Autoverzorging - alle tests en vergelijkingen

I

Een vergelijking van de beste producten uit de categorie autoverzorging

Autoverzorging: een juweeltje op wielen

Het onderhoud van een voertuig beperkt zich niet alleen tot regelmatig tanken en inspectie in de werkplaats. Een voorzichtige uiterlijke en innerlijke verzorging zorgt er niet alleen voor dat de auto er esthetisch aantrekkelijk uitziet, maar kan ook helpen de waarde ervan te behouden. Hier zijn enkele belangrijke elementen van autoonderhoud die elke voertuigeigenaar moet kennen:

auto polijsten

Een ware fontein van de jeugd voor autolak. Via het polijstblikje lichte krassen en oneffenheden in de lak worden geëlimineerd en het geeft het voertuig een glanzende, frisse uitstraling. Het biedt ook bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

remreiniger

Een veiligheidsrelevant verzorgingsproduct. Het verwijdert olie, vet, vuil en remstof van remonderdelen. Een schone rem zorgt voor optimale remprestaties en voorkomt onnodige slijtage.

Cabriokap impregnatie

Een absolute must voor cabrioletbezitters. Deze impregnering beschermt de overkapping tegen water, vuil en UV-straling. Een goed onderhouden top kan jaren meegaan en er tegelijkertijd geweldig uitzien.

Cockpitspray

Het interieur van de auto mag niet worden verwaarloosd. A Cockpitspray zorgt voor een frisse glans van de kunststof oppervlakken in het interieur en kan tevens onaangename geurtjes neutraliseren.

velgenreiniger

Voor veel autoliefhebbers zijn de velgen de kers op de taart van hun voertuig. Een goede velgenreiniger Verwijdert hardnekkig vuil zoals remstof en zorgt ervoor dat de velgen in hun volle glans glanzen.

Een auto die glanst

Regelmatig onderhoud van een voertuig is een investering in de levensduur en esthetiek ervan. Of u nu wilt schitteren op een oldtimerbijeenkomst of de inruilwaarde wilt verhogen: een zorgvuldige autoverzorging loont in veel opzichten. Doe het en laat uw voertuig stralen!