Bijgewerkt: 29.06.2024

Top Bluetooth-muis in vergelijking: ontdek welke het beste bij u past

Koopadvies voor 2023: Ontdek jouw ideale draadloze muis met onze deskundige gids

Bluetooth-muis: Draadloze muizen zijn tegenwoordig onmisbaar. Een Bluetooth-muis biedt echter nog grotere voordelen. Dankzij een naadloze verbinding kunt u uw muis overal gebruiken - zonder wirwar van kabels en zonder beperkingen. Met de Bluetooth-muis kunt u productiever zijn en optimaal genieten van uw werk of game.
illustratie
Beste aanbeveling
Logitech MX Anywhere 3 compacte, draadloze Bluetooth-muis
Prijs-prestatie winnaar
Bluetooth-muis inphic muis draadloos, stil oplaadbaar
Bluetooth-muis Logitech MX Master 2S, draadloze muis
Bluetooth-muis Logitech MX Master 3 draadloze muis
Bluetooth-muis Microsoft Modern Mobile Mouse Zwart
Bluetooth-muis Logitech M350 Pebble draadloze muis, Bluetooth
Bluetooth-muis Logitech MX Master 2S draadloze muis
Bluetooth-muis Microsoft Sculpt Comfort Mouse, ergonomisch
Modell Logitech MX Anywhere 3 compacte, draadloze Bluetooth-muis Bluetooth-muis inphic muis draadloos, stil oplaadbaar Bluetooth-muis Logitech MX Master 2S, draadloze muis Bluetooth-muis Logitech MX Master 3 draadloze muis Bluetooth-muis Microsoft Modern Mobile Mouse Zwart Bluetooth-muis Logitech M350 Pebble draadloze muis, Bluetooth Bluetooth-muis Logitech MX Master 2S draadloze muis Bluetooth-muis Microsoft Sculpt Comfort Mouse, ergonomisch
Details
Marke Logitech Infisch Logitech Logitech Microsoft Logitech Logitech Microsoft
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedBluetooth-muis
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl1,9GoedBluetooth-muis
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedBluetooth-muis
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedBluetooth-muis
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedBluetooth-muis
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedBluetooth-muis
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedBluetooth-muis
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedBluetooth-muis
Bluetooth-versie Bluetooth 4.0 Bluetooth 5.0 Bluetooth 4.0 kA kA Bluetooth 2.4 Bluetooth 4.0 kA
Technologie Lasersensor Lasersensor Lasersensor Lasersensor Blauwspoor Lasersensor Lasersensor Blauwspoor
maximale resolutie 4.000 dpi 1.600 dpi 4.000 dpi 4.000dpi 1.800 dpi 1.000 dpi 4.000 dpi 1.000 dpi
4-weg scrollfunctie
sleutel nummer 7 6 5 7 3 3 5 6
programmeerbare toetsen
Akkulaufzeit 70 dagen 60 dagen 70 dagen 70 dagen 12 maanden 540 dagen 70 dagen kA
ook voor linkshandigen
Voordelen
 • bijzonder hoge resolutie
 • bruikbaar op meerdere apparaten
 • supersnel scrollen
 • bijzonder snel laden.
 • bijzonder hoge resolutie
 • modern en ergonomisch ontwerp
 • oplaadbaar.
 • ergonomische
 • Scrollwiel met automatische snelheidsaanpassing
 • Scrollwiel voor horizontaal scrollen.
 • hoge resolutie
 • Kan op maximaal drie computers worden gebruikt
 • bijzonder snel scrollen
 • bijzonder snel herladen.
 • werkt op een grote verscheidenheid aan oppervlakken
 • is goed in de hand
 • goed vakmanschap.
 • trendy ontwerp
 • stil klikken en supersnel scrollen
 • twee draadloze verbindingsopties.
 • ergonomische
 • Scrollwiel met automatische snelheidsaanpassing
 • Scrollwiel voor horizontaal scrollen.
 • Windows-toets aan de zijkant
 • aanpasbare veegbewegingen
 • werkt op een grote verscheidenheid aan oppervlakken
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste Bluetooth-muis in test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo, ik ben Rebecca, een enthousiaste auteur en gepassioneerde shopper. Online shoppen is mijn passie en ik vind het leuk om voortdurend nieuwe winkels en producten te ontdekken. Vooral als het om mijn geliefde honden gaat, ben ik altijd op zoek naar producten van hoge kwaliteit en let ik op elk detail om ervoor te zorgen dat ze het beste krijgen. Als ik niet online winkel, ben ik graag buiten en breng ik graag tijd door met mijn honden. Het vinden van nieuwe wandelpaden en buitenavonturen is voor mij een bron van vreugde en ontspanning. Als het gaat om mijn favoriete winkelcategorieën, geef ik de voorkeur aan e-commercesites met een breed scala aan producten. Ik ben vooral geïnteresseerd in de categorieën Dierbenodigdheden & Dierenbenodigdheden, Sport & Fitness en Eten & Drinken. In mijn vrije tijd surf ik graag naar e-commercesites voor de beste deals en de nieuwste trends. Ik deel mijn ervaringen graag met anderen want voor mij is er niets fijner dan vanuit het comfort van mijn eigen huis door mijn favoriete online winkel te bladeren en de beste producten te vinden.

