Bijgewerkt: 29.05.2024

Winnaars van FPV-brilvergelijkingstests: dit zijn de topproducten in vergelijking

Weet wat u koopt: de belangrijkste informatie over een first-person kijkbril

Dompel jezelf onder in de wereld van het vliegen en ervaar de actie vanuit het perspectief van de drone met een FPV-bril. Deze bril biedt je een meeslepende ervaring waardoor je het gevoel hebt dat je in de lucht zweeft. FPV-brillen zijn het ideale accessoire voor elke dronepiloot die zijn vaardigheden wil verbeteren. Met de bril kunt u uw drone vanuit vogelperspectief besturen en nauwkeurige landingen uitvoeren. De geïntegreerde camera geeft je een live beeld dat direct in de bril wordt gestreamd. De bril is compatibel met diverse dronemodellen en is eenvoudig in gebruik. Het is ook een geweldig hulpmiddel voor FPV-races en andere competities. Investeer in een FPV-bril en breng uw vliegervaring naar een nieuw niveau!
illustratie
Beste aanbeveling
FPV-bril TX Nieuwe V2.0 FXT Viper FPV-bril 5,8 GHz 40CH video
Prijs-prestatie winnaar
FPV-bril ciciglow, 480 * 320 display 5.8G mini FPV-dronebril
FPV-bril Makerfire 5.8 Ghz Mini FPV-bril 3 inch 40CH FPV-video
FPV-bril EACHINE EV800 FPV-bril 5 inch 800 × 480 FPV-bril
FPV-bril EACHINE EV100 veiligheidsbril FPV 5.8G 72CH
Modell FPV-bril TX Nieuwe V2.0 FXT Viper FPV-bril 5,8 GHz 40CH video FPV-bril ciciglow, 480 * 320 display 5.8G mini FPV-dronebril FPV-bril Makerfire 5.8 Ghz Mini FPV-bril 3 inch 40CH FPV-video FPV-bril EACHINE EV800 FPV-bril 5 inch 800 × 480 FPV-bril FPV-bril EACHINE EV100 veiligheidsbril FPV 5.8G 72CH
Details
Marke Tx Ciciglow Makervuur Eachine Eachine
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedFPV-bril
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,9GoedFPV-bril
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedFPV-bril
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedFPV-bril
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedFPV-bril
Accessoires 2 antennes, stroomkabel, DC-X60 aansluitkabel, AV-kabel 1 x audiokabel, 1 x USB-oplader, 2 x antenne, 1 x handleiding (Engels) 2 antennes, videokabel, USB-oplaadkabel, voeding, opbergtas, gebruikershandleiding 1 x antenne, 1 x USB-oplader, 1 x gebruikershandleiding, 1 x schoonmaakdoekje 1 x 7,4V 1000mAh batterij, 2 x RP-SMA 3dBi antenne, 1 x gebruikershandleiding
FrequentieAantal kanalen (CH) 5,8 GHz | 40 CH 5,8 GHz | 40 CH 5,8 GHz | 40 CH 5,8 GHz | 40 CH 5,8 GHz | 72 CH
Akkulaufzeit 2,5 h 2 h 3,5 h geen informatie over de fabrikant
Omvang van accessoires 7 7 9 5 3
schermgrootte 5 Zoll 3 Zoll 4,3 Zoll 5 Zoll geen informatie over de fabrikant
Video-opname mogelijk
Geschikt voor brildragers
Maat L 20,5 x 17 x 15 cm 13,5 x 13,2 x 6,5 cm 15 x 14 x 11 cm 18 x 8,2 x 14,5 cm 16,5 x 7,6 x 3 cm
Resolutie X 800 480 X 480 320 X 480 272 X 800 480 X 720 540
Gewicht 560 g 413 g 295 g 349 g 400 g
Voordelen
 • uitgebreide accessoires
 • geschikt voor brildragers
 • heel groot scherm
 • goede resolutie
 • korte beeldoverdrachttijd
 • automatische zoekfunctie
 • zeer licht van gewicht
 • groot scherm
 • uitgebreide accessoires
 • Supergroothoek zichtbaar tot 82 graden
 • 92% heldere lens
 • ergonomisch ontwerp
 • automatische zoekfunctie
 • ook verkrijgbaar in het wit
 • Unieke ontvanger met twee antennes voor verbeterde ontvangst en stabiele prestaties
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste FPV-bril in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Peter, een gepassioneerd schrijver die ervan houdt zijn gedachten en ideeën onder woorden te brengen. Mijn vakgebied bestrijkt verschillende gebieden zoals wetenschap, technologie, economie en financiën. Mijn doel is om complexe onderwerpen te demystificeren door onderzoek en gegevens in gemakkelijk te begrijpen taal te presenteren. Met een academische achtergrond in natuurkunde en wiskunde heb ik een diepe passie voor wetenschap en technologie. Ik ben ervan overtuigd dat deze gebieden een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven, en ik streef ernaar mijn lezers zowel te informeren als te inspireren. Naast wetenschap en technologie schrijf ik ook over economische en financiële onderwerpen. Ik belicht actuele gebeurtenissen, trends en ontwikkelingen in de zakenwereld en probeer mijn lezers te informeren over hun potentiële impact op hun financiële toekomst. Ik hoop dat mijn werk lezers helpt een dieper inzicht te krijgen in complexe onderwerpen en hen inspireert om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Meer categorieën:

