Bijgewerkt: 29.05.2024

Esdoornplant top 10 vergelijkingstests: producten in directe vergelijking

Onze topaanbeveling voor u: Ontdek Ahornbaum - uw uitgebreide gids en betrouwbare aankoopgids!

Esdoornplant: De esdoornplant is een populaire kamerplant die zich kenmerkt door zijn bijzondere uitstraling. Het brede blad en de felle kleur maken de esdoornplant tot een echte eyecatcher op vensterbanken of op planken. De plant is gemakkelijk te verzorgen en heeft alleen voldoende licht en water nodig. Met de esdoornplant haal je een stukje natuur in huis en verbeter je tegelijkertijd je binnenklimaat.
illustratie
Beste aanbeveling
Esdoornplant Bloomique Japanse esdoorn, tuinpot 19 cm
Prijs-prestatie winnaar
Esdoornplant Pinkdose 20 stuks/pak Japanse Rode Esdoorn
Esdoornplant Kwekerij verscheidenheid aan planten Esdoorn palmatum Granaat
Esdoornplanten Böring bolesdoorn, 180-190 cm + kunstmest
Esdoornplant Green Future Plantenhandel Japanse esdoorn
Esdoornplant Seedeo® kaneelesdoorn, circa 15cm - 20cm
Esdoornplant Lubera-esdoorn, veldesdoorn in een pot van 5L
Modell Esdoornplant Bloomique Japanse esdoorn, tuinpot 19 cm Esdoornplant Pinkdose 20 stuks/pak Japanse Rode Esdoorn Esdoornplant Kwekerij verscheidenheid aan planten Esdoorn palmatum Granaat Esdoornplanten Böring bolesdoorn, 180-190 cm + kunstmest Esdoornplant Green Future Plantenhandel Japanse esdoorn Esdoornplant Seedeo® kaneelesdoorn, circa 15cm - 20cm Esdoornplant Lubera-esdoorn, veldesdoorn in een pot van 5L
Details
Marke Bloomique roze doos Diversiteit van kwekerijplanten Plant Boering Groene Toekomst Plantenhandel Zaadeo Lubera
Resultaat
Uitstekend Aanbevelingtest-vergelijking.nl1,5Zeer goedesdoorn plant
Beste prijs-kwaliteitverhoudingtest-vergelijking.nl2,1Goedesdoorn plant
Top Producttest-vergelijking.nl1,6Goedesdoorn plant
Top Producttest-vergelijking.nl1,7Goedesdoorn plant
Top Producttest-vergelijking.nl1,8Goedesdoorn plant
Top Producttest-vergelijking.nl1,9Goedesdoorn plant
Top Producttest-vergelijking.nl2,2Goedesdoorn plant
bloeitijd voorjaar voorjaar voorjaar voorjaar voorjaar voorjaar voorjaar
Bladkleur rood rood rood Groen rood Groen rood Geel
groei hoogte 70 cm geen informatie van de fabrikant 100-150 cm 160-170 cm geen informatie van de fabrikant geen informatie van de fabrikant 80-100 cm
Inclusief cachepot
Standort zon halfschaduw zon halfschaduw zon halfschaduw zon halfschaduw geen informatie van de fabrikant zon halfschaduw zon halfschaduw
groei gewoonte kleine sierheester dichte vertakking, spreidend langzaam groeiende kleine sierheester, overhangende takken slanke rechte groei groeiwijze van ventilatoren slanke rechte groei dichte vertakking
Winterfeest
Voordelen
 • zeer hoge groei
 • pot inbegrepen
 • sterk
 • opvallend rood blad
 • helder rood blad
 • bijzonder hoge groei
 • ook in de pot
 • robuust
 • opvallend rood blad
 • incl. plantenbak
 • bijzonder sterke groei
 • zeer hoge groei
 • pot inbegrepen
 • sterk
 • opvallend rood blad
 • Inclusief plantenbak
 • winterfeest
 • zeer hoge groei
 • pot inbegrepen
 • sterk
 • opvallend rood blad
Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden Aanbieden

De beste esdoornplanten in de test en vergelijking:
Kies uw testwinnaar uit onze topaanbevelingen.

Voor mij is online winkelen meer dan alleen een tijdverdrijf, het is een passie. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste snufjes en innovaties, vooral in de categorie elektronica & computers. Ik ben geïnteresseerd in smartphones, tablets, laptops en gamingaccessoires zoals toetsenborden en muizen om gelijke tred te houden met de dynamische digitale wereld. In de wereld van kleding & accessoires ben ik altijd op zoek naar modieuze outfits en accessoires die mijn stijl versterken, waarbij kwaliteit en pasvorm voor mij bijzonder belangrijk zijn. Bij Huis & Tuin ben ik geïnteresseerd in praktische en stijlvolle oplossingen om mijn huis nog comfortabeler te maken, zoals huishoudelijke apparaten, meubels, decoratie en tuingereedschap. In de sectie Sport & Fitness richt ik mij op passende kleding en uitrusting ter ondersteuning van mijn sportactiviteiten, waaronder sportkleding, schoenen en fitnessapparatuur. Auto's & Motoren zijn voor mij meer dan alleen een hobby, het is een passie waarin ik op zoek ga naar accessoires en reserveonderdelen. Muziek & Films is een leuke categorie waar ik voortdurend op zoek ben naar nieuwe releases en klassiekers om mijn collecties uit te breiden.

