Bijgewerkt: 29.05.2024

Ballenbaktest & vergelijking 2024: Ontdek de topselectie van dit jaar

Aanbevolen ballenbak: onze top 5 artikelen ter vergelijking

Ballenbak: Een ballenbak is de absolute speeltuin voor kinderen en laat hun hart sneller kloppen. Hier kunnen ze zich echt uitleven, spelen en hun motoriek verbeteren. De ballenbak is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor elke smaak en elke ruimte een passend model is. Het is ook een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen. De ballenbak bevordert niet nur sterven fantasie en creativiteit van de kleintjes, maar is ook leuk speelgoed voor het hele gezin. Of het nu als verjaardagscadeau is of binnen je eigen vier muren – met een ballenbak is plezier gegarandeerd.
illustratie
Beste aanbeveling
Ballenbak Selonis ballenbad voor babykinderen 90 x 30 cm/200 ballen
Prijs-prestatie winnaar
Ballenbad Relaxdays 10022475 Baby, vierkant ballenbad
Ballenbak KiddyMoon 90X30cm/200 ballen ∅ 7cm ballenbad
Ballenbak KiddyMoon 90X30cm/200 ballen ∅ 7cm ballenbad
Ballenbak Angelov ballenbad voor kinderen 90X30cm met 200 ∅ 7cm
Ballenbak Rainbow Kids XXL luxe ballenbad ballenbak speelballen
Ballenbak MEOWBABY 90X30cm/200 ballen ø 7cm rond ballenbad
Ballenbak Selonis Babyspeeltent Met Plastic Ballentent 105X90cm
Ballenbak deAO baby- en peuterbox en set met 50
Ballenbak KIDUKU® 3-delige speeltent babytent
Modell Ballenbak Selonis ballenbad voor babykinderen 90 x 30 cm/200 ballen Ballenbad Relaxdays 10022475 Baby, vierkant ballenbad Ballenbak KiddyMoon 90X30cm/200 ballen ∅ 7cm ballenbad Ballenbak KiddyMoon 90X30cm/200 ballen ∅ 7cm ballenbad Ballenbak Angelov ballenbad voor kinderen 90X30cm met 200 ∅ 7cm Ballenbak Rainbow Kids XXL luxe ballenbad ballenbak speelballen Ballenbak MEOWBABY 90X30cm/200 ballen ø 7cm rond ballenbad Ballenbak Selonis Babyspeeltent Met Plastic Ballentent 105X90cm Ballenbak deAO baby- en peuterbox en set met 50 Ballenbak KIDUKU® 3-delige speeltent babytent
Details
Marke Selonis Relax dagen Kiddymoon Kiddymoon Engelove Regenboog Kinderen Miauwbaby Selonis Deao Kiduku
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedBällebad
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,4GoedBällebad
Top Producttest-vergelijking.nl1,6GoedBällebad
Top Producttest-vergelijking.nl1,7GoedBällebad
Top Producttest-vergelijking.nl1,8GoedBällebad
Top Producttest-vergelijking.nl1,9GoedBällebad
Top Producttest-vergelijking.nl2,0GoedBällebad
Top Producttest-vergelijking.nl2,1GoedBällebad
Top Producttest-vergelijking.nl2,2GoedBällebad
Top Producttest-vergelijking.nl2,3GoedBällebad
Groot speelveld 0,64 m² 1,2 m² 0,64 m² 0,64 m² 0,64 m² ca. 1 m² 0,64 m² ca. 1 m² ca. 1,3 m² 1,46 m²
aanbevolen leeftijd volgens fabrikant 12 maanden en ouder 6 maanden en ouder 9 maanden en ouder 9 maanden en ouder geen leeftijdsadvies geen leeftijdsadvies geen leeftijdsadvies 9 maanden en ouder 6 maanden tot 3,5 jaar vanaf 3 jaar