Meer categorieën:

Aanbevelingen voor het kopen van Bluetooth-muizen in 2024: ultieme gids en huidige trends
Zo maak je de juiste productkeuze op basis van de hierboven genoemde Bluetooth-muisvergelijking.

In een oogopslag
 • Een Bluetooth-muis is een draadloze muis die via Bluetooth verbinding maakt met uw computer, tablet of smartphone. Het biedt meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit vergeleken met een klassieke bedrade muis. Bluetooth-muizen zijn energiezuinig en bieden nauwkeurige bediening.
 • Er zijn Bluetooth-muizen in verschillende maten en uitvoeringen voor verschillende behoeften. Sommige modellen bieden extra functies, zoals programmeerbare knoppen of een touchpad. Sommige muizen zijn geoptimaliseerd voor gaming en bieden een hogere cursorresolutie en snellere responstijden dan traditionele muizen.
 • Bluetooth-muizen zijn compatibel met de meeste besturingssystemen en apparaten die Bluetooth ondersteunen. Ze zijn eenvoudig in te stellen en vereisen geen extra software-installatie. Sommige modellen worden ook geleverd met een batterij-indicator om gebruikers een overzicht te geven van het resterende vermogen.
Bluetooth-muis

Bluetooth-muis

In de wereld van de computertechnologie zijn Bluetooth-muizen een populaire keuze voor gebruikers die waarde hechten aan een schone, draadloze werkomgeving. Deze muizen bieden niet alleen vrijheid van verwarde kabels, maar ook verbeterde flexibiliteit en mobiliteit. In onze gids laten we u kennismaken met de beste Bluetooth-muizen, op basis van tests, vergelijkingen en gefundeerde aankoopadviezen, zodat u gemakkelijker het perfecte model voor uw behoeften kunt kiezen.

Bluetooth-muizen verschillen qua design, batterijduur en extra functies. Sommige modellen bieden ergonomische voordelen die de handbelasting bij langdurig gebruik kunnen verminderen. De levensduur van de batterij varieert enorm, dus u moet een model kiezen dat bij uw dagelijkse behoeften past.

Bij het kiezen van een Bluetooth-muis is compatibiliteit met je besturingssysteem belangrijk. Niet alle muizen werken even goed met verschillende besturingssystemen, dus controleer de compatibiliteit voordat u een aankoop doet. Extra functies zoals programmeerbare knoppen of instelbare DPI kunnen de functionaliteit aanzienlijk uitbreiden.

Wanneer u een Bluetooth-muis koopt, moet u ook rekening houden met de betrouwbaarheid van de verbinding en de responstijd. Een stabiele verbinding zonder vertraging is cruciaal voor een soepel gebruik, vooral voor taken die precisie vereisen. Lees klantrecensies en testrapporten om erachter te komen Zoek model, die zowel betrouwbaar als responsief is.

