Bijgewerkt: 29.05.2024

CR123A 2024: Onafhankelijke tests en vergelijkingen voor de slimste keuze

Aanbevolen camerabatterij 2024: deskundige tips voor uw behoeften

De CR123A-batterij is een van de krachtigste batterijen op de markt. Het is ideaal voor zaklampen, camera's en andere elektronische apparaten. Met een capaciteit van 1400 mAh en een spanning van 3 volt kan hij lang mee. Zoektermen als “krachtige batterijen” of “zaklampbatterijen” leiden u naar dit product.
illustratie
Beste aanbeveling
CR123A GP TONER GP-batterijen 3V Lithium Pro Zwart-Goud
Prijs-prestatie winnaar
CR123A Panasonic 19801123 Foto Lithium batterij met 3 volt
CR123A Duracell krachtige lithium 123 batterij 3V, verpakking van 2
CR123A Energizer CR123 batterijen, lithium knoopcel, 2 stuks
CR123A GP TONER GP Extra 3V Lithiumbatterijen 10 stuks
CR123A Varta Professional batterijpakket van 10, fotobatterij
CR123A kraftmax 10-pack CR123 lithium-batterij met hoge prestaties
Modell CR123A GP TONER GP-batterijen 3V Lithium Pro Zwart-Goud CR123A Panasonic 19801123 Foto Lithium batterij met 3 volt CR123A Duracell krachtige lithium 123 batterij 3V, verpakking van 2 CR123A Energizer CR123 batterijen, lithium knoopcel, 2 stuks CR123A GP TONER GP Extra 3V Lithiumbatterijen 10 stuks CR123A Varta Professional batterijpakket van 10, fotobatterij CR123A kraftmax 10-pack CR123 lithium-batterij met hoge prestaties
Details
Marke GP-toner Panasonic Duracell Energizer GP-toner Varta Kraftmax
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedCR123A
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,8GoedCR123A
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedCR123A
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedCR123A
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedCR123A
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedCR123A
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedCR123A
Hoge capaciteit 1.500 mAh 1.400 mAh 1.400 mAh 1.500 mAh geen informatie van de fabrikant 1.430 mAh 1.550 mAh
Aantal Prijs per stuk 4 stuks €3,25 per stuk 1 stuks €3,56 per stuk 2 stuks €3,50 per stuk 2 stuks €3,04 per stuk 10 stuks €2,30 per stuk 10 stuks €1,84 per stuk 10 stuks €1,62 per stuk
Meer setjes 8 stuks 12 stuks geen 10 stuk geen 20 stuk geen 4 stuks 20 stuks 100 stuks
Groot temperatuurbereik -40 °C tot 60 °C -40 °C tot 70 °C -20 °C tot 60 °C -40 °C tot 60 °C -40 °C tot 60 °C geen informatie van de fabrikant geen informatie van de fabrikant
Geschikt voor Alarmsysteem, fotoaccessoires, smart home-apparaat, zaklamp en meer Alarmsysteem, brandalarm, camera, zaklamp en meer Flitser, sleutelloos slot, sensor, zaklamp en meer Flitser, camera, smart home-apparaat, laser en meer Alarmsysteem, fotoaccessoires, smart home-apparaat, zaklamp en meer Camera bewakingscamera zaklamp Dictafooncamera bewakingscamera zaklamp en meer
Voltage 3 V 3 V 3 V 3 V 3 V 3 V 3 V
Voordelen
 • uitgebreide set
 • zeer hoge capaciteit
 • groot temperatuurbereik
 • bijzonder veelzijdig
 • andere sets beschikbaar
 • extreem breed temperatuurbereik
 • uitzonderlijk veelzijdig
 • bijzonder veelzijdig
 • extra sets beschikbaar
 • zeer hoge capaciteit
 • groot temperatuurbereik
 • bijzonder veelzijdig
 • diverse instelmogelijkheden
 • groot temperatuurbereik
 • bijzonder veelzijdig
 • extra instellingen mogelijk
 • uitgebreide collectie
 • veelzijdig
 • uitgebreide set
 • zeer hoge capaciteit
 • uitzonderlijk veelzijdig
 • andere sets beschikbaar
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste CR123A in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Peter, een gepassioneerd schrijver die ervan houdt zijn gedachten en ideeën onder woorden te brengen. Mijn vakgebied bestrijkt verschillende gebieden zoals wetenschap, technologie, economie en financiën. Mijn doel is om complexe onderwerpen te demystificeren door onderzoek en gegevens in gemakkelijk te begrijpen taal te presenteren. Met een academische achtergrond in natuurkunde en wiskunde heb ik een diepe passie voor wetenschap en technologie. Ik ben ervan overtuigd dat deze gebieden een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven, en ik streef ernaar mijn lezers zowel te informeren als te inspireren. Naast wetenschap en technologie schrijf ik ook over economische en financiële onderwerpen. Ik belicht actuele gebeurtenissen, trends en ontwikkelingen in de zakenwereld en probeer mijn lezers te informeren over hun potentiële impact op hun financiële toekomst. Ik hoop dat mijn werk lezers helpt een dieper inzicht te krijgen in complexe onderwerpen en hen inspireert om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Meer categorieën:

