zijn dat de machine betrouwbaar en duurzaam is en dat andere katteneigenaren blij zijn met hun aankoop.

Tip:

Een voerautomaat kan de kat helpen het voer beter op te nemen door het met regelmatige tussenpozen aan te bieden in plaats van slechts één keer per dag. Dit kan helpen voorkomen dat de kat overgewicht krijgt.

Reiniging en onderhoud van de voerbak

 • Regelmatige schoonmaak: Het is belangrijk om de voerbak regelmatig schoon te maken, zodat het voer vers blijft en er geen bacteriën of schimmels ontstaan. Maak de machine minimaal één keer per week grondig schoon met warm water en milde zeep.
 • droog Maak de machine grondig schoon: Zorg ervoor dat de machine na het reinigen grondig wordt gedroogd om roest- of schimmelvorming te voorkomen.
 • Residu verwijderen: Verwijder alle voedsel- en vetresten van de bewegende delen van de voerbak om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert.
 • Bewegende delen oliën: Smeer de bewegende delen van de machine regelmatig om de levensduur van de machine te verlengen en ervoor te zorgen dat deze goed functioneert.
 • Controleer het niveau: Controleer regelmatig het vulniveau van de automaat en vul deze bij als deze leeg is.
 • Zorg ervoor dat de machine op een stabiele en vlakke ondergrond staat: Zorg ervoor dat de machine op een stabiele en vlakke ondergrond staat, zodat deze niet omvalt of beschadigd raakt.
 • Volg de instructies van de fabrikant: Volg de instructies van de fabrikant voor het reinigen en onderhouden van de machine om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert en lang meegaat.

Onze Automatische invoer Insider-tip op Amazon:

Voerautomaat Feedomatic 5kg met opstapplaat voor 5kg voer, pluimveevoeder, kippentrog, voerbak
 • FEEDOMATIC: Automatische pluimveevoederautomaat met traanplaat voor 5 kg voer
 • VOORDELEN: Kunststof inzetstuk met afgeronde hoeken, voedsel kan er niet uit worden gekrast, ongedierte kan niet bij de...
 • TECHNISCHE GEGEVENS: Materiaal: gegalvaniseerd plaatstaal, UV-bestendig ABS-kunststof, capaciteit: tot 5 kg voedsel, verstelbaar...

Waar kan ik de feeder het beste kopen?

Als u als testwinnaar een automatische feeder wilt kopen, heeft u twee hoofdopties: internet of speciaalzaken. Wanneer u online winkelt, heeft u toegang tot een bredere selectie modellen en kunt u prijzen en functies vergelijken om de beste aankoop voor uw behoeften te doen. Ook kun je klantrecensies lezen om een ​​idee te krijgen hoe betrouwbaar het product is en of het de moeite waard is om in te investeren. In een speciaalzaak kunt u echter persoonlijk advies krijgen van deskundige medewerkers die al uw vragen of opmerkingen over het product kunnen beantwoorden voordat u een beslissing neemt. Uiteindelijk bieden beide opties voordelen, dus het hangt er uiteindelijk van af wat voor u het belangrijkst is bij de keuze om uw testwinnaar voerautomaat te kopen.

Welke fabrikanten van automatische kattenvoerautomaten zijn er?

Er zijn verschillende merken die dat doen kattenvoer aanbod. De meest populaire zijn Cat Mate, PetSafe, SureFeed en Bergan. Cat Mate biedt een reeks automatische voerautomaten met portiecontrole en timerinstellingen voor voer of lekkernijen. PetSafe biedt een selectie handmatige en automatische voerautomaten met opties voor langzaam voeren en toegang voor meerdere huisdieren. SureFeed biedt slimme voerautomaten met microchips die kunnen worden geprogrammeerd om individuele huisdieren te herkennen. Ten slotte biedt Bergan zowel automatische als handmatige voerautomaten aan in verschillende maten, voor elk huishouden en budget. Al deze merken bieden betrouwbare kattenvoeders die uw huisdier op tijd van de juiste hoeveelheid voer of lekkernijen kunnen voorzien.