Onze Bluetooth-muisaanbeveling op Amazon:

Logitech MX Anywhere 3 compacte, krachtige muis - draadloos, magnetisch scrollen, ergonomische, aanpasbare knoppen, USB-C,...
 • MAGSPEED: Scroll tot 1.000 regels in één seconde en stop pixel-perfect. MagSpeed ​​combineert precisie met stilte,...
 • MOBIEL GEMAK: MX Anywhere 3 is altijd bij u – waar u ook werkt. Het platte, ergonomische ontwerp is perfect voor...
 • BRUIKBAAR OP VEEL OPPERVLAKKEN: Gebruik MX Anywhere 3 eenvoudig op allerlei oppervlakken dankzij de 4000 DPI sensor...

Alles over Bluetooth-muizen: belangrijke vragen en antwoorden

In de digitale wereld van vandaag zijn Bluetooth-muizen essentieel geworden Werkzeug voor professionele en particuliere computergebruikers. Ze bieden een draadloze verbinding die niet alleen de werkplek overzichtelijker maakt, maar ook meer bewegingsvrijheid biedt. In onze gids beantwoorden we de meest relevante vragen over Bluetooth-muizen, op basis van uitgebreide tests en vergelijkingen, om u te helpen het ideale model te kiezen.

Welke factoren zijn cruciaal bij het kiezen van een Bluetooth-muis?

Bij het kiezen van een Bluetooth-muis moet u rekening houden met verschillende factoren. Ten eerste is compatibiliteit met uw apparaat belangrijk: niet alle muizen werken even goed met elk besturingssysteem. Ergonomie is ook van cruciaal belang, vooral als u de muis gedurende langere tijd gebruikt. Controleer de levensduur van de batterij en de oplaadopties om er zeker van te zijn dat de muis aan uw behoeften voldoet. Extra functies zoals programmeerbare knoppen of DPI-instellingen kunnen de gebruikerservaring verbeteren.

Welke invloed heeft de ergonomie van een Bluetooth-muis op de gezondheid?

De ergonomie van een Bluetooth-muis is cruciaal voor de gezondheid en het comfort van de gebruiker. Een ergonomisch ontworpen muis Vermindert het risico op stressblessures zoals het carpaletunnelsyndroom door een meer natuurlijke handpositie mogelijk te maken. Modellen met een uitgesproken vorm of een duimsteun kunnen helpen de hand in een ontspannen positie te houden. Voor gebruikers met specifieke ergonomische behoeften zijn er ook gespecialiseerde muizen die maatwerk mogelijk maken.

Wat is het belang van de batterijduur en oplaadmogelijkheden voor een Bluetooth-muis?

De batterijduur van een Bluetooth-muis is een sleutelfactor voor gemak en efficiëntie. Een langere levensduur van de batterij voorkomt frequente onderbrekingen, vooral tijdens intensief gebruik. Veel moderne muizen bieden oplaadbare batterijen aan die via een USB-kabel kunnen worden opgeladen, terwijl andere standaardbatterijen gebruiken. Sommige modellen bieden ook snellaadmogelijkheden of de mogelijkheid om op te laden tijdens gebruik, waardoor het gebruiksgemak toeneemt.

Welke rol spelen de grootte en het gewicht van een Bluetooth-muis?

De grootte en het gewicht van een Bluetooth-muis zijn rechtstreeks van invloed op de bediening en het transport. Een lichtere en compactere muis is ideaal voor mensen die veel reizen of een kleinere werkruimte hebben. Er zijn geschikte modellen voor gebruikers die liever met een grotere muis werken of de voorkeur geven aan een stabielere, zwaardere muis. De keuze moet gebaseerd zijn op persoonlijke voorkeuren en gepland gebruik.

Wat moet u weten over de verbindingsbetrouwbaarheid en responstijd van een Bluetooth-muis?