Aanbevelingen voor het kopen van CR123A in 2024: ultieme gids en huidige trends
Zo maak je op basis van de hierboven genoemde CR123A-vergelijking de juiste productkeuze.

In een oogopslag
 • De CR123A-batterij is een krachtige lithiumbatterij die vanwege de hoge energiedichtheid en het lage gewicht en volume bijzonder geschikt is voor gebruik Elektronicaindustrie is erg populair. Het wordt vaak aangetroffen in camera's, zaklampen, rookmeldern en andere apparaten die een hoog uithoudingsvermogen en hoge prestaties vereisen.
 • De CR123A-batterij is ook bekend onder verschillende namen zoals 123A, SF123A of CR17345. Dankzij de hoge prestatiewaarden is het een batterij die de voorkeur heeft voor toepassingen bij verschillende temperaturen, omdat hij zelfs bij lage temperaturen goed presteert.
 • Het is belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van elk apparaat voordat u de CR123A-batterij kiest. De batterijen hebben een lange levensduur, maar zijn iets duurder dan conventionele alkalibatterijen. Het is raadzaam om voorzichtig met de batterijen om te gaan, omdat ze zeer krachtig zijn en bij onjuist gebruik schade kunnen veroorzaken.

CR123A – krachtige batterijen voor een betrouwbare energievoorziening

De CR123A-Batterij is een krachtige energiebron die zorgt voor een betrouwbare stroomvoorziening voor verschillende apparaten. Met langdurige prestaties en hoge capaciteit is dit geschikt Batterijen ideaal voor toepassingen zoals zaklampen, beveiligingscamera's, alarmsystemen en meer. Lees meer over de CR123A-Batterij en zijn veelzijdige toepassingen.

Belangrijk:

 • De CR123A-Batterij is een krachtige energiebron.
 • Het biedt een betrouwbare energievoorziening voor verschillende apparaten.
 • Met langdurige prestaties en hoge capaciteit is het ideaal voor Zaklampen, bewakingscamera's, alarmsystemen en meer.

De Varta fotobatterij CR123A

De Varta Fotobatterij CR123A is een professionele lithium-rondecel met langdurige en hoogste prestaties. Het is ontworpen om extreme temperaturen en een snel en om een ​​betrouwbare energievoorziening te garanderen. Met een spanning van 3 volt en een capaciteit van 1430 mAh levert deze accu consistente prestaties. Het is perfect voor gebruik in krachtige apparaten zoals Camera's, cameraflitsers en zaklampen.

De CR123A-batterij biedt een uitstekende energiebron voor veeleisende toepassingen. Hun hoge capaciteit zorgt voor langdurige prestaties, terwijl de lithiumtechnologie zorgt voor een betrouwbare energievoorziening. Deze accu is ideaal voor fotografen, outdoorliefhebbers en beveiligingsdiensten. Of u nu een betrouwbare stroombron nodig heeft voor uw cameraapparatuur, uw GPS-tracker of uw Taschenlampe nodig heeft, is de Varta fotobatterij CR123A de juiste keuze.