Topkopersgids: belangrijke kooptips en aanbevelingen voor FPV-brillen - uw ultieme checklist

In een oogopslag
 • Met een FPV-bril kunnen drone- en RC-piloten hun vlucht ervaren vanuit het perspectief van het drone- of RC-model. De bril toont een live videofeed van een camera die aan de drone of het model is bevestigd. FPV-brillen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van eenvoudige en betaalbare modellen tot hoogwaardige brillen met functies zoals hoofdtracking en realtime gegevensoverdracht.
 • Het gebruik van een FPV-bril biedt veel voordelen voor drone- en RC-piloten. Het zorgt voor een meeslepende vliegervaring en betere controle over het vliegtuig of model dankzij beter zicht. De meeste FPV-brillen zijn ook lichtgewicht en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk te dragen en te gebruiken zijn.
 • Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een FPV-bril, zoals beeldkwaliteit, maximaal bereik en compatibiliteit met bestaande apparatuur. Het is ook belangrijk om de veiligheidsvoorschriften in gedachten te houden en vlieg nooit zonder zicht of in gebieden waar een botsing met een object mogelijk is.
FPV-bril

Wat is een FPV-bril? Wat u moet weten over virtual reality voor dronepiloten

FPV-brillen (First Person View) zijn brillen waarmee dronepiloten en andere RC-vliegtuigen het camerabeeld van hun vliegtuig in realtime kunnen zien. Dit betekent dat u uw vliegtuig kunt besturen vanuit een first-person-perspectief en u zich een piloot in de cockpit kunt voelen. FPV-brillen zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting van dronepiloten om de vliegervaring te verbeteren en optimale controle mogelijk te maken.

Waar wordt de FPV-bril voor gebruikt?

De FPV-bril wordt voornamelijk gebruikt door dronepiloten om hun vliegtuig vanuit een first-person perspectief te besturen en te genieten van een optimale vliegervaring. Maar ook andere RC vliegtuigen kunnen met de FPV bril bestuurd worden om een ​​realistische vliegervaring mogelijk te maken.

Wie heeft de FPV-bril uitgevonden?

De FPV-bril is door verschillende fabrikanten ontwikkeld en wordt inmiddels veel gebruikt. De oorsprong van FPV-brillen is moeilijk vast te stellen omdat verschillende fabrikanten onafhankelijk van elkaar vergelijkbare producten hebben ontwikkeld.

Hoe werkt een FPV-bril?

FPV-brillen ontvangen het videosignaal camera op het vliegtuig en geeft deze afbeelding weer op twee kleine displays in de bril. De beelden worden vervolgens overgebracht naar de Auge van de piloot om een ​​realistische vliegervaring te bieden.

Waar kan ik een FPV-bril kopen?