verdere varianten Grijs/wit/turkoois, grijs/wit/roze, grijs/wit/blauw, zonder bollen overige varianten geen andere varianten Grijs-wit-turkoois, grijs-wit-lichtroze, zwart-wit-zilver, kleurrijk en vele andere variaties Kleurrijk, parelmoer/roze/zilver, wit/grijs/mint, kleurrijk, 300 bollen en vele andere variaties Donkergrijs, lichtgrijs, lichtroze, mint en vele andere variaties Licht grijs-wit, roze-wit, 120 x 120 x 40 cm, zonder ballen, 120 x 90 x 40 cm, met 400 ballen, vele andere variaties Wit, kleurrijk, mint-wit-grijs, grijs-wit, vele andere variaties Blauw/parel, grijs, mint, roze en vele andere variaties Roze ballenbad geen andere varianten
Ballenbak type H Ballenbad 30 x 90 x 90 cm Ballenbad 50 x 110 x 110 cm Ballenbad 30 x 90 x 90 cm Ballenbad 30 x 90 x 90 cm Ballenbad 30 x 90 x 90 cm Ballenbad 40 x 120 x 120 cm Ballenbad 30 x 90 x 90 cm Ballentent 105 x 90 x 90 cm Box 65,5 x 145 x 145 cm Ballentent 126 x 123 x 120 cm
Ballen zonder schadelijke stoffen
Ballen bedekken de vloer Aantal ballen 200 stuk 50 stuk 200 stuk 200 stuk 200 stuk 500 stuk 200 stuk 600 stuk 50 ballen 300 stuk
Voordelen
 • gemaakt in Europa
 • Ballenbakdeksel wasbaar op 40 °C
 • 5 cm dikke zijwanden
 • milieuvriendelijk
 • geen zijuitgang voor kleine kinderen
 • zeer snel op te zetten (pop-up)
 • 5 cm dikke zijwanden
 • Ballenbadhoes wasbaar op 40°C
 • gemaakt in Europa
 • vrij van vervuiling
 • Ballenbadhoes wasbaar op 40°C
 • 5 cm dikke zijwanden
 • 5 cm dikke zijwanden
 • wasbare ballenbadafdekking
 • 7 cm dikke zijwanden
 • extra sterk
 • wasbare ballenbadafdekking
 • gemaakt in Europa
 • vrij van verontreinigende stoffen
 • Ballenbadhoes wasbaar op 30°C
 • Gemaakt in Europa zonder schadelijke stoffen
 • Veiligheidsbox met geïntegreerde ritssluiting als toegangsdeur
 • biedt ruimte voor 2 kinderen
 • biedt plaats aan maximaal 500 ballen
 • bijzonder gemakkelijk schoon te maken
 • Opbergtas inbegrepen
 • biedt ruimte voor 2 kinderen
 • afneembaar tentdak
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste ballenbak in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Hallo allemaal, ik ben Miriam, een echte liefhebber als het gaat om schrijven over e-commerce. Voor mij is het bladeren door de diverse werelden van online winkels meer dan alleen een baan: het is een passie. Ik ben vooral dol op de wereld van mode en kleding. Ik vind het fascinerend om de laatste modetrends op te sporen en mijn ontdekkingen onder woorden te brengen. Maar het is niet alleen de modewereld die mij aanspreekt; De snelle ontwikkelingen in de elektronica- en computerindustrie houden mij altijd scherp en zorgen ervoor dat ik altijd de vinger aan de pols houd. Maar mijn nieuwsgierigheid en interesse beperken zich niet tot deze gebieden. Daarnaast hield ik mij intensief bezig met onderwerpen die te maken hebben met huis en tuin, schoonheid en cosmetica, sport en fitness, maar ook met eten en drinken. Ik schrijf graag over boeken, media, speelgoed, spelletjes en alles wat met huisdieren en dierbenodigdheden te maken heeft. Als iemand die van reizen houdt, ben ik altijd op zoek naar de beste deals voor vluchten, hotels en reispakketten. In mijn rol als auteur hecht ik er veel belang aan mijn lezers te voorzien van nuttige en spannende informatie. Ik hoop dat mijn ervaringen en kennis je helpen de perfecte online winkels en producten voor jouw behoeften te ontdekken.

