Bijgewerkt: 29.05.2024

Test en vergelijking van elektrische scooters 2024: de beste producten in directe vergelijking

E-scooter in detail: wat maakt testwinnaars anders dan andere producten?

Elektrische scooters zijn een milieuvriendelijk alternatief voor auto’s en ideaal voor korte afstanden. De [productnaam] valt vooral op door zijn hoge bereik en robuuste constructie. Het aantrekkelijke design en de eenvoudige bediening maken de elektrische scooter tot een prima vervoermiddel voor de stad of korte ritjes in de natuur. De [productnaam] is ook gemakkelijk te hanteren en kan ruimtebesparend worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt.
illustratie
Beste aanbeveling
Elektrische scooter Xiaomi Mi elektrische scooter Pro2 (DE) Opvouwbaar
Prijs-prestatie winnaar
Elektrische scooter FUNDOT elektrische scooter, opvouwbare elektrische scooter
Elektrische scooter Xiaomi Mi elektrische scooter 1S (DE) Opvouwbaar
Elektrische scooter TREKSTOR e.Gear EG3168 e-scooter 350 W motor
Elektrische scooter Windgoo elektrische scooter en scooter M12
Elektrische scooter FISCHER e-scooter elektrische scooter ioco 1.0
Elektrische scooter Denver Sco-85350 Elektrische scooter, groen, 350W
Elektrische scooter Segway-Ninebot Ninebot KickScooter ES1LD
Modell Elektrische scooter Xiaomi Mi elektrische scooter Pro2 (DE) Opvouwbaar Elektrische scooter FUNDOT elektrische scooter, opvouwbare elektrische scooter Elektrische scooter Xiaomi Mi elektrische scooter 1S (DE) Opvouwbaar Elektrische scooter TREKSTOR e.Gear EG3168 e-scooter 350 W motor Elektrische scooter Windgoo elektrische scooter en scooter M12 Elektrische scooter FISCHER e-scooter elektrische scooter ioco 1.0 Elektrische scooter Denver Sco-85350 Elektrische scooter, groen, 350W Elektrische scooter Segway-Ninebot Ninebot KickScooter ES1LD
Details
Marke Xiaomi Fundot Xiaomi Trekstor Windgoo Fischer Denver Segway-Ninebot
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedelektrische scooters
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,8Goedelektrische scooters
Top Producttest-vergelijking.nl1,6Goedelektrische scooters
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goedelektrische scooters
Top Producttest-vergelijking.nl1,9Goedelektrische scooters
Top Producttest-vergelijking.nl2,0Goedelektrische scooters
Top Producttest-vergelijking.nl2,3Goedelektrische scooters
Top Producttest-vergelijking.nl2,4Goedelektrische scooters
Type batterij Lithium-ion batterij Lithium-ion batterij Lithium-polymeerbatterij Lithium-ion batterij Lithium-ion batterij Lithium-ion batterij Lithium-ion batterij Lithium-ion batterij
Leistung 600 Watt 220 Watt 275 Watt 350 Watt 350 Watt 300 Watt 350 Watt 250 Watt
dood gewicht 14,2 kg 12,5 kg 12,5 kg 14,5 kg 12,2 kg 13,9 kg 14 kg 11,3 kg
bereiken 45 km 20 km 30 km 18 km 20 km 20 km 18 km 20 km
street legal
Display
hoedanigheid 100 kg 100 kg 100 kg 120 kg 120 kg 120 kg 120 kg 100 kg
topsnelheid 20 kmh 25 kmh 20 kmh 20 kmh 25 kmh 20 kmh 20 kmh 20 kmh
Voordelen
 • met bijbehorende app
 • eenvoudige bediening
 • regeneratief remmen
 • hoge snelheid
 • extra licht
 • kan worden verbonden met de app
 • dubbel remsysteem
 • gemaakt van hoogwaardig ruimtevaartaluminium
 • met geïntegreerde schokdemper
 • met ondersteuning voor gemakkelijk parkeren
 • hoge snelheid
 • vooral gemakkelijk
 • intuïtief hendelvouwmechanisme
 • gemakkelijke synchronisatie met de bijbehorende app
 • solide constructie
 • ook in het groen
 • oranje en wit beschikbaar
 • met bel
 • effectieve schokabsorptie
 • vooral gemakkelijk
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste elektrische scooters getest en vergeleken:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Peter, een gepassioneerd schrijver die ervan houdt zijn gedachten en ideeën onder woorden te brengen. Mijn vakgebied bestrijkt verschillende gebieden zoals wetenschap, technologie, economie en financiën. Mijn doel is om complexe onderwerpen te demystificeren door onderzoek en gegevens in gemakkelijk te begrijpen taal te presenteren. Met een academische achtergrond in natuurkunde en wiskunde heb ik een diepe passie voor wetenschap en technologie. Ik ben ervan overtuigd dat deze gebieden een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven, en ik streef ernaar mijn lezers zowel te informeren als te inspireren. Naast wetenschap en technologie schrijf ik ook over economische en financiële onderwerpen. Ik belicht actuele gebeurtenissen, trends en ontwikkelingen in de zakenwereld en probeer mijn lezers te informeren over hun potentiële impact op hun financiële toekomst. Ik hoop dat mijn werk lezers helpt een dieper inzicht te krijgen in complexe onderwerpen en hen inspireert om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Meer categorieën:

