Bijgewerkt: 29.05.2024

Vergelijkingstest eenschijfsmachines 2024: Ontdek welk product het beste is

die poetsmiddel is een van de beste? Een vergelijking van de topselecties

Eenschijfsmachine: De eenschijfsmachine is het perfecte hulpmiddel voor het grondig reinigen, polijsten en verzorgen van vloeren. Of het nu om hout, steen of linoleum gaat: met de eenschijfsmachine wordt elke vloer weer sprankelend schoon en glanzend. De hoge snelheid en de speciale reinigingspads zorgen voor een snel en grondig reinigingsresultaat. De eenschijfsmachine is een onmisbaar hulpmiddel bij het reinigen van gebouwen en bij professioneel vloeronderhoud.
illustratie
Beste aanbeveling
Eénschijfsmachine floorboy 12 inch reinigings- en polijstset
Prijs-prestatie winnaar
Eénschijfsmachine IRSA 1200 watt inclusief schuurset voor het schuren
Eénschijfsmachine Ulsonix TOPCLEAN 1100 A stroomkabel 12 m
Eenschijfsmachine Sprintus Excenter- EEM 13 R
Eenschijfsmachine Sprintus Sarima EM 17 R inclusief toebehoren
Eenschijfsmachine Weber Brush Systems GmbH CT 18
Eenschijfsmachine Sprintus Zeus
Eenschijfsmachine Sprintus EEM 13 R met pomptank
Modell Eénschijfsmachine floorboy 12 inch reinigings- en polijstset Eénschijfsmachine IRSA 1200 watt inclusief schuurset voor het schuren Eénschijfsmachine Ulsonix TOPCLEAN 1100 A stroomkabel 12 m Eenschijfsmachine Sprintus Excenter- EEM 13 R Eenschijfsmachine Sprintus Sarima EM 17 R inclusief toebehoren Eenschijfsmachine Weber Brush Systems GmbH CT 18 Eenschijfsmachine Sprintus Zeus Eenschijfsmachine Sprintus EEM 13 R met pomptank
Details
Marke Vloerjongen Isa Ulsonix sprint sprint Weber Borstelsystemen GmbH sprint sprint
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedenkele schijf machine
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,0Goedenkele schijf machine
Top Producttest-vergelijking.nl1,6Goedenkele schijf machine
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goedenkele schijf machine
Top Producttest-vergelijking.nl1,8Goedenkele schijf machine
Top Producttest-vergelijking.nl1,9Goedenkele schijf machine
Top Producttest-vergelijking.nl2,1Goedenkele schijf machine
Top Producttest-vergelijking.nl2,2Goedenkele schijf machine
Paddiameter (maximaal) 20 mm 406 mm 420 mm 330 mm 430 mm 430 mm 432 mm 330 mm
Slijpwerkzaamheden
Accessoires 3 polijstpads, 1 massagepad, reinigingspad 1 aandrijfplaat voor schuurschijven, 1 aandrijfplaat voor klittenbandschuurschijven, 1 aandrijfplaat voor schuurpads 3 padschijven, schuimborstel, schrobborstel Padaandrijfplaat, 1 harde borstel, 1 zachte borstel 1 middelgrote schijfborstel, 1 zachte schijfborstel, 1 padhouder/aandrijfplaat 1 shampooborstel, 1 schrobborstel, 1 aandrijfplaat, diverse pads Rekslang, padpad, schrobborstel, shampooborstel complete accessoires voor alle oppervlakken
Max. toerental 1.400 U / min 150 U / min 155 U / min 150 rpm 154 U / min 168 U / min 175 U / min 150 rpm
kabellengte 6 m geen informatie van de fabrikant 12 m 6 m 12 m 12 m 12 m 6 m
Tankvolume
Shampootapijt
borstel
Motorvermogen (watt) 250 Watt 1.200 Watt 1.100 Watt 250 Watt 1.200 Watt 1.800 Watt 1.500 Watt 250 Watt
Gewicht 16,6 kg 32 kgoptioneel extra gewicht 12,5 kgOm het gewicht van de machine indien nodig te verhogen voor een betere krachtoverbrenging 39 kg 12,7 kg 45 kgoptioneel 14 kg extra gewichtOm indien nodig het gewicht van de machine te verhogen voor een betere krachtoverbrenging 73 kg 54 kg 12,7 kg
Voordelen
 • gedetailleerde instructies
 • veel accessoires inbegrepen
 • verstelbare handgreep voor verschillende lichaamsgroottes
 • Veiligheidsschakelaars
 • optionele conversiekit
 • reinigt en polijst diverse vloerbedekkingen
 • in hoogte verstelbare handgreep
 • gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in kleine ruimtes
 • complete accessoires voor alle oppervlakken
 • grote rubberen wielen
 • schijf-verandering zonder gereedschap
 • extreem robuust planetair tandwiel
 • comfortabele bediening
 • versterkte motor
 • Gereedschapsloze borstel- en schijfwissel
 • Verticale parkeerpositie voor ruimtebesparende opslag
 • Verswatertank met uittrekbare slang kan direct aan de kraan worden gevuld
 • gebruiksgemak
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste eenschijfsmachine in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Ik ben Marcel, een e-commerce auteur met ruime ervaring in verschillende winkelcategorieën. Ik heb expertise in: Elektronica & Computers: Dankzij mijn werk in de technologische industrie ken ik de nieuwste snufjes en waar consumenten naar op zoek zijn. Kleding en mode: Als modebewust persoon volg ik trends en kan ik succesvolle online winkelstrategieën ontwikkelen. Schoonheid en cosmetica: ik beoordeel schoonheidsproducten en geef huidverzorgings- en make-uptips. Sport en fitness: Met ervaring in sportartikelen en fitness kan ik informatieve artikelen maken. Huishouden en tuin: Mijn kennis van huishoudelijke producten en tuingereedschap maakt nuttig advies mogelijk. Speelgoed en spellen: ik maak recensies en aanbevelingen voor speelgoed. Huisdieren en dierbenodigdheden: Als dierenliefhebber schrijf ik over producten en verzorging voor huisdieren. Eten en Drinken: Informatie over voeding en drinken. Boeken en media: boekaanbevelingen en mediatips. Voertuigen en accessoires: voertuigtypen, accessoires en auto-onderwerpen. Ik help bedrijven hun online aanwezigheid te versterken en de omzet te verhogen.