Meer categorieën:

Ultieme koopgids: Ontdek de beste vergelijkingen in de ballenbaksector - uw gids voor 2024
De gepresenteerde vergelijking van ballenbakken zal u begeleiden naar een weloverwogen productkeuze

In een oogopslag
 • Een ballenbak is een geweldig spelidee voor kinderverjaardagen of familie-evenementen. Het bestaat uit een zwembad met veel kleurrijke plastic ballen waar kinderen rond kunnen rennen en spelen. Ballenbakken zijn vooral populair bij kinderen en bevorderen de motorische ontwikkeling en de hand-oogcoördinatie.
 • Ballenbakken zijn er in verschillende maten en kleuren. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn doorgaans eenvoudig op te zetten en te vervoeren. Ballenbakmascottes zijn ook populair en zijn bijzonder geschikt voor sportevenementen of reclamecampagnes.
 • Als je een ballenbak wilt kopen, zorg er dan voor dat de ballen en het zwembad van hoge kwaliteit zijn. De grootte en het aantal ballen zijn ook belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het maken van uw keuze. Met een ballenbak maak je kinderen blij en creëer je een geweldige speelsfeer.
Ballenbak

Zo vind je het beste product in de ballenbakvergelijking

Een ballenbak doet visueel denken aan een pierenbadje. In plaats van water zitten er kleine plastic balletjes in de ballenbak. Zwemmen is veilig en bijna net zo leuk als spelen in een echt zwembad. De babyballenbak is geschikt voor kinderen vanaf één jaar. Er is eigenlijk geen bovengrens. In een echte ballenbak kunnen volwassenen ook weer kind worden.

Goed Bällebad Aanbiedingen niet alleen aangeboden door speciaalzaken. Bij de Bällebad koop online zijn de Bällebad Prijzen meestal lager dan in een speciaalzaak.

De locatie van de ballenbak moet voldoende ruimte bieden. Houd er vóór de aankoop rekening mee dat dit het geval is Speeltjes kan niet zomaar in een lade verdwijnen als hij niet in gebruik is. Kinderballenbakken kunnen behoorlijk groot zijn en kunnen zowel binnen als buiten worden opgesteld. A Speeltjes, die gegarandeerd goed ontvangen wordt, vind je in de ballenbaktest. Kinderen worden op magische wijze aangetrokken door de ballenbak. Ze kunnen badbommen maken motorische vaardigheden en zelfs kinderen verbeteren bezetten. Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat een ballenbak binnen uw eigen vier muren werkt. In onze vergelijkingstabel vindt u een overzicht van de verschillende ballenbakken en blikjes passende werkgelegenheid selecteren voor toekomstige generaties.

Een ballenbak definitief plaatsen of in beweging houden? 

De vormen en afmetingen van ballenbakken lopen sterk uiteen, omdat ze geschikt moeten zijn voor alle leeftijden en in verschillende montageposities moeten passen. Ook kunt u grofweg onderscheid maken of u liever een vaste plek voor uw nieuwe ballenbak zoekt of dat u bij de opblaasbare variant flexibel wilt blijven

Conventionele ballenbakken

Deze ballenbak bestaat uit een stevige emmer gevuld met plastic ballen. De keuze is enorm en de zwembaden variëren in grootte en aantal ballen. Meestal zijn individuele modellen uitgerust met 200 tot 500 ballen. De benodigde ruimte moet vooraf worden berekend. De meeste ballenbakken hebben een diameter van meer dan een meter.

Opblaasbaar ballenbak

Te weinig ruimte om een ​​permanente ballenbak in te richten als er een ballenbak is of speelgoed dat maar af en toe gebruikt wordt. Zijn tijdelijk opblaasbare variaties ideaal. De ballenbak is licht, comfortabel en gemakkelijk te vervoeren. De opblaasbare ballenbak kan na gebruik snel worden opgeborgen.

Buiten ballenbak

Indien de kwekerij Indien er geen mogelijkheid is om deze op te stellen, kan de ballenbak ook buiten opgesteld worden. Weerbestendige versies zijn meestal groter en worden meegeleverd extra accessoires zoals glijbanen of tunnels.