FPVbril zijn verkrijgbaar in verschillende online winkels en speciaalzaken. Bij het kiezen van de juiste FPV-bril moet rekening worden gehouden met verschillende factoren zoals beeldkwaliteit, comfort, batterijduur en prijs. Een FPV-brilvergelijking kan u helpen de beste te kiezen Zoek modellen, een koopadvies voor FPV-brillen kan ook nuttig zijn bij het nemen van de beste aankoopbeslissing.

De beste FPV-bril op de markt

Er zijn verschillende FPV-brillen op de markt verkrijgbaar die variëren in prestaties en prijs. De bekendste fabrikanten van FPV-brillen zijn Fatshark, DJI en Skyzone. Een selectie van de beste FPV-brillen wordt gepresenteerd in verschillende FPV-brilvergelijkingstests om de beste aankoopbeslissing te nemen.

Er zijn drie soorten FPV-brillen:

Boksbril

Box FPV-bril is vergelijkbaar met VR-bril. Hij is groter en zwaarder dan de andere typen, maar biedt een groter gezichtsveld en een betere beeldkwaliteit. Dit soort Brille is bijzonder geschikt voor gebruik bij races of competities.

Verrekijker bril

Verrekijker bril zijn kleiner en lichter dan een boksbril. Ze bieden echter een beperkt gezichtsveld en een lagere beeldkwaliteit. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik bij vrijetijdsactiviteiten.

Doe-het-zelf-bril

Je kunt ook zelf een FPV-bril maken door onderdelen zoals een scherm, antenne en ontvanger aan te schaffen en deze in elkaar te zetten. Deze methode vereist technische expertise en kan tijd en moeite vergen, maar kan ook kosteneffectiever zijn.

Let op de beeldresolutie

 • Een goede beeldresolutie is belangrijk om een ​​helder en scherp beeld te krijgen.
 • Kies voor een FPV-bril met een resolutie van minimaal 720p om een ​​goed beeld te krijgen.
 • Een hogere resolutie betekent meestal ook hogere kosten.

Onze FPV-bril Bestsellers op Amazon:

ciciglow FPV-bril, 480 * 320 display 5.8G mini FPV drone-bril 40CH FPV video-headset bril Ingebouwde 3,7 V 1200 mAh batterij
 • HOGE PRESTATIES: Dubbele antennes zorgen voor een stabiel signaal. Automatisch zoeken met één knop is snel en nauwkeurig...
 • UITGERUST MET: Hij is uitgerust met een gevoelige 5,8GHz 40-kanaalsontvanger geschikt voor RaceBand....
 • BATTERIJ MET HOGE CAPACITEIT: Ingebouwde 3,7 V/1200 mAh lithium-ion-polymeerbatterij met hoge capaciteit is...

FPV-bril Voordelen nadelen

Voordelen

 • Meeslepende ervaring: FPV-brillen maken een meeslepende ervaring mogelijk en plaatsen u in het perspectief van het vliegende object of de raceauto. Het is een spannende ervaring die je niet mag missen.
 • Nauwkeurig vliegen of rijden: Met een FPV-bril kun je preciezer vliegen of rijden, omdat je het gevoel hebt midden in de cockpit te zitten. Het helpt ook om obstakels gemakkelijker te identificeren en te vermijden.
 • Betere controle: Een FPV-bril biedt betere controle, omdat u het gevoel heeft dat u zich direct in het vliegende object of de raceauto bevindt. Het is een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren.

Nadelen

 • Beperkt gezichtsveld: FPV-brillen bieden een beperkt gezichtsveld, waardoor u obstakels buiten uw gezichtsveld kunt missen.
 • Hoge kosten: Een FPV-bril kan duur zijn, vooral als u op zoek bent naar de testwinnaar of een aanbevolen FPV-bril wilt kopen.
 • Mogelijke misselijkheid: Sommige mensen kunnen last krijgen van misselijkheid of duizeligheid bij het dragen van een FPV-bril. Het is belangrijk om een ​​pauze te nemen als u deze symptomen opmerkt.