Meer categorieën:

Topkeuze esdoornplant 2024: onze gids helpt u bij het maken van de beste keuze - essentiële tips en aanbevelingen
Sommige criteria kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste esdoornplant. In onze winkelgids vindt u alle belangrijke informatie.

In een oogopslag
 • De esdoornplant is een populaire sierplant die in veel verschillende soorten voorkomt. Hij behoort tot de Aceraceae-familie en is meestal een bladverliezende boom. Esdoornplanten staan ​​bekend om hun prachtige, hartvormige bladeren, die meestal felgekleurd zijn en in de herfst vaak rood, geel en oranje tinten krijgen.
 • Esdoornplanten gedijen het beste in een omgeving met voldoende licht, water en voedingsstoffen. Om gezond te blijven, moeten ze regelmatig worden bewaterd en bemest. Er zijn ook soorten die een hogere koude- of hittebestendigheid hebben en in verschillende klimaten kunnen worden gekweekt.
 • Esdoornplanten worden veel gebruikt in tuin- en landschapsarchitectuur. Ze kunnen als solitair of in groepjes geplant worden en zijn ook geschikt als haag of privacyscherm. Ook in de Japanse tuinkunst is de esdoornplant een belangrijk element en wordt vaak gebruikt als symbool van verandering, schoonheid en vergankelijkheid.

Uitgebreide gids voor esdoornplanten: topbronnen voor informatie en producten

 • Ontdek meer over Maple Plant: uw bronnengids

  • Esdoornplant Wikipedia: Krijg uitgebreide informatie over esdoorn plant op Wikipedia, de gerenommeerde online encyclopedie die diepgaand inzicht biedt in uiteenlopende onderwerpen.
  • Esdoornplant YouTube: Ontdekken esdoorn plant via verschillende video's op YouTube. Van informatieve tutorials tot productrecensies: YouTube biedt een rijke bron aan visuele inhoud.
  • Esdoornplant Amazone: Ontdek het uitgebreide assortiment van esdoorn plant op Amazon. Hier vindt u een verscheidenheid aan opties, gebruikersrecensies en nog veel meer.
  • Esdoornplant Ebay: Blader door een grote selectie esdoorn plant-Producten op Ebay. Deze marktplaats biedt zowel nieuwe als gebruikte opties die mogelijk aan uw behoeften voldoen.

Wat vond je van onze vergelijking van esdoornplanten?

4.5/5 - (55 beoordelingen)

Reacties op "esdoorn plant" Vergelijking

 1. Max Wolf zegt:

  Heeft de esdoornplant veel zon nodig?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo MaxWolf,

   Uw interesse in onze vergelijking van esdoornplanten is opmerkelijk. Bedankt voor uw reactie en uw mening!

   Ja, de esdoornplant houdt van zonnige locaties. Hij gedijt het beste op een plek met minimaal 6 uur direct zonlicht per dag. Pas echter op dat u hem niet aan te veel hitte blootstelt, omdat hierdoor de bladeren kunnen verbranden.

   Een groet van de helpdesk aan Lahr/Schwarzwald.

 2. Rados .aw zegt:

  Welke soorten esdoornplanten zijn het beste voor het kweken in de tuin?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Radoslaw,

   Hartelijk dank voor uw reactie en uw interesse in onze esdoornplanttest en vergelijking. Uw mening is belangrijk voor ons!

   Er zijn veel verschillende soorten esdoornplanten die geschikt zijn om in de tuin te kweken. De meest populaire zijn de Japanse esdoorn (Acer palmatum) en Noorse esdoorn (Acer platanoides). Beide soorten kenmerken zich door hun prachtige herfstkleuren en aantrekkelijke groeiwijze. De Japanse esdoorn staat ook bekend om zijn fijn gestructureerde bladeren, terwijl de Noorse esdoorn indruk maakt met zijn grote, handvormige bladeren. Beide soorten zijn robuust en winterhard en kunnen in de meeste regio's van Duitsland worden geteeld.

   Een glimlach en groeten van de hulpafdeling van Duinkerken.

 3. Kevin Schreiber zegt:

  Hoe vaak moet ik de esdoornplant water geven en welke meststof moet ik gebruiken?

  1. Klantenservice - Adviseur zegt:

   Hallo Kevin,

   We stellen uw reactie en uw interesse in onze esdoornplanttest en vergelijking zeer op prijs. Bedankt!

   De esdoornplant moet regelmatig worden bewaterd, maar niet te vaak om hem te beschermen tegen uitdroging en te veel water. Een gewone meststof kan om de paar maanden worden gebruikt. Zorg ervoor dat de plant voldoende licht en lucht krijgt en dat de bodemgesteldheid optimaal is. Raadpleeg de bijgevoegde instructies voor meer details.

   Met vriendelijke groeten aan Hoyerswerda.

   ondersteuning specialist

Schrijf een reactie

Uw E-Mail-Adresse wird nicht Veröffentlicht. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert

Actuele tests en vergelijkingen van nieuwe producten in 2024