Bijgewerkt: 30.05.2024

Husqvarna benzinegrasmaaiertest en vergelijking 2024: uw uitgebreide gids voor de beste keuzes van het jaar

Vergelijkingstest voor Husqvarna-benzinemotoren: ontdek in één oogopslag de beste varianten

Husqvarna benzinegrasmaaier: De krachtige benzinegrasmaaier van Husqvarna is perfect voor grote gazons. De maaibreedte cm en het XYZ-vermogen zijn optimaal op elkaar afgestemd om uw werk gemakkelijker te maken. Met de tienvoudige maaihoogteverstelling cm tot XYZ cm stem je het gazon perfect af op jouw wensen. Dankzij de ergonomische handgreep en het manoeuvreerbare onderstel is de grasmaaier ideaal voor moeilijk bereikbare plekken. Met Husqvarna kunt u zich voorbereiden op uw volgende tuinwerk.
illustratie
Beste aanbeveling
Benzine grasmaaier Husqvarna Husqvarna grasmaaier LC 140
Benzinegrasmaaier Husqvarna Husqvarna LC 347 V handgeschakeld
Benzinegrasmaaier Husqvarna Husqvarna LC 247sp, 2100 W
Benzine grasmaaier Husqvarna Husqvarna LC140S grasmaaier
Modell Benzine grasmaaier Husqvarna Husqvarna grasmaaier LC 140 Benzinegrasmaaier Husqvarna Husqvarna LC 347 V handgeschakeld Benzinegrasmaaier Husqvarna Husqvarna LC 247sp, 2100 W Benzine grasmaaier Husqvarna Husqvarna LC140S grasmaaier
Details
Marke Husqvarna Husqvarna Husqvarna Husqvarna
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedHusqvarna benzine grasmaaier
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedHusqvarna benzine grasmaaier
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedHusqvarna benzine grasmaaier
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedHusqvarna benzine grasmaaier
snijbreedte 40 cm 47 cm 47 cm 40 cm
Motorleistung 1.800w 2.500w 2.100w 1.800w
maaihoogte 25 - 75 mm 20 - 75 mm 20 - 75 mm 25 - 75 mm
Slijm Uitworp aan de achterkant Uitworp aan de achterkant Uitworp aan de achterkant Uitworp aan de achterkant
Lautstärke 80 dB (A) 84 dB (A) 84 dB (A) 80 dB (A)
Grasvangvolume 50 l 55 l 55 l 50 l
mulching
Type aandrijving schieben Wheel Drive Wheel Drive Wheel Drive
Verstelbare handgreep
Voordelen
 • vooral stil
 • met mulchfunctie
 • met wielaandrijving
 • bijzonder variabele maaihoogte
 • bijzonder variabele maaihoogte
 • met wielaandrijving
 • met mulchfunctie
 • met wielaandrijving
 • vooral stil
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste Husqvarna benzinegrasmaaiers getest en vergeleken:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo! Ik ben Leon, een gepassioneerde e-commerce-liefhebber. De afgelopen jaren heb ik talloze online winkels verkend en ben ik geïnspireerd door een grote verscheidenheid aan producten. Ik ben vooral gefascineerd door technologie en elektronica - dus online winkels voor computeraccessoires en elektronische gadgets zijn vaak mijn bestemming. Maar ik word ook op magische wijze aangetrokken tot de laatste modetrends en cosmetische producten. Mijn enthousiasme gaat verder dan alleen winkelen: als hobby-doe-het-zelver en tuinier bezoek ik graag winkels voor huishoudelijke artikelen en tuingereedschap. Ook het gemak dat eten en drinken bij je thuis wordt bezorgd, waardeer ik enorm. Sport en vrije tijd zijn andere gebieden die mijn interesse wekken. Ik struin online winkels af op zoek naar sportartikelen en kleding en ben altijd op zoek naar winkels die unieke vrijetijdsactiviteiten en ervaringen aanbieden. Als dierenliefhebber en huisdiereigenaar bezoek ik vaak online winkels voor dierbenodigdheden en huisdieraccessoires. Ik heb ook een liefde voor handgemaakt en handwerk. Ik geniet echt van het bladeren door online winkels die unieke, handgemaakte items aanbieden. De wereld van e-commerce winkels is zo divers en ik geniet ervan om al zijn facetten te verkennen en voortdurend nieuwe producten en merken te ontdekken.