Dankzij de robuuste constructie en het vermogen om extreme temperaturen te weerstaan, biedt de Varta fotobatterij CR123A betrouwbare prestaties in verschillende omgevingen. Het kan ook worden gebruikt in extreme koude of hitteomstandigheden zonder de prestaties te beïnvloeden. Deze accu is de ideale oplossing voor iedereen die een betrouwbare energiebron nodig heeft waar hij in alle situaties op kan vertrouwen.

Zusammenfassung:

De Varta fotobatterij CR123A biedt een betrouwbare energievoorziening en constante prestaties voor diverse apparaten. Met zijn langdurige prestaties en het vermogen om extreme temperaturen te weerstaan, is het de perfecte keuze voor veeleisende toepassingen zoals camera's, zaklampen en zaklampen.

Lees het volgende gedeelte voor meer technische details en informatie over de kenmerken van de Varta fotobatterij CR123A.

productinformatie Details
Marke Varta
Modelnummer CR123A
Voltage 3 volt
capaciteit 1430 mAh
Batterietyp Lithium
aantal batterijen 1
Maten 17 x 34.5 mm

Kenmerken van de Varta fotobatterij CR123A

De Varta fotobatterij CR123A biedt een aantal functies die hem de ideale keuze maken voor diverse toepassingen. Hoewel hij niet oplaadbaar is, biedt hij langdurig vermogen en consistente prestaties. Met een gegarandeerde houdbaarheid van 10 jaar en de mogelijkheid om bij een breed temperatuurbereik te werken, is deze batterij uiterst betrouwbaar. Het biedt ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is van hoge VARTA-kwaliteit.

Langdurige batterijprestaties

De CR123A-batterij van Varta wordt gekenmerkt door zijn langdurige prestaties. Het biedt een duurzame energievoorziening voor verschillende apparaten en zorgt zo voor een soepele werking gedurende een langere periode. Of u hem nu in een zaklamp, beveiligingscamera of ander elektronisch apparaat gebruikt, u kunt vertrouwen op betrouwbare en langdurige batterijprestaties.

Constante prestaties

Naast de lange levensduur is de Varta CR123A-batterij ook een constante prestatie. Dit betekent dat de batterij gedurende de hele levensduur van de batterij een consistente energieopbrengst behoudt. U kunt er zeker van zijn dat uw apparaten altijd voldoende stroom krijgen zonder prestatieverlies.

Betrouwbaarheid en hoge houdbaarheid

De Varta fotobatterij CR123A is uiterst betrouwbaar en biedt een gegarandeerde houdbaarheid van 10 jaar. U kunt deze batterij dus gemakkelijk op voorraad houden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mogelijk prestatieverlies. Bovendien kan hij in een breed temperatuurbereik werken, waardoor hij ook onder extreme omstandigheden betrouwbaar werkt.

Eigenschappen Details
houdbaarheid 10 jaar
Voltage 3 volt
Temperatuurbereik -20 ° C tot 60 ° C
Prijs-prestatie verhouding excellent

Technische details van de Varta fotobatterij CR123A

De Varta fotobatterij CR123A is een krachtige batterij die ideaal is voor diverse toepassingen. Met een celgrootte van 2/3 A, een spanning van 3 volt en een capaciteit van 1430 mAh zorgt deze accu voor een betrouwbare stroomvoorziening voor een breed scala aan apparaten.

Voor zaklampen is de CR123A-batterij een uitstekende energiebron die zorgt voor een lange gebruiksduur. Dankzij de hoge capaciteit en prestaties is hij ook perfect voor bewakingscamera's die een continue stroomvoorziening nodig hebben om de bescherming van eigendommen en mensen te garanderen.

bij alarmsystemen Het is van cruciaal belang om een ​​betrouwbare batterij te hebben om voortdurende functionaliteit te garanderen. De CR123A-batterij levert de energie die nodig is om alarmsystemen betrouwbaar van stroom te voorzien en de veiligheid van uw huis of bedrijfsfaciliteit te garanderen.