Onze Automatische invoer Bestsellers op Amazon:

KortingBestseller nr. 1
oneisall 5L automatische kattenvoerbak 2 kommen, kattenvoermachine met één knop, eenvoudig te gebruiken, voerdispenser voor katten/honden,...
 • 🐈+🐕【Voer 2 huisdieren tegelijkertijd】oneisall 5L automatische kattenvoer met 2 kommen is uitgerust met een roterende...
 • 🐱【100% eerlijke en nauwkeurige portiecontrole】De kattenvoermachine kan worden ingesteld op 1-6 maaltijden per dag...
 • 📍【Eenvoudige bediening met één knop】 Met slechts één knop kunt u de voedertijden en de gewenste porties instellen ...
KortingBestseller nr. 2
Automatische kattenvoerbak - kattenvoermachine met programmeerbare timer - 1-6 maaltijden per dag - kattenvoerbak met drukdeksel...
 • ➣ 【Tijdbesparend, mijn moeder is meer bij mij】 Sinds ik de automatische kattenvoer gebruik, hoeft mijn moeder niet langer...
 • ➣ 【Met een capaciteit van 3 liter reist mama met plezier】 Mama ging naar buiten en liet het automatische kattenvoer achter om ...
 • ➣ 【10 stemmen, mama belt】 Mama heeft ontdekt dat deze kattenvoerdispenser 10 seconden eigen stem heeft...
Bestseller nr. 3
Pawtricy Automatischer Futterautomat für Katzen – Haustierfutterautomat mit 5 l Fassungsvermögen, zeitgesteuerter und quantitativer...
 • 🐱Machen Sie sich nie wieder Sorgen, dass Ihr Haustier eine Mahlzeit verpasst: Unser Katzenfutterautomat kann bis zu 6...
 • 🐶Personalisiertes Essenserlebnis: Mit der personalisierten Essensruffunktion können Sie eine 10-sekündige Nachricht...
 • 😺Frisch und sicher: Der Getreidespeicher ist mit einer sicheren oberen Abdeckung ausgestattet, die verhindert, dass...

Conclusie

Een automatische kattenvoerautomaat kan een praktische oplossing zijn om de dierenverzorging te garanderen wanneer u regelmatig onderweg bent en niet altijd thuis bent om de kat te voeren. Zo'n machine kan worden geprogrammeerd om op bepaalde tijdstippen kleine porties voedsel af te geven. Er zijn veel verschillende automatische voerautomaten op de markt, en het is belangrijk om er een te kiezen die past bij de behoeften van de kat en de eigenaar. Een automatische voerbak kan de kat ook helpen zijn gewicht bij te houden, hem overdag bezig te houden en de kans te verkleinen dat de kat te veel eet. Het is echter ook belangrijk om de voerbak regelmatig schoon te maken en te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze goed werkt en dat het voer vers blijft.

YouTube-videotip voor automatische feedertest en vergelijking:

Voeders voor vakantie en dagelijks leven | Aquarium en vakantie kan dat?

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor automatische feeders: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over automatische feeders: uw informatiegidsen

  • Automatische feeder Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Automatische invoer op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Automatische feeder YouTube: Ontdekken Automatische invoer via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Automatische voerautomaat van Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Automatische invoer op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Automatische feeder eBay: Blader door een grote selectie Automatische invoer-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze feedervergelijking?

4.8/5 - (58 beoordelingen)

Reacties op "Automatische invoer" Vergelijking

 1. Kevin Schulte zegt:

  Kan de voerautomaat ook natvoer verstrekken?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Kevin Schulte,

   We zijn dankbaar voor uw reactie en uw inzet voor onze feedervergelijking. Hartelijk dank!

   Ja, de voerautomaat kan ook natvoer verstrekken. Je moet er alleen voor zorgen dat het natte voedsel niet te vloeibaar is, zodat het gemakkelijk door de machine kan stromen.

   Een groet van de helpdesk aan Mittenwalde.

 2. Qian zegt:

  Kan ik de voerautomaat ook gebruiken voor natvoer?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Qian,

   We stellen uw mening over onze feedertest en vergelijking zeer op prijs. Uw commentaar helpt ons voortdurend te verbeteren!

   Helaas is de feeder niet geschikt voor natvoer. Het is speciaal ontworpen voor droogvoer, omdat natvoer sneller bederft. Als alternatief kunt u op zoek gaan naar een voerautomaat die speciaal is ontworpen voor natvoer.

   Een vriendelijke groet van het ondersteuningsteam in Bad Liebenwerda.

 3. Lara Hartman zegt:

  Hoe vaak moet ik de voerbak bijvullen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Lara,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze automatische feedertest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Hoe vaak u de voerbak moet bijvullen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals: B. de grootte van de machine of de hoeveelheid voer. Automatische voerautomaten kunnen echter meestal voor meerdere dagen of zelfs een week worden geprogrammeerd. Het is een goed idee om het voedsel regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat u niet zonder voedsel komt te zitten. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de fabrikant of de klantenservice.

   Met vriendelijke groeten aan Ober-Ramstadt.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024