Meer categorieën:

Eenschijfsmachine 2024: vergelijkingen en waardevolle tips voor uw aankoopbeslissing vindt u hier - uitgebreide handleiding en meningen van experts
De aanschaf van een eenschijfsmachine is eenvoudiger als u onze aanbevelingen opvolgt. In deze gids vindt u alle essentiële informatie

In een oogopslag
 • Een éénschijfsmachine is een krachtige reinigingsmachine voor harde vloeren. Het is bijzonder geschikt voor het snel en grondig reinigen van tegels, stenen vloeren en andere gladde oppervlakken. De motor drijft een roterende schijf aan die vuil en roet kan verwijderen met behulp van geschikte reinigingspads.
 • Dankzij de hoge prestaties en snelheid van de eenschijfsmachine kunnen zelfs hardnekkige vlekken en vuil eenvoudig worden verwijderd. Dit levert aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen op, vooral in commerciële ruimtes zoals hotels of kantoorgebouwen. Daarnaast kunnen ook speciale schuurpads worden gebruikt om kleine beschadigingen aan harde vloeren te verwijderen.
 • Er zijn talloze modellen eenschijfsmachines op de markt, van compacte draagbare eenheden tot krachtige industriële machines. Een eenschijfsmachine is bijzonder geschikt voor de professionele reiniging van grote oppervlakken, omdat deze een snelle en grondige reiniging mogelijk maakt. Bij het kiezen van de juiste eenschijfsmachine zijn de prestaties, het gewicht en het formaat van de machine belangrijk.

Youtube-video-aanbeveling voor de vergelijking van eenschijfsmachines:

Eenschijfsmachine bedienen

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor éénschijfsmachines: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over eenschijfsmachine: uw bronnengids

  • Eenschijfsmachine Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over enkele schijf machine op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Eénschijfsmachine YouTube: Ontdekken enkele schijf machine via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Eenschijfsmachine Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van enkele schijf machine op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Eenschijfsmachine Ebay: Blader door een grote selectie enkele schijf machine-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vergelijking van éénschijfsmachines?

4.7/5 - (44 beoordelingen)

Reacties op "enkele schijf machine" Vergelijking

 1. Robin Meijer zegt:

  Kan deze eenschijfsmachine worden gebruikt voor het polijsten van marmer?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Robin Meier,

   Uw bijdrage aan onze vergelijking van éénschijfsmachines is van onschatbare waarde. Bedankt dat je ons helpt ons aanbod te verbeteren!

   Ja, deze eenschijfsmachine is ideaal voor het polijsten van marmer. Met zijn speciale polijstwiel en variabele snelheid kunt u de glans van marmeren oppervlakken herstellen en ze de perfecte afwerking geven. Of u nu marmeren tegels of werkbladen wilt polijsten, deze machine levert uitstekende resultaten.

   Met vriendelijke groeten van het ondersteuningsteam aan Calau

 2. Volkan zegt:

  Kan deze eenschijfsmachine ook gebruikt worden voor het polijsten van houten vloeren?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Volcan,

   Hartelijk dank voor uw deelname aan onze eenschijfsmachinetest en vergelijking. Uit uw reactie blijkt dat we op de goede weg zijn!

   Ja, deze eenschijfsmachine kan ook gebruikt worden voor het polijsten van houten vloeren. Met de juiste polijstschijven kunt u de glans en kwaliteit van uw houten vloeren verbeteren. Het is echter belangrijk om de juiste snelheid en druk in te stellen om beschadiging of oververhitting van het hout te voorkomen. Wij raden u aan om vóór gebruik vertrouwd te raken met de juiste technieken en geschikte accessoires om optimale resultaten te bereiken.

   Informatie van het ondersteuningsteam in Lauterbach (Hessen).

 3. Tim Richter zegt:

  Hoe maak ik de eenschijfsmachine schoon na gebruik?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Tim,

   We stellen uw commentaar en uw interesse in onze eenschijfsmachinetest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Om de levensduur van uw eenschijfsmachine te garanderen, raden wij aan om de machine na elk gebruik grondig schoon te maken. Verwijder eventueel achtergebleven vuil met een stofzuiger of bezem en maak de vloer rondom de machine vochtig om vuildeeltjes op te nemen. Zorg ervoor dat er geen vocht in de machine komt. Meer informatie over het onderhoud vindt u ook in de gebruiksaanwijzing.

   Met vriendelijke groeten aan Münchberg.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024