Houd rekening met de volgende aanbevelingen voordat u een elektrische scooter aanschaft: Belangrijk aankoopadvies en handige tips om een ​​weloverwogen beslissing te nemen
We hebben alle essentiële informatie voor u verzameld om de aankoopbeslissing van uw elektrische scooter gemakkelijker te maken.

In een oogopslag
 • Elektrische scooters zijn een emissiearm alternatief voor conventionele scooters of fietsen. Met een bereik tot 25 kilometer en een snelheid tot 25 km/u zijn ze ideaal voor stedelijke mobiliteit. Het compacte ontwerp zorgt voor eenvoudig parkeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over voldoende ruimte.
 • De meeste elektrische scooters zijn opvouwbaar en kunnen daardoor gemakkelijk worden vervoerd in het openbaar vervoer of in de kofferbak van een auto. Het gewicht varieert afhankelijk van het model, maar de meeste scooters zijn licht en gemakkelijk te hanteren. Ze zijn ook relatief goedkoop in aanschaf en gebruik, omdat ze slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit nodig hebben.
 • Het is echter belangrijk dat er veilig met elektrische scooters wordt omgegaan om ongelukken te voorkomen. Het dragen van een helm, het naleven van de verkeersregels en het vermijden van drukke trottoirs zijn essentiële maatregelen om veilig te blijven tijdens het reizen. Wanneer u een elektrische scooter aanschaft, moet u er ook op letten dat deze voldoet aan de huidige regelgeving voor motorvoertuigen.
elektrische scooters

Hoe u de beste elektrische scooterrecensie vindt 

Het kopen van een elektrische scooter is geen beslissing die lichtvaardig moet worden genomen. Er zijn veel dingen die u moet overwegen voordat u een bepaald model kiest. In dit artikel zullen we ons concentreren op de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een elektrische scooter.

Je kent het gezegde: Wie billig elektrische scooters Product koopt, koopt twee keer. Met een elektrische scootersPreisvergleich je kunt gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. De Besten elektrische scooters zijn niet altijd de duurste. Die elektrische scooters kaufen? U kunt het bijzonder goedkoop doen elektrische scooters online kopen.

Onze aanbeveling voor elektrische scooters op Amazon:

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 (DE) opvouwbare e-scooter met straatgoedkeuring + app-aansluiting gemaakt van luchtvaartaluminium (max....
 • E-scooter met weggoedkeuring (ABE) voor gebruik op de openbare weg (gegevensbevestiging meegeleverd).
 • Maximale snelheid tot 20km/u in sportmodus (S-modus)
 • 474 Wh lithium-ionbatterij met ultragroot bereik tot 45 km bij een bandenspanning van 3,5 bar (ook afhankelijk...

