Bijgewerkt: 29.05.2024

Fidgetspinner 2024 – beslissingshulp, test & vergelijking: zo vindt u het juiste product

Hoe Handspinner uw ervaring kan verrijken: een uitgebreide gids

Fidgetspinner: De fidgetspinner is een klein, handig speeltje gemaakt van verschillende materialen zoals plastic, aluminium of koper. Dankzij de unieke vorm en het ontwerp kun je de spinner gemakkelijk met één hand laten draaien. Dit speelgoed is ontworpen om stress te verlichten, de concentratie te verbeteren en hyperactiviteit te verminderen. De fidgetspinner veroorzaakte al snel opschudding bij zowel kinderen als volwassenen. Of het nu op het schoolplein of op kantoor is, de fidgetspinner is de perfecte kleine metgezel voor tussendoor.
illustratie
Beste aanbeveling
Fidget Spinner RBSFL Push Pop Toy, eenvoudig Fidget-speelgoed
Prijs-prestatie winnaar
Fidget Spinner Sunshine smile Flippy Chain Fidget speelgoedset, Flippy
Fidget Spinner Anzmtosn Fidget Spinner Kubus Fidget kubus
Fidgetspinner CUBIDI ® Star – hersenkraker voor kinderen 3x3x1 kubus
Fidget-spinner xlyne Anti-stress handspinner - Fidget-spinner
Fidget Spinner VAPIAO Fidget Spinner Handspeelgoed Speciaal
Fidgetspinner CaLeQi Kinetisch bureauspeelgoed Office Metaal
Fidget Spinner JTLB Mini Gear Fidget Spinner gemaakt van metaallegering
Fidgetspinner PEARL Spinner: 3-zijdige metalen handspinner
Modell Fidget Spinner RBSFL Push Pop Toy, eenvoudig Fidget-speelgoed Fidget Spinner Sunshine smile Flippy Chain Fidget speelgoedset, Flippy Fidget Spinner Anzmtosn Fidget Spinner Kubus Fidget kubus Fidgetspinner CUBIDI ® Star – hersenkraker voor kinderen 3x3x1 kubus Fidget-spinner xlyne Anti-stress handspinner - Fidget-spinner Fidget Spinner VAPIAO Fidget Spinner Handspeelgoed Speciaal Fidgetspinner CaLeQi Kinetisch bureauspeelgoed Office Metaal Fidget Spinner JTLB Mini Gear Fidget Spinner gemaakt van metaallegering Fidgetspinner PEARL Spinner: 3-zijdige metalen handspinner
Details
Marke Rbsfl Zonneschijn glimlach Anzmtosn Cubidi Xlyne Vapiao Caleqi Jtlb Pearl
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedFidget-spinner
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,4GoedFidget-spinner
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedFidget-spinner
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedFidget-spinner
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedFidget-spinner
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedFidget-spinner
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedFidget-spinner
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedFidget-spinner
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedFidget-spinner
Verkrijgbaar in andere varianten geen andere varianten Blauw, rood, oranje en anderen geen beschikbaar geen beschikbaar wit geen beschikbaar geen beschikbaar geen andere varianten geen beschikbaar
Maximale opnametijd geen informatie over de fabrikant geen informatie over de fabrikant geen informatie over de fabrikant geen informatie over de fabrikant meer dan 2 minuten 5 Minuten 30 sec. geen informatie over de fabrikant meer dan 2 minuten
Maat L) 14.8 x 14.5 x 3.1 cm 110 g ?10 x 8 x 2 cm30 gram 6 x 6 x 2 cm56 gram 9,8 x 9,8 x 2,8 cm80 gram 8,56 x 8,6 x 1,3 cm59 gram 7 x 7 x 1,259 g 7.9 x 7.8 x 7.7 cm120 gram ?13.2 x 9.4 x 6.7 cm100 gram 8,56 x 8,6 x 1,3 cm73 gram
Materiaal van het kogellager keramiek | metaal Metalen kogellagers Metalen kogellagers Metalen kogellagers geen informatie over de fabrikant Keramische kogellagers Metalen kogellagers Metalen kogellagers Metalen kogellagers Metalen kogellagers
processing 9 8 6 8 6 7 9 7 8
Spinner-materiaal Metalen Kunststof Metalen Kunststof Kunststof Metalen Metalen Metalen Metalen
Voordelen
 • zeer goed vakmanschap
 • zeer rustige camping
 • eenvoudig ontwerp
 • zeer goed vakmanschap
 • zeer goed vakmanschap
 • met kleurrijk ontwerp
 • kan ook gebruikt worden als Rubiks kubus
 • goed vakmanschap
 • eenvoudig ontwerp
 • schijnt in de kleuren van de regenboog
 • goed vakmanschap
 • bijzonder duurzaam
 • zeer goed vakmanschap
 • extravagant ontwerp
 • goed vakmanschap
 • eenvoudig ontwerp
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste fidget-spinners getest en vergeleken:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Niklas, een enthousiaste auteur en groot sportfanaat. Ik heb een diepe interesse in verschillende e-commerce onderwerpen en deel graag mijn kennis en inzichten. In mijn vrije tijd ben ik graag actief in de natuur, of het nu gaat om wandelen, fietsen of joggen. Daarom ben ik in het bijzonder verbonden aan de categorie ‘Sport & Vrije tijd’, waar ik mijn enthousiasme voor sport met anderen kan delen en verslag kan doen van actuele trends en producten. Mijn interessegebied beperkt zich echter niet tot sport. Ik ben ook gefascineerd door andere e-commerce-gebieden, zoals kleding en accessoires, elektronica en eten en drinken. Ik ben gefascineerd door de ontwikkeling van deze industrieën en de invloed van nieuwe technologieën en trends op de markt. Als auteur vind ik het belangrijk om een ​​uitgebreid overzicht te behouden van de verschillende facetten van e-commerce om mijn lezers zo goed mogelijk te informeren. Ik hoop dat mijn artikelen de online winkelervaring voor iedereen helpen verrijken. Met dit korte inzicht wil ik u laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.