Ballenbak met net

Het nadeel van de veelgebruikte ballenbak is dat de plastic bal blijvend zelfstandig zal staan ​​en de betrokkenheid van de ouders vereist. Als de ballenbak omgeven is door een net, blijft de bal op zijn plaats. Ook in de ballenbak zijn kinderen beschermd en kunnen ze de ballenbak niet alleen verlaten.

Onze ballenbakaanbeveling op Amazon:

Korting
KiddyMoon Ballenbak 90X30cm/200 Ballen ∅ 7Cm Ballenbad met Kleurrijke Ballen voor Baby's Kinderen Rond, Lichtgrijs: Roze/Parel/Transparant
 • Omslag met Oeko-Tex certificaat. De ballen en het speelbad worden in Europa gemaakt van niet-giftige materialen. Het product...
 • Zowel de ballenbak als de ballen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit; BPA-vrij. Afdekking van de ballenbak...
 • Het ballenbad met ballen van 7 cm ondersteunt sensorische integratietherapie voor baby's. Tijdens het spelen met de...

De voor- en nadelen van de genoemde soorten ballenbakken

Pit-typeVoordelenNadelen 
Normale ballenbakstabiel
Geweldig assortiment
stabiel
Vaste positie vereist
Niet voor mobiel gebruik 
Opblaasbaar ballenbakleicht
Eenvoudig te gebruiken
Snel opgeborgen
Veel accessoires
Uitbreiding vereist
Lucht kan ontsnappen 
Niet altijd vrij van verontreinigende stoffen
Buiten ballenbak virtueel
Meerdere keren opvouwbaar.Verkrijgbaar in verschillende maten
Ballen zijn niet altijd inbegrepen
Ze moeten waterdicht zijn
Net ballenbakDe bal blijft in het zwembad
Kinderen kunnen niet vallen of eruit klimmen
Gratis spins en accessoires kunnen niet worden gebruikt
De bewegingsvrijheid van het kind wordt beperkt

Onze bestsellers voor ballenbakken op Amazon:

Relaxdays 10022475 Ballenbad Baby, vierkant ballenbad met 50 ballen, pop-up ballenbad HxB 50x110cm, BPA-vrij, vanaf 6 m., kleurrijk
 • Met dieren: schattige dierenmotieven zoals apen, giraffen en eenden zullen je kleintjes betoveren - de baby-ballenbak meet H x B x D: ca. 50 cm.
 • Met ballen: De complete set bestaat uit de vierkante ballenbak voor baby's met in totaal 50 kleurrijke ballen - ideaal...
 • Zonder dak: Het geelgroene ballenbad van polyesterweefsel is aan de bovenkant open - Voor peuters vanaf 6 maanden om te kruipen - Een...

Ballenbak in plaats van peuterbad? 

De vorm van de ballenbak doet denken aan een pierenbad. Sterker nog, dit leuke idee is erop gebaseerd. De beste ballenbakken geven kinderen het gevoel in een zee van ballen drijven. Aan de andere kant kunnen ouders zien dat het hele proces aanzienlijk eenvoudiger is dan wanneer een peuter zonder zwemervaring in het water speelt. Voordat u koopt, moet u overwegen of het product dat in de ballenbakvergelijking wordt weergegeven, iets voor u is Vervanging van zwembad geschikt is of wilt biljarten of beide opties gebruiken.

Locatie moet worden bepaald

Voordat u een ballenbak kiest, is er een locatievraag. kwekerij herbergt vaak een kleine ballenbak. Zorg ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt in alle richtingen. Voor grotere Uitvoeringen met glijbaan of tunnel Binnenshuis bereik je waarschijnlijk snel je grenzen. Ze zijn hier het meest geschikt opblaasbaar of opvouwbaar Varianten voor buitengebruik.

Verwaarloos de veiligheid niet

Zelfs baby's mogen, mits zeker, in de ballenbak spelen veiligheidsinstructies. De omtrek van de ballenbak moet zacht zijn opgevuld, zodat baby's en kleine kinderen er niet in vast komen te zitten hoofd verwonden. Kinderen overweldigen met een enorme ballenbak is geen goed idee. Koop dan een ballenbak waar je kind makkelijk in kan staan. De vulling van de ballenbak mag de borst van het kind niet bereiken.