Toepassing Aanbevolen gebruik
Zaklampen Duurzame energievoorziening
Bewakingscamera's Betrouwbare stroomvoorziening
alarmsystemen Continue functionaliteit
rookmelder Zekerheid door betrouwbare energievoorziening
Buitenuitrusting Batterij met lange levensduur voor gebruik buitenshuis
Elektronica Betrouwbare stroombron voor diverse elektronische apparaten

De voordelen van de Varta fotobatterij CR123A

De Varta fotobatterij CR123A biedt diverse voordelen. Het is duurzaam en betrouwbaar en biedt een hoge capaciteit en consistente prestaties. Deze batterij kan in verschillende situaties worden gebruikt, zowel binnen als buiten, bij extreme temperaturen of voor dagelijks gebruik. Het kan eenvoudig online worden gekocht en is in verschillende tests en vergelijkingen als merkkwaliteit beoordeeld. Bovendien is het verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.

“De Varta fotobatterij CR123A is de beste keuze voor al uw energiebehoeften. Met een hoge capaciteit van 1430 mAh en zijn constante prestaties zorgt hij ervoor dat uw apparaten optimaal functioneren. Onze accu heeft een lange levensduur en is uiterst betrouwbaar. Je kunt er zeker van zijn dat hij altijd voldoende stroom levert in verschillende toepassingen, of het nu gaat om zaklampen, beveiligingscamera’s of alarmsystemen.”

Een CR123A-batterij kopen was nog nooit zo eenvoudig. De Varta fotobatterij CR123A bestelt u eenvoudig online en profiteert van de lage prijzen. Vergelijk de verschillende aanbiedingen en vind de beste optie voor uw behoeften. Bij het kiezen moet u echter niet alleen op de prijs letten, maar ook op de kwaliteit. Met de Varta fotobatterij CR123A haalt u een hoogwaardige batterij in huis waar u op kunt vertrouwen.

Voordelen van de Varta fotobatterij CR123A op een rij:

 • Duurzaam en betrouwbaar
 • Hoge capaciteit en consistente prestaties
 • Geschikt voor diverse toepassingen
 • Merkkwaliteit voor een betaalbare prijs

Mis de kans niet om te profiteren van de voordelen van de Varta fotobatterij CR123A. Koop nu uw CR123A-batterij en zorg voor een betrouwbare stroomvoorziening voor uw apparaten.

Voordelen van de Varta fotobatterij CR123A
Duurzaam en betrouwbaar De batterij biedt een lange levensduur en een betrouwbare energievoorziening.
Hoge capaciteit en consistente prestaties Met een capaciteit van 1430 mAh levert de batterij consistente prestaties voor uw apparaten.
Geschikt voor diverse toepassingen De batterij kan in allerlei apparaten worden gebruikt, van zaklampen tot beveiligingscamera's.
Merkkwaliteit voor een betaalbare prijs Met de Varta fotobatterij CR123A krijg je merkkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Speciale toepassingen van de Varta fotobatterij CR123A

De Varta fotobatterij CR123A biedt niet alleen een betrouwbare energievoorziening voor alledaagse apparaten zoals zaklampen of camera's, maar is ook geschikt voor speciale toepassingen. Hun robuuste constructie en hoge prestaties maken ze tot het ideale energieopslagapparaat voor beveiligingsapparatuur zoals alarmsystemen of rookmelders. Met de CR123A batterij weet u zeker dat uw beveiligingssystemen altijd voldoende stroom hebben om in geval van nood goed te kunnen functioneren.

Naast de toepasbaarheid in beveiligingssystemen scoort de CR123A batterij ook punten als het gaat om milieuvriendelijkheid. Het bevat geen schadelijke chemicaliën en kan worden gerecycled, waardoor het een duurzame keuze is. Daarmee draagt ​​u niet alleen bij aan het terugdringen van afval, maar ook aan de bescherming van ons milieu. Het gebruik van een milieuvriendelijke batterij zoals de CR123A is een eenvoudige stap in de richting van het beschermen van onze planeet en het duurzaam gebruik van onze energiebronnen.

