Bijgewerkt: 29.05.2024

Test en vergelijking van externe dvd-stations 2024: ontdek de uitstekende producten op de markt

Wie is de vergelijkingswinnaar? Ontdek de beste externe dvd-branders in een gedetailleerde vergelijking

Extern dvd-station – Een extern dvd-station is ideaal voor degenen die geen interne dvd-brander in hun laptop of desktopcomputer hebben. Met een extern dvd-station lees en brand je zonder veel moeite dvd's en cd's. De meeste modellen zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen extra stroom. Deze draagbare dvd-speler heeft vaak ook een betaalbare prijs en is een betaalbare optie voor degenen die onderweg willen zijn, maar toch afhankelijk zijn van een dvd-speler. Een supplement om in je tas te hebben om productief te blijven.
illustratie
Beste aanbeveling
Extern dvd-station Pecosso Extern, USB 3.0, Portable Slim
HP extern dvd-station, inclusief cd- en dvd-brander
Extern dvd-station Amicool extern dvd-station, USB 3.0
Transcend TS8XDVDS-K superslank extern dvd-station
Extern dvd-station Hitachi-LG GP57 Portable Super Multi
Extern dvd-station ASUS ZenDrive U7M extern
Modell Extern dvd-station Pecosso Extern, USB 3.0, Portable Slim HP extern dvd-station, inclusief cd- en dvd-brander Extern dvd-station Amicool extern dvd-station, USB 3.0 Transcend TS8XDVDS-K superslank extern dvd-station Extern dvd-station Hitachi-LG GP57 Portable Super Multi Extern dvd-station ASUS ZenDrive U7M extern
Details
Marke Pecosso Hp amicool Transcend Hitachi LG Asus
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedExtern dvd-station
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedExtern dvd-station
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedExtern dvd-station
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedExtern dvd-station
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedExtern dvd-station
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedExtern dvd-station
Brandt dvd's
interface USB 3.0 USB 2.0 USB 3.0 USB 2.0 USB 2.0 USB 2.0
Lees DVD-R RW-ROM 8x8x8x 8x8x8x 8x8x8x 8x8x8x 8x8x8x 8x8x8x
Brandt cd's
Schrijf DVD-R RW RAM 8x4x- 8x8x- 8x8x- 8x6x5x 6x6x5x 8x6x-
CD-R-RW-ROM lezen 24x24x24x 24x24x24x 24x24x24x 24x24x24x 24x24x24x 24x24x24x
Slank ontwerp, platte constructie
Schrijf CD-R-RW 24x8x 24x24x 24x8x 24 x 24 24 x - 24x24x
Voordelen
 • Slank design
 • ondersteunt M-Disc
 • Slim ontwerp
 • zowel USB-A- als USB-C-poorten
 • Slim ontwerp
 • Slim ontwerp
 • ook verkrijgbaar in het wit.
 • erg robuust
 • Slim ontwerp
 • ondersteunt M-Disc en DVD-RAM
 • 6 maanden gratis online opslag
 • Slim ontwerp
 • erg robuust
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

Het beste externe dvd-station in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Mijn naam is Julian en ik heb een grote passie voor de diversiteit van online commercie. Als techniekliefhebber ben ik in diverse elektronicawinkels altijd op zoek naar de nieuwste elektronische apparaten. Mode is ook een belangrijk onderdeel van mijn leven; Ik snuffel graag in online boetieks op zoek naar nieuwe kleding en accessoires. Om mijn huis en tuin te verfraaien, blader ik regelmatig door winkels die gespecialiseerd zijn in huishoudelijke artikelen en tuingereedschap. Ik ben ook gefascineerd door bordspellen en puzzels, daarom bezoek ik vaak winkels die speelgoed en spelletjes aanbieden. Gezondheid en fitheid vind ik belangrijk en daarom kom ik regelmatig langs sportwinkels. Voor mijn gezonde voeding zoek ik naar winkels die eten en drinken van hoge kwaliteit verkopen. Als dierenliefhebber vind ik het belangrijk dat mijn huisdier aan niets tekort komt, daarom bezoek ik ook dierenspeciaalzaken. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, daarom boek ik vaak accommodatie en reiskaartjes bij verschillende reiswinkels. Ten slotte ben ik ook een fervent lezer en blader ik regelmatig door boeken- en mediawinkels om mijn leeslijst uit te breiden.

