Bijgewerkt: 29.05.2024

Bildernagel test & vergelijking 2024: Ontdek de topselectie van dit jaar

Aanbevolen fotohangers: onze top 5 artikelen ter vergelijking

Pak je hamer en spijkers en hang je favoriete foto's op. Uit huidige online tests blijkt dat de nagels bijzonder goed grip hebben op gladde oppervlakken. Kies nu een schilderijhaak uit onze vergelijkingstabel die ook aan betonnen muren kan worden bevestigd, zodat je je schilderijen overal kunt ophangen.
illustratie
Beste aanbeveling
LumenTY schilderijnagels 100 stuks met messing kop, 25 mm
Prijs-prestatie winnaar
Fotonagel bauCompany24 2,0 ​​x 40 mm, 30 stuks
Fotospijker FIXXIA ® stalen nagels, set van 50 gehard stalen nagels
Fotospijker Changrongsheng 50 stuks fotonagels messing
Fotonagel tesa picture nail, set van 2 zelfklevende nagels voor fotolijsten
Fotonagel RiKaMa ONLINE VERZENDING VANAF ÉÉN BRON RIKAMA
Fotospijker Design61 staal 2,0 x 25 mm 100 stuks
Fotospijker N/AN/A CHALA 100ST stalen spijkers 25MM
Modell LumenTY schilderijnagels 100 stuks met messing kop, 25 mm Fotonagel bauCompany24 2,0 ​​x 40 mm, 30 stuks Fotospijker FIXXIA ® stalen nagels, set van 50 gehard stalen nagels Fotospijker Changrongsheng 50 stuks fotonagels messing Fotonagel tesa picture nail, set van 2 zelfklevende nagels voor fotolijsten Fotonagel RiKaMa ONLINE VERZENDING VANAF ÉÉN BRON RIKAMA Fotospijker Design61 staal 2,0 x 25 mm 100 stuks Fotospijker N/AN/A CHALA 100ST stalen spijkers 25MM
Details
Marke Lumenty Baucompany24 Fixxia Changrongsheng tesa Rikama online verzending vanuit één bron Design61 N.v.t
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedfoto nagel
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,2Goedfoto nagel
Top Producttest-vergelijking.nl1,6Goedfoto nagel
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goedfoto nagel
Top Producttest-vergelijking.nl1,8Goedfoto nagel
Top Producttest-vergelijking.nl1,9Goedfoto nagel
Top Producttest-vergelijking.nl2,0Goedfoto nagel
Top Producttest-vergelijking.nl2,1Goedfoto nagel
Materiaal Staal Staal Staal messing Kunststof Staal Eisen Staal
Inhoud prijs per stuk 100 nagels € 0,08 per nagel 30 nagels € 0,10 per nagel 50 nagels € 0,17 per nagel 50 nagels € 0,15 per nagel 2 nagels € 2,38 per nagel 30 nagels € 0,16 per nagel 100 nagels € 0,11 per nagel 100 nagels € 0,14 per nagel
lengte 2,5 cm 4 cm 2 2,5 3 4 5 cm 3,5 cm geen informatie van de fabrikant 2,5 cm 2,5 cm 2,5 cm
Geschikt voor Houten muren hout Steen Houtsteen gips beton Houten gipsplaat Tegels Glas Hout Kunststof Houtsteen gips beton geen informatie van de fabrikant geen informatie van de fabrikant
Geschikt voor betonnen muren
Voordelen
 • opbergpakket
 • lange nagels
 • extra stabiele en nette opslag
 • extra lange nagels
 • extra lange lengte
 • Opbergpakket
 • extra stabiele en nette opslag
 • Kan worden gebruikt voor betonnen muren
 • bulkverpakking
 • extra lange nagels
 • sterke en nette opslag
 • herbruikbare
 • Voor betonnen muren kunnen bijzonder sterke lange nagels worden gebruikt
 • Massa
 • lange nagels
 • robuust
 • opbergpakket
 • lange nagels
 • extra stabiele en nette opslag
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste fotonagels in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo allemaal, ik ben Miriam, een echte liefhebber als het gaat om schrijven over e-commerce. Voor mij is het bladeren door de diverse werelden van online winkels meer dan alleen een baan: het is een passie. Ik ben vooral dol op de wereld van mode en kleding. Ik vind het fascinerend om de laatste modetrends op te sporen en mijn ontdekkingen onder woorden te brengen. Maar het is niet alleen de modewereld die mij aanspreekt; De snelle ontwikkelingen in de elektronica- en computerindustrie houden mij altijd scherp en zorgen ervoor dat ik altijd de vinger aan de pols houd. Maar mijn nieuwsgierigheid en interesse beperken zich niet tot deze gebieden. Daarnaast hield ik mij intensief bezig met onderwerpen die te maken hebben met huis en tuin, schoonheid en cosmetica, sport en fitness, maar ook met eten en drinken. Ik schrijf graag over boeken, media, speelgoed, spelletjes en alles wat met huisdieren en dierbenodigdheden te maken heeft. Als iemand die van reizen houdt, ben ik altijd op zoek naar de beste deals voor vluchten, hotels en reispakketten. In mijn rol als auteur hecht ik er veel belang aan mijn lezers te voorzien van nuttige en spannende informatie. Ik hoop dat mijn ervaringen en kennis je helpen de perfecte online winkels en producten voor jouw behoeften te ontdekken.