Draag eronder een geschikte bril

 • Voor de best mogelijke ervaring is het belangrijk dat u een passende bril onder de FPV-bril draagt.
 • Zorg ervoor dat de bril niet te groot of te klein is om een ​​ongemakkelijk gevoel te voorkomen.
 • Als u visuele hulp nodig heeft, kunt u ook kiezen voor een FPV-bril met dioptriecorrectie.
FPV-bril

Kun je zelf een FPV-bril maken?

Ja, het is mogelijk om zelf een FPV-bril te bouwen door onderdelen zoals een scherm, antenne en ontvanger aan te schaffen en deze in elkaar te zetten. Dit vereist echter technische kennis en kan tijd en moeite kosten.

Wat je zeker moet weten over een FPV-bril

Het is belangrijk op te merken dat een FPV-bril een beperkt gezichtsveld heeft en dat het daarom moeilijk kan zijn om objecten om u heen te zien. Sommige gebruikers kunnen ook last krijgen van misselijkheid of duizeligheid. Het is daarom belangrijk om langzaam aan het dragen van de bril te wennen en regelmatig een pauze te nemen. Daarnaast is het belangrijk dat de beeldkwaliteit goed is Gewicht en let op de maat van de bril, zodat deze comfortabel is om te dragen.

FPV-bril: alternatieven

Bent u op zoek naar alternatieven voor een FPV-bril? Hier zijn enkele opties:

 • Smartphone-apps: Er zijn enkele smartphone-apps die een soort FPV-ervaring bieden. Je kunt je smartphone gebruiken met de drone of de vliegtuigmodel Maak verbinding en toon de live video op het scherm.
 • FPV-monitor: Een FPV-monitor is een extern beeldscherm dat wordt aangesloten op de afstandsbediening van het drone- of vliegtuigmodel. De monitor biedt een groter gezichtsveld dan een FPV-bril, maar is minder meeslepend.
 • VR-bril: Een VR-bril kan een vergelijkbare meeslepende ervaring bieden als een FPV-bril. Om het beeld naar de bril over te brengen, heb je echter een speciale VR-compatibele camera nodig.

Denk aan het gewicht

 • Lichtgewicht FPV-brillen zijn belangrijk voor comfort.
 • Let op het gewicht om nekbelasting te voorkomen.
 • Probeer het verschillende modellen om de handigste optie te vinden.

Onze FPV-bril Insider-tip op Amazon:

Makerfire 5.8 Ghz Mini FPV-bril 3 inch 40CH FPV-videoheadsetbril met dubbele RP-SMA-antenne en handtas Ingebouwde 1200mAh...
 • Opmerking: deze FPV-bril is niet bedoeld voor bijziende of verziende gebruikers. Gebruik het na...
 • 5,8 GHz mini FPV-racebril met dubbele antennes, stabieler signaal. Ingebouwde 3.7 V/1200 mAh Li-Ion-polymeerbatterij met hoge...
 • Realtime video-retour 5.8G FPV-ontvanger, lage vertraging (10 ms-20 ms).

Dit is waar u rekening mee moet houden voordat u een FPV-bril koopt

Voordat u een FPV-bril koopt, zijn er een paar dingen waarmee u rekening moet houden:

 • Beeldkwaliteit: Zorg ervoor dat de Bril hoog resolutie en een helder beeld om een ​​meeslepende ervaring te garanderen.
 • Comfort: Comfort is belangrijk, vooral als u van plan bent voor langere tijd met de bril te vliegen. Let op het gewicht, de maat en het materiaal van de bril.
 • Latentie: Een lage latentie is belangrijk om een ​​soepele bediening mogelijk te maken. Controleer daarom de latentie van de bril voordat u deze aanschaft.
 • Kompatibilität: Zorg ervoor dat de bril compatibel is met uw drone, uw quadrocopter of compatibel met uw RC-model.

Waarom het de moeite waard is om een ​​FPV-bril te kopen

Een FPV-bril kan een meeslepende ervaring bieden waarmee u uw modelvliegtuig of drone vanuit een first-person-perspectief kunt besturen. Dit zorgt voor een preciezere en gecontroleerde ervaring. Bovendien kan vliegen met een FPV-bril ongelooflijk spannend zijn en je het gevoel geven dat je zelf in de lucht bent.