De Varta fotobatterij CR123A is niet alleen een krachtig energiepakket, maar ook veelzijdig. Het levert betrouwbare energie voor veiligheidsapparatuur en is milieuvriendelijk. Met deze accu kunt u vertrouwen op een veilige en duurzame energiebron.

Veiligheid voorop

Bij het gebruik van batterijen is het belangrijk om op de veiligheid te letten. De CR123A-batterij vereist ook bepaalde voorzorgsmaatregelen om een ​​veilig gebruik ervan te garanderen. Bewaar de batterijen op één plaats koelop een droge plaats en bescherm het tegen vocht, hitte of direct zonlicht. Volg ook de instructies van de fabrikant om mogelijke gevaren te voorkomen.

Wanneer u oude batterijen weggooit, zorg er dan voor dat u deze recyclet in overeenstemming met de toepasselijke richtlijnen en voorschriften. Het recyclen van batterijen is belangrijk om schadelijke stoffen op de juiste manier te verwijderen en een duurzaam gebruik van hulpbronnen te garanderen. Houd er rekening mee dat het verkeerd weggooien van batterijen en het misbruik van batterijen lekkage of andere schade tot gevolg kunnen hebben. Neem daarom altijd veiligheidsmaatregelen in acht en gebruik batterijen op verantwoorde wijze.

Meer informatie over CR123A-batterijen

CR123A-batterijen zijn krachtige energiebronnen die kunnen worden gebruikt in verschillende apparaten, waaronder zaklampen, beveiligingscamera's en alarmsystemen. Ze bieden een langdurige energievoorziening en constante prestaties. CR123A-batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende merken en kunnen online of in speciaalzaken worden gekocht. Ze zijn ook binnen Tests en vergelijkingen als betrouwbaar beoordeeld.

Als het om CR123A-batterijen gaat, is het belangrijk om een ​​aantal punten in gedachten te houden. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat u de juiste batterij kiest voor uw specifieke behoeften. Controleer de spanning, capaciteit en grootte van de batterij om er zeker van te zijn dat deze compatibel is met uw apparaat. Ten tweede is het raadzaam om bekende en vertrouwde merken te kiezen die goede kwaliteit en prestaties bieden. U kunt online naar beoordelingen en testresultaten zoeken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

CR123A-batterij gaat lang mee

Een van de opvallende kenmerken van de CR123A-batterij zijn de langdurige prestaties. Deze batterij kan gedurende langere tijd een constante stroomvoorziening leveren, wat vooral belangrijk is als u apparaten gebruikt die continu stroom nodig hebben. Zo weet je zeker dat jouw zaklamp of beveiligingscamera altijd paraat staat wanneer jij hem nodig hebt.

CR123A-batterijprestaties

De CR123A-batterij biedt indrukwekkende prestaties, zowel qua capaciteit als qua spanning. Met een hoge capaciteit weet je zeker dat je apparaten lang genoeg stroom hebben. De spanning van 3 volt zorgt voor consistente en betrouwbare prestaties, ongeacht de behoeften van uw apparaten. Zo weet u zeker dat uw zaklampen, beveiligingscamera's en alarmsystemen optimaal werken.

Voordelen van CR123A-batterijen:
– Krachtig en betrouwbaar
– Duurzame energievoorziening
– Constante prestaties
– Verkrijgbaar in verschillende merken
– Veelzijdig gebruik op verschillende apparaten

Tips voor het kopen van CR123A-batterijen

Als je CR123A batterijen wilt kopen, zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten om de beste keuze te maken. Hier zijn enkele tips om u te helpen de juiste batterij voor uw behoeften te vinden:

1. Vergelijk prijzen en kwaliteit

Het is raadzaam om verschillende merken en modellen CR123A-batterijen te vergelijken om zowel prijs als kwaliteit te overwegen. Bekijk de reviews en ervaringen van andere klanten om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Houd er echter rekening mee dat prijs niet altijd een indicator is voor kwaliteit. Soms kunnen goedkopere batterijen ook goede prestaties leveren.