Meer categorieën:

Husqvarna 2024 benzinegrasmaaier: vergelijkingen en waardevolle tips voor uw aankoopbeslissing vindt u hier - uitgebreide gids en meningen van experts
Het kopen van een Husqvarna benzinegrasmaaier zal gemakkelijker zijn als u onze aanbevelingen opvolgt. In deze gids vindt u alle essentiële informatie

In een oogopslag
 • De Husqvarna benzinegrasmaaier is een betrouwbaar tuingereedschap voor professioneel gebruik of particuliere tuinen. Het heeft een krachtige benzinemotor die zorgt voor een snelle en effectieve grasmaaiervaring. Met een snijbreedte tot 53 cm kunnen zelfs grote oppervlakken moeiteloos worden bewerkt.
 • Dankzij het robuuste, ergonomische ontwerp is de Husqvarna grasmaaier zeer gemakkelijk te hanteren en biedt hij een lange levensduur. De maaihoogte is snel en eenvoudig aan te passen, afhankelijk van jouw wensen en het seizoen. De grote grasopvangbak kan tot 70 liter gras bevatten - perfect voor snel en schoon tuinieren.
 • Bovendien heeft de Husqvarna dat Benzine Grasmaaier via diverse functies zoals mulchen of zij-uitworp voor flexibel gebruik. Met een gewicht van circa 30 kg is hij goed manoeuvreerbaar en inzetbaar op diverse terreinen. De Husqvarna grasmaaier is een perfecte keuze voor iedereen die een betrouwbare en krachtige grasmaaier nodig heeft.

Youtube video-aanbeveling voor de Husqvarna benzinegrasmaaiertest en vergelijking:

Reparatie van benzinegrasmaaiers | deel 4

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor Husqvarna benzinegrasmaaiers: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Husqvarna benzinegrasmaaiers: uw informatiegids

  • Benzinegrasmaaier Husqvarna Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Husqvarna benzine grasmaaier op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Husqvarna benzinegrasmaaier YouTube: Ontdekken Husqvarna benzine grasmaaier via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Husqvarna benzinegrasmaaier Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Husqvarna benzine grasmaaier op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Husqvarna benzine grasmaaier Ebay: Blader door een grote selectie Husqvarna benzine grasmaaier-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Gerelateerde pagina's die u interesseren:

Wat vond je van onze vergelijking van Husqvarna-benzinegrasmaaiers?

4.3/5 - (58 beoordelingen)

Reacties op "Husqvarna benzine grasmaaier" Vergelijking

 1. Jona Richter zegt:

  Wat is de maximale maaihoogte van de Husqvarna benzinegrasmaaier?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Jonas Richter,

   Wij willen u hartelijk bedanken voor uw reactie en uw grote interesse in onze vergelijking van Husqvarna-benzinegrasmaaiers.

   De Husqvarna benzinegrasmaaier biedt een maximale maaihoogte van 75 mm. Hierdoor kunt u uw gazon op de gewenste lengte maaien en tegelijkertijd een gezonde grasgroei bevorderen.

   Met vriendelijke groeten van het ondersteuningsteam in Liechtenstein/Saksen.

 2. Anders zegt:

  Wat is het brandstofverbruik van deze grasmaaier?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Anders,

   Uw toewijding aan onze Husqvarna benzinegrasmaaiertest en vergelijking verdient erkenning. Bedankt voor uw waardevolle tijd en commentaar!

   Het brandstofverbruik van de Husqvarna benzinegrasmaaier is afhankelijk van verschillende factoren zoals de maaisnelheid, de maaihoogte en de grootte van het te maaien oppervlak. In de regel kan gesteld worden dat benzinegrasmaaiers een hoger brandstofverbruik hebben dan elektrische grasmaaiers, omdat ze werken met een verbrandingsmotor.

   Communicatie van het ondersteuningsteam voor Neustadt-Glewe.

 3. Nico Muller zegt:

  Hoeveel pk heeft de motor van de grasmaaier?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Nico,

   We stellen uw commentaar en uw interesse in onze Husqvarna benzinegrasmaaiertest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   De Husqvarna grasmaaier heeft een benzinemotor van 4,6 pk die krachtig maaien mogelijk maakt.

   Hartelijke groeten aan Erwitte.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024