De betrouwbaarheid van de verbinding en de responstijd zijn van cruciaal belang voor de prestaties van een Bluetooth-muis. Een stabiele verbinding zonder onderbrekingen zorgt voor een soepele gebruikerservaring. Reactietijd, de tijd tussen het bewegen van de muis en de reactie op het scherm, is vooral belangrijk voor gamers of voor taken die precisie vereisen. Lees klantrecensies en recensies om een ​​model te kiezen betrouwbare verbinding en sneller Vind responstijd.

Controleer de compatibiliteit

Zorg ervoor dat de Bluetooth-muis compatibel is met uw besturingssysteem. Niet alle muizen werken even goed met Windows, MacOS of Linux. Lees productbeschrijvingen en klantrecensies om compatibiliteit te garanderen.

Onze bestsellers voor Bluetooth-muizen op Amazon:

Logitech MX Master 2S, draadloze muis, Bluetooth en 2.4GHz verbinding via Unifying USB-ontvanger, 4000 DPI sensor, oplaadbare...
 • Logitech Flow: Met de draadloze Bluetooth-muis kun je eenvoudig meerdere apparaten tegelijk bedienen en content verplaatsen...
 • Uiterst nauwkeurige Darkfield Laser Tracking: met de Logitech MX Master 2S-muis navigeert u nauwkeurig op elk oppervlak...
 • Batterij met USB-oplaadkabel: Een oplaadtijd van drie minuten is voldoende en je kunt de muis een hele dag gebruiken. Een...

Bluetooth-muis voordelen en nadelen

Voordelen

 • Keine Kabel, waardoor de werkplek rommelig of verward wordt
 • Grotere bewegingsvrijheid
 • Op grote schaal compatibel met verschillende apparaten
 • Moderne en slank ontwerp

Nadelen

 • Mogelijk verbindingsproblemen, vooral in gebieden met veel draadloze signalen
 • Vereist regelmatig opladen of vervangen van de batterij
 • Vaak duurder dan bedrade muizen
 • Soms langzamere reactiesnelheid vergeleken met bedrade muizen

Soorten Bluetooth-muizen en hun kenmerken

Type Bluetooth-muiskenmerken
Standaard Bluetooth-muisEenvoudig ontwerp, basisfuncties, geschikt voor algemeen gebruik
Ergonomische Bluetooth-muisOntworpen om de hand in een natuurlijke positie te houden, waardoor vermoeidheid wordt verminderd
Gaming Bluetooth-muisSnelle responstijd, extra knoppen, aanpasbaar voor gaming
Compacte/reis-Bluetooth-muisKlein en licht, ideaal voor onderweg

Let op de levensduur van de batterij

Controleer de batterijduur van de Bluetooth-muis voordat u deze aanschaft. Modellen met een lange levensduur van de batterij verminderen de oplaadfrequentie. Sommige muizen bieden ook vervangbare exemplaren aan batterijen, wat een langere levensduur

Bluetooth-muis

Alternatieven voor de Bluetooth-muis

Bedrade muis

Een traditioneel alternatief voor de Bluetooth-muis is de bedrade muis. Dit zorgt voor een betrouwbare verbinding zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de levensduur van de batterij of verbindingsproblemen. Bedrade muizen zijn vaak goedkoper en bieden een snelle responstijd, wat ze bijzonder geschikt maakt Gaming maakt aantrekkelijk.

draadloze muis

Een ander alternatief is de draadloze muis, die draadloos is, vergelijkbaar met een Bluetooth-muis, maar een speciale USB-ontvanger gebruikt. Deze muizen zijn over het algemeen minder gevoelig voor interferentie met andere draadloze apparaten apparaten en bieden een stal Verbinding.

trackball-muis

De trackball-muis is een speciaal type muis waarbij de gebruiker een bolvormige besturing beweegt in plaats van de hele muis. Deze muizen zijn ideaal voor gebruikers met beperkte ruimte of mensen die op zoek zijn naar alternatieve ergonomie.