2. Lees recensies en ervaringen

Om meer te weten te komen over de prestaties en betrouwbaarheid van CR123A-batterijen, is het handig om reviews en ervaringen van andere klanten te lezen. Deze kunnen u inzicht geven in de werkelijke prestaties en levensduur van de batterijen. Zorg er echter voor dat u onafhankelijke bronnen gebruikt om objectieve informatie te verkrijgen.

3. Let op speciale aanbiedingen en kortingen

Soms zijn er speciale aanbiedingen of kortingen op CR123A-batterijen waardoor u deze tegen een lagere prijs kunt kopen. Houd rekening met dit soort aanbiedingen om geld te besparen. Houd er echter rekening mee dat prijs niet het enige criterium mag zijn. Zorg ervoor dat de batterij ook aan de gewenste prestatiekenmerken voldoet.

4. Overweeg oplaadbare batterijen

Als u uw impact op het milieu wilt verminderen, kunt u ook oplaadbare CR123A-batterijen overwegen. Deze zijn meerdere keren oplaadbaar en bieden een duurzame oplossing voor langdurig gebruik. Houd er echter rekening mee wiederaufladbare Batterien hebben mogelijk een lagere capaciteit dan niet-oplaadbare modellen. Bepaal daarom welke functies belangrijk zijn voor uw toepassing.

Vind de juiste CR123A-batterij

Door prijzen te vergelijken, recensies te lezen, op speciale aanbiedingen te letten en oplaadbare opties te overwegen, kunt u de juiste CR123A-batterij voor uw behoeften vinden. Houd er rekening mee dat de kwaliteit en prestaties van de batterij van cruciaal belang zijn voor een betrouwbare stroomvoorziening voor uw apparaten.

Koop een CR123A-batterij CR123A batterijtest CR123A batterij prijsvergelijking CR123A batterij goedkoop
Vergelijk prijzen en denk aan kwaliteit Lees testrapporten en klantrecensies Houd rekening met speciale aanbiedingen en kortingen Denk eens aan oplaadbare batterijen

Het belang van CR123A-batterijen voor de energievoorziening

CR123A-batterijen spelen een belangrijke rol bij het garanderen van een betrouwbare stroomvoorziening voor verschillende apparaten. Hun langdurige prestaties en hoge capaciteit zorgen voor continu vermogen voor de soepele werking van zaklampen, bewakingscamera's, alarmsystemen en andere elektronische apparaten. Zonder een betrouwbare batterij zoals de CR123A zouden deze apparaten niet goed kunnen functioneren.

De CR123A-batterij wordt gekenmerkt door zijn lange levensduur, waardoor consumenten hun apparaten gedurende langere tijd kunnen gebruiken zonder voortdurend de batterijen te hoeven vervangen. Dit is vooral van belang in situaties waarin een ononderbroken stroomvoorziening vereist is, zoals bij alarmsystemen of bewakingssystemen.

Dankzij hun hoge capaciteit leveren CR123A-batterijen ook voldoende stroom voor apparaten met een hoge energiebehoefte, zoals professionele camera's of zaklampen. Deze batterijen kunnen gedurende langere tijd consistente prestaties leveren, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor gebruik in veeleisende omgevingen.

CR123A-batterij met lange levensduur en hoge capaciteit:

– Langdurige prestaties voor ononderbroken werking

– Hoge capaciteit voor apparaten met een hoge energiebehoefte

– Betrouwbare keuze voor diverse toepassingen

Voordelen van CR123A-batterijen
– Langdurige prestaties
- Hoge capaciteit
– Betrouwbare energievoorziening

De veiligheid van CR123A-batterijen

Bij verkeerd gebruik en opslag kunnen CR123A-batterijen gevaarlijk zijn. Het is echter belangrijk op te merken dat deze batterijen veilig zijn als ze op de juiste manier worden gebruikt.

Om er zeker van te zijn dat u deze batterijen veilig gebruikt, raden wij u aan de instructies van de fabrikant nauwgezet op te volgen. Zorg ervoor dat u de batterijen beschermt tegen vocht, hitte of direct zonlicht. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u het risico op lekkage of schade minimaliseren.