Waar kan ik een FPV-bril kopen?

Je kunt een FPV-bril online kopen bij verschillende winkels en winkelketens. Enkele van de meest populaire online winkels zijn dat wel Amazone, eBay, Banggood, Gearbest en HobbyKing. FPV-brillen vind je ook in winkels als Conrad, Media Markt, Saturn en andere speciaalzaken voor drones of RC-modellen.

Wat zijn de bekendste fabrikanten of merken voor FPV-brillen?

Enkele van de bekendste fabrikanten of merken van FPV-brillen zijn DJI, Fat haai, Skyzone, Eachine en Aomway.

Welke zijn de bestsellers onder de FPV-brillen?

Enkele van de best verkochte FPV-brillen zijn de DJI FPV-bril, de Fat Shark Dominator HD3, de Skyzone Sky02C en de Eachine EV800D.

Onze FPV-bril Bestsellers op Amazon:

Bestseller nr. 1
BETAFPV VR03 FPV-bril met DVR-functie, verwisselbare antenne, 5.8G, 48 kanalen 4.3 inch 800x480PX, HD-LCD, NTSC/PAL-ondersteuning...
 • De VR03 FPV-bril met 4,3 inch 800*480 pixels HD LCD met hoge helderheid toont je een heldere wereld zonder vervorming en...
 • Beschikt over een frequentie-sweep-functie en een snelle automatische zoekfunctie (slechts 3 seconden). Piloten kunnen...
 • De VR03 FPV-bril kan FPV-momenten perfect vastleggen. Bovendien kunnen piloten...
Bestseller nr. 2
BETAFPV Cetus Pro FPV RTF-dronekit met afstandsbediening FPV-bril met hoogtevaststelling Zelfbescherming 3 vliegmodi Schildpadmodus...
 • 【Cetus Pro FPV Kit】BETAFPV Cetus Pro FPV Kit is een borstelloze whoop-drone die vanaf de basis is ontworpen voor FPV-beginners...
 • 【Hoogtehoudfunctie】 Dankzij de hoogtehoudfunctie kan de borstelloze Cetus Pro quadrocopter automatisch ...
 • 【Zelfbeschermingsfunctie】De Cetus quadcopter heeft een uitstekende zelfbeschermingsfunctie. Dit kan een...
KortingBestseller nr. 3
DJI Goggles Integra – leichte und tragbare FPV-Goggles, integriertes Design, Micro-OLED Displays, DJI O3+ Videoübertragung, HD mit...
 • Einfach zu transportieren – DJI Goggles Integra wiegen nur ca. 410 g und verfügen über Antennen, die sich kompakt...
 • Integriertes Design – Die Goggles verfügen über ein bequemes Kopfband mit integriertem Akku. Diese kann während des...
 • Micro-OLED Displays – Die beiden HD Micro-OLED Displays der DJI Goggles Integra liefern atemberaubende Details und Farben....

Hoe wordt een FPV-bril getest?

FPV-brillen worden meestal getest door gespecialiseerde tijdschriften en blogs. De testers beoordelen aspecten als beeldkwaliteit, comfort, maat en gewicht van de bril. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de latentie, de vertraging tussen de camera en het display op de bril. Een lage latentiewaarde is belangrijk om een ​​soepele en nauwkeurige besturing van het drone- of vliegtuigmodel mogelijk te maken.

Waar werd een FPV-bril getest?

Enkele van de meest bekende tijdschriften die FPV-brillen hebben getest, zijn DroneDJ, Digital Trends en RC Geeks. DroneDJ testte de DJI FPV-bril in 2021 en gaf hem een ​​beoordeling van 9/10. Digital Trends testte de Fat Shark Dominator HDO in 2019 en gaf hem een ​​beoordeling van 9/10. RC Geeks testte de Skyzone Sky2020C in 02 en gaf hem een ​​beoordeling van 8/10.

Hoe beoordelen gespecialiseerde tijdschriften de FPV-bril?