Testprocedure voor Bluetooth-muizen

 • Testcriteria

Bij het testen van Bluetooth-muizen worden verschillende aspecten beoordeeld, waaronder de betrouwbaarheid van de verbinding, de levensduur van de batterij, ergonomie, responstijd en compatibiliteit met verschillende besturingssystemen. Ook wordt er vaak rekening gehouden met het bereik van de Bluetooth-verbinding en het aantal programmeerbare knoppen.

 • Praktijkgerichte testen

In praktijktests gebruiken experts de muizen gedurende een langere periode om een ​​realistische gebruikerservaring te simuleren. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de dagelijkse bediening, precisie bij cursorbesturing en gedrag in verschillende toepassingen.

 • Technische testen

Technische tests omvatten vaak het meten van de werkelijke levensduur van de batterij in vergelijking met de claims van de fabrikant en het controleren van de signaalsterkte en stabiliteit. Daarnaast wordt gecontroleerd hoe goed de muis met verschillende ondergronden omgaat.

Bluetooth-muistests en recensies

Vaktijdschriften

Vaktijdschriften zoals “Computer Bild”, “PC Tijdschrift” en “CHIP” voeren regelmatig tests uit met Bluetooth-muizen. Deze tests bieden gedetailleerde evaluaties en vergelijkingen op basis van uitgebreide testcriteria.

Beoordelingsmethodologie

De vakbladen beoordelen Bluetooth-muizen op basis van een combinatie van technische gegevens, gebruikerservaring en prijs-prestatieverhouding. Klantrecensies en langdurige gebruikservaringen zijn ook opgenomen in de beoordelingen.

Stiftung Warentest

Stiftung Warentest heeft in het verleden verschillende computeraccessoires getest, maar specifieke tests voor Bluetooth-muizen zijn niet altijd beschikbaar. Hun algemene richtlijnen voor computeraccessoires kunnen echter nuttige informatie bieden.

Onze insidertip voor Bluetooth-muis op Amazon:

Korting
inphic draadloze muis, stille oplaadbare draadloze Bluetooth-muis (Tri-Mode: BT 5.0/4.0+2.4G), ergonomische draagbare muis Bluetooth voor...
 • ✔ DRIE MODI, MULTI-APPARAAT: Inphic Bluetooth 5.0, Bluetooth 4.0 en 2,4 GHz draadloze muis, drie modi, realiseren een ...
 • ✔ STILLE KLIK: het stille ontwerp van de draadloze Bluetooth-muis zorgt voor stille klikken, waardoor het klikgeluid in de ...
 • ✔ OPLAADBAAR EN ENERGIEBESPAREND: Onze oplaadbare Bluetooth-muis heeft een ingebouwde batterij die ...

Bekende fabrikanten en merken voor Bluetooth muizen

Bestseller onder de Bluetooth-muizen

Populaire modellen zijn:

Aankoopopties voor Bluetooth-muizen

Online winkels

 • Amazone
 • MediaMarkt
 • Saturnus
 • Rozenolie
 • Cyberport

Kleinhandel

 • Elektronicawinkels zoals MediaMarkt en Saturn
 • Computerwinkels
 • Grote warenhuizen met elektronica-afdelingen

In deze winkels en online platforms vind je een ruime keuze aan Bluetooth-muizen, van eenvoudige modellen voor alledaagse taken tot zeer gespecialiseerde muizen voor professionele toepassingen. Let op actuele aanbiedingen en testwinnaars om de beste aankoopbeslissing te nemen.

Waar u rekening mee moet houden voordat u een Bluetooth-muis koopt

Voordat je een Bluetooth-muis kiest, moet je rekening houden met een aantal belangrijke aspecten. Controleer de compatibiliteit van de muis met uw besturingssysteem om er zeker van te zijn dat deze soepel werkt. Let op de levensduur van de batterij en de oplaadmogelijkheden, vooral als u de muis regelmatig gebruikt. Ook de ergonomie van de muis is een essentiële factor, vooral als je hem voor langere tijd gebruikt. Denk daarbij ook aan het bereik van de Bluetooth-verbinding en of de muis extra features biedt die aansluiten bij jouw wensen.