Meer categorieën:

Belangrijkste aanbevelingen voor het kopen van een fidgetspinner: deskundig advies en koopgids voor 2024
De hierboven genoemde fidget-spinnervergelijking dient als leidraad voor het selecteren van het juiste product.

In een oogopslag
 • De fidgetspinner is speelgoed dat bestaat uit een centraal lichaam en drie of meer armen. Het werd populair in 2017 en is sindsdien erg populair onder kinderen en volwassenen. De fidgetspinner helpt stress te verminderen en de concentratie te verbeteren.
 • Er zijn verschillende ontwerpen en materialen voor de fidgetspinner. Van kunststof tot roestvrij staal en met geïntegreerde LED's of Bluetooth-functie, er is voor elke smaak wat wils. De spinner kan op verschillende manieren worden rondgedraaid en er zijn ook wedstrijden om te zien wie de langste draaiperiode kan behalen.
 • De fidgetspinner kan worden gebruikt als hulpmiddel bij stress, nervositeit of angst en is ook populair als therapieondersteuning bij ADHD en autisme. De hand-oogcoördinatie kan worden verbeterd en de fijne motoriek kan worden getraind. Het is echter controversieel of de spinner daadwerkelijk een positief effect op de concentratie kan hebben.

YouTube-videotip voor de fidget-spinner-test en vergelijking:

Mijn fidgetspinner-collectie!!

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor fidgetspinners: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over fidgetspinners: uw bronnengidsen

  • Fidgetspinner Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Fidget-spinner op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Fidgetspinner YouTube: Ontdekken Fidget-spinner via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Fidgetspinner Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Fidget-spinner op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Fidgetspinner eBay: Blader door een grote selectie Fidget-spinner-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze fidget-spinner-vergelijking?

4/5 - (43 beoordelingen)

Reacties op "Fidget-spinner" Vergelijking

 1. Max Vogel zegt:

  Kun je de fidgetspinner met slechts één hand gebruiken?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo MaxVogel,

   Uw interesse in onze fidget-spinnervergelijking is een inspiratie voor ons. Bedankt voor uw waardevolle gedachten en commentaar!

   Ja, de fidgetspinner kan eenvoudig met slechts één hand worden gebruikt. Door het soepele kogellager kun je hem gemakkelijk tussen je vingers draaien terwijl je je andere hand vrij laat. Het is een geweldig speeltje om stress te verlichten of je behendigheid te verbeteren.

   Groeten van het ondersteuningsteam in Kierspe.

 2. Tsugio zegt:

  Hoe lang draait de fidgetspinner gemiddeld?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Tsugio,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze fidget-spinner-test en vergelijking zeer op prijs. Uw gedachten voeden ons streven naar uitmuntendheid!

   Hoi! De gemiddelde draaitijd van de fidgetspinner hangt dus af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het lager en de snelheid van de eerste draai. Over het algemeen kun je echter zeggen dat een goede fidgetspinner ongeveer 1-3 minuten ronddraait voordat hij langzaam tot stilstand komt. Natuurlijk zijn er ook spinners die langer of korter draaien. Maar 1-3 minuten is ongeveer gemiddeld.

   Verslag van het ondersteuningsteam aan Bad Salzungen.

 3. Tim Richter zegt:

  Hoe snel draait de fidgetspinner?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Tim,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze fidget-spinner-test en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   De snelheid van de fidgetspinner is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kracht waarmee er wordt rondgedraaid of de kwaliteit van de kogellagers. De meeste fidgetspinners kunnen maximaal enkele minuten draaien.

   Met vriendelijke groeten aan Kierspe.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024