Meer categorieën:

Extern dvd-station 2024: deskundig advies voor productoplossingen op maat – ultieme koopgids en professionele tips
Gebruik deze tips om het optimale product te vinden in onze vergelijking van externe dvd-stations

In een oogopslag
 • Een extern dvd-station is een draagbaar apparaat dat op een computer kan worden aangesloten om cd's en dvd's af te spelen of te branden. Het is een uitstekende oplossing voor laptops en pc's zonder ingebouwde optische drive.
 • De meeste externe dvd-stations zijn compatibel met verschillende besturingssystemen en bieden plug-and-play-functionaliteit. Sommige apparaten hebben ook extra functies, zoals het lezen van Blu-ray-schijven of het branden van dubbellaagse dvd's.
 • Externe dvd-stations zijn er in verschillende maten en snelheden en kunnen worden aangesloten via USB-, Thunderbolt- of FireWire-poorten. Ze zijn ideaal voor het werken met grote bestanden, zoals films, of voor het maken van back-ups van belangrijke gegevens op een schijf.
extern dvd-station

Extern dvd-station: handige oplossing voor het afspelen van cd's en dvd's

In de digitale wereld van vandaag zijn externe dvd-stations misschien niet meer zo gebruikelijk als ze ooit waren, maar ze kunnen nog steeds een nuttige aanvulling zijn op veel computers. Of je nu een CD hebt of DVD Of je nu een video wilt afspelen die niet in je laptop is ingebouwd of gewoon een alternatieve manier nodig hebt om media af te spelen, een extern dvd-station biedt een handige oplossing voor de taak. In dit artikel bekijken we de verschillende typen externe dvd-stations en leggen we uit hoe u deze kunt gebruiken.

Wat is een extern dvd-station en waarvoor wordt het gebruikt?

Een extern dvd-station is een draagbaar apparaat dat wordt aangesloten op een Computer kan worden aangesloten om cd's en dvd's af te spelen en te schrijven. Het wordt gebruikt voor het opslaan van media zoals films, muziek, Software en gegevens lezen van of schrijven naar cd's en dvd's.

Externe dvd-stations zijn vooral handig voor computers die geen ingebouwd dvd-station hebben, zoals sommige laptops en Macbooks. Ze bieden ook een alternatieve manier om media af te spelen als de ingebouwde schijf niet werkt of als u een breder scala aan verbindingsopties nodig heeft.

Externe dvd-stations kunnen op verschillende manieren op een computer worden aangesloten, afhankelijk van het type station dat u gebruikt. De meest voorkomende verbindingsmogelijkheden zijn USB, Thunderbolt en draadloos.

Onze Extern dvd-station Aanbeveling op Amazon:

Korting
Pecosso extern cd/dvd-station USB 3.0, draagbaar slank, RW-brander voor alle laptops/desktop; PC onder Windows 7/8/10 en Mac OS voor...
 • 【Hoge snelheid gegevensoverdracht】 - Het externe cd-/dvd-station heeft een USB 3.0 hogesnelheidsinterface voor ...
 • 【Meerdere ondersteuning】 - Ondersteuning voor DVD+R, DVD-R, CD-ROM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW. De hoogste...
 • 【Eenvoudig te gebruiken】 - Geen stuurprogramma's vereist, plug & play voor alle laptops/desktops, pc voor Windows 7/8/10...

De verschillende soorten externe dvd-stations: USB-, Thunderbolt- en draadloze schijven

Er zijn drie hoofdtypen externe dvd-stations: USB-, Thunderbolt- en draadloze schijven.

USB-drives

USB-drives zijn de meest gebruikte externe dvd-drives. Ze worden via een USB-kabel op de computer aangesloten en zijn meestal heel eenvoudig in te stellen. Ze zijn bovendien de goedkoopste opties en kunnen op vrijwel elke computer worden aangesloten.