Waarom het de moeite waard is om een ​​Bluetooth-muis te kopen

Het kopen van een Bluetooth-muis is om verschillende redenen de moeite waard. Hij biedt meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit vergeleken met een bedrade muis, wat vooral handig is als je de voorkeur geeft aan een opgeruimde werkplek. Een Bluetooth-muis is ook ideaal voor op reis, omdat hij gemakkelijk te vervoeren is en geen extra kabels nodig heeft. Bovendien zorgt de draadloze technologie voor eenvoudiger koppelen met verschillende apparaten, waardoor de Bluetooth-muis een veelzijdig hulpmiddel wordt.

Interessante feiten over Bluetooth-muizen

Bluetooth-muizen zijn er in verschillende soorten en maten, wat betekent dat er een ruime keuze is om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. Van ergonomisch ontworpen modellen die het comfort verhogen tot compacte muizen die ideaal zijn voor reizigers. De responstijd en nauwkeurigheid van de muis zijn belangrijke factoren, vooral bij het uitvoeren van taken die precisie vereisen. Sommige modellen bieden ook aanpasbare knoppen waarmee u de muisfuncties naar wens kunt instellen.

Denk aan ergonomie

Een ergonomisch ontworpen Bluetooth-muis kan meer comfort bieden bij langdurig gebruik en het risico op vermoeidheid verminderen. Zoek een muis die goed in de hand ligt en knoppen heeft die gemakkelijk te bereiken zijn.

Onze bestsellers voor Bluetooth-muizen op Amazon:

Bestseller nr. 1
TECKNET draadloze muis, Bluetooth-muis (Tri-Mode: BT 5.0/3.0+2.4GHz) Draadloze muis met USB-ontvanger, Ergonomische draagbare muis Bluetooth...
 • 2.4G draadloze technologie: De 2.4G draadloze technologie maakt een werkafstand tot 10 m mogelijk en biedt nauwkeurige, ...
 • Nieuw geüpgradede 6 instelbare DPI-niveaus (800-1200-1600-2400-3200-4000) om de cursorsnelheid eenvoudig te wijzigen...
 • Ondersteunt de wekfunctie met knoppen, meertraps slaapmodus en volledige batterij-uitschakeling,...
KortingBestseller nr. 2
inphic draadloze muis, stille oplaadbare draadloze Bluetooth-muis (Tri-Mode: BT 5.0/4.0+2.4G), ergonomische draagbare muis Bluetooth voor...
 • ✔ DRIE MODI, MULTI-APPARAAT: Inphic Bluetooth 5.0, Bluetooth 4.0 en 2,4 GHz draadloze muis, drie modi, realiseren een ...
 • ✔ STILLE KLIK: het stille ontwerp van de draadloze Bluetooth-muis zorgt voor stille klikken, waardoor het klikgeluid in de ...
 • ✔ OPLAADBAAR EN ENERGIEBESPAREND: Onze oplaadbare Bluetooth-muis heeft een ingebouwde batterij die ...
KortingBestseller nr. 3
Logitech M240 Stille Bluetooth-muis, Draadloos, Compact, Mobiel, Soepele tracking, 18 maanden batterij, voor Windows, macOS, ChromeOS,...
 • Koppelen en spelen: dankzij de snelle en eenvoudige draadloze Bluetooth-technologie kunt u met deze...
 • Minder geluid, meer concentratie: Stille muis met 90% minder klikgeluid en hetzelfde klikgevoel, waardoor...
 • Lange batterijduur: Tot 18 maanden batterijduur met energiezuinige automatische slaapfunctie, zodat u kunt slapen tot...

Conclusie Bluetooth-muis

Naar mijn mening is een Bluetooth-muis een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar een handige, flexibele en efficiënte manier om zijn computer te bedienen. De draadloze vrijheid die het biedt, is vooral gunstig voor mensen die waarde hechten aan een schone en opgeruimde werkplek. Het is belangrijk om een ​​model te kiezen dat zowel op het gebied van ergonomie als functionaliteit voldoet aan uw specifieke behoeften. Persoonlijk waardeer ik de veelzijdigheid en het gemak die een hoogwaardige Bluetooth-muis kan bieden.