Vakbladen beoordelen FPV-brillen op basis van verschillende factoren, zoals beeldkwaliteit, comfort, grootte, gewicht en latentie. Ze evalueren ook de functionaliteit van de bril, inclusief de mogelijkheid om verschillende camerapoorten te gebruiken. Ook testen ze de bril in de praktijk om te zien hoe goed deze geschikt is voor dronevliegen of racen.

Is er een test van FPV-bril op Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest heeft nog geen tests met FPV-brillen uitgevoerd.

Conclusie over FPV-bril

FPV-brillen bieden een spannende manier om uw drone- of vliegtuigmodel te besturen. Met een hoge resolutie en een lage resolutie Latency-waarde, ze bieden een meeslepende ervaring waarmee u uw omgeving vanuit een nieuw perspectief kunt bekijken. Er zijn echter ook enkele nadelen, zoals een beperkt gezichtsveld en mogelijke misselijkheid. Het is daarom belangrijk om te letten op een goede beeldkwaliteit, het gewicht en de maat van de bril om comfortabel te kunnen dragen.

Laat ons alstublieft weten wat u ervan vindt FPV-bril in het commentaarveld met

Heb je er al ervaring mee FPV-bril gedaan?

Heeft u ooit een FPV-bril gebruikt? Zo ja, welke?

Hoe belangrijk is een hoge beeldkwaliteit voor u in een FPV-bril?

Welk type vliegtuigmodellen gebruikt u met uw FPV-bril?

Heeft u ooit last gehad van misselijkheid of duizeligheid terwijl u een FPV-bril droeg?

Hoe belangrijk is het draagcomfort van een FPV-bril voor u?

Hoeveel geld bent u bereid te besteden aan een FPV-bril?

YouTube-videotip voor het testen en vergelijken van FPV-brillen:

Hoe werkt FPV-videotransmissie? – FPV-basisprincipes #3

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor FPV-brillen: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over FPV-brillen: uw informatiegidsen

  • FPV-bril Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over FPV-bril op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • FPV-bril YouTube: Ontdekken FPV-bril via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • FPV-bril Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van FPV-bril op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • FPV-bril Ebay: Blader door een grote selectie FPV-bril-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze FPV-brilvergelijking?

4.7/5 - (45 beoordelingen)

Reacties op "FPV-bril" Vergelijking

 1. Jona Richter zegt:

  Kan ik met deze FPV-bril ook video's opnemen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Jonas Richter,

   Uw feedback over onze vergelijking van FPV-brillen is ons genoegen. Bedankt dat je ons helpt voortdurend te verbeteren!

   Ja, veel FPV-brillen hebben een functie waarmee je video's kunt opnemen. U moet er echter voor zorgen dat de bril een ingebouwd geheugen of een micro SD-kaartsleuf heeft om de video's op te nemen. Zorg ervoor dat de bril compatibel is met de drone of camera die u gebruikt voor het beste resultaat.

   Van het ondersteuningsteam richting Schwandorf – groeten!

 2. mihrimah zegt:

  Kan ik deze FPV-bril met elk drone-model gebruiken?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Mihrimah,

   Uw steun en uw opmerkingen over onze FPV-briltest en vergelijking zijn belangrijk voor ons. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze gemeenschap!

   Ja, deze FPV-bril is compatibel met de meeste dronemodellen! Dankzij de wijdverbreide en gestandaardiseerde transmissietechnologie kun je deze bril eenvoudig gebruiken met de meeste populaire dronemodellen. Zo kun je genieten van de ultieme first-person vliegervaring!

   Met vriendelijke groeten: Groeten van het ondersteuningsteam in Bad Lauterberg in het Harzgebergte.

 3. Simon Meier zegt:

  Kan ik de bril gebruiken met mijn camera?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Simon,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze FPV-briltest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Ja, de FPV-bril is compatibel met de meeste camera's die over een HDMI-interface beschikken. Zorg ervoor dat de resolutie van uw camera overeenkomt met de bril voor de beste ervaring.

   Met vriendelijke groeten aan Büren.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024