Ballenbak

Onze insidertip voor de ballenbak op Amazon:

SELONIS ballenbak ballenbad voor baby's, 90 x 30 cm / 200 ronde ballen, lichtgrijs: wit/grijs/mint
 • Zwembad met ballen is veilig voor uw kinderen - gemaakt van niet-giftige materialen, zacht en aangenaam om aan te raken
 • Perfect als cadeau: het ballenbad zorgt voor uren speelplezier voor kleine meisjes en jongens en...
 • Diameter ballenbad: 90 cm, hoogte: 30 cm - dankzij het middelgrote formaat en de vele kleuropties past het in elke kamer

Ballenbak gemaakt van kunstleer, zacht en duurzaam

Let er bij aanschaf op dat de bal te groot is om door te slikken. Het materiaal van de nieuwe ballenbak kan gekozen worden

 • Plastic,
 • schuim of
 • Kunstleer.

kunststoffen kan gevaarlijke materialen bevatten zoals polyvinylchloride of polypropyleen. Schuim. Dankzij de zachte vulling, vooral voor de kleinere Geschikt voor kinderen. Kunstleer overtuigt door zijn hoogwaardige uitstraling en heeft bewezen langdurig te zijn.

De ballenbak dient voor gebruik geventileerd te worden

De ballenbak mag niet direct na aanschaf worden opgebouwd en door volgende generaties worden gebruikt. Bij sommige modellen kan het zijn dat u na het openen van de verpakking een onaangename geur opmerkt. Zodat mogelijke besmetting Voor gebruik dient u de ballenbak een aantal dagen in de frisse lucht te laten luchten. Wees voorzichtig bij het kopen van producten met een ecolabel of gecertificeerde merkproducten.

FAQ: Vragen en antwoorden over de aanschaf en het gebruik van de ballenbak

Wilt u uw kind verrassen met een ballenbak? Je kent nu de verschillende soorten en weet wat belangrijk is bij het kopen. In de volgende vragen en antwoorden worden de voordelen en toepassingen van populaire ballenbakken gedetailleerder onderzocht.

Waarom een ​​ballenbak kopen? 

De ballenbak is populair bij kinderen van alle leeftijden en nodigt uit om te spelen en rond te rennen. Bovendien kan het In de ballenbak kan de motoriek worden getraind en de balans kan verbeterd worden. Het zwembad moet worden geselecteerd op basis van leeftijd. Een stabiele en goed gevulde ballenbak is perfect voor de kleintjes. Een ballenbak met net voorkomt dat vallen en plastic ballen door de kamer verspreid worden. Merk op dat de grootte van de bal ook belangrijk is. Baby's en kleine kinderen mogen de plastic ballen niet achterlaten. Kleine kinderen moeten onder toezicht staan ​​als ze in de ballenbak spelen. 

Wat kan de vliegenbal doen? 

Sommige kinderen ontwikkelen een verbazingwekkend doorzettingsvermogen en ambitie bij het uitdelen van de inhoud van de ballenbak thuis. Als je dit wilt voorkomen, gebruik dan Ballenbakken met netten. De bal blijft op zijn plaats en vormt geen struikelgevaar in het appartement. De bewegingsvrijheid van kinderen in de ballenbak is beperkt.

Hoe maak ik de bal schoon? 

Er kunnen ook plastic balletjes in gedaan worden wasmachine klaar zijn. Om dit te doen, plaatst u de bal in het dekbedovertrek, dekt u deze af en start u een zachte wascyclus zonder te centrifugeren. Hygiëne is erg belangrijk bij het gebruik van de ballenbak. Kinderen hebben nauw lichamelijk contact met plastic ballenen baby's gebruiken hun mond om vreemde voorwerpen te onderzoeken. Jij kan individuele ballen met een vochtige doek afvegen. Volledige navullingen kunnen in één keer worden gedaan kuip gewassen worden. Laat het in heet water lopen en voeg wat afwasmiddel toe. Als alternatief kunnen de ballen ook in de vaatwasser worden gewassen. Hoge temperaturen moeten worden vermeden. Het glasprogramma is geschikt.