Als u oude CR123A-batterijen wilt weggooien, is het belangrijk dat u dit op de juiste manier doet. U kunt contact opnemen met plaatselijke recyclingsystemen of inzamelpunten om ervoor te zorgen dat de batterijen op de juiste manier worden gerecycled. Houd batterijen ook uit de buurt van kinderen om onnodige risico's te voorkomen.

Conclusie

CR123A-batterijen zijn krachtige, kleine en lichtgewicht batterijen die vaak worden gebruikt in hoogwaardige apparaten zoals digitale camera's, zaklampen en diverse medische uitrusting worden gebruikt. Ze bieden een hoge spanning (doorgaans 3 volt) en een lange houdbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor apparaten die een betrouwbare en duurzame stroombron nodig hebben. Hun lithiumchemie maakt dit ook mogelijk stabiel Prestaties bij extreme temperaturen. Ze zijn echter duurder in vergelijking met traditionele batterijen en zijn niet oplaadbaar, wat hun impact op het milieu beperkt in vergelijking met oplaadbare opties.

FAQ

Hoe lang gaat de CR123A-batterij mee?

De CR123A-batterij zorgt voor een langdurige stroomvoorziening voor verschillende apparaten.

In welke apparaten kan de CR123A-batterij worden gebruikt?

De CR123A-batterij kan worden gebruikt in zaklampen, beveiligingscamera's, alarmsystemen, rookmelders en buitenapparatuur.

Is de CR123A-batterij oplaadbaar?

Nee, de CR123A-batterij is niet oplaadbaar.

Kan de CR123A-batterij worden gebruikt bij extreme temperaturen?

Ja, de CR123A-batterij is ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan ​​en snelle, betrouwbare stroom te leveren.

Hoe lang is de houdbaarheid van de CR123A-batterij?

De CR123A-batterij heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 10 jaar.

Is de CR123A-batterij milieuvriendelijk?

Ja, de CR123A-batterij bevat geen schadelijke chemicaliën en kan worden gerecycled.

Waar kan ik CR123A-batterijen kopen?

CR123A-batterijen kunnen online of in speciaalzaken worden gekocht.

Welke voordelen biedt de CR123A-batterij?

De CR123A-batterij is duurzaam, betrouwbaar en biedt een hoge capaciteit en consistente prestaties.

Hoe belangrijk zijn CR123A-batterijen voor de energievoorziening?

CR123A-batterijen spelen een belangrijke rol bij het garanderen van een betrouwbare stroomvoorziening voor verschillende apparaten.

Hoe veilig zijn CR123A-batterijen?

CR123A-batterijen zijn veilig in gebruik als ze op de juiste manier worden gebruikt en bewaard.

Uitgebreide gids voor CR123A: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over CR123A: uw bronnengidsen

  • CR123A-wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over CR123A op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • CR123A YouTube: Ontdekken CR123A via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • CR123A Amazone: Ontdek het uitgebreide assortiment van CR123A op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • CR123A Ebay: Blader door een grote selectie CR123A-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze CR123A-vergelijking?

4.2/5 - (87 beoordelingen)

Reacties op "CR123A" Vergelijking

 1. Hui zegt:

  Hoe lang gaat een CR123A-batterij mee in een gemiddeld elektronisch apparaat?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Hui,

   We stellen uw commentaar op onze CR123A-test en vergelijking zeer op prijs. Jouw mening helpt ons voortdurend te groeien en te leren!

   De levensduur van een CR123A-batterij kan variëren, afhankelijk van het beoogde gebruik en apparaat. In de regel heeft een dergelijke batterij een gemiddelde levensduur van ongeveer 3 tot 5 jaar. Dit is echter afhankelijk van de gebruiksintensiteit en het type apparaat. Het is altijd raadzaam om reservebatterijen bij de hand te hebben, zodat u altijd over voldoende stroom beschikt.

   Met vriendelijke groeten van de supportafdeling in Elsdorf.

 2. Robin Meijer zegt:

  Zijn deze batterijen oplaadbaar?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Robin,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze CR123A-test en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Nee, deze batterijen zijn niet oplaadbaar. Ze staan ​​echter bekend om hun lange levensduur en hoge energiecapaciteit.

   Met vriendelijke groeten aan Bad Salzungen.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024