Thunderbolt-schijven

Thunderbolt-schijven zijn sneller dan USB-schijven omdat ze verbinding maken via de snellere Thunderbolt-poort. Ze zijn echter duurder en zijn alleen compatibel met computers met een Thunderbolt-poort.

Draadloze schijven

Draadloze schijven zijn schijven die zonder kabelverbinding op de computer kunnen worden aangesloten. Ze maken verbinding via Bluetooth of Wi-Fi en zijn vooral handig als je de schijf op meerdere computers wilt gebruiken of als je geen vrije USB-poorten hebt. Draadloze schijven zijn echter doorgaans langzamer dan bekabelde schijven en hebben mogelijk een zwakkere verbinding.

Externe dvd-stations kunnen op een computer worden aangesloten om cd's en dvd's af te spelen en te schrijven. Ze zijn vooral handig voor computers die geen ingebouwd dvd-station hebben, zoals sommige laptops en Macbooks.

Onze Extern dvd-station Bestsellers op Amazon:

Korting
HP externe cd/dvd-drive inclusief cd- en dvd-brander met USB-aansluiting (F6V97AA) zwart
 • De HP F6V97AA dvd-drive met brandfunctie is geschikt voor...
 • Geweldige compatibiliteit: u kunt de externe schijf via een USB 2.0-aansluiting op een notebook of tv aansluiten...
 • Deze externe mobiele CD/DVD-drive mobiele drive met USB-interface en 9,5 mm hoogte is eenvoudig te gebruiken en...

Voor- en nadelen van externe dvd-drives vergeleken met interne drives

Externe dvd-stations hebben zowel voor- als nadelen in vergelijking met interne stations.

Voor- en nadelen van een extern dvd-station

Voordelen

Een voordeel van externe dvd-stations is dat ze draagbaar zijn en gemakkelijk van de ene computer naar de andere kunnen worden verplaatst. Ze zijn ook een goede keuze voor computers die geen ingebouwd dvd-station hebben of die een extra station nodig hebben. Extern drives zijn meestal ook eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Nadelen

Een nadeel van externe dvd-stations is dat ze doorgaans langzamer zijn dan interne stations, omdat ze via een externe verbinding zijn aangesloten. Ze zijn ook gevoeliger voor verbindingsproblemen en kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze worden meegenomen. Externe dvd-drives zijn doorgaans ook duurder dan interne drives.

Over het algemeen zijn externe dvd-stations een goede keuze voor degenen die een draagbaar dvd-station nodig hebben of geen ingebouwd station hebben, maar ze zijn mogelijk niet de beste keuze voor degenen die vaak cd's of dvd's schrijven of afspelen en snellere prestaties nodig hebben .

Externe dvd-stations zijn doorgaans langzamer dan interne stations, omdat ze via een externe verbinding zijn aangesloten. Ze zijn ook gevoeliger voor verbindingsproblemen en kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze worden meegenomen. Ze zijn echter draagbaar en gemakkelijk van de ene computer naar de andere te vervoeren.

extern dvd-station

Een extern dvd-station aansluiten en gebruiken

Externe dvd-stations zijn meestal heel gemakkelijk te gebruiken. Hier zijn de stappen om een ​​extern dvd-station aan te sluiten en te gebruiken:

 • Sluit het externe dvd-station aan op de computer. Als u een USB-station gebruikt, sluit u eenvoudigweg de USB-kabel aan op een beschikbare USB-poort op de computer. Als u een Thunderbolt-schijf gebruikt, sluit u de Thunderbolt-kabel aan op een beschikbare Thunderbolt-poort op de computer. Als u een draadloze schijf gebruikt, controleer dat dan Bluetooth of wifi op uw computer is ingeschakeld en dat de schijf op de computer is aangesloten.
 • Sluit de schijf aan op een voedingsbron. Als de schijf een voeding heeft, sluit u de voeding aan op een stopcontact en vervolgens op de schijf. Als de schijf wordt gevoed door een USB-kabel, sluit u deze Kabel naar een vrije USB-poort op de computer.
 • zet een CD of dvd in het station. Open de schijf door op de uitwerpknop te drukken drukken of open het deksel en plaats de cd of dvd. Sluit de schijf opnieuw aan.
 • Wacht tot het station de cd of dvd heeft gelezen. Het station zou automatisch moeten starten en de cd of dvd moeten afspelen. Zo niet, dan kunt u de cd of dvd handmatig afspelen via de computer.
 • Voor het schrijven naar cd's of dvd's hebt u meestal speciale software nodig. Gebruik de software die bij uw computer is geleverd of installeer andere software voor het branden van cd's of dvd's. Volg de instructies van de software om naar een cd of dvd te schrijven.

Zijn er alternatieven voor externe dvd-stations?

Externe dvd-stations zijn een geweldige manier om cd's of dvd's af te spelen, te branden of op te slaan. Niet iedereen wil echter om welke reden dan ook een extern dvd-station kopen. Voor degenen die niet willen investeren in een extern dvd-station zijn er gelukkig alternatieve opties. Eén optie is een schijf met een USB-poort die op elke computer met een USB-poort kan worden aangesloten. Met dit type station kunt u eenvoudig muziek en video's overbrengen zonder dat u een extern dvd-station hoeft aan te schaffen. Een andere optie is een geïntegreerd dvd-station, dat in sommige nieuwe computers en laptops wordt meegeleverd Leveringsomvang inbegrepen is – bij dit type dvd-station is de hardware al op uw computer geïnstalleerd en is deze klaar voor gebruik. Als je meer opslagruimte nodig hebt dan een gewone cd of dvd biedt, kun je ook een Blu-ray Disc gebruiken als alternatief voor een extern dvd-station. Afhankelijk van uw behoeften kunnen deze alternatieven dezelfde functionaliteit bieden als een extern dvd-station tegen een fractie van de prijs.

Hoe worden dvd-stations getest?

Een dvd-station is een apparaat dat wordt gebruikt om gegevens van en naar dvd's te lezen en te schrijven. Ze vormen een belangrijk onderdeel van veel computers, dus het is belangrijk dat ze worden getest voordat ze worden verkocht. Bij het testen van een dvd-station wordt de Prestaties van de optische De gegevensdrager wordt geëvalueerd en de lees- en schrijfsnelheid van de schijf wordt gecontroleerd. Dit kan worden gedaan met behulp van een softwareprogramma dat is ontworpen om dvd-stations te testen. De software controleert of de drive gegevens van de dvd's correct kan lezen en schrijven en hoe snel dit gebeurt. Het meet ook eventuele fouten die kunnen optreden tijdens het lees- of schrijfproces. Daarnaast kan ook worden gecontroleerd of de aandrijflens stoffig of vuil is, of dat het stroomverbruik onder verschillende omstandigheden wordt gemeten. Al deze informatie wordt verzameld en geanalyseerd door gekwalificeerde technici voordat een dvd-station op de markt wordt gebracht.

Onze Extern dvd-station Insider-tip op Amazon:

Korting
Amicool Extern DVD-station, USB 3.0 Type-C CD DVD +/-RW Optisch station USB C-brander Slanke CD/DVD-ROM Rewriter Schrijver Lezer Draagbaar voor...
 • 【USB 3.0 extern dvd-station】 - Werken met de USB 3.0 hogesnelheidsinterface brengt u sneller ...
 • 【Brede compatibiliteit】 - CD-ROM/DVD-RM-lezer en -recorder voegt een Type-C-adapter toe die verschillende apparaten verbindt...
 • 【Plug and Play】 - Het gebeurt via de USB-poort, de sleuf wordt opgeladen; Geen dvd-stuurprogramma of extra...

Waar moet u op letten bij het kopen van een dvd-station?

Er zijn verschillende dingen waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een dvd-station. Bepaal eerst of u een interne of externe schijf nodig heeft. Een interne schijf wordt in de computer zelf geïnstalleerd terwijl het een externe schijf is via USB kan met meerdere apparaten worden verbonden en gebruikt. Let ook op het type dvd-station dat je nodig hebt: sommige stations lezen alleen dvd's, terwijl andere er ook naar kunnen schrijven. Zorg er ook voor dat het dvd-station compatibel is met uw systeem en alle soorten schijven kan verwerken die u wilt gebruiken: cd's, dvd's, Blu-ray-schijven en meer. Overweeg ten slotte of u een sneller dvd-station nodig heeft. Met modellen die hogere snelheden ondersteunen, kunt u gegevens sneller lezen en schrijven. Als u al deze factoren in overweging neemt bij de aanschaf van een dvd-station, kunt u het beste krijgen Vind een model dat bij uw behoeften past.

Waar kan ik het beste een dvd-station kopen?

Het internet is een geweldige bron voor het vinden van de beste deal voor een dvd-station. U kunt prijzen en functies zien verschillende modellen Vergelijk en krijg direct toegang tot de nieuwste beschikbare modellen. Sommige mensen kopen hun dvd-station echter liever bij een speciaalzaak vanwege hun persoonlijke ervaring Service en advies krijgen van ervaren medewerkers. Bovendien hebben de meeste speciaalzaken een ruime keuze aan schijven, waaronder interne, externe en Blu-ray-branders. Als u op zoek bent naar een extern dvd-station of -brander, is het raadzaam eerst online wat onderzoek te doen, zodat u weet welk type product het beste bij uw behoeften past. Hierdoor kunt u met alle benodigde informatie naar de winkel gaan en een weloverwogen beslissing nemen over welk product het beste bij uw wensen past. Uiteindelijk hebben zowel internet als speciaalzaken hun voordelen als het gaat om de aanschaf van een dvd-station - het hangt er maar net van af welk type service en productselectie u nodig heeft!

Welke merken en fabrikanten zijn er?

Als het gaat om de aanschaf van een extern dvd-station, zijn er veel merken en fabrikanten om uit te kiezen. Apple is een van de meest populaire bedrijven in deze branche en haar producten hebben bewezen betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te zijn. Veel consumenten kiezen voor Apple als ze op zoek zijn naar een extern dvd-station van hoge kwaliteit. Andere populaire merken zijn onder meer ASUS, LG, Dell, Sony en Samsung. Het juiste externe dvd-station kiezen voor uw computer of uw Notitieboek kan moeilijk zijn, maar er zijn online voldoende bronnen die u kunnen helpen een weloverwogen beslissing te nemen. U kunt recensies van andere klanten lezen of een recensie van een dvd-station bekijken om verschillende modellen te vergelijken. Het is belangrijk dat u vóór aankoop rekening houdt met de snelheid van de schijf en de compatibiliteit ervan met uw apparaat. Naast deze factoren moet u ook rekening houden met de prijs bij het kiezen van het beste externe dvd-station voor uw behoeften. Met zoveel keuze op de markt zal het niet moeilijk zijn om een ​​extern dvd-station te vinden dat bij uw behoeften en budget past.

Onze Extern dvd-station Bestsellers op Amazon:

KortingBestseller nr. 1
Amicool Extern DVD-station, USB 3.0 Type-C CD DVD +/-RW Optisch station USB C-brander Slanke CD/DVD-ROM Rewriter Schrijver Lezer Draagbaar voor...
 • 【USB 3.0 extern dvd-station】 - Werken met de USB 3.0 hogesnelheidsinterface brengt u sneller ...
 • 【Brede compatibiliteit】 - CD-ROM/DVD-RM-lezer en -recorder voegt een Type-C-adapter toe die verschillende apparaten verbindt...
 • 【Plug and Play】 - Het gebeurt via de USB-poort, de sleuf wordt opgeladen; Geen dvd-stuurprogramma of extra...
KortingBestseller nr. 2
Extern dvd-station Extern USB 3.0 USB C CD-station voor laptop Desktop PC Macbook Externe dvd-brander Windows 7/8.1/10/11 Linux...
 • 【Plug & Play CD-speler】CD-station externe USB, geen externe stuurprogramma's en voeding nodig. Neerzetten...
 • 【DVD-speler high-speed USB 3.0 en Type-C】 Amicool externe CD-brander met geavanceerde brandtechnologie, ...
 • 【Externe cd- en dvd-drives brede compatibiliteit】Extern cd-station voor laptop, pc, desktop, Linux, Apple Mac, ...
Bestseller nr. 3
Extern CD DVD-station USB 3.0 Type-C, extern met SD/TF-kaartlezer, draagbare RW-brander, snelle gegevensoverdracht voor...
 • ♫ 【Plug & Play】 Eenvoudig te gebruiken, geniet gemakkelijker van je leven. Voor het externe dvd-station zijn geen extra...
 • ♫【Hoge snelheid】CD-ROM-station met geavanceerde brandtechnologie, bijvoorbeeld ondersteunde CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW....
 • ♫【Brede compatibiliteit】 Het externe USB-CD-station is compatibel met Windows XP / 7/8/10, VISTA, Mac OS 8.6...

Conclusie: Externe dvd-stations zijn een nuttige aanvulling op veel computers

Externe dvd-stations zijn een nuttige aanvulling op veel computers, vooral computers die geen ingebouwd dvd-station hebben of een alternatieve manier nodig hebben om media af te spelen. Ze zijn ook een goede keuze voor degenen die een draagbaar dvd-station nodig hebben, omdat ze gemakkelijk van de ene computer naar de andere kunnen worden vervoerd. Er zijn drie hoofdtypen externe dvd-drives: USB, Thunderbolt en draadloze drives, elk met hun eigen voor- en nadelen. Hoewel externe dvd-stations doorgaans langzamer zijn dan interne stations, bieden ze een handige manier om cd's en dvd's te schrijven en af ​​te spelen.

YouTube-video-aanbeveling voor het testen en vergelijken van externe dvd-stations:

Op zoek naar een extern dvd-station? Voordelige oplossing: Test USB 3.0 DVD-brander Amicool – Nero Info Tool

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor externe dvd-drives: belangrijkste informatiebronnen en producten

 • Ontdek meer over extern dvd-station: uw bronnengidsen

  • Extern dvd-station Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Extern dvd-station op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Extern dvd-station YouTube: Ontdekken Extern dvd-station via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Extern dvd-station Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Extern dvd-station op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Extern dvd-station Ebay: Blader door een grote selectie Extern dvd-station-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vergelijking van externe dvd-stations?

3.9/5 - (63 beoordelingen)

Reacties op "Extern dvd-station" Vergelijking

 1. Jan Weber zegt:

  Ondersteunt dit externe dvd-station het afspelen van dvd-ram-schijven?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Jan Weber,

   Uw mening en interesse in onze vergelijking van externe dvd-stations betekent veel voor ons. Wij zeggen daar hartelijk dank voor!

   Ja, dit externe dvd-station ondersteunt het afspelen van dvd-ram-schijven. U kunt uw DVD-RAM-schijven dus eenvoudig afspelen en openen.

   Met vriendelijke groeten van het ondersteuningsteam aan Großziethen.

 2. Mathieu zegt:

  Kan dit externe dvd-station ook cd's lezen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Mathieu,

   We kijken uit naar uw reactie en uw interesse in onze test en vergelijking van externe dvd-stations. Bedankt voor uw waardevolle deelname!

   Ja, dit externe dvd-station kan zowel dvd's als cd's lezen.

   Met vriendelijke groeten rechtstreeks aan u in Neuenhaus van het ondersteuningsteam.

 3. Felix Hoffman zegt:

  Kan ik met deze drive ook cd-roms afspelen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Felix,

   We stellen uw commentaar en uw interesse in onze externe dvd-drivetest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Ja, ons externe dvd-station is achterwaarts compatibel en kan ook cd-roms afspelen. Zorg ervoor dat de schijf compatibel is met uw computer of laptop en dat de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd om een ​​soepele weergave te garanderen.

   Met vriendelijke groeten aan Linum.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024