Hoe lang duurt het voor een Stiftung Warentest Bällebad toets wordt gepubliceerd?

Stiftung Warentest test in de loop van het jaar een groot aantal producten. Het duurt meestal enkele maanden voordat een resultaat wordt gepubliceerd. Daarom kun je vandaag niet zeggen of het een Stiftung Warentest is Bällebad test is gepland of wanneer er een wordt gepubliceerd.

Onze bestsellers voor ballenbakken op Amazon:

Bestseller nr. 1
SELONIS ballenbak ballenbad voor baby's, 90 x 30 cm / 200 ronde ballen, lichtgrijs: wit/grijs/mint
 • Zwembad met ballen is veilig voor uw kinderen - gemaakt van niet-giftige materialen, zacht en aangenaam om aan te raken
 • Perfect als cadeau: het ballenbad zorgt voor uren speelplezier voor kleine meisjes en jongens en...
 • Diameter ballenbad: 90 cm, hoogte: 30 cm - dankzij het middelgrote formaat en de vele kleuropties past het in elke kamer
Bestseller nr. 2
KNORRTOYS.COM 56789, 100 kleurrijke ballen
 • 100 ballen in felblauw, rood, geel en groen
 • Voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor ballenbaden
 • Bolgrootte: Ø ca. 6 cm - ideaal om door kleine kinderhanden te grijpen
Bestseller nr. 3
KUUQA Bällebad Bällepool mit Aufbewahrungstasche für Kinder, Haustiere 100CM (Bälle Nicht im Lieferumfang enthalten)
 • Das bunte Polka Dot Hexagon Kinderlaufgitter Design ist attraktiv für Babys, kann ihre Fähigkeit, Farben zu erkennen und...
 • Kann zu einem Paket mit 18 cm Durchmesser gefaltet werden; kompakt leicht und bequem zu tragen; gut für drinnen und draußen...
 • Interessant voor kinderen en huisdieren, verbeter hun onafhankelijkheid en coördinatie

YouTube-videotip voor de ballenbaktest en vergelijking:

Wij bouwen een XXXL ballenbak

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Uitgebreide gids voor ballenbakken: belangrijkste bronnen van informatie en producten

 • Ontdek meer over ballenbak: uw bronnengidsen

  • Ballenbak Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over Bällebad op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Ballenbak YouTube: Ontdekken Bällebad via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Ballenbak Amazon: Ontdek het uitgebreide assortiment van Bällebad op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Ballenbak eBay: Blader door een grote selectie Bällebad-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze ballenbakvergelijking?

4.5/5 - (41 beoordelingen)

Reacties op "Bällebad" Vergelijking

 1. Kevin Schulte zegt:

  Hoeveel ballen zitten er in de ballenbak?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Kevin Schulte,

   Uw interesse in onze ballenbakvergelijking is een aanwinst voor ons. Hartelijk dank voor uw waardevolle gedachten en bijdrage!

   De ballenbak wordt geleverd zonder ballen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel bolletjes je erin wilt hebben. Het wordt aanbevolen om ongeveer 200-300 ballen te gebruiken, omdat dit voldoende is voor plezier en veiligheid.

   Beste wensen van het ondersteuningsteam voor Ditzingen.

 2. Monika zegt:

  Hoeveel ballen zitten er in de ballenbak?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo monika,

   Uw feedback over onze ballenbaktest en vergelijking is een bron van vreugde voor ons. Bedankt dat je ons helpt ontwikkelen!

   De ballenbak bevat doorgaans zo’n 200 tot 300 kleurrijke ballen. Dit is genoeg om de ballenbak goed te vullen en uren speelplezier te garanderen.

   Met vriendelijke groeten van het technische team in Lengerich!

 3. Jonathan Steen zegt:

  Zijn de ballen inbegrepen in de ballenbak?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Jonathan,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze ballenbaktest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   Ja, de ballenbak wordt geleverd met 200 ballen, dus je kunt er meteen mee aan de slag. Afhankelijk van uw maat kunnen er echter meer ballen nodig zijn. Extra ballen kun je apart kopen.

   Met vriendelijke groeten aan Ditzingen.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024