Meer categorieën:

Ultieme koopgids: Ontdek de beste vergelijkingen in de fotonagelsector - uw gids voor 2024
De vergelijking van Bildernagel zal u naar een weloverwogen productkeuze leiden

In een oogopslag
 • Een schilderijspijker is een klein haakje dat aan de muur wordt gemonteerd om afbeeldingen of foto's op te hangen. De meeste fotonagels kunnen in verschillende maten en gewichten worden geleverd om aan verschillende behoeften te voldoen. De installatie is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden of gereedschap.
 • Een voordeel van fotonagels is dat ze een stabiele en veilige manier bieden om kunstwerken of foto's op te hangen zonder het risico dat ze bewegen of vallen. Bovendien zijn ze vaak onopvallend en kunnen ze worden ingebed in verschillende wandmaterialen zoals gipsplaat, gipsplaat of beton. Een ander pluspunt is dat schilderijnagels kunnen worden verwijderd zonder dat er resten of schade aan de muur achterblijven.
 • Bij het kiezen van een geschikte fotospijker moet u rekening houden met het gewicht van uw kunstwerk en de aard van de muur. Zorg er ook voor dat de spijker stevig en recht wordt geïnstalleerd, zodat de afbeelding veilig wordt opgehangen. Er zijn verschillende soorten schilderijspijkers waaronder stalen spijkers, draadhaken en spouwankers die geschikt zijn voor verschillende wandtypes.

YouTube-videotip voor de foto-nageltest en vergelijking:

Hoe hang ik een schilderij op de juiste manier op?|Een schilderij ophangen|Kelderwerkplaats

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor Bildernagel: Topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Bildernagel: uw bronnengidsen

  • Foto nagel Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over foto nagel op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Afbeelding nagel YouTube: Ontdekken foto nagel via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Fotospijker Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van foto nagel op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Fotospijker eBay: Blader door een grote selectie foto nagel-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze fotonagelvergelijking?

4.8/5 - (54 beoordelingen)

Reacties op "foto nagel" Vergelijking

 1. Fabian Kruger zegt:

  Welk type muur is het beste voor het gebruik van fotonagels?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Fabian Krueger,

   Wij willen u graag bedanken voor uw deelname aan onze fotonagelvergelijking. Uw interesse is voor ons een waardevolle stimulans!

   Schilderijspijkers zijn over het algemeen geschikt voor gebruik op massieve muren zoals beton of hout. Deze wandmaterialen bieden een stevig en stabiel oppervlak waarop schilderijspijkers veilig kunnen worden bevestigd. Als u echter gipsplaat, gipsplaat of gipsplaat heeft, is het wellicht beter om andere montagemethoden te gebruiken, zoals pluggen of speciale muurhaken, om ervoor te zorgen dat de foto's veilig en stevig aan de muur blijven hangen.

   Met vriendelijke groeten van het ondersteuningsteam in Wesel

 2. Mia zegt:

  Kan ik deze fotospijker gebruiken om zware schilderijen aan de muur te bevestigen?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Mia,

   Uw commentaar en uw interesse in onze foto-nageltest en vergelijking betekenen veel voor ons. Wij danken u hartelijk daarvoor!

   Ja, met deze fotospijker kun je zware schilderijen veilig aan de muur bevestigen. Het is speciaal ontwikkeld voor zwaardere lasten en biedt een betrouwbare bevestigingsmogelijkheid. Let echter wel op het draagvermogen van de muur en zorg ervoor dat de spijker op de juiste manier in de muur wordt geslagen om vallen of beschadigingen te voorkomen. Voor bijzonder zware schilderijen raden wij het gebruik van extra pluggen en schroeven aan, voor een nog stabielere bevestiging.

   Van onze afdeling: Groeten van het ondersteuningsteam in Lörrach.

 3. Lena Bruin zegt:

  Kan ik een fotonagel hergebruiken?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Lena,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze foto-nageltest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Het wordt niet aanbevolen om een ​​fotospijker opnieuw te gebruiken, omdat deze niet meer goed vasthoudt en beschadigd kan raken, waardoor het risico op vallende foto's groter wordt. Het is beter om voor elke nieuwe foto een nieuwe spijker te gebruiken, zodat deze stevig aan de muur hangt en niet beschadigd raakt.

   Met vriendelijke groeten aan Nettetal.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024