Enquêtes over het onderwerp Bluetooth-muizen

 1. Gebruiksfrequentie: Hoe vaak gebruikt u uw Bluetooth-muis?
 2. levensduur van de batterij: Bent u tevreden over de batterijduur van uw Bluetooth-muis?
 3. Ergonomie: Hoe comfortabel vindt u de ergonomie van uw Bluetooth-muis?
 4. Betrouwbaarheid van de verbinding: Hoe beoordeelt u de betrouwbaarheid van de Bluetooth-verbinding van uw muis?
 5. verenigbaarheid: Werkt uw Bluetooth-muis goed met verschillende apparaten?
 6. responstijd: Voldoet de reactietijd van uw Bluetooth-muis aan uw eisen?
 7. Prijs-prestatie verhouding: Hoe beoordeelt u de prijs-prestatieverhouding van uw Bluetooth-muis?
 8. extra functies: Maakt u gebruik van extra functies van uw Bluetooth-muis, zoals programmeerbare knoppen?
 9. Redenen om te kopen: Wat was de belangrijkste reden om uw Bluetooth-muis te kopen?
 10. Bereidheid om aan te bevelen: Zou u uw Bluetooth-muis aanbevelen?

Youtube-video-aanbeveling voor de Bluetooth-muistest en vergelijking:

16 verborgen sneltoetsen voor computers

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor Bluetooth-muis: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over de Bluetooth-muis: uw informatiegidsen

  • Bluetooth-muis Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Bluetooth-muis op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Bluetooth-muis YouTube: Ontdekken Bluetooth-muis via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Bluetooth-muis Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Bluetooth-muis op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Bluetooth-muis eBay: Blader door een grote selectie Bluetooth-muis-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze Bluetooth-muisvergelijking?

3.8/5 - (62 beoordelingen)

Reacties op "Bluetooth-muis" Vergelijking

 1. Linus Winters zegt:

  Kan ik deze Bluetooth-muis tegelijkertijd met meerdere apparaten verbinden?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Linus Winter,

   We waren oprecht blij met uw opmerking en uw interesse in onze Bluetooth-muisvergelijking. Wij stellen uw deelname zeer op prijs!

   Ja, je kunt deze Bluetooth-muis met meerdere apparaten tegelijk verbinden. Meestal ondersteunt het de zogenaamde multi-device-functie, waarmee je gemakkelijk tussen verschillende apparaten kunt wisselen zonder dat je telkens opnieuw verbinding hoeft te maken. Je gebruikt hem bijvoorbeeld tegelijkertijd met je laptop en je tablet.

   Van het supportteam in Radevormwald – groeten!

 2. Nevis zegt:

  Kan deze Bluetooth-muis tegelijkertijd met meerdere apparaten worden verbonden?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Nevis,

   We willen u uit de grond van ons hart bedanken voor uw bijdrage en uw interesse in onze Bluetooth-muistest en vergelijking. Jij draagt ​​bij aan succes!

   Ja, deze Bluetooth-muis kan met meerdere apparaten tegelijk worden verbonden. Het biedt functionaliteit voor meerdere apparaten waarmee u naadloos kunt schakelen tussen verschillende apparaten. Zo verbind je ze bijvoorbeeld met een laptop, tablet en smartphone en schakel je eenvoudig hiertussen zonder dat je de verbinding hoeft te verbreken.

   Een groet uit steun speciaal voor Rödermark.

 3. Tim Schmid zegt:

  Werkt de Bluetooth-muis ook met een Mac?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hi Timo,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze Bluetooth-muistest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Onze Bluetooth-muis is compatibel met de meeste besturingssystemen, waaronder Mac. Je verbindt de muis eenvoudig via Bluetooth met je Mac en je kunt direct aan de slag. Zorg er echter voor dat Bluetooth is ingeschakeld en dat uw software up-to-date is.

   Met vriendelijke groeten aan Bad Mergentheim.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024