Overzicht van verschillende soorten scooters

Het aangeboden elektrische scooter worden aangedreven door batterijen. Net als bij e-bikes moet je ook voor scooters kiezen hoogwaardig vakmanschap let goed op zodat u en uw kind veilig de weg op kunnen. Afhankelijk van het model ligt de snelheid van de elektrische scooter tussen de 10 en 35 km/u. als jij snel van A naar B willen komen, in een krappe stad blijven en wilt u niet lang parkeren, dan raden wij u aan een elektrische scooter te gebruiken. In de volgende tabel worden tevens de voor- en nadelen van de aangeboden modellen vermeld Individuele kenmerken op.

elektrische scooter

De elektrische scooter wordt aangedreven door elektriciteit en is een combinatie van een klassieker Rol en een elektrische fiets. Elektrische scooters zijn verkrijgbaar met of zonder zadel. Om het voertuig in beweging te krijgen, hoeft u er alleen maar op te duwen en de e-scooter zal zelfstandig verder rijden. Dit maakt hem ideaal voor iedereen die slecht ter been is, maar ook voor senioren die zonder problemen afstanden kunnen lopen. Vergeleken met klassieke stadsscooters zonder aandrijving hebben elektrische scooters brede pedalen die ook als opbergruimte gebruikt kunnen worden. In het geval van een elektrische voertuigaandrijving is deze aanwezig motor direct onder de pedalen en de voor- en achterbanden zijn bedekt met spatborden.

Stadsscooter (zonder aandrijving)

Kies je voor een stadsscooter, dan heb je een kleine auto zonder motor. Deze modellen hebben relatief kleine wielen en zijn daar het meest geschikt voor gladde en vlakke oppervlakken. Stadsscooters zijn ideaal om door de stad te reizen. Met één voet stevig op het platform geplant, kunt u de andere gebruiken voor kracht en beslissen hoe snel u wilt gaan. In tegenstelling tot elektrische scooters heb je er geen nodig Batterijen.

Kickboard (zonder aandrijving)

Het kickboard is vooral populair onder jongeren. Het is een mix van scooter en Skateboard, waardoor u zich snel en veilig kunt verplaatsen. In tegenstelling tot de klassieker Stadsscooter De scooter heeft echter drie kleine rollen, ook wel wielen genoemd, waarvan er twee aan de voorkant zijn gelegen. Ook het stuur onderscheidt het skateboard van de klassieke stadsscooter. In plaats van een stuur met twee handvatten de schopplaat heeft een knop om te sturen. De prestaties van deze modellen zijn bovendien volledig afhankelijk van uw beensterkte, zoals deze modellen ook niet batterij– zijn nog steeds oplaadbaar.

Onze bestseller voor elektrische scooters op Amazon:

Xiaomi Mi elektrische scooter Opvouwbare e-scooter van luchtvaartaluminium met straatgoedkeuring & app-koppeling inclusief slotfunctie (20 km/u,...
 • E-scooter met weggoedkeuring (ABE) voor gebruik op de openbare weg (gegevensbevestiging meegeleverd).
 • Maximale snelheid tot 20km/u in sportmodus (S-modus)
 • 275Wh lithium-ionbatterij met een groot bereik tot 30km bij een bandenspanning van 3,5 bar (ook afhankelijk van ...

Voor- en nadelen van verschillende soorten scooters

Wilt u de tijd nemen om het juiste model te kiezen? Kijk dan eens goed naar de volgende tabel, waarin de belangrijkste voor- en nadelen van verschillende soorten scooters met elkaar worden vergeleken.

Voor- en nadelen van elektrische scooters

Voordelen

 • Moeiteloos 
 • Elektrisch
 • Voor senioren

Nadelen

 • duur

Stadsscooter (zonder aandrijving) voordelen & nadelen

Voordelen

 • Praktische stad
 • Legging operatie

Nadelen

 • Uitgeput

Kickboard (zonder aandrijving) Voordelen & Nadelen

Voordelen

 • Hoge funfactor 
 • Een operatie voor beensterkte
 • Populair bij jongeren

Nadelen

 • moeilijker
elektrische scooters

Welke elektrische scooter past bij u? 

Wilt u een elektrische scooter kopen? Het voordeel is dat je altijd kunt bewegen en veel doen kan. Waar u vooral op moet letten bij het kopen of testen van een elektrische scooter leest u in de volgende tips en informatie. 

rit

De aangeboden modellen variëren afhankelijk van het type aandrijving. Als de scooter is uitgerust met een accu, moet deze na een bepaalde periode worden vervangen en bijgewerkt. Als de e-scooter is uitgerust met een accu, is dit meestal wel nodig Na elke rit opladen met de opladerzodat de scooter weer optimaal kan presteren.

Tips:

Hoe sneller je met de auto rijdt, hoe sneller de accu leegraakt. Houd er rekening mee dat de oplaadtijd afhankelijk van het model tot 12 uur kan duren.

Snelheid

Snelheid speelt ook een belangrijke rol als je een elektrische scooter wilt kopen. Modellen tot 10 km/u zijn geschikt voor kinderen. Als u alleen of met een andere volwassene op een scooter rijdt, kunt u dat ook doen tot 30 km / h drijfveer. Maar let ook op uw rijbewijs en uw kentekenbewijs. 

Leistung

Hoe mooi de scooter ook is, het heeft geen nut als de prestaties niet kloppen. De Het vermogen van de elektrische scooter is in watt gespecificeerd. Hoe hoger de waarde, hoe sneller u met de elektrische scooter kunt reizen. Daarom zijn scooters met een laag wattage ideaal voor kinderen. 

Capaciteit/gewicht

De maximale capaciteit en zo Gewicht zijn ook belangrijk. Kies je voor een model met zadel, dan zal deze iets zwaarder zijn dan een klassieke elektrische scooter zonder zadel. Gemiddeld kan dat met één gewicht van 9 kg berekenen. Denk hier goed over na, want het kan zijn dat u de scooter op een gegeven moment met het openbaar vervoer moet vervoeren. Het maximale laadvermogen van een elektrische kinderscooter mag gemiddeld 45 kg zijn. Volwassenen moeten zich aan de gemiddelde houden 120 kg achtste.

Elektrische scooter – wat is het?

Een elektrische scooter, ook wel e-scooter genoemd, is een vorm van personenvervoer die op elektriciteit rijdt. Afhankelijk van het model kan hij worden aangedreven door een batterij, zonne-energie of een combinatie van beide. De meest voorkomende elektrische scooters worden geleverd oplaadbare batterijen geopereerd. Om een ​​elektrische scooter te besturen, gaat u eenvoudigweg op het platform staan ​​en drukt u op het gaspedaal om vooruit te rijden. Om te stoppen laat u de gashendel los en stapt u van het platform. Je kunt ook een remhendel aan weerszijden van het stuur gebruiken om te vertragen of helemaal tot stilstand te komen. Elektrische scooters worden steeds populairder vanwege hun gebruiksgemak en milieuvriendelijke ontwerp. Ze bieden een snelle en efficiënte manier om door de stad te reizen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over parkeren of verkeersopstoppingen.

Zijn er verschillende soorten elektrische scooters?

Elektrische scooters zijn er in verschillende modellen, maten en functies. Welk type elektrische scooter u kiest, hangt af van uw wensen en budget. Over het algemeen zijn er twee hoofdcategorieën: e-scooters met een accucapaciteit van 25 kilometer of minder en e-scooters met een accucapaciteit van 45 kilometer of meer. De 25 kilometermodellen hebben doorgaans een gemiddelde snelheid van 15 kilometer per uur, terwijl de 45 kilometermodellen snelheden tot 45 kilometer per uur kunnen halen. Afhankelijk van het model hebben elektrische scooters ook functies zoals vouwmechanismen voor eenvoudig opbergen en transporteren, evenals ingebouwde LED-verlichting voor zichtbaarheid 's nachts. Naast elektrische scooters zijn er ook elektrische fietsen en bromfietsen die meer vermogen en actieradius bieden dan conventionele scooters. Ongeacht welk type scootmobiel u kiest, het is belangrijk dat u let op veiligheidsvoorzieningen zoals remmen, verlichting, Helme en let op reflecterende kleding.

Heb ik een rijbewijs nodig voor de e-scooter?

Als het gaat om het gebruik van e-scooters, is er veel discussie over de vraag of een rijbewijs nodig is of niet. Aan de ene kant beweren sommigen dat, aangezien e-scooters geen motorvoertuigen zijn (dat wil zeggen dat ze geen motor hebben en geen brandstof nodig hebben), een rijbewijs niet nodig zou moeten zijn, omdat ze veel langzamer zijn dan auto's en minder gevaar opleveren voor andere bestuurders op de weg. de weg. Aan de andere kant zijn veel experts van mening dat een soort goedkeuringsproces nodig kan zijn om de veiligheid van zowel bestuurders als andere weggebruikers te garanderen. E-scooters kunnen immers snelheden tot 25 km/u bereiken en zijn zonder de juiste training moeilijk te besturen.

Of een rijbewijs wel of niet vereist is voor e-scooters hangt uiteindelijk af van de lokale wetgeving. Sommige steden en staten zijn al begonnen met het implementeren van regelgeving voor e-scooterrijders, zoals: B. Leeftijdsbeperkingen en snelheidslimieten. Anderen hebben ervoor gekozen om bepaalde vergunningseisen in te voeren voor het gebruik van e-scooters in de openbare ruimte. Ongeacht wat er wordt besloten, het is belangrijk om te onthouden dat veiligheid altijd een prioriteit moet zijn bij het besturen van welk type voertuig dan ook – inclusief een elektrische scooter – en dat naleving van alle toepasselijke regels en voorschriften kan helpen de veiligheid te garanderen voor iedereen op straat.

Zijn helmen verplicht voor e-scooters?

Wanneer u op een e-scooter rijdt, is het belangrijk dat u op uw veiligheid let. Hoewel de snelheid van een e-scooter doorgaans beperkt is tot 20 kilometer per uur, kunnen er nog steeds ongelukken gebeuren. Daarom wordt het dragen van een helm bij het gebruik van een e-scooter aanbevolen voor alle rijders, ongeacht de wettelijke status van de scooter. Het dragen van een helm beschermt de jouwe hoofd bij een val of botsing met een ander voorwerp of persoon. Het kan ook extra zichtbaarheid en comfort bieden tijdens het rijden. Bovendien hebben sommige landen specifieke wetten die het dragen van een helm vereisen bij het besturen van elektrische scooters op de openbare weg en trottoirs. Om deze reden is het belangrijk om de lokale regelgeving te controleren voordat u met uw e-scooter gaat rijden.

Moet ik de e-scooter verzekeren?

Het verzekeren van uw e-scooter is een belangrijke beslissing, vooral als u van plan bent ermee te rijden met een wettelijk rijbewijs. Het is belangrijk dat u de wet- en regelgeving in uw regio kent met betrekking tot e-scooters die legaal zijn op de weg, aangezien deze bepalen welk type verzekering u nodig heeft. Over het algemeen moet u er een hebben als u een gemotoriseerd voertuig gebruikt, zoals een straatlegale e-scooter Aansprakelijkheidsverzekering Sluit een polis af die schade aan eigendommen van anderen en medische kosten voor u of de gewonden dekt bij een ongeval. Het kan ook zijn dat u een aanvullende verzekering wilt afsluiten, b.v. Zoals een aanrijdings- of omniumverzekering, die de schade aan uw scooter dekt als deze wordt gestolen of beschadigd raakt bij een ongeval. Als u vragen heeft over welk type verzekering het beste is voor uw e-scooter, neem dan contact op met een erkende agent die u meer informatie kan geven over de dekkingen die beschikbaar zijn om aan uw behoeften te voldoen.

Kan ik met de e-scooter overal naartoe rijden?

E-scooters worden steeds populairder als vervoermiddel en als alternatief voor het openbaar vervoer vanwege hun gemak en betaalbare prijs. Ze zijn op veel plaatsen te vinden, van grote steden tot kleine dorpen, en bieden een geweldige manier om zich te verplaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij je op een e-scooter kunt rijden. Veel steden hebben nu speciale gebieden voor e-scooters, met aangewezen rijstroken en paden. In sommige steden is het rijden met e-scooters ook toegestaan ​​op de trottoirs of in bepaalde gebieden zelfs op straat. Als u op zoek bent naar iets avontuurlijks, zijn er ook veel parken en paden waar u op een e-scooter kunt rijden. Als u een e-scooter bezit, kunt u deze overal mee naartoe nemen, zolang dit legaal is. Ongeacht waar u met uw e-scooter gaat rijden, u moet altijd alle toepasselijke wet- en regelgeving in acht nemen voordat u dit doet. Veel plezier en blijf veilig!

Onze geheime tip voor elektrische scooters op Amazon:

TREKSTOR e.Gear EG3168 e-scooter met straatgoedkeuring (eKFV), 350 W motor, 216 Wh accu, 18 km actieradius, 8,5 inch banden,...
149-classificatie
TREKSTOR e.Gear EG3168 e-scooter met straatgoedkeuring (eKFV), 350 W motor, 216 Wh accu, 18 km actieradius, 8,5 inch banden,...
 • Road legal: Volgens de StVZO is de e.Gear EG3168 niet alleen wettelijk goedgekeurd in Duitsland, maar kan hij ook...
 • Volledig prestatiepakket: Dankzij het motorvermogen van 3168 W en de batterijcapaciteit van 350 Wh beweegt de e.Gear EG216 niet alleen...
 • Praktisch in het dagelijks leven: dankzij de handige vouwfunctie kan de e.Gear EG 3168 op elk moment worden opgevouwen om ruimte te besparen en...

Hoe wordt de accu van de e-scooter opgeladen?

Het correct opladen van een e-scooter accu is essentieel voor de goede werking en levensduur van uw elektrische scooter. Afhankelijk van Zoek model Zorg voor een oplaadpoort in de buurt van het stuur of aan de zijkant van de e-scooter. Controleer voordat u de stekker in het stopcontact steekt of u over de juiste oplader voor uw elektrische scooter beschikt, aangezien elk model zijn eigen specifieke vereisten heeft. Laat de scooter na het aansluiten minimaal vijf uur opladen totdat hij volledig is opgeladen. Opgemerkt moet worden dat sommige modellen er langer over doen dan andere om hun batterijen volledig op te laden, dus controleer dit voordat u de batterij onbeheerd achterlaat. Bij twijfel dient u altijd de instructies van de fabrikant te raadplegen, aangezien deze details bevatten die specifiek zijn voor uw e-scootermodel. Wacht na het loskoppelen van de stroombron minimaal dertig minuten voordat u uw e-scooter weer gebruikt, zodat deze voldoende tijd heeft om af te koelen. Door uw accu op de juiste manier op te laden, kunt u erop vertrouwen dat uw e-scooter vele kilometers veilig en betrouwbaar zal zijn!

Hoe ver kan ik reizen met de e-scooter?

De actieradius van een e-scooter is een belangrijke factor waarmee u rekening moet houden bij het nemen van een aankoopbeslissing. Afhankelijk van het type en de maat van de Rollers kunnen het bereik enorm vergroten variëren. Sommige kleinere scooters hebben mogelijk slechts een maximaal bereik van 15 km, terwijl grotere scooters tot 65 km of meer kunnen reiken. Het accutype speelt ook een rol bij hoe ver een scooter kan reizen voordat hij moet worden opgeladen; sommigen gebruiken lithium-ionbatterijen, waarvan bekend is dat ze een groter bereik hebben dan loodzuurbatterijen. Bovendien kunnen omgevingsfactoren zoals terrein, weersomstandigheden en zelfs het gewicht van de berijder de actieradius van een e-scooter beïnvloeden. Als u bijvoorbeeld bergop of in winderige omstandigheden rijdt, wordt de actieradius van uw scooter kleiner. Uiteindelijk is het belangrijk om te weten onder welke omstandigheden u gaat rijden, zodat u de actieradius van uw e-scooter nauwkeurig kunt inschatten voordat u een aankoop doet.

Kan ik ook een e-scooter huren?

E-scooters worden steeds populairder als milieuvriendelijk alternatief om door de stad te reizen. Als je op zoek bent naar een leuke en gemakkelijke manier om van A naar B te komen, dan is een e-scooter misschien het overwegen waard. Je kunt op veel verschillende plekken e-scooters huren of uitproberen, zoals: B. bij fietsverhuurbedrijven, scooterverhuurbedrijven en zelfs in sommige winkels. Er zijn ook veel online retailers die e-scooters verhuren tegen een redelijke prijs. Afhankelijk van waar je woont, zijn er ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het huren van elektrische scooters. Bovendien hebben veel steden onlangs hun eigen openbare systemen voor het delen van scooters opgezet, die een handige manier bieden om aan de groeiende bevolking tegemoet te komen trend elektrisch vervoer te gebruiken. Ongeacht uw budget of waar u zich ook bevindt, er is zeker een optie die bij uw behoeften past.

Waar kun je het beste een e-scooter kopen?

E-scooters kun je op veel plaatsen kopen. Het meest populair E-scooter is de elektrische scooter, die is goedgekeurd voor het wegverkeer en een maximumsnelheid heeft van 20 kilometer per uur. Veel Online winkels zoals Amazon en Ebay verkopen deze scooters. Lokale fietsenwinkels hebben ook vaak een selectie e-scooters die direct klaar zijn om te rijden. Cycle World, Halfords en Decathlon zijn enkele van de bekendere merken die e-scooters verkopen. Meestal hebben ze er één wijde selectie Er worden modellen in verschillende maten en uitvoeringen aangeboden, zodat er voor ieder wat wils is. Prijzen variëren afhankelijk van het model, maar als je rondkijkt, kun je meestal iets vinden dat binnen je budget past. E-scooters worden steeds populairder omdat mensen zoeken naar manieren om snel en goedkoop door de stad te reizen - dus het vinden ervan is gemakkelijk als je weet waar je moet zoeken!

De meest populaire merken en fabrikanten van elektrische scooters

als je een elektrische scooter wilt kopen, Wij raden de volgende fabrikanten en merken aan: 

Als erg populair evenwicht hebben, Stuntstep en Scheermesscooter gemarkeerd. Als je zo’n scooter wilt kopen, zul je merken dat er talloze verschillende varianten zijn, zoals: Bijvoorbeeld elektrische scooters die toegankelijk zijn voor gehandicapten. 

Onze bestsellers voor elektrische scooters op Amazon:

Bestseller nr. 1
8,5 inch elektrische scooter met app-functie, met mobiele telefoonhouder en antidiefstalslot Opvouwbare e-scooter 10,4Ah Li-Ion accu, 25-30 km...
 • Geavanceerd elektronisch controlesysteem: de scooter ondersteunt visuele APP-bediening. Ondersteunt de...
 • Sterke prestaties en batterij die lang meegaat: Uitgerust met een borstelloze motor van 350 W, kan de snelheid 20 km/u bereiken...
 • Veiligheid: De scooter is uitgerust met mechanische schijfremmen + elektronische E-ABS-remmen, die...
Bestseller nr. 2
Caroma elektrische scooter voor kinderen van 8-12 jaar, 150W motor, 17 km/u, 80 min reistijd, instelbare snelheid en hoogte, kleurrijke...
 • Kleurrijke LED-verlichting: de Caroma elektrische scooter voor kinderen van 6-12 jaar, verkrijgbaar in vijf kleuren, is uitgerust met kleurrijke...
 • 3 snelheidsmodi: deze e-scooter voor kinderen van 6-12 jaar is uitgerust met een motor van 150 W en biedt...
 • Verstelbaar en opvouwbaar: De elektrische kinderscooter wordt geleverd met een stuurpen die in drie hoogtes verstelbaar is, ...
Bestseller nr. 3
RCB elektrische scooter voor kinderen van 8-12-16 jaar, opvouwbare elektrische scooter voor kinderen van slechts 7.55 kg, twee soorten remmen, maximaal bereik 16 KM,...
 • 🛴【𝐒𝐈𝐄 】: Verzending vanuit Duitsland. 1* elektrische scooter + 1* oplader + 1*...
 • 𝐋𝐄𝐈𝐒𝐓𝐔𝐍𝐆𝐒𝐒𝐓𝐀𝐑𝐊𝐄𝐑 𝐄𝐋𝐄𝐊𝐓𝐑𝐎𝐑𝐎𝐋𝐋𝐄 𝐑...
 • 🛴【𝐅𝐀𝐋𝐓𝐁𝐀𝐑𝐄𝐑 】: De RCB-scooter...

Hoe lang heeft de Stiftung Warentest elektrische scooters Producten controleren?

Ongeacht of het om een ​​huishoudelijk apparaat gaat, Werkzeug of hygiëneproduct, sinds de oprichting van Stiftung Warentest in 1964 zijn meer dan 25.000 producten op de proef gesteld en hebben ze de kritische beoordeling van de testers moeten ondergaan. Als de belangrijkste, onafhankelijke testorganisatie van Duitsland kan het bijvoorbeeld Stiftung Warentest worden genoemd elektrische scooters Evalueer producten en publiceer de resultaten.

Conclusie

Als je voor een elektrische scooter kiest, bespaar je jezelf het gedoe van het trappen en kun je zonder veel moeite korte afstanden afleggen. Je hebt niet voor alle modellen een rijbewijs nodig. Maar informeer u alstublieft van tevoren, welke regelgeving in uw deelstaat van toepassing is

YouTube-videotip voor de elektrische scootertest en vergelijking:

De politie geeft uitleg over e-scooters

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor elektrische scooters: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over elektrische scooters: uw informatiegidsen

  • Wikipedia voor elektrische scooters: Krijg uitgebreide informatie over elektrische scooters op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Elektrische scooter YouTube: Ontdekken elektrische scooters via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Elektrische scooter Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van elektrische scooters op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Ebay elektrische scooter: Blader door een grote selectie elektrische scooters-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vergelijking van elektrische scooters?

4.9/5 - (35 beoordelingen)

Reacties op "elektrische scooters" Vergelijking

 1. Kevin Schreiber zegt:

  Hoe lang gaat de accu van de elektrische scooter mee voordat deze moet worden opgeladen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Kevin Schreiber,

   Uw opmerking en uw interesse in onze vergelijking van elektrische scooters betekenen veel voor ons. Wij danken u daar hartelijk voor!

   De accuduur van de elektrische scooter bedraagt ​​zo’n 15 tot 20 kilometer, afhankelijk van de rijstijl en het terrein. Vervolgens moet de batterij worden opgeladen, wat meestal ongeveer 4 tot 6 uur duurt.

   Van het ondersteuningsteam in Hückeswagen – groeten!

 2. Simon zegt:

  Welke actieradius heeft de elektrische scooter?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Simon,

   We willen u uit de grond van ons hart bedanken voor uw reactie en uw interesse in onze test en vergelijking van elektrische scooters. Uw inbreng is belangrijk voor ons!

   De actieradius van de elektrische scooter ligt doorgaans tussen de XX en XX kilometer. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht van de rijder, snelheid, terrein en weersomstandigheden.

   Een glimlach en groeten van de hulpafdeling naar Müllheim.

 3. Julian Schaefer zegt:

  Hoe ver kan ik reizen op één acculading?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Julian,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze test en vergelijking van elektrische scooters zeer op prijs. Bedankt!

   De maximale actieradius is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht, het terrein en de snelheid van de rijder. Normaal gesproken ligt de actieradius tussen de 10 en 15 km, maar u kunt de maximale actieradius vergroten met de Eco-modus.

   Met vriendelijke groeten aan